Δεν ξέρω σε ποιες εκπομπές αναφέρεσαι γιαυτό δε μπορώ να πάρω θέση. Ας μας βγάλει κάποιος κανένα απόσπασμα να δούμε.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:09Σημασία δεν έχει αν τους παίρνεις σοβαρά ή όχι, αλλά το ότι χρησιμοποιούν τα κρατικά κανάλια σαν τοπικά αθηναϊκά κάνοντας οπαδικές εκπομπές μεταμφιεσμένες ως αθλητική ενημέρωση.Ερμής έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:05
Κανείς δε παίρνει στα σοβαρά τους δημοσιοκάφρους της ΕΡΤ, όχι μονο στα αθλητικά, αλλά πουθενά. Σκέψου οτι δε ξερω καν για ποιους λες. Για να είναι στην ΕΡΤ όμως, τπτ συριζαικα κουτσαβακια θα ειναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί τόσο κόμπλεξ που ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό να πάρει το πρωτάθλημα;
Re: Γιατί τόσο κόμπλεξ που ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό να πάρει το πρωτάθλημα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σωραιος ρε Κορωνι!Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:46 Ποιο κόμπλεξ ρε φουκαρά; Ποιο κόμπλεξ. Μασάς οτι σκατό σου δώσει ο κάθε ουγκανος και μιλάς για κόμπλεξ;
Πήρε το πρωτάθλημα ο παοκ, 100% δίκαια, τέλος πάμε παρακάτω για του χρόνου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Λίνο Βεντούρα
Άσε μας ρε Ερμή! Δεν ξέρεις την Ερτ, δεν ξέρεις την ΕΡΑΣπορ, δεν ξέρεις τα ιδιωτικά αθηναϊκά νταβατζοκάναλα...Ερμής έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:21Δεν ξέρω σε ποιες εκπομπές αναφέρεσαι γιαυτό δε μπορώ να πάρω θέση. Ας μας βγάλει κάποιος κανένα απόσπασμα να δούμε.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:09Σημασία δεν έχει αν τους παίρνεις σοβαρά ή όχι, αλλά το ότι χρησιμοποιούν τα κρατικά κανάλια σαν τοπικά αθηναϊκά κάνοντας οπαδικές εκπομπές μεταμφιεσμένες ως αθλητική ενημέρωση.Ερμής έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:05
Κανείς δε παίρνει στα σοβαρά τους δημοσιοκάφρους της ΕΡΤ, όχι μονο στα αθλητικά, αλλά πουθενά. Σκέψου οτι δε ξερω καν για ποιους λες. Για να είναι στην ΕΡΤ όμως, τπτ συριζαικα κουτσαβακια θα ειναι.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Λίνο Βεντούρα
Εντάξει, όντως πολύ παράξενο που σε ρεπορτάζ για μια συγκεκριμένη ομάδα αναφέρεται πολλές φορές αυτή η ίδια η ομάδα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Σοβαρα μιλάω, ούτε ΕΡΤ βλέπω, ούτε ΕΡΑ ακούω. Καλά ΕΡΑ δε θα άκουγα έτσι και αλλιώς, ακόμη και αν έκανε εκπομπή ο Τράκης. Δεν ασχολούμαι με έντυπα και ραδιόφωνα που είναι αμιγώς αθλητικά. Θεωρώ οτι απευθύνονται σε πλήρως ηλίθιους.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:26Άσε μας ρε Ερμή! Δεν ξέρεις την Ερτ, δεν ξέρεις την ΕΡΑΣπορ, δεν ξέρεις τα ιδιωτικά αθηναϊκά νταβατζοκάναλα...Ερμής έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:21Δεν ξέρω σε ποιες εκπομπές αναφέρεσαι γιαυτό δε μπορώ να πάρω θέση. Ας μας βγάλει κάποιος κανένα απόσπασμα να δούμε.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:09
Σημασία δεν έχει αν τους παίρνεις σοβαρά ή όχι, αλλά το ότι χρησιμοποιούν τα κρατικά κανάλια σαν τοπικά αθηναϊκά κάνοντας οπαδικές εκπομπές μεταμφιεσμένες ως αθλητική ενημέρωση.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τωρα θα γυρισει ο αλλος και θα σου πει οτι "και εγω πληρωνω ερτ και δεν γουσταρω να πληρωνω τον μινο που κλαιει σε καθε ευκαιρια για τις αδικιες σε βαρος του ΠΑΟΚ"jason έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:02Χίλιες φορές αυτοί που κάνουν οπαδικές χαβαλετζιδικες και πανηγυρίζουν τα γκολ που τρώνε οι άλλοι παρά οι "σοβαροί" της ερτ που τους πληρώνουμε εμείς και αγανακτούν γιατί διαμαρτύρεται ο λουτσεσκου ή βλέπουν διπλό πέναλτι του κρεσπο
ο οποιος ελεγε προχτες για την διακοπη οτι το περιεχομενο του ΦΑ το μαθαινουν ολοι την επομενη στις 11 το πρωι και περσι στο παοκ αεκ εβγαλε το Φα χαρτι και καλαμαρι στον αερα(ασχετο αν τα μισα που ειπε τα ειχε βγαλει απο το κεφαλι του)
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Λίνο Βεντούρα
Ε, άμα δεν ασχολείσαι σε βαθμό που καν δεν γνωρίζεις τα μέσα, τότε πώς έχεις άποψη για το θέμα και μάλιστα διαφωνείς κιόλας με άλλους που ασχολούνται και γνωρίζουν;Ερμής έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:31 Σοβαρα μιλάω, ούτε ΕΡΤ βλέπω, ούτε ΕΡΑ ακούω. Καλά ΕΡΑ δε θα άκουγα έτσι και αλλιώς, ακόμη και αν έκανε εκπομπή ο Τράκης. Δεν ασχολούμαι με έντυπα και ραδιόφωνα που είναι αμιγώς αθλητικά. Θεωρώ οτι απευθύνονται σε πλήρως ηλίθιους.
Βγαλε μου τον Μινο αντικειμενικο να τιναξω τα μυαλα μου στον αερα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:29Εντάξει, όντως πολύ παράξενο που σε ρεπορτάζ για μια συγκεκριμένη ομάδα αναφέρεται πολλές φορές αυτή η ίδια η ομάδα![]()
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Μα αναφερθήκατε στον Γεωργίου. Αυτό τον ακούω όμως. Ποτέ δεν έχει γίνει προκλητικός. Ίσα ίσα πέρσι στο παιγνίδι με την ΑΕΚ τάχθηκε υπερ του παοκ. Έλεγε για την ΕΠΟ και το Σαββίδη, πολύ πριν να έχει τον έλεγχο, έλεγε οτι φέτος θα το πάρετε όπως και το πήρατε.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:38Ε, άμα δεν ασχολείσαι σε βαθμό που καν δεν γνωρίζεις τα μέσα, τότε πώς έχεις άποψη για το θέμα και μάλιστα διαφωνείς κιόλας με άλλους που ασχολούνται και γνωρίζουν;Ερμής έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:31 Σοβαρα μιλάω, ούτε ΕΡΤ βλέπω, ούτε ΕΡΑ ακούω. Καλά ΕΡΑ δε θα άκουγα έτσι και αλλιώς, ακόμη και αν έκανε εκπομπή ο Τράκης. Δεν ασχολούμαι με έντυπα και ραδιόφωνα που είναι αμιγώς αθλητικά. Θεωρώ οτι απευθύνονται σε πλήρως ηλίθιους.
Το θέμα μου με τους μαοξήδες είναι άλλο. Το πάτε συνέχεια στο θέμα βορράς νότος. Αυτό είναι το θέμα σας, ούτε ο γαύρος είναι, ούτε η ΑΕΚ, ούτε εμείς.
Μόνο απο δικούς σας οπαδούς έχω ακούσει να μιλάνε για χωρισμό της Ελλάδος στη μέση, μόνο δικούς σας οπαδούς έχουμε δει με σημαίες άλλης χώρας στις κερκίδες. Εκεί είναι το θέμα μας.
Εννοείται δεν είμαι οπαδός, θεωρώ οτι έχω ακόμη μια μέση νοημοσύνη.
- Λίνο Βεντούρα
Άφησε κάτω την καραμπίνα αργά και χωρίς απότομες κινήσεις. Δεν είναι, ούτε υπονόησα κάτι τέτοιο, αλλά το βίντεο σαν παράδειγμα αυτού δεν κολλάει, ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω.Drexler έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:40
Βγαλε μου τον Μινο αντικειμενικο να τιναξω τα μυαλα μου στον αερα.
Ρε φιλε με μουρες στυλ Μινου,Μπουζα,Κολκα τι συζηταμε τωρα?
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Ο Μίνος αντιμετωπίζεται ως γραφικός από τους ίδιους της ΕΡΑΣΠΟΡ. Υπάρχει όμως η-ακόμα ατιμώρητη-πρωτοφανής αισχρότητα του Σαντοριναίου να οργανώσει προβοκάτσια μέσα από το κρατικό ραδιόφωνο, σύμφωνα με την οποία η UEFA δικαίωνε την ΑΕΚ στη φάση του γκολ του Βαρέλαalekhine έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:32τωρα θα γυρισει ο αλλος και θα σου πει οτι "και εγω πληρωνω ερτ και δεν γουσταρω να πληρωνω τον μινο που κλαιει σε καθε ευκαιρια για τις αδικιες σε βαρος του ΠΑΟΚ"jason έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:02Χίλιες φορές αυτοί που κάνουν οπαδικές χαβαλετζιδικες και πανηγυρίζουν τα γκολ που τρώνε οι άλλοι παρά οι "σοβαροί" της ερτ που τους πληρώνουμε εμείς και αγανακτούν γιατί διαμαρτύρεται ο λουτσεσκου ή βλέπουν διπλό πέναλτι του κρεσπο
ο οποιος ελεγε προχτες για την διακοπη οτι το περιεχομενο του ΦΑ το μαθαινουν ολοι την επομενη στις 11 το πρωι και περσι στο παοκ αεκ εβγαλε το Φα χαρτι και καλαμαρι στον αερα(ασχετο αν τα μισα που ειπε τα ειχε βγαλει απο το κεφαλι του)
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
ο δεύτερος και ο τρίτος ήταν Παναθηναϊκοί πριν γίνουν ΠΑΟΚ.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ο σαντοριναιος τιμωρηθηκε για τις αισχροτητες ακριβως με την ιδια ποινη που τιμωρηθηκε ο μινος για τα fake news του φυλλου αγωνα του ιδιου ματςMaspoli έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:45 Ο Μίνος αντιμετωπίζεται ως γραφικός από τους ίδιους της ΕΡΑΣΠΟΡ. Υπάρχει όμως η-ακόμα ατιμώρητη-πρωτοφανής αισχρότητα του Σαντοριναίου να οργανώσει προβοκάτσια μέσα από το κρατικό ραδιόφωνο, σύμφωνα με την οποία η UEFA δικαίωνε την ΑΕΚ στη φάση του γκολ του Βαρέλα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Λίνο Βεντούρα
Δεν υπάρχει διαχωριμός βορρά-νότου. Το αστείο μάλιστα είναι πως αυτή η μαλακία ξεκίνησε από τα αθηναϊκά μέσα, καθότι για τον Αθηναίο, που ζει μέσα στην φούσκα του, Θεσσαλονίκη=Βόρεια Ελλάδα και Βόρεια Ελλάδα=Θεσσαλονίκη. Ε, με το λέγε-λέγε τα αφομοιώσανε και κάποια από τα «βορειοελλαδίτικα» χάπατα.Ερμής έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:42 Το πάτε συνέχεια στο θέμα βορράς νότος. Αυτό είναι το θέμα σας, ούτε ο γαύρος είναι, ούτε η ΑΕΚ, ούτε εμείς.
Μόνο απο δικούς σας οπαδούς έχω ακούσει να μιλάνε για χωρισμό της Ελλάδος στη μέση, μόνο δικούς σας οπαδούς έχουμε δει με σημαίες άλλης χώρας στις κερκίδες. Εκεί είναι το θέμα μας.
Ο διαχωρισμός που υπάρχει είναι (υπόλοιπη) Ελλάδα-Αθήνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 19 Μαρ 2019, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 31 Απαντήσεις