Τα πήδηξα διότι θα ήθελα να ξεκαθαρίσουμε σε πρώτο χρόνο κάποια πράγματα για να δημιουργήσουμε μια κοινή βάση, συγγνώμη γι αυτό και άμα θέλεις ρίχτα μου άλλη μία αυτά που άφησα αναπάντητα όποτε θέλεις να σου απαντήσω αν σε ενδιαφέρει μιας και έχουμε ήδη μία αξιοπρεπή κοινή βάση ή έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον.stavmanr έγραψε: 18 Μαρ 2019, 21:31Πριν τη συμφωνία ή μετά τη συμφωνία;sys3x έγραψε: 18 Μαρ 2019, 19:15Σούπερ, έχουμε κάνει μία πρόοδο εδώ πέρα.stavmanr έγραψε: 18 Μαρ 2019, 18:43 Ρε συ Sys.
Τα Σκόπια εφάρμοζαν επεκτατική μπαρουφολογία προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Προκειμένου να βρουν πάτημα για "μακεδονική ιστορία" τάιζαν τον κόσμο τους μπαρούφες περί συγγένειας με το Μ. Αλέξανδρο.
Κι αυτή η ιστορία θα συνεχίζονταν δίχως τη συμφωνία αυτή, η οποία αποτελεί πλέον ενυπόγραφη ταφόπλακα στην εθνικιστική τους μπαρουφολογία.
Πρόσεξε. Δεν λέω ότι θα εξαφανιστούν όλα με μιας και θα ζήσουμε τον βαλκανικό παράδεισο. Λέω ότι έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα για να πάψει η μπαρουφολογία και να επανέλθουμε καθένας στην ιστορία του.
Θεωρώ σωστές τις παρατηρήσεις σου αλλά νομίζω ότι σου διαφεύγει κάτι (εξίσου σημαντικό με αυτά που ήδη διατύπωσες μιά χαρά) και σε ξαναρωτάω, έχεις ακούσει τίποτα για βόρεια Σκόπια του Αιγαίου, τον χάρτη που σου προανέφερα τον έχεις υπόψιν σου (παρουσία του κυρίου Ζάεφ σε επίσημο συμβάν) για να μπω στον κόπο να βρω για σένα μερικές φωτογραφίες;
Εκείνο που θα απαντήσεις εσύ για να κρατάμε τις ισορροπίες είναι το εξής: γιατί μετά τη συμφωνία δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα από τα επίσημα Σκόπια. Είναι απλά σύμπτωση; Τυχαίο; Κβαντικό φαινόμενο; Πώς το εξηγείς;
* Τα υπόλοιπα που έγραψα τα πήδηξες από ταχύτητα ή από συνήθεια;![]()
Ας ξεκινήσουμε με το τελευταίο λοιπόν, προφανώς δεν είναι τυχαίο αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή, επίσης καπάκι ξεκίνησαν να κουνάνε το ανύπαρκτο θέμα βορειοσκοπιανικής μειονότητας στην Ελλάδα, και αυτό επίσης δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο (χωρίς ερωτηματικό αυτό).
Θέλω σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι είμαστε ακόμη στην αρχή, θα δούμε λοιπόν στην πορεία.
Για να τηρήσουμε τις ισορροπίες λοιπόν θεωρώ ότι γνωρίζεις ήδη για το σκηνικό με τον χάρτη και τον κύριο Ζάεφ (πληζ ελάμπορεητ εδώ) και ότι δεν χρειάζεται να σου παραθέσω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό.
Επίσης θεωρώ χρήσιμο (για την συζήτηση και για να επιστρέψουμε στο κυρίως θέμα μας συντομότερα και σοφότερα) να αποσαφηνιστεί από την πλευρά σου το τελευταίο σκέλος των ερωτήσεων μου προς εσένα, αν και το έχεις σχεδόν απαντήσει. Ασκούν για δεν ασκούν τα βόρεια Σκόπια αλυτρωτικές εξ. πολιτικές, συνολικά μιλάμε πάντα διότι όπως πολύ σωστά παρατήρησες και μόνος σου ότι κάποια πράματα δεν γίνονται από την μία μέρα στην άλλη.