Ξεχνας οτι μπορει να μας παχαινει το νερο.don't speak έγραψε: 18 Μαρ 2019, 20:51Υπάρχουν και κάτι παπάδες με μια κοιλούμπα.Μηχανικός έγραψε: 18 Μαρ 2019, 11:40 Εκατομμύρια μοναχοί έζησαν στα μοναστήρια τρώγοντας σχεδόν μόνο υδατάνθρακες και λίγο λάδι.
Στην ουσία έκαναν μεσογειακή διατροφή με ακόμη περισσότερους υδατάνθρακες και λιγότερο κρέας.
Είχαν σε όλη τους την ζωή το σωστό βάρος, ήταν υγιείς, οι περισσότεροι πέρναγαν τα 90 χρόνια και αρκετοί και τα 100.
Καταγεγραμμένη εμπειρία αιώνων.
Ότι και να φας, αν φας λίγο δεν παχαίνεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)
Re: Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κάπου είδα για την πίτσα με βάση από κουνουπίδι. Την έχω κάνει. Ωραιότατη είναι αλλά ενοχλεί το στομάχι αν έχεις θέμα.
Το ρύζι από κουνουπίδι μου πικρίζει ρε γμτ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μα γι αυτό το κάνουμε θέμα.akirav έγραψε: 18 Μαρ 2019, 18:15 να σημειωσω οτι η κετονικη κανει πολυ κακο στο σεξ.
1-2 φορες το μηνα, 1-2 λεπτα διαρκεια.
Η βαριεσαι στο μισο λεπτο.
Και μπαινεις στο φορουμ
Να ενισχύσουμε το πχόρουμ.
Επομενη πιστα να φτιάξεις παϊδάκια κοτοπουλου απο Μελιτζανες.Naida έγραψε: 18 Μαρ 2019, 20:54 Κάπου είδα για την πίτσα με βάση από κουνουπίδι. Την έχω κάνει. Ωραιότατη είναι αλλά ενοχλεί το στομάχι αν έχεις θέμα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
Δεν είχες μουσαφιραίους εσύ;
-
don't speak
Σαφώς αν δεν το πίνεις.Αγις έγραψε: 18 Μαρ 2019, 20:54Ξεχνας οτι μπορει να μας παχαινει το νερο.don't speak έγραψε: 18 Μαρ 2019, 20:51Υπάρχουν και κάτι παπάδες με μια κοιλούμπα.Μηχανικός έγραψε: 18 Μαρ 2019, 11:40 Εκατομμύρια μοναχοί έζησαν στα μοναστήρια τρώγοντας σχεδόν μόνο υδατάνθρακες και λίγο λάδι.
Στην ουσία έκαναν μεσογειακή διατροφή με ακόμη περισσότερους υδατάνθρακες και λιγότερο κρέας.
Είχαν σε όλη τους την ζωή το σωστό βάρος, ήταν υγιείς, οι περισσότεροι πέρναγαν τα 90 χρόνια και αρκετοί και τα 100.
Καταγεγραμμένη εμπειρία αιώνων.
Αν δεν πιασει η παπαρια με το νερο - ριχνω προβληματα με τον θυροειδη σαν υπευθυνο που θυμιζω φάλαινα και κανουν πασο ολοι .don't speak έγραψε: 18 Μαρ 2019, 21:05Σαφώς αν δεν το πίνεις.Αγις έγραψε: 18 Μαρ 2019, 20:54Ξεχνας οτι μπορει να μας παχαινει το νερο.don't speak έγραψε: 18 Μαρ 2019, 20:51
Υπάρχουν και κάτι παπάδες με μια κοιλούμπα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
Τι φταίμε εμείς αν ο θυρεοειδής μας έκανε θηρία;Αγις έγραψε: 18 Μαρ 2019, 21:10Αν δεν πιασει η παπαρια με το νερο - ριχνω προβληματα με τον θυροειδη σαν υπευθυνο που θυμιζω φάλαινα και κανουν πασο ολοι .
τπτ δεν φταιμε οι αλλοι μας χλευαζουν γιατι δεν καταλαβαινουν το δραμα μαςdon't speak έγραψε: 18 Μαρ 2019, 21:15Τι φταίμε εμείς αν ο θυρεοειδής μας έκανε θηρία;Αγις έγραψε: 18 Μαρ 2019, 21:10Αν δεν πιασει η παπαρια με το νερο - ριχνω προβληματα με τον θυροειδη σαν υπευθυνο που θυμιζω φάλαινα και κανουν πασο ολοι .![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Χμ δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν εφικτό. Αλλά.εχω φτιάξει στιφάδο κουνουπίδι και είναι νοστιμοτατο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
https://www.businessinsider.com/eating- ... ill-2018-7
There's growing evidence that eating fat won't make you fat, but sugar will
There's growing evidence that eating fat won't make you fat, but sugar will
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Σιγααααα το δυσκολο και παϊδακια απο μερεντα ΄κ κετσαπ σε εχω ικανη να ετοιμασεις .Naida έγραψε: 18 Μαρ 2019, 21:26Χμ δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν εφικτό. Αλλά.εχω φτιάξει στιφάδο κουνουπίδι και είναι νοστιμοτατο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μερέντα όχι. Αλλά με πορτοκάλαδα τα έχω βάλει. Με Fanta πορτοκαλί.Αγις έγραψε: 18 Μαρ 2019, 21:29Σιγααααα το δυσκολο και παϊδακια απο μερεντα ΄κ κετσαπ σε εχω ικανη να ετοιμασεις .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
Καλά που έχουμε λεπτά δάχτυλα και το σώζουμε.Αγις έγραψε: 18 Μαρ 2019, 21:19τπτ δεν φταιμε οι αλλοι μας χλευαζουν γιατι δεν καταλαβαινουν το δραμα μαςdon't speak έγραψε: 18 Μαρ 2019, 21:15Τι φταίμε εμείς αν ο θυρεοειδής μας έκανε θηρία;Αγις έγραψε: 18 Μαρ 2019, 21:10
Αν δεν πιασει η παπαρια με το νερο - ριχνω προβληματα με τον θυροειδη σαν υπευθυνο που θυμιζω φάλαινα και κανουν πασο ολοι .![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι εγώ εκεί αποδίδω το γεγονός πως δεν βάζω κιλά.Αγις έγραψε: 18 Μαρ 2019, 21:10Αν δεν πιασει η παπαρια με το νερο - ριχνω προβληματα με τον θυροειδη σαν υπευθυνο που θυμιζω φάλαινα και κανουν πασο ολοι .
Βέβαια εκεί αποδίδω κι άλλα πράγματα που με αφορούν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 3364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy