!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πως είναι όταν πάρεις μπάφο;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Πως είναι όταν πάρεις μπάφο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Κανένας με μοσχοκάρυδο την έχει ακούσει να μας πει τι παιζει;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
MarySmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MarySmith »

blackpaint έγραψε: 04 Οκτ 2018, 16:45
Beria έγραψε: 04 Οκτ 2018, 16:34
Πάρταλος έγραψε: 04 Οκτ 2018, 16:33 Πως τον (μ)παίρνεις τον μπάφο; :smt017
στάγδην βραδέως ενδοφλεβίως :003:
σε ποια ταινια του δαλιανιδη δειχνει καποιον που πεθανε απο υπερβολικη δοση μαριχουανας;
Αν και πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι η μαριχουάνα είναι ασφαλής, υπάρχουν μερικοί κίνδυνοι που συνδέονται με τη χρήση της, ιδιαίτερα τα υψηλά στελέχη THC και βρώσιμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι παρενέργειες του ζιζανίου θα είναι βραχύβια και δεν αποτελούν αιτία ανησυχίας. Το να πίνετε λίγο νερό και να παίρνετε έναν υπνάκο είναι συνήθως αρκετό για να σας φέρει πίσω στο δρόμο.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες δυνητικά επικίνδυνες παρενέργειες που πρέπει να γνωρίζετε. Υπάρχει κίνδυνος να αναπτυχθούν αναπνευστικά προβλήματα, καρδιακά προβλήματα ή ψύχωση, αν και είναι ασυνήθιστα και συνήθως επηρεάζουν άτομα με προϋπάρχοντες παράγοντες κινδύνου. Υπάρχει επίσης ο αυξημένος κίνδυνος ατυχημάτων ενώ είστε υψηλοί, αλλά αυτές μπορούν να αποφευχθούν χρησιμοποιώντας την κοινή λογική και να παραμείνετε μακριά από επικίνδυνες καταστάσεις.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υπερβολική δόση της μαριχουάνας. Αν πάρετε πάρα πολύ ψηλά, μπορεί να νιώσετε σαν να πεθαίνετε, αλλά οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι πολύ λεπτό!
An kai polloí ánthropoi skéftontai óti i marichouána eínai asfalís, ypárchoun merikoí kíndynoi pou syndéontai me ti chrísi tis, idiaítera ta ypsilá steléchi THC kai vrósima. Stis perissóteres periptóseis, oi parenérgeies tou zizaníou tha eínai vrachývia kai den apoteloún aitía anisychías. To na pínete lígo neró kai na paírnete énan ypnáko eínai syníthos arketó gia na sas férei píso sto drómo. https://www.marijuanabreak.com/cbd/review-of-cbd-fx

Ostóso, ypárchoun kápoies dynitiká epikíndynes parenérgeies pou prépei na gnorízete. Ypárchei kíndynos na anaptychthoún anapnefstiká provlímata, kardiaká provlímata í psýchosi, an kai eínai asyníthista kai syníthos epireázoun átoma me proüpárchontes parágontes kindýnou. Ypárchei epísis o afximénos kíndynos atychimáton enó eíste ypsiloí, allá aftés boroún na apofefchthoún chrisimopoióntas tin koiní logikí kai na parameínete makriá apó epikíndynes katastáseis.

Gia tous perissóterous anthrópous, den chreiázetai na anisycheíte gia tin ypervolikí dósi tis marichouánas. An párete pára polý psilá, boreí na niósete san na pethaínete, allá oi pithanótites na symveí aftó eínai polý leptó!
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Πολύ κακή η μετάφραση από τη γούγλε.
the end
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Cloud87 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 09:54 Είναι αλήθεια οτι είναι σαν να σου δίνουν τον παράδεισο επιγής; Οτι κολυμπάς σε πελάγη άπλετης ευτυχίας; Οτι δεν κάνεις πια κουμμάντο στα χωράφια σου;
Αυτό που νομίζω εγω είναι ότι μετά από αρκετούς μπάφους, ο εγκέφαλός σου είναι κάπως έτσι:

Εικόνα
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

Cloud87 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 09:54 Είναι αλήθεια οτι είναι σαν να σου δίνουν τον παράδεισο επιγής; Οτι κολυμπάς σε πελάγη άπλετης ευτυχίας; Οτι δεν κάνεις πια κουμμάντο στα χωράφια σου;
Αυτό που περιγράφεις είναι η ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ.

