Αμφιβαλλω,στο Λονδινο μεγαλωσε ο αγαπητος Ευκλειδης.Chainis έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:12Όπως πάντα αλλού-γιαλού.brb και tyt έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:10Να μαντέψω;Chainis έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:05 Το τραγουδούσα κάθε μέρα και δεν είχε σχέση με το μουστάκι μου, και την Βόρειο Ήπειρο τραγουδούσα και των αρμάτων τα παιδιά τραγουδούσα και άλλα που δεν είναι γνωστά.![]()
Έχεις πάει στρατό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν τιμωρήθηκε ο αλεξιπτωτιστής
Re: Δεν τιμωρήθηκε ο αλεξιπτωτιστής
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Να υποθέσω ότι κι εσύ δεν υποστηρίζεις τους Ταγματασφαλίτες;Drexler έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:12Μπορεις να με αποκαλεις Γλαυκο - Αθανασιο αν θες Ευκλειδη.
Φυσικα ειμαι κατα των Εθνοπροδοτων που ξεκληρισαμε το 49.
Γιούκλιντ, ελπίζω να καταλαβαίνεις το όνομα σου.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν φαίνεται καθόλου.τι τραγουδούσες.Chainis έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:12Όπως πάντα αλλού-γιαλού.brb και tyt έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:10Να μαντέψω;Chainis έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:05 Το τραγουδούσα κάθε μέρα και δεν είχε σχέση με το μουστάκι μου, και την Βόρειο Ήπειρο τραγουδούσα και των αρμάτων τα παιδιά τραγουδούσα και άλλα που δεν είναι γνωστά.![]()
Έχεις πάει στρατό;
Το ονομα μου το καταλαβαινω,εσυ νομιζεις οτι ολοι εχουμε το ονομα σου(αρχαιοπρεπες δεν λεω)brb και tyt έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:17Να υποθέσω ότι κι εσύ δεν υποστηρίζεις τους Ταγματασφαλίτες;Drexler έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:12Μπορεις να με αποκαλεις Γλαυκο - Αθανασιο αν θες Ευκλειδη.
Φυσικα ειμαι κατα των Εθνοπροδοτων που ξεκληρισαμε το 49.![]()
Γιούκλιντ, ελπίζω να καταλαβαίνεις το όνομα σου.
Εγω εχω δηλωσει οτι τους θεωρω Εθνοσωτηρες,δεν κρυβομαι.
ΥΓ Θα τριζουν τα κοκκαλα του αντικομμουνιστη θειου σου Ευκλειδη.
https://www.mixanitouxronou.gr/o-thios- ... s-ke-to-1/
Αν είχες πάει στρατό θα ήξερες ότι οι στρατιώτες μέσα στο στρατόπεδο τραγουδάνε ότι τους λέει ο επικεφαλής να τραγουδήσουν, αν έχουν έξοδο στην ταβέρνα το βράδυ τραγουδάνε ότι γουστάρουν.brb και tyt έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:19Δεν φαίνεται καθόλου.τι τραγουδούσες.![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Golden Age
Δεν κόλωσαν λέει... Ας μη βασίζονταν στους Αμερικάνους και θα σου 'λεγα...stavmanr έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:16Δηλαδή, στο σκεπτικό σου, αυτοί που δεν κώλωσαν να κάνουν τη ...συμφωνία του αιώνα, κόλλησαν σε έναν τυχάρπαστο μυστακοφόρο!Golden Age έγραψε: 19 Μαρ 2019, 15:54Το τραγούδι ήταν ο λόγος της διώξεώς του που μεθοδευόταν απο τους κυβερνητικούς κύκλους. Μετά το κράξιμο του κόσμου, οι κυβερνητικοί έκαναν πίσω.stavmanr έγραψε: 19 Μαρ 2019, 15:48
Oh yes!![]()
Ταυτόχρονα υποστηρίζουν ότι δεν φταίει το τραγούδι για την αθώωσή του. Δηλαδή, διώχθηκε προσχηματικά για το τραγούδι και ταυτόχρονα αθωώθηκε προσχηματικά εξαιτίας του τραγουδιού.
Δεν είναι απίστευτες οι τούμπες στην προσπάθεια να διατηρήσουν την ιδεολογική φανατική γραμμή;
Αυτό είναι όλο, δεν χρειάζεται να κατασκευάζεις σενάρια.
![]()
Αφού ξεπούλησαν τη Μακεδονία, αφού έδωσαν οδηγίες για απαγόρευση του εμβατηρίου στο στρατό, πήγαν να βάλουν χέρι σε στρατιώτη, ακριβώς επειδή είχαν τον αέρα με τον οποίο τους βλέπεις κι εσύ και θεωρούσαν ότι δεν θα είναι κάτι. Είναι όμως. Η ιστορία ξέφυγε κι αυτό κάνει μπαμ απο το γεγονός ότι ο ίδιος ο Αποστολάκης ως υπουργός άδειασε επίσημα το ίδιο το ΓΕΣ που έκανε τη λάντζα της κυβέρνησης, τόσο με τη δίωξη όσο και με την ανακοίνωσή του... Βλέπεις οι Αμερικάνοι δεν μπορούν να τρέχουν για τα πάντα.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Mε το ΠΑΣΟΚ ήταν ο θείος. Και μάλλον δεν είχε πρόβλημα με την κεϋνσιανή οικονομία. Οπότε λογικά και ο μπουρουμπού δεν έχει πρόβλημα με τον θείο.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Τελικά Γιούκλιντ δεν είναι τυχαίο ότι οι υμνητές των Εθνοπροδοτών Ταγματασφαλιτών υποστηρίζετε την πολιτική της Γερμανίας με τα μνημόνια.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Μετά στον θάλαμο όταν σε πιάναν τα μεράκια, τι τραγουδούσες;Chainis έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:23 Αν είχες πάει στρατό θα ήξερες ότι οι στρατιώτες μέσα στο στρατόπεδο τραγουδάνε ότι τους λέει ο επικεφαλής να τραγουδήσουν, αν έχουν έξοδο στην ταβέρνα το βράδυ τραγουδάνε ότι γουστάρουν.
Μήπως Σφακιανάκη και Έρικα;
Όχι, αυτό το τραγούδαγε το 50 ένας θείος μου πρώην μαχητής του ΔΣ που γλύτωσε, παραδόθηκε, έκανε δήλωση, πήγε φαντάρος και το τραγουδούσε με πάθος και στεντόρεια φωνή!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ναι αλλα ηταν και αντικομμουνιστης ενω ο Ευκλειδης ειναι κομμουνι.Jolly Roger έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:25 Mε το ΠΑΣΟΚ ήταν ο θείος. Και μάλλον δεν είχε πρόβλημα με την κεϋνσιανή οικονομία. Οπότε λογικά και ο μπουρουμπού δεν έχει πρόβλημα με τον θείο.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Γιούκλιντ είσαι κΟΥμούνι;Drexler έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:29Ναι αλλα ηταν και αντικομμουνιστης ενω ο Ευκλειδης ειναι κομμουνι.Jolly Roger έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:25 Mε το ΠΑΣΟΚ ήταν ο θείος. Και μάλλον δεν είχε πρόβλημα με την κεϋνσιανή οικονομία. Οπότε λογικά και ο μπουρουμπού δεν έχει πρόβλημα με τον θείο.
Εσεις ψηφισατε τα μνημονια Ευκλειδη μου.brb και tyt έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:27Τελικά Γιούκλιντ δεν είναι τυχαίο ότι οι υμνητές των Εθνοπροδοτών Ταγματασφαλιτών υποστηρίζετε την πολιτική της Γερμανίας με τα μνημόνια.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Γιούκλιντ θα βγεις και αντιμνημονιακός τώρα.Drexler έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:30Εσεις ψηφισατε τα μνημονια Ευκλειδη μου.brb και tyt έγραψε: 19 Μαρ 2019, 16:27Τελικά Γιούκλιντ δεν είναι τυχαίο ότι οι υμνητές των Εθνοπροδοτών Ταγματασφαλιτών υποστηρίζετε την πολιτική της Γερμανίας με τα μνημόνια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 863 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα