!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεκαδες νεκροι απο επιθεσεις σε τζαμια στην Νεα Ζηλανδια

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Δεκαδες νεκροι απο επιθεσεις σε τζαμια στην Νεα Ζηλανδια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

πατησιωτης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 08:54
zteo έγραψε: 17 Μαρ 2019, 08:31 Σε ενα νημα οπου μιλαμε για εναν μακελλαρη εθνικιστη καποιοι μιλανε για τα ((εγκληματα του κουμμουνισμου)).Ποσο ακομα θα πετανε την μπαλα στην κερκιδα.Παρτε το πρεφα εθνικισμος σημαινει μισος για τον διαφορετικο ανθρωπο.Και το μισος αυτο μεταφραζεται σαν ελλειψη σεβασμου στην αξια της ανθρωπινης ζωης.Γιαυτο ειναι ευκολο στον καθε εθνικιστη να καθαρισει 50 ατομα. :8)
Η συζήτηση εξετράπη εκεί επειδή ο Cavaliere έθεσε θέμα απαγόρευσης των εθνικιστικών και ρατσιστικών ιδεών και απάντησα ότι κάποιες άλλες ιδέες - αυτές που περιγράφονται στα μανιφέστα της 17Ν - στην Ελλάδα τουλάχιστον έχουν προκαλέσει περισσότερα θύματα.Το ότι θα πάει εκεί στο τέλος η κουβέντα το ξέρει καλά το ΚΚΕ (όχι όμως ο συμφορουμίτης Cavaliere :D ) που αρνήθηκε να ψηφίσει τον αντιρατσιστικό νόμο διότι φοβάται τη συνέχεια.Ο αντιρατσιστικός νόμος ποινικοποιεί το εθνικιστικό,φυλετικό,θρησκευτικό κλπ μίσος,στην ευρωπαική οδηγία όμως βάσει της οποίας ψηφίσθηκε ο νόμος προβλέπεται ότι μια χώρα μέλος μπορεί ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ να ποινικοποιήσει και το πολιτικό,κοινωνικό,ταξικό μίσος.Παρά τις διαβεβαιώσεις των σαμαροβενιζέλων τότε ότι δεν έχουν κανένα σκοπό να ποινικοποιήσουν και τα τελευταία αλλά απλώς να ψηφίσουν τον νόμο μόνο με τα υποχρεωτικά μίση (εθνικό,φυλετικό,θρησκευτικό κλπ) για να πάρουν τα λεφτά του μνημονίου :lol: και επειδή όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά,το ΚΚΕ αρνήθηκε να ψηφίσει τον αντιρατσιστικό νόμο.
Τώρα κοροιδευόμαστε μεταξύ μας; Θα ψηφίσει το ΚΚΕ ντιρεκτίβα κατά του "μίσους" που εκδίδει η ΕΕ, η οποία εξισώνει ναζισμό και κομουνισμό; Απορώ και που το συζητάτε.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Chainis έγραψε: 17 Μαρ 2019, 09:29 Μου αρεσει η λογικη σου.
Δωστε μας με την θεληση σας την περιουσια σας για να σας αφησουμε να ζησετε.

Χειροτεροι κι απο το ισλαμ, αυτοι ζητουσαν φορο για να εοιτρεπουν στους αλλοθρησκους να ζουν, δεν τα επαιρναν ολα.

Ο Πολ Ποτ εκανε οτι εκανε στο ονομα ακριβως της αταξικης κοινωνιας, αλλα επειδη εδειξε το πιο βαρβαρο και απεχθες προσωπο του κομουνισμου τον αποκυρηξατε.
Τα μεσα παραγωγης ποτε δεν ανηκαν στους αστους.Ανηκουν σε αυτους που τα δουλευουν στους εργαζομενους.Αυτοι τα αναπτυσουν και αυτοι παραγουν τον πλουτο,οποτε και αυτοι θα πρεπει να τον καρπώνονται.
Οσο για τον Πολ Ποτ εμαθες τα νεα.Τον χρηματοδοτουσαν Ρηγκαν-Θατσερ για να διαστρεβλωνει την εννοια του κουμμουνισμου και να μπορεις εσυ να το χρησιμοποιεις σημερα σαν παραδειγμα.Ξεχασες ομως οτι οι κουμμουνιστες του Βιετναμ τον έριξαν απο την εξουσια. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Namrail

Chainis έγραψε: 17 Μαρ 2019, 08:44
Αταξική κοινωνία με την εξόντωση των ταξικών εχθρών.
Το μίσος για τους αστούς (διαφορετικούς ανθρώπους όπως έγραψες) και η εξαφάνιση τους είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του κομουνισμού.
Αυτό λένε και τα ιερά σας βιβλία και η πρακτική σας όπου επικράτησε ο κομουνισμός.
Το έχουμε ξανασυζητήσει πολλές φορές. Η εξαφάνιση του αστισμού δεν είναι ταυτόσημη με την εξολόθρευση των προσώπων, αλλά με την αντικατάσταση του συστήματος που τους γένναγε.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Last Veteran έγραψε: 17 Μαρ 2019, 08:13 δυστυχώς όλη η "δόξα" θα πάει στον ζωντανό που αντιστάθηκε.
Καθόλου δυστυχώς, ο τύπος έσωσε πολύ κόσμο γιατι ο έτσι είχε πολλά όπλα και πυρομαχικά και θα συνέχιζε. αποτελεσματικότητα + ηρωισμός > ηρωισμός, τουλάχιστον έξω απ΄τον κόσμο της ολιγαρκούς αφθονίας.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Namrail

πατησιωτης έγραψε: 16 Μαρ 2019, 19:10 Αυτά γράφονται στη χώρα όπου επί τρεις δεκαετίες η 17Ν διέπραττε δολοφονίες και δημοσιεύονταν σχοινοτενείς προκηρύξεις της που εξηγούσαν τους λόγους που έγιναν και παρ όλα αυτά οι πάντες μιλούσαν για "προβοκάτορες" και σαράντα άλλα εξωτικά ζώα.
Στη χώρα όπου οι κομμουνιστές δολοφόνοι της 17Ν δικάσθηκαν για εγκλήματα "κοινού ποινικού δικαίου" και που κάθε τόσο βγαίνουