Δρακουμελ έγραψε: 18 Μαρ 2019, 13:43
Ρε αμπαλε 35 χρονια ειχαμε να δουμε τιτλο. Ολος ο οργανισμος την εγραψε στα παπαρια του την Ευρωπη. Καλα το οτι με βιντι και μπατε παιξαμε αμυντικα φαινεται ποσο αμπαλος εισαι. Οταν παιρναμε 2πλα σε Φιορεντινα Ντορμουντ και Τοτεναμ και πηγαιναμε στους 32 του Europa δηλαδη ειχαμε καλυτερη ομαδα; ΑΜΠΑΛΕ
και ο οσφπ των πρωτων ετων του κοκκαλη τα ιδια ελεγε και απολαμβαναμε τις πενταρες στο τσουλου
αμυντικα παιζεις με σοβαρες ομαδες και εκει φιανεται ποσο μηδεν εισαι σε ευρωπαικο επιπεδο
οσο για την τοτεναμ που λες και την φιορεντινα μιλαμε τωρα για την δευτερη και τριτη ομαδα που κατεβαζαν αδιαφορωντας πληρως για τον θεσμο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 18 Μαρ 2019, 13:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
το πήρες δίκαια φέτο αλλά χαλάρωσε, για να δείς αυτά που έχω δει εγώ θα πρέπει ο μικρός Σαββίδης να αποκτήσει εγγόνια και πάλι αν το πας τρένο έως τότε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: 18 Μαρ 2019, 14:22
το πήρες δίκαια φέτο αλλά χαλάρωσε, για να δείς αυτά που έχω δει εγώ θα πρέπει ο μικρός Σαββίδης να αποκτήσει εγγόνια και πάλι αν το πας τρένο έως τότε.
δειξε κατανοηση 30 χρονια φαπας δεν ειναι και λιγα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Δεν με ενδιαφερει ρε φιλε να δω αυτα που εχεις δει. Δεν με ενδιαφερει να παρω 200 πρωταθληματα και 180 κυπελλα. Με ενδιαφερει να μην μπορεις να κυκλοφορησεις με μπλουζα της ομαδας σου στη Β.Ελλαδα και στις εκδρομες να λετε ωχ ερχονται παλι τα ορκ.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37
Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Δρακουμελ έγραψε: 18 Μαρ 2019, 14:31
Δεν με ενδιαφερει ρε φιλε να δω αυτα που εχεις δει. Δεν με ενδιαφερει να παρω 200 πρωταθληματα και 180 κυπελλα. Με ενδιαφερει να μην μπορεις να κυκλοφορησεις με μπλουζα της ομαδας σου στη Β.Ελλαδα και στις εκδρομες να λετε ωχ ερχονται παλι τα ορκ.
παοκ εισαι, σωστά;
brb και tyt έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:40
Πέρυσι με την πετσινοχάρτινη ΑΕΚ2014 δεν έβγαλαν τέτοιο κόμπλεξ τα μέλη του ΠΟΚ αλλά και τα ΠΟΚεμον, οι οπαδοί του.
Πώς εξηγείται; Κόμπλεξ και στενοχώρια.
Lol
Ρε φιλε ποιος ασχολειται με τον Μπαοκ?
Και γενικα εδω που τα λεμε, ποιος ασχολειται με τη Θεσσαλονικη και γενιξα οτιδηποτε υπαρχει εξω απο τα τειχη των ΑΘΗΝΩΝ?
Ειναι σαν ο Μπαμπης ο Σουγιας να τα βαζει με την Βασιλισσα Ελισαβετ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Κλασική νοοτροπία οπαδού του ΠΑΟΚ.
φιξεδ
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
αυτο λυνεται πολυ ευκολα παντως
ταυτοποιηση των ανησυχων μεσω βιντεο και 5 χρονια μεσα χωρια αναστολη και αλλες αηδιες
αυτο παει και στους χτεσινους σημαιοφορους του ΟΑΚΑ
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Το οτι χαίρονται να τους αποκαλούν ορκ, είναι όντως περίεργο.
btw δεν είμαι 14 χρονων να φοράω ακόμη μπλούζες ομάδων. Άντε το κλασσικο πολο μπλουζακι της Ferrari αλλά δε νομίζω να μου την πέσει κανένας μερσεντάκιας.
Albrecht έγραψε: 18 Μαρ 2019, 13:52
Btw η φετινή χρονιά για τον Θρύλο ήταν πετυχημένη αφού στόχος ήταν να προσαρμοστούν όλοι οι νέοι παικταράδες, που δεν ήταν και λίγοι. Σε όλες τις γραμμές είχαμε σημαντικές προσθήκες, μόνο ο Φορτουνης, ο Κουτρης και ο Ομαρ παρέμειναν απ την περινη ενδεκάδα.
Γι αυτό και ο προπονητής δεν έφυγε ενω άλλες χρονιές θα είχε πάρει πόδι απ τον Σεπτέμβρη
Του χρόνου θα κάνουμε περίπατο.
Τα καλύτερα έρχονται.