!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σέρζ Λάτους aka Μαέβιους Παχατουρίδης by Γιάννη Λοβέρδο
Σέρζ Λάτους aka Μαέβιους Παχατουρίδης by Γιάννη Λοβέρδο
Ο Γιάννης Λοβέρδος δεν είναι δημοσιογράφος, είναι ιδέα
https://www.e-tetradio.gr/Article/17755 ... I.facebook
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Re: Σέρζ Λάτους aka Μαέβιους Παχατουρίδης by Γιάννη Λοβέρδο
ο χειροτερος μας, still ελαφρώς καλυτερος των Μεγαλοοικονομου και Αυλωνίτου.
-_-
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 19 Μαρ 2019, 14:02 ο χειροτερος μας, still ελαφρώς καλυτερος των Μεγαλοοικονομου και Αυλωνίτου.
σαν τους οπαδούς ποδοσφαίρου που λένε στις κουβέντες τους: "σου έβαλα δυο γκολ χτές" ή
"εγώ έχω δύο παιχταράδες μπροστά"
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ο χειρότερός μας - ο καλύτερός τουςBeria έγραψε: 19 Μαρ 2019, 14:04Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 19 Μαρ 2019, 14:02 ο χειροτερος μας, still ελαφρώς καλυτερος των Μεγαλοοικονομου και Αυλωνίτου.![]()
σαν τους οπαδούς ποδοσφαίρου που λένε στις κουβέντες τους: "σου έβαλα δυο γκολ χτές" ή
"εγώ έχω δύο παιχταράδες μπροστά"![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
44 αυτοδυναμίες μόνοι μας, 38 όλοι τους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Μαρ 2019, 14:15ο χειρότερός μας - ο καλύτερός τουςBeria έγραψε: 19 Μαρ 2019, 14:04Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 19 Μαρ 2019, 14:02 ο χειροτερος μας, still ελαφρώς καλυτερος των Μεγαλοοικονομου και Αυλωνίτου.![]()
"εγώ έχω δύο παιχταράδες μπροστά"![]()
Ο χειρότερός σας

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Atheos έγραψε: 18 Μαρ 2019, 22:30 Ο Γιάννης Λοβέρδος δεν είναι δημοσιογράφος, είναι ιδέα
Επίσης:

και
Ρόζα Λούξεμπουργκ

Στο μεταξύ καταγγέλει ότι έχουν φτιάξει λογαριασμό για να τον τρολάρουν (που είναι αλήθεια), αλλά ο ίδιος ο λογαριασμός του επί χρόνια ήταν η χαρά της παπαριάς!

Τον πρώτο καιρό που τον παρακολουθούσα -το μόνο που θυμόμουν γι αυτόν είναι ότι εμφανιζόταν ως δημοσιογράφος στα κανάλια- νόμιζα ότι έχει πάθει κάτι και έχει χαζέψει
Με τον καιρό βεβαιώθηκα

Τον πρώτο καιρό που τον παρακολουθούσα -το μόνο που θυμόμουν γι αυτόν είναι ότι εμφανιζόταν ως δημοσιογράφος στα κανάλια- νόμιζα ότι έχει πάθει κάτι και έχει χαζέψει
Με τον καιρό βεβαιώθηκα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πρέπει να χει τρελό δόντι με σημιτοπασόκ. Είναι αρχέτυπο νδσόκου.
- Eθνικοκοινωνιστης
ο λοβερδος θα σταματησει επιτελους να αρμεγει το κρατικο μασταρι κυνηγωντας κρατικοδιαιτες θεσουλες? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ζήλεψε τους καρανικες σαςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Μαρ 2019, 20:10 ο λοβερδος θα σταματησει επιτελους να αρμεγει το κρατικο μασταρι κυνηγωντας κρατικοδιαιτες θεσουλες?![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση