Οργανωμένοι που έκαναν επεισόδια ήταν, αναρχικοί δεν ήταν. Εκτός κι αν έβλεπες αναρχικούς να κρατάνε και την σημαία της Χρυσής Αυγής.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Μάιος 2018, 18:50Στο Τζέισον Μπουρν έβλεπες και αναρχικούς να κρατούν ελληνικές σημαίες και να μην τις καίνε κιόλας...blackpaint έγραψε: 05 Μάιος 2018, 19:10 Τεχνικα παντως γινεται καποιος να σου δωσει να πιασεις ενα αντικειμενο και μετα να μεταφερει με ειδικο φιλμ το αποτυπωμα σου πανω σε αλλο αντικειμενο. Το χω δει σ ενα Τζεισον Μπουρν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηριάννα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Golden Age
Re: Ηριάννα
- Golden Age
blackpaint έγραψε: 05 Μάιος 2018, 19:10Τεχνικα παντως γινεται καποιος να σου δωσει να πιασεις ενα αντικειμενο και μετα να μεταφερει με ειδικο φιλμ το αποτυπωμα σου πανω σε αλλο αντικειμενο. Το χω δει σ ενα Τζεισον Μπουρν.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 04 Μάιος 2018, 14:56Δεν θε ερθει καποιος και θα σου πει ειμαι τρομοκρατης πιασεfagano3 έγραψε: 04 Μάιος 2018, 14:52
Σε σενα δεν ξερω αν μπορει να συμβει
αλλα σε μας που απεχθανομαστε την τρομοκρατια δεν μπορει να συμβει.
λιγο τον γεμιστηρα μου. Λεω οτι μπορω να κανω διαφορες υποθεσεις
πως θα μπορουσε να συμβει στον καθενα να πιασει ενα γεμιστηρα.
Έχει και σκηνές όπως αυτήν:
Δεν είναι εφικτή στην πραγματικότητα, ακόμη κι αν έχεις αυτοκίνητο με σκελετό απο διπλό εντοίχισμα τιτανίου.
- blackpaint
εγω φταιω που θεωρω δεδομενο πως οι ανθρωποι εχουν χιουμορ
ασχετα ομως με το τι εγινε στην υποθεση της ηριαννας η στο τζεισον μπουρν, ισχυριζεται κανεις πως δεν υπαρχει πλαστοποιηση δακτ. αποτυπωματων και πως τετοιες περιπτωσεις δεν εχουν απασχολησει την εγκληματολογια διεθνως;
ασχετα ομως με το τι εγινε στην υποθεση της ηριαννας η στο τζεισον μπουρν, ισχυριζεται κανεις πως δεν υπαρχει πλαστοποιηση δακτ. αποτυπωματων και πως τετοιες περιπτωσεις δεν εχουν απασχολησει την εγκληματολογια διεθνως;
-
fagano3
Υπηρχουν περιπτωσεις αλλα υπηρχαν και συμφεροντα να γινει αυτο.blackpaint έγραψε: 09 Μάιος 2018, 15:46 εγω φταιω που θεωρω δεδομενο πως οι ανθρωποι εχουν χιουμορ
Στην περιπτωση της Ηριαννας τι συμφερον θα ειχαν να ενοχοποιησουν εναν ασχετο με τρομοκρατια;Ζηλεψαν την ακαδημαικη της καριερα;
Η μονη περιπτωση να ειναι αθωα,αθωα οχι με την εννοια οτι δεν ηξερε για τους τρομοκρατες αλλα αθωα οτι δεν συμμετειχε στα σχεδια τους, ηταν να χρησιμοποιησε το γεμιστηρα για ροουλ πλει στο κρεβατι.
Ας βγει και ας δηλωσει οτι της αρεσουν οι γεμιστηρες.
- ΜπλεΜπουμπυς
Ηριάννα
Η ομιλία της Ηριάννας είναι από τις συγκλονιστικότερες που έχω ακούσει.
Όρθια ράπιζε την έδρα που ξαφνικά είχε χάσει την διάθεση για αστειάκια.
Θα έπρεπε να την ακούσουν όσοι νομίζουν πως δεν υπάρχουν ήρωες στις μέρες μας.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Ξενίζει τους δικαστές η αλληλεγγύη σε Ηριάννα.
Ονειρεύονται έναν κόσμο όπου κουμάντο θα κάνουν οι κουκουλοφόροι της Αντιτρομοκρατικής.
Ένα κόσμο όπου θα βγάζουμε τον σκασμό και θα βάζουμε τα κλάματα μπροστά τους.
Πίσω τέρατα!
Εμπρός Άνθρωποι!
Ονειρεύονται έναν κόσμο όπου κουμάντο θα κάνουν οι κουκουλοφόροι της Αντιτρομοκρατικής.
Ένα κόσμο όπου θα βγάζουμε τον σκασμό και θα βάζουμε τα κλάματα μπροστά τους.
Πίσω τέρατα!
Εμπρός Άνθρωποι!
- ΜπλεΜπουμπυς
Ηριάννα (για βιολόγο της αστυνομίας) :
Πρόεδρος (αστειευόμενος) σε Ηριάννα:
δεν είμαι ούτε στατιστική μονάδα, δεν είμαι ούτε θεωρητικό ζήτημα, είμαι οι κόποι μου τόσα χρόνια.
Πρόεδρος (αστειευόμενος) σε Ηριάννα:
Κανουν και πλακα ενω εχουν καταστρεψει τη ζωη δυο ανθρωπων;είπατε ότι είστε παντρεμένη; Δεν βλέπω το μικροαστικό σύμβολο του γάμου.
- ΜπλεΜπουμπυς
Καταδικάστε τα πιτ μπουλ απο όπου κι αν προέρχονται!

- Golden Age
Πες τα σύντροφεΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 25 Μάιος 2018, 14:13 Η ομιλία της Ηριάννας είναι από τις συγκλονιστικότερες που έχω ακούσει.
Βάζω στοίχημα ότι αυτά που αναφέρεις σε επομενα ποστ ως ειρωνείες των δικαστών, βασιζόντουσαν σε δικά της λεχθέντα κατα τη διάρκεια της δίκης.
- ΜπλεΜπουμπυς
Η γενετικη ομως είναι εξειδικευμενου περιεχομενου αντικείμενο.
Αν αυτό δεν αρέσει στους δικαστες ας μην επικυρωνουν με τις αποφάσεις τους τα παπατζιλικια της αστυνομίας.
https://twitter.com/TheCase_omniatv/sta ... 2518081536
Αν αυτό δεν αρέσει στους δικαστες ας μην επικυρωνουν με τις αποφάσεις τους τα παπατζιλικια της αστυνομίας.
https://twitter.com/TheCase_omniatv/sta ... 2518081536
Μπορείς απόψε να βγείς
μ' όλες τις φυλακόβιες της Γής,
βγες μπροστά, δυνατά, για νέους βομβιστές.
Να βρείς κορίτσια μ' αντιαρματικά,
για να χαρεί κι η Αλιθια,
Στη μπουζού, στη μπουζού, με τις ξενέρωτες...
μ' όλες τις φυλακόβιες της Γής,
βγες μπροστά, δυνατά, για νέους βομβιστές.
Να βρείς κορίτσια μ' αντιαρματικά,
για να χαρεί κι η Αλιθια,
Στη μπουζού, στη μπουζού, με τις ξενέρωτες...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Golden Age
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 25 Μάιος 2018, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Ότι η πιθανότητα να μη συμπίπτει το DNA που βρέθηκε με το δείγμα που έδωσε η Ηριάννα είναι, σύμφωνα με το εργαστήριο της ΕΣΥΔ, 1/660.000.000, κομματάκι δύσκολο.MightyMouse έγραψε: 03 Μάιος 2018, 21:09 Ok. Δεκτό. Δηλαδή μαλακίες λέει το βίντεο. Τι λέει η άλλη αφήγηση για την υπόθεση;
wooded glade: θεϊκό!![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απ τα λίγα που διάβασα (οχι απ το ιντι εννοειται) για την υπόθεση προκειται για καραμπινάτη δικαστική διαφθορά; αμέλεια; δεν ξερω, πάντως δεν υπάρχει κανενας λόγος να βρισκεται η κοπελιά στην φυλακη.
Ηρωίδα σε καμιά περίπτωση, θύμα σιγουρα. Θα επρεπε να τη βγαλουν και να τους ταράξει σε μηνύσεις, εχασε τοσα χρονια απ τη ζωη της τζάμπα
Ηρωίδα σε καμιά περίπτωση, θύμα σιγουρα. Θα επρεπε να τη βγαλουν και να τους ταράξει σε μηνύσεις, εχασε τοσα χρονια απ τη ζωη της τζάμπα
'Ασχετο
Τι συμβαίνει με τις αναρχικιές και τα μεγάλα σκυλιά;
Δεν έχω πετύχει ποτέ εξαρχιώτισσα να βγάζει βόλτα πεκινουά
Υπάρχει ταξικός διαχωρισμός στο σκυλομέγεθος;