Πηζεις ε;Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2019, 14:42 Το οτι χαίρονται να τους αποκαλούν ορκ, είναι όντως περίεργο.
btw δεν είμαι 14 χρονων να φοράω ακόμη μπλούζες ομάδων. Άντε το κλασσικο πολο μπλουζακι της Ferrari αλλά δε νομίζω να μου την πέσει κανένας μερσεντάκιας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί τόσο κόμπλεξ που ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό να πάρει το πρωτάθλημα;
- Οργισμένος
Re: Γιατί τόσο κόμπλεξ που ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό να πάρει το πρωτάθλημα;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Κρύψου Ερμή ένα Honda CRX με λέντ στα μπεκ υαλοκαθαριστήρων και 1200w ηχεία , σε ψάχνειΕρμής έγραψε: 18 Μαρ 2019, 14:42 btw δεν είμαι 14 χρονων να φοράω ακόμη μπλούζες ομάδων. Άντε το κλασσικο πολο μπλουζακι της Ferrari αλλά δε νομίζω να μου την πέσει κανένας μερσεντάκιας.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Είμαι ήδη αντερ κάβερenterprise-psi έγραψε: 18 Μαρ 2019, 14:45Κρύψου Ερμή ένα Honda CRX με λέντ στα μπεκ υαλοκαθαριστήρων και 1200w ηχεία , σε ψάχνειΕρμής έγραψε: 18 Μαρ 2019, 14:42 btw δεν είμαι 14 χρονων να φοράω ακόμη μπλούζες ομάδων. Άντε το κλασσικο πολο μπλουζακι της Ferrari αλλά δε νομίζω να μου την πέσει κανένας μερσεντάκιας.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Εγω στην Αθηνα μενω και χαιρομαι που ο ΠΑΟΚ που θα το παρει.(ΥΓ ειμαι απο Βολο)
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Πάορκ= κόμπλεξ 34 ετών και βάλε.brb και tyt έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:40 Πέρυσι με την πετσινοχάρτινη ΑΕΚ2014 δεν έβγαλαν τέτοιο κόμπλεξ τα μέλη του ΠΟΚ αλλά και τα ΠΟΚεμον, οι οπαδοί του.
Πώς εξηγείται; Κόμπλεξ και στενοχώρια.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Το πόσο κόμπλεξ έβγαλαν και πόσο τους πόνεσε φάνηκε σε κάτι αρδ τους καρεκλοκένταυρους που το έπαιζαν τόσα χρόνια αντικειμενικοί, κάτι καρπετοπουλοι κάτι χελακηδες που τόσα χρόνια επί εγκληματικής ήθελαν να μιλάμε μόνο για μπάλα και 3-5-2, φέτος στις 5 λέξεις τους οι 3 ήταν τσετσενος
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
χαχαχαχα ο Καρπετό αντικειμενικός

επίπεδο Καραπαπά-Γαβαθιώτη είναι ο τύπος αλλά με πολιτικά ορθή γλώσσα.

επίπεδο Καραπαπά-Γαβαθιώτη είναι ο τύπος αλλά με πολιτικά ορθή γλώσσα.
Αυτοί και οι πουρουπουπου παρουσίαζαν τις αθλητικές κυριακες σας τόσα χρόνια, μονοπώλιο απ αυτούς ενημερωνόσασταν για την ανωτερότητα της ομπακαρας
Δεν το πηραμε ακομα.
Δεν το εχουν σε τιποτα να μας ριξουν -12 γιατι στραβοκοιταξε ο Λουτσεσκου τον 4ο
Δεν το εχουν σε τιποτα να μας ριξουν -12 γιατι στραβοκοιταξε ο Λουτσεσκου τον 4ο
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- Rocco Siffredi
σιγα ρε ορκ τα καλσονΔρακουμελ έγραψε: 18 Μαρ 2019, 14:31 Δεν με ενδιαφερει ρε φιλε να δω αυτα που εχεις δει. Δεν με ενδιαφερει να παρω 200 πρωταθληματα και 180 κυπελλα. Με ενδιαφερει να μην μπορεις να κυκλοφορησεις με μπλουζα της ομαδας σου στη Β.Ελλαδα και στις εκδρομες να λετε ωχ ερχονται παλι τα ορκ.
πλακα πλακα με κοκκινο μπορει να σε περασουνε για γαβρο και αντε μετα να βγαλεις ακρηΕρμής έγραψε: 18 Μαρ 2019, 14:42 Το οτι χαίρονται να τους αποκαλούν ορκ, είναι όντως περίεργο.
btw δεν είμαι 14 χρονων να φοράω ακόμη μπλούζες ομάδων. Άντε το κλασσικο πολο μπλουζακι της Ferrari αλλά δε νομίζω να μου την πέσει κανένας μερσεντάκιας.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
μην μπερδευεσαι αυτοι σκουζουν για αλλο λογοjason έγραψε: 18 Μαρ 2019, 17:37 Το πόσο κόμπλεξ έβγαλαν και πόσο τους πόνεσε φάνηκε σε κάτι αρδ τους καρεκλοκένταυρους που το έπαιζαν τόσα χρόνια αντικειμενικοί, κάτι καρπετοπουλοι κάτι χελακηδες που τόσα χρόνια επί εγκληματικής ήθελαν να μιλάμε μόνο για μπάλα και 3-5-2, φέτος στις 5 λέξεις τους οι 3 ήταν τσετσενος
ο γραμμενος στην επο εκοψε πολλα μεροκαματα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Rocco Siffredi
οι γαβροι ειχανε καλομαθει γενικα και τους τσουζει γιατι δεν εχουν την επο
καρπετοπουλοι ειναι και υπαλληλοι τι θα πει στο χοντρο αφεντικο πρεπει να το παιξει αδικημενος
τις ιδιες μλκιες του καραπαπαρα λεει εκει εχει καταντησει
καρπετοπουλοι ειναι και υπαλληλοι τι θα πει στο χοντρο αφεντικο πρεπει να το παιξει αδικημενος
τις ιδιες μλκιες του καραπαπαρα λεει εκει εχει καταντησει
Πάτε και βγάζετε συμπερασμα από Καρπετοπουλους Χελακηδες και Καραπαπαδες. Η διαφορά μας είναι ότι κάτι τέτοιους τους Έχει στο φτύσιμο ο μέσος φίλαθλος και είναι άγνωστοι στον μέσο κάτοικο της περιοχής. Οι αντίστοιχοι δικοί σας, είναι που τους αντιμετωπίζετε ως τους έχοντες την μυστική γνώση. Επίσης αυτά που ακούγονται για την πάρτη σας από τους Αρειανους δε τα ξεστομίζει ούτε ο πιο ουγκανος γαύρος, αλλά σας ενοχλεί το "ποκ". Το θέμα σας δεν είναι το ποδοσφαιρικό. Άλλωστε τελευταία που βγαίνουν αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ και στα εδώ ραδιόφωνα, φαίνεται ξεκάθαρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μη λεμε οτι να 'ναι. Οι Χελακηδες, οι Μπαμπηδες κτλ εφτιαξαν τους σπορ-εφ-εμες. Με Καρπετοπουλους τους επανδρωσαν οχι με τιποτε αλλους. Με αυτους εκαναν ακροαματικοτητες. Τα ιδια κ στην ΕΡΤ. Ωραια η αφηγηση οτι αυτοι εξεφραζαν κατι λιγους ή κατι εξωγηινους αλλα η πραγματικοτητα ειναι αλλη. Ουδεποτε ομαδα που ανεβαινει γνωρισε τετοια προπαγανδα εναντιον της. Οταν εκανε τη βουτια ο Αλεξανδρης στην Καβαλα στο πρωτο του Κοκκαλη ακουγες "ενταξει τωρα, εφτα χρονια, χρονια πετρινα, ας ειμαστε ελαστικοι". Μολις ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη εδειξε οτι μπορει να μπει σφηνα και οχι ως πυροτεχνημα, αρχισαν ολοι τα Ρωσος απο το πρωι ως το βραδυ. απο τον καθε τελειωμενο ως τον αρχηγο αξιωματικης αντιπολιτευσης.Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2019, 19:37 Πάτε και βγάζετε συμπερασμα από Καρπετοπουλους Χελακηδες και Καραπαπαδες. Η διαφορά μας είναι ότι κάτι τέτοιους τους Έχει στο φτύσιμο ο μέσος φίλαθλος και είναι άγνωστοι στον μέσο κάτοικο της περιοχής. Οι αντίστοιχοι δικοί σας, είναι που τους αντιμετωπίζετε ως τους έχοντες την μυστική γνώση. Επίσης αυτά που ακούγονται για την πάρτη σας από τους Αρειανους δε τα ξεστομίζει ούτε ο πιο ουγκανος γαύρος, αλλά σας ενοχλεί το "ποκ". Το θέμα σας δεν είναι το ποδοσφαιρικό. Άλλωστε τελευταία που βγαίνουν αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ και στα εδώ ραδιόφωνα, φαίνεται ξεκάθαρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 31 Απαντήσεις