Οκ δεν λες αρα ισχυει το προφανες.Ζαιος.brb και tyt έγραψε: 19 Μαρ 2019, 17:57Πάλι χωρίς κουότ Γιουκλιντάκο.Drexler έγραψε: 19 Μαρ 2019, 17:55 Εγω λεω τι ειμαι εχω και φωτο.
Σε ακουω τωρα.Βαθια ανασα και πες το κομμα σου.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν τιμωρήθηκε ο αλεξιπτωτιστής
Re: Δεν τιμωρήθηκε ο αλεξιπτωτιστής
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Είπα, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της.Drexler έγραψε: 19 Μαρ 2019, 18:05Οκ δεν λες αρα ισχυει το προφανες.Ζαιος.brb και tyt έγραψε: 19 Μαρ 2019, 17:57Πάλι χωρίς κουότ Γιουκλιντάκο.Drexler έγραψε: 19 Μαρ 2019, 17:55 Εγω λεω τι ειμαι εχω και φωτο.
Σε ακουω τωρα.Βαθια ανασα και πες το κομμα σου.![]()
![]()
Να περάσει το επόμενο παρατράγουδο.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Στο ειχα ξαναπει και παλιοτερα,τοτε που φαγαμε 10 σελιδες για να ψελλισεις στο τελος οτι εισαι Κευνσιανιστης,δεν εισαι ο εξυπνος εσυ να κρυβεις το τι κομμα εισαι ενω ολοι οι αλλοι το λεμε.brb και tyt έγραψε: 19 Μαρ 2019, 18:06
Είπα, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της.
Να περάσει το επόμενο παρατράγουδο.![]()
Δεν ξερω τι κανει η επιστημη παντως εσυ εισαι ΖΑΙΟΣ.
Μεχρι αποδειξεως του εναντιου
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Αυτός δηλώνει φιλελεύθερος και υποστηρίζει το Τσακαλώτο.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Για τον εαυτο σου μιλας?αριστερος Κευνσιανιστης δηλωνεις Ευκλειδη οχι φιλελευθερος 
Ρε συ !!!taliban έγραψε: 19 Μαρ 2019, 17:58 Δεν υφίστανται μεγάλοι πολιτισμοί σήμερα. Η κάθε προσπάθεια αλλαγής της ιστορίας για πολιτικούς λόγους ως πρόσχημα αφορά στην πραγματικοτητα οικονομικά ή στρατιωτικά συμφέροντα άλλων δυνάμεων.
Από τη μία οι ...μακεδονομάχοι προσπαθούμε -δήθεν- να μη μας πάρουν τον απέραντο ελληνικό πολιτισμό και την απέραντη ελληνική ιστορία, κι από την άλλη "δεν υπάρχουν μεγάλοι πολιτισμοί σήμερα".
Το κεντρικό επιχείρημα σου είναι "προσπαθώ να μην κλέψουν οι σκοπιανοί τον ελληνικό πολιτισμό, που όμως δεν έχει τίποτα το σημαντικό, αφού δεν υπάρχουν μεγάλοι πολιτισμοί".
Αντίθετα με τη δική σου άποψη εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλοι πολιτισμοί, ότι η ελληνική ιστορία είναι συνεχής και ο ελληνικός πολιτισμός είναι ίσως ο μεγαλύτερος πολιτισμός (αν όχι, τότε από τους μεγαλύτερους και σπουδαιότερους) που έχει εμφανιστεί.