Ο μπάφος λειτουργεί διαφορετικά σε κάθε άνθρωπο...εμένα πχ 2 φορές που δοκίμασα ήταν σαν να πεθαίνω και έπαθα και κρίση πανικού.
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

lonelyrider έγραψε: 19 Μαρ 2019, 22:11
Αυτό που νομίζω εγω είναι ότι μετά από αρκετούς μπάφους, ο εγκέφαλός σου είναι κάπως έτσι:

Εικόνα
Υπονοήτε κάτι κύριε για την πνευματική μου σταθερότητα; Τόσοι μουρλοί κυκλοφορούν εδώ γύρω. I make a fine addition. :003: :smt005:
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Cloud87

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 19 Μαρ 2019, 22:16
Αυτό που περιγράφεις είναι η ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ.

Ο μπάφος λειτουργεί διαφορετικά σε κάθε άνθρωπο...εμένα πχ 2 φορές που δοκίμασα ήταν σαν να πεθαίνω και έπαθα και κρίση πανικού.
Χεχ οκ.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

τι στο μπουτσο κάποιος γουστάρει απο το μπάφο ποτέ δε κατάλαβα.
Απο την κοκό καταλαβαίνω, απο το μπάφο όχι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Εσύ μάλλον ψάχνεις τη Λουκία στον ουρανό με διαμάντια.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Εξαρτάται από που θα τον πάρεις είναι η σωστή απάντηση φυσικά, ελπίζω να έχει δοθεί ήδη
Τι θεϊκό νήμα ρε μλκς πώς δεν το είδα :lol:
(ή το είδα και δε θυμάμαι, είμαι και λίγο πιωμένος)
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Chilloutbuddy έγραψε: 20 Μαρ 2019, 14:46 Εξαρτάται από που θα τον πάρεις είναι η σωστή απάντηση φυσικά, ελπίζω να έχει δοθεί ήδη
Τι θεϊκό νήμα ρε μλκς πώς δεν το είδα :lol:
(ή το είδα και δε θυμάμαι, είμαι και λίγο πιωμένος)
Αρέσει αυτή η αίσθηση του να είσαι λιωμίδης;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Cloud87

Juno έγραψε: 20 Μαρ 2019, 14:43
Η αλήθεια ειναι πως δεν έχω γκόμενα αυτό τον καιρό. :smt023
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Cloud87 έγραψε: 20 Μαρ 2019, 15:03
Juno έγραψε: 20 Μαρ 2019, 14:43
Η αλήθεια ειναι πως δεν έχω γκόμενα αυτό τον καιρό. :smt023
:smt005: :smt005: :smt005:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Ερμής έγραψε: 20 Μαρ 2019, 15:00 Αρέσει αυτή η αίσθηση του να είσαι λιωμίδης;
Εγώ; έχω να κάνω ναρκωτικά από φοιτητής. Έχω ημικρανίες με αύρα που είναι απαίσιο πράγμα και μου δημιουργούν διαταραχές στην όραση και διάφορα άλλα συμπτώματα, και οτιδήποτε μου επηρεάζει την όραση ή την αντίληψη μου φέρνει τρομερή νευρικότητα, μέχρι και πανικό, γιατί το έχω συνδέσει υποσυνείδητα με το πώς ξεκινάει η ημικρανία.

TLDR: κάνω άσχημα τριπάκια.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

μαύρο χάλι - μακριά - άσχημο συναίσθημα και χάλασμα
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”