Chilloutbuddy έγραψε: 19 Μαρ 2019, 01:49
Εγώ ή γενικά; γενικά δεν ξέρω. Εγώ τρώω όποτε πεινάω, δεν έχω ώρες.
Εσένα ρωτώ που είπες ότι την δοκίμασες για 4 μήνες. Πόσες φορές πεινουσες; Έχασες καθόλου κιλά;
Στην αρχή πεινούσα συχνά, 2-3 φορές τη μέρα, και έτρωγα μεγάλες ποσότητες. Η διατροφή μου ήταν 80% κρέας με λαχανικά, όσο ήθελα. Το υπόλοιπο 20% ήταν ψάρι, γιαούρτι, τυρί, ξηροί καρποί, αυγά. Μετά από καμμιά βδομάδα άρχισα σιγά σιγά να πεινάω όλο και λιγότερο, μέχρι που έφτασε μια φάση μετά από 3-4 βδομάδες που απλά δεν πείναγα ουσιαστικά ποτέ. Τελείως κουφό. Και άρχισα να πηδάω γεύματα, συνήθως έτρωγα μια φορά τη μέρα και μικρή ποσότητα. Έχασα γύρω στα 25 κιλά σε 4 μήνες κι έφτασα ποσοστό λίπους 9%. Αλλά κολυμπούσα και κανα χιλιόμετρο τη μέρα.
Καθολου κουφο η πεινα διαγραφεται .Ενεργεια ατελειωτη με την μικρη ποσοτητα φαγητου .Μικρη οπως την θεωρουν οι αλλοι.
Natasha έγραψε: 19 Μαρ 2019, 02:13
25 κιλά σε 4 μηνες;;; Καλό!...Όμως, τα ξανάβαλες;
Nαι. Μόλις ξανάρχισα να τρώω υδατάνθρακες τα ξαναπήρα σε 2 χρόνια. Οι υδατάνθρακες μου δημιουργούν πείνα, όσο πιό πολύ τρώω τόσο πιό πολύ πεινάω στο επόμενο γεύμα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Natasha έγραψε: 19 Μαρ 2019, 02:13
25 κιλά σε 4 μηνες;;; Καλό!...Όμως, τα ξανάβαλες;
Nαι. Μόλις ξανάρχισα να τρώω υδατάνθρακες τα ξαναπήρα σε 2 χρόνια. Οι υδατάνθρακες μου δημιουργούν πείνα, όσο πιό πολύ τρώω τόσο πιό πολύ πεινάω στο επόμενο γεύμα.
Ναι ρε συ, έχεις δίκαιο για τους υδατάνθρακες, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να κόψω τελείως τα μακαρόνια και τα γλυκά. Τις πατάτες και τα ρυζια τα τρώω αραιά και που. Αλλά τα υπολοιπα...
ειναι λιγο περίεργο πάντως αυτό, το παθαίνω και εγώ μερικές φορές και δεν μου αρέσει. Ειναι σαν να χαλάει ο μετρητής ενέργειας και να μην δίνει σήμα οτι πρέπει να βάλεις λίγη, δεν είναι οτι δεν θέλουμε φαγητό εκείνη την ώρα, αν με ρωτήσει κάποιος αν πεινάω και το σκεφτώ πάει, θέλω να φάω άμεσα. Αλλά κάτι γίνεται και δεν ειδοποιεί η πείνα μέχρι να πονέσει το στομάχι στο τέλος, περίεργο.
Natasha έγραψε: 19 Μαρ 2019, 02:21
Ναι ρε συ, έχεις δίκαιο για τους υδατάνθρακες, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να κόψω τελείως τα μακαρόνια και τα γλυκά. Τις πατάτες και τα ρυζια τα τρώω αραιά και που. Αλλά τα υπολοιπα...
Τότε μην τα κόψεις, αν δεν έχεις πρόβλημα και το ελέγχεις συνέχισε όπως είσαι. Δεν έχω κανα πόλεμο με τους υδατάνθρακες, ο κάθε οργανισμός έχει διαφορετική αντίδραση και ανοχές. Για το δικό μου οργανισμό και το πώς αντιδρά το μυαλό μου (ή το στομάχι μου ή οι ορμόνες μου ή η ψυχοσύνθεσή μου ή όλα αυτά μαζί τέλος πάντων), οι υδατάνθρακες είναι ουσιαστικά δηλητήριο, δε μου ταιριάζουν καθόλου. Μου αρέσουν μεν αλλά το βλέπω ότι δε μου κάνουν καλό. Αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, πειραματίσου και βλέπεις.
enaon έγραψε: 19 Μαρ 2019, 02:23
ειναι λιγο περίεργο πάντως αυτό, το παθαίνω και εγώ μερικές φορές και δεν μου αρέσει. Ειναι σαν να χαλάει ο μετρητής ενέργειας και να μην δίνει σήμα οτι πρέπει να βάλεις λίγη, δεν είναι οτι δεν θέλουμε φαγητό εκείνη την ώρα, αν με ρωτήσει κάποιος αν πεινάω και το σκεφτώ πάει, θέλω να φάω άμεσα. Αλλά κάτι γίνεται και δεν ειδοποιεί η πείνα μέχρι να πονέσει το στομάχι στο τέλος, περίεργο.
Ναι κάπως έτσι. Και το ακριβώς αντίθετο μου συμβαίνει όταν τρώω μακαρονάδες και ψωμιά, όσο και να φάω δε μου βγαίνει ποτέ σήμα ότι έφαγες αρκετά τώρα σταμάτα. Μακαρόνια ειδικά μπορώ να αδειάσω κατσαρόλα στο όρθιο.
enaon έγραψε: 19 Μαρ 2019, 02:23
Βασικά θα ήθελα παρα πολυ να διαβάσω καμιά στατιστική και ερευνα, αν και κατά ποσο πηρε κιλά ο κόσμος κατά την περίοδο της κρίσης. Θα μου ήταν πολυτιμη γνώση επειδή θέλω να το συνδέσω με τα πνευματικά θέματα.
Natasha έγραψε: 19 Μαρ 2019, 02:28
Βασικά θα ήθελα παρα πολυ να διαβάσω καμιά στατιστική και ερευνα, αν και κατά ποσο πηρε κιλά ο κόσμος κατά την περίοδο της κρίσης. Θα μου ήταν πολυτιμη γνώση επειδή θέλω να το συνδέσω με τα πνευματικά θέματα.
δεν γίνεται έτσι σωστή δουλειά όμως. Πρώτα θα πεις τι θες να λένε τα στατιστικά, και μετά να στα βγάλουμε, να είναι έγκυρα.
δεν γίνετε έτσι σωστή δουλειά όμως. Πρώτα θα πεις τι θες να λένε τα στατιστικά, και μετά να στα βγάλουμε, να είναι έγκυρα.
Όχι ρε, ειλικρινά θέλω να δω τί συνέβη. Παράδειγμα, αν βγει ότι πηραν κιλά οι περισσότεροι, τότε θα βγάλω το συμπέρασμα ότι εφόσον στο πνεύμα και την συνείδηση (γιατί η κρίση για μένα είναι συνειδησιακή πρωτίστως και το οικονομικό είναι απλά η συνέπεια) τα κάναμε σ...τά, ΆΡΑ γι αυτό πηραμε κιλά. Θεωρώ δηλ ότι αν το πνεύμα και η συνείδηση δεν στέκει καλά, τοτε και το σώμα έχει προβλήματα.
Αλλά εντάξει, δεν ξέρω τί συνέβη.
Natasha έγραψε: 19 Μαρ 2019, 02:21
Τότε μην τα κόψεις, αν δεν έχεις πρόβλημα και το ελέγχεις συνέχισε όπως είσαι. Δεν έχω κανα πόλεμο με τους υδατάνθρακες, ο κάθε οργανισμός έχει διαφορετική αντίδραση και ανοχές. Για το δικό μου οργανισμό και το πώς αντιδρά το μυαλό μου (ή το στομάχι μου ή οι ορμόνες μου ή η ψυχοσύνθεσή μου ή όλα αυτά μαζί τέλος πάντων), οι υδατάνθρακες είναι ουσιαστικά δηλητήριο, δε μου ταιριάζουν καθόλου. Μου αρέσουν μεν αλλά το βλέπω ότι δε μου κάνουν καλό. Αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, πειραματίσου και βλέπεις.
Τί να πειραματιστώ; Και γω όταν τα τρώω μετά απο λίγη ώρα ξαναπεινώ. Είναι σαν τα ναρκωτικά. Σε εθίζει η ζάχαρη. Πρέπει να την κόψεις ΜΑΧΑΙΡΙ για να γλιτώσεις την εξάρτηση. Αλλά μου φαίνεται δεν το χω με την εγκράτεια.
δεν γίνεται έτσι σωστή δουλειά όμως. Πρώτα θα πεις τι θες να λένε τα στατιστικά, και μετά να στα βγάλουμε, να είναι έγκυρα.
Natasha έγραψε: 19 Μαρ 2019, 02:38
Τί να πειραματιστώ; Και γω όταν τα τρώω μετά απο λίγη ώρα ξαναπεινώ. Είναι σαν τα ναρκωτικά. Σε εθίζει η ζάχαρη. Πρέπει να την κόψεις ΜΑΧΑΙΡΙ για να γλιτώσεις την εξάρτηση. Αλλά μου φαίνεται δεν το χω με την εγκράτεια.
Κάντο για μια βδομάδα να δεις πώς νιώθεις. Λογικά σε μια βδομάδα θα έχεις μπει σε κέτωση και θα σου έχουν περάσει όλες οι λιγούρες. Ή όχι
Κάντο για μια βδομάδα να δεις πώς νιώθεις. Λογικά σε μια βδομάδα θα έχεις μπει σε κέτωση και θα σου έχουν περάσει όλες οι λιγούρες. Ή όχι
Αγις έγραψε: 18 Μαρ 2019, 19:51
Το μεγάλο γελιο επεσε μετα το 2010.
Εμφανιστηκαν ξαφνικα για μεροκαματο ολες οι παρασιτικες φιγουρες στα εργοτάξια.
Απο δημοσιογραφοι μεχρι σκηνογραφοι .
Φυσικα απο γνωριμια και λυπηση να βγαλουν κανα μεροκαματο σαν ανθυποβοηθητικοι.
Αναμενομενο οτι δεν προσφεραν τπτ - η απολυτη αχρηστια - κ αισθανονταν σαν ξεπεσμενοι ευγενεις που τους εθεσαν το διλημμα '' Εργασια η λαιμητόμος ''
Εμεις ειμστε απο χωριο αλλα εχουμε πολλες γενιες να εργαστουμε χειρωνακτικα. Ο παππους μου εβαζε εργατες να του αναγγελουν τον καιρο πριν βγει εξω. Εμενα μου αρεσε η χειρωνακτικη εργασια μικρος αλλα γρηγορα ηρθα αντιμετωπος με προβληματα υγειας -δε χρειαζεται να επεκταθω.
Η γνωμη μου ειναι οτι υπαρχουν οι εκ φυσεως αριστοκρατες -ανθρωποι που η εξελιξη οδηγησε σε τροπους επιβιωσης συγκεκριμενους και οι οποιοι δεν εχουν την ικανοτητα προσαρμογης σε κατωτερες ταξεις, και οι εκ θεσεως αριστοκρατες που λογω συγκυριων ζουν μια αριστοκρατικη ζωη αλλα θα μπορουσαν να επιβιωσουν και με διαφορετικο τροπο.
Δώσε μου ένα ισχυρό κίνητρο για να το κάνω.
Δεν έχω Νατάsha μου, μόνη σου πρέπει να το βρεις. Αν δεν έχεις εσύ πρόβλημα μπορεί και να μη χρειάζεται να το βρεις στην τελική.