Κι ευτυχώς, έχουμε μία συμφωνία που προασπίζει την ιστορία και τον πολιτισμό μας από "επίδοξους καταπατητές" τους.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Το κεντρικό επιχείρημα μου, το οποίο και διαστρεβλώνεις για να στηρίξεις το δικό σου,είναι πως η όλη ιστορία γίνεται για την αλλαγή/διαγραφή εκείνων των ιστορικών στοιχείων που ενοχλούν κάποιους (εσένα πχ) και η αναγωγή αυτών ως εθνικιστικών εξυπηρετώντας πολιτικές ανθελληνικές και επικίνδυνες για την Ελλάδα με πρόσχημα την ειρήνη...και από την πίσω πόρτα διευκόλυνση στρατιωτικών υπερδυνάμεων και πολυεθνικών εταιρειών που δεν λογαριάζουν τίποτα πέρα από φθηνά εργατικά χέρια.stavmanr έγραψε: 19 Μαρ 2019, 19:15Ρε συ !!!taliban έγραψε: 19 Μαρ 2019, 17:58 Δεν υφίστανται μεγάλοι πολιτισμοί σήμερα. Η κάθε προσπάθεια αλλαγής της ιστορίας για πολιτικούς λόγους ως πρόσχημα αφορά στην πραγματικοτητα οικονομικά ή στρατιωτικά συμφέροντα άλλων δυνάμεων.![]()
Από τη μία οι ...μακεδονομάχοι προσπαθούμε -δήθεν- να μη μας πάρουν τον απέραντο ελληνικό πολιτισμό και την απέραντη ελληνική ιστορία, κι από την άλλη "δεν υπάρχουν μεγάλοι πολιτισμοί σήμερα".
Το κεντρικό επιχείρημα σου είναι "προσπαθώ να μην κλέψουν οι σκοπιανοί τον ελληνικό πολιτισμό, που όμως δεν έχει τίποτα το σημαντικό, αφού δεν υπάρχουν μεγάλοι πολιτισμοί".
Γι'αυτό βγάζετε φλυκταινες με τους αγώνες και τα τραγούδια του έθνους. Διότι περιγράφουν την αλήθεια που απλά δεν αντέχεται να υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ .Και το βασικότερο η οποιαδήποτε προσπάθεια συσπείρωσης αποτελεί κόκκινο πανί για πολλούς...
---------
Άλλο τι ήταν ο ελληνικός πολιτισμός(εννοώ μόνο σε επίπεδο ιστορίας) στο παρελθόν και άλλο τι (δεν) είναι σήμερα λόγω παγκοσμιοποίησης και εξίσωσης όλων των λαών ως μια άμορφη μάζα με μπερδεμένη ιστορία και ατέλειωτη οικονομική σκλαβιά (παρόλο αυτά πάλι οι Έλληνες διαπρέπουν αλλα σε μικρότερο βαθμό).
Και δεν το εννοώ τις συνωμοσιολογιες αλλα την προσπάθεια της ενιαίας μορφής των κρατών/εθνών σε μια Χ περιοχή με ότι συνεπάγεται αυτό σε όλα τα επίπεδα.
Δεν μπορείς να το εφαρμοσεις μια και έξω.
Αλλά σταδιακά για να μετριάσουν οι αντιδράσεις.
Και εσύ stav κατά κάποιο τρόπο κάνεις διαχείριση της κατάστασης προς αυτό το σκοπό.
Θαυμαστής του ελ πολιτισμού είπες είσαι;
Μας απειλείς με αυτό τον...θαυμασμό ;
"Άλλο ο ελληνικός πολιτισμός τότε κι άλλο τώρα;"
Νόμιζα ότι ήταν ενιαίος και συνεχής... Τουλάχιστον αυτό πετύχαμε ως χώρα με τη συμφωνία των Πρεσπών: να διαφυλάξουμε τη συνέχεια της ιστορίας και του πολιτισμού ως ενιαίων.
Νόμιζα ότι ήταν ενιαίος και συνεχής... Τουλάχιστον αυτό πετύχαμε ως χώρα με τη συμφωνία των Πρεσπών: να διαφυλάξουμε τη συνέχεια της ιστορίας και του πολιτισμού ως ενιαίων.
- Golden Age
Αποέτρεψες απο το να διεκδικήσουν τα Σκόπια την ιστορία του αρχαίου μακεδονικού (ελληνικού) πολιτισμού απο τη βόρεια περιοχή των Πρεσπών και απο την περιοχή της Αχρίδος; Αν ναι, πως;stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2019, 00:00 "Άλλο ο ελληνικός πολιτισμός τότε κι άλλο τώρα;"
Όχι εγώ. Η Ελλάδα διά της κυβέρνησής της.
Διάβασε τη συμφωνία.
Διάβασε τη συμφωνία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 863 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα