!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάνε να απαγορεύσουν το "Μακεδονία ξακουστή"
Re: Πάνε να απαγορεύσουν το "Μακεδονία ξακουστή"
αυτά οι ελληνικες κυβερνησεις τα εγκατελειψαν
αλλα κυβερνηση που εφερε προβλήματα στην ελλαδα
με την δικαιωση του εθνικισμου των σκοπιανών αλβανων τουρκων
θα φυγει
αλλα κυβερνηση που εφερε προβλήματα στην ελλαδα
με την δικαιωση του εθνικισμου των σκοπιανών αλβανων τουρκων
θα φυγει
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- omg kai 3 lol
πατησιωτης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:35Καιρός να διορθωθεί η εντολή Βενιζέλου του 1912 και να πάει ο ελληνικός στρατός και στο Μοναστήρι λέω εγώ.Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:30ας απελευθερωθούν πρώτα τα πατρώα αλβανικά, μακεδονικά και τουρκικάrun έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:25 οι τουρκοι απασφαλισαν
και τα νεοφιλελεφτερα κκε αριστερα μπγοοδος σκουζνι για ελληνικο εθν ικισμο
εδάφη του ελλαδικού χώρου και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε.Η αεροπορία θα πάει πάντως.
σε αυτη τη φραση συνοψιζεται η εθνικιστικη μπαρουφα της δεξιας
η οικονομικη ευημερια οχι μονο της δικης μας χωρας εν ετει 2019 δεν εξασφαλιζεται με τη προσθηκη μερικων τετραγωνικων χιλιομετρων ποσο μαλλον δε σε μια καυτη περιοχη αλλα με την εξασφαλιση της ειρηνης και δεσμων φιλιας στην ευρυτερη περιοχη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 18 Μαρ 2019, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εξαλλου ο αλεκσις και σια της πορτοκαλενιας
δε μπορει να το παιζει αλα μοραλες
δε μπορει να το παιζει αλα μοραλες
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
οσο οι ελληνικες κυβερνησεις υποχωρουν στους τουρκαλβανους σκοπιανούς τουρκουςomg kai 3 lol έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:43πατησιωτης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:35Καιρός να διορθωθεί η εντολή Βενιζέλου του 1912 και να πάει ο ελληνικός στρατός και στο Μοναστήρι λέω εγώ.Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:30
ας απελευθερωθούν πρώτα τα πατρώα αλβανικά, μακεδονικά και τουρκικά
εδάφη του ελλαδικού χώρου και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε.Η αεροπορία θα πάει πάντως.
η οικονομικη ευημερια οχι μονο της δικης μας χωρας εν ετει 2019 δεν εξασφαλιζεται με τη προσθηκη μερικων τετραγωνικων χιλιομετρων ποσο μαλλον δε σε μια καυτη περιοχη αλλα με την εξασφαλιση της ειρηνης και δεσμων φιλιας στην ευρυτερη περιοχη
δεν υπαρχει ειρηνη
απλα οι γυρω θα ρίχνονται για να αποσπασουν ότι θελουν αβροχοις ποσιν
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
omg kai 3 lol έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:43πατησιωτης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:35Καιρός να διορθωθεί η εντολή Βενιζέλου του 1912 και να πάει ο ελληνικός στρατός και στο Μοναστήρι λέω εγώ.Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:30 ας απελευθερωθούν πρώτα τα πατρώα αλβανικά, μακεδονικά και τουρκικά
Φαίνεται ότι δεν διάβασες όλα τα λινκ.
Εδώ δεν διάβασε ούτε την πρόταση, στην οποία απάντησες.πατησιωτης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 13:02Φαίνεται ότι δεν διάβασες όλα τα λινκ.omg kai 3 lol έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:43σε αυτη τη φραση συνοψιζεται η εθνικιστικη μπαρουφα της δεξιαςπατησιωτης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:35
Καιρός να διορθωθεί η εντολή Βενιζέλου του 1912 και να πάει ο ελληνικός στρατός και στο Μοναστήρι λέω εγώ.Η αεροπορία θα πάει πάντως.
η οικονομικη ευημερια οχι μονο της δικης μας χωρας εν ετει 2019 δεν εξασφαλιζεται με τη προσθηκη μερικων τετραγωνικων χιλιομετρων ποσο μαλλον δε σε μια καυτη περιοχη αλλα με την εξασφαλιση της ειρηνης και δεσμων φιλιας στην ευρυτερη περιοχηΆλλος έθεσε πρώτα θέμα "απελευθερώσεως εδαφών".Θα πρέπει να ξέρεις ότι εάν κάποιος σου επιτίθεται και εσύ μόνο αμύνεσαι το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορεί να πετύχεις είναι 0-0.Χώρα που δέχεται επίθεση έχει δικαίωμα να μεταφέρει τον πόλεμο στο έδαφος του αντιπάλου.
Ή τη διάβασε και την καταχώρισε στο πλαίσιο της εξασφάλισης ειρήνης και δεσμών φιλίας της ευρύτερης περιοχής.Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:30
εδάφη του ελλαδικού χώρου και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε.
Γενικώς, αν κάνει κάποιος μια λίστα των καλόκαρδων και ανεκτικών αντιεθνικιστών και την παραθέσει δίπλα στη λίστα των μοβόρων εθνικιστών αυτού του θέματος, θα καταλήξει σε κάποια επαρκώς σαφή συμπεράσματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
- Λίνο Βεντούρα
Για πες, ποια ειναι αυτά;Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:30ας απελευθερωθούν πρώτα τα πατρώα αλβανικά, μακεδονικά και τουρκικάrun έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:25 οι τουρκοι απασφαλισαν
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Τι εννοείς αγαπητέ γυφτοφασίστα; μήπως θα μπορούσες να μας το αναλύσεις λίγο παραπάνω;Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:30ας απελευθερωθούν πρώτα τα πατρώα αλβανικά, μακεδονικά και τουρκικάrun έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:25 οι τουρκοι απασφαλισαν
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλα είναι στην θέση τους, έχει ανοίξει και ο καιρός κτλ.
.
.
Εγώ νομίζω ότι και όταν διαβάζεις έχεις μισόκλειστα μάτια αλλά πετάγεσαι μόνον όταν βλέπεις ποστ των μοβόρων.omg kai 3 lol έγραψε: 18 Μαρ 2019, 13:16γω παντως με τοσους προθυμους και μοβορικους εθνικιστες κοιμαμαι ησυχος
![]()
Τα άλλα σε νανουρίζουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ θα προτιμούσα ανάλυση των ποστ της μεθυσμένης σαύρας από τον λόγιο του θέματος.sys3x έγραψε: 18 Μαρ 2019, 13:30Τι εννοείς αγαπητέ γυφτοφασίστα; μήπως θα μπορούσες να μας το αναλύσεις λίγο παραπάνω;Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:30ας απελευθερωθούν πρώτα τα πατρώα αλβανικά, μακεδονικά και τουρκικάrun έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:25 οι τουρκοι απασφαλισαν
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε ναι ρε, θέλει και λίγο μυαλό για να μην κοιμάσαι ήσυχος.omg kai 3 lol έγραψε: 18 Μαρ 2019, 13:16γω παντως με τοσους προθυμους και μοβορικους εθνικιστες κοιμαμαι ησυχος
![]()
.
.
Τι να πω, στην θέση σου δεν θα περίμενα και πολλά να σε πω την αλήθεια, εγώ περιμένω απάντηση από τον γυφτοφασίστα πάντως, προλαβαίνει δεν προλαβαίνει, έτσι vatraxos; αυτεπαγγέλτως δεν πάνε αυτά;ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2019, 13:38Εγώ θα προτιμούσα ανάλυση των ποστ της μεθυσμένης σαύρας από τον λόγιο του θέματος.sys3x έγραψε: 18 Μαρ 2019, 13:30Τι εννοείς αγαπητέ γυφτοφασίστα; μήπως θα μπορούσες να μας το αναλύσεις λίγο παραπάνω;Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:30
![]()
.
.
Λοιπόν, για να δούμε αν κατάλαβα σωστά την άποψη σου.stavmanr έγραψε: 18 Μαρ 2019, 09:44Κάθε χώρα εφαρμόζει πολιτική ανάλογη με την ψυχοσύνθεση των πολιτών της, την φυσική της θέση (πρόσβαση, πόροι, γεωστρατηγική κλπ), τον αυταρχισμό της εξουσίας της και διάφορους άλλους κοινωνικούς ή οικονομικούς παράγοντες.sys3x έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:44Γκουντ, η τούρκιε και τα βόρεια Σκόπια αντίστοιχα εκφράζουν επεκτατισμό ή/και αλυτρωτισμό κατά την μη ταπεινή σου γνώμη;stavmanr έγραψε: 17 Μαρ 2019, 22:16
Νομίζω ότι ευτυχώς ή κι εκ των πραγμάτων (όπως το αντιλαμβάνεται κανείς), στην εξωτερική μας πολιτική επικρατούν μετριοπαθείς απόψεις, κι όχι μακεδονομαχίες, ηπειρομαχίες ή θρακομαχίες άλλων εποχών.
Αυτά είναι προϊόντα εσωτερικής κατανάλωσης που απευθύνονται σε φανατικούς καταναλωτές μεγαλοϊδεατισμού.
Συγκεκριμένα, θεωρώ ότι τα Σκόπια ψάχνουν ταυτότητα επιβίωσης (από τους υπόλοιπους των Βαλκανίων που επιβουλεύονται ή εκμεταλλεύονται τη θέση της) και η Τουρκία πάσχει από ισλαμικό μεγαλοϊδεατισμό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ανήκει στις μεγαλύτερες οικονομίες στον κόσμο (G20) και θεωρεί (ορθώς ή λανθασμένα) ότι πρέπει να έχει λόγο στα πράγματα.
* "Βόρεια Σκόπια";
Τα ...Νότια τα πήραμε εμείς;![]()
Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, όλα τα εθνικιστικά των Σκοπίων δεν διαφέρουν σε τίποτα με τα εθνικιστικά της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας κλπ. Είναι τα ίδια μυαλά επακριβώς. Καρμπόν. Μόνο τα ονόματα αλλάζουν.
*Μην προσπαθείς να διαχωρίσεις τον εθνικισμό. Είναι η ίδια πνευματική ασθένεια παντού. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παίξουν με τα πιστολάκια τους επάνω στις πλάτες των αθώων.
Η τούρκιε λες οκ την παίρνει, είναι ισχυρή χώρα κάνει ότι γουστάρει σταρχίδια της, ασκεί επεκτατική πολιτική γαμάει και σπέρνει γιατί μπορεί, άρα ένα ξεκάθαρο ναι εδώ, αλυτρωτισμός η τούρκιε δικαιωματικά όμως (όχι σαν την Ελλάδα που αν ασκούσε τέτοια εξ. πολιτική - δεν ασκεί, το τσεκάραμε, είμαστε και οι δύο στην ίδια πραγματικότητα - θα έπρεπε να της πάρουμε το κεφάλι αν έκαμε κάτι τέτοιο, εθνικιστές ουου - λες και είναι θέμα εθνικισμού αυτό κι όχι ισορροπίας δυνάμεων όπως πολύ σωστά παρατήρησες για την τούρκιε-Ελλάδα, για να δούμε αν κάνεις το ίδιο στην περίπτωση βόρεια Σκόπια-Ελλάδα).
Εδώ σταβ θα χρειαστώ μια περαιτέρω αποσαφήνιση της θέσης σου γιατί το μόνο που κατάλαβα είναι ότι τα βόρεια Σκόπια είναι μια μικρή κατατρεγμένη χώρα που όλοι θέλουν κάτι από αυτήν κι αυτή η καημενούλα ψάχνει μόνο την ταυτότητα της δοκιμάζοντας χάρτες που τις ταιριάζουν. Αλήθεια έχεις δει τον χάρτη που βάλανε πίσω από τον κύριο Ζόραν Ζάεφ καθώς τον παίρνανε οι κάμερες όταν ψήφιζε την τελευταία φορά (πολύ πρόσφατα δλδ); αν όχι πες μου να κάνω ένα κόπο να βρω φωτογραφίες, μπορεί να σοκαριστείς όμως να ξέρεις.
*δεν προσπαθώ τίποτα τέτοιο, δεν φτάσαμε ακόμη στις απόψεις μου, αν θες να τις μάθεις απλά ρώτα σε παρακαλώ, μην μου λες τι κάνω ή τι δεν κάνω, πληζ, είναι ανούσιο και λίγο χαζούλικο να σου πω την αλήθεια διότι απλά εκφράζεις την δική σου άποψη (και καλά κάνεις) αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς εκ μέρους μου (μην προσπαθείς κτλ, όχι δεν προσπαθώ, εσύ λες ότι προσπαθώ). Επίσης κάνουμε διάλογο τόσο καιρό και δεν σε είπα ποτέ προσπαθείς να κάνεις αυτό εκείνο ή το άλλο, εγώ προσπαθώ να καταλάβω μόνος μου τι κάνεις ρωτώντας σε, οπότε βόηθα με ρε.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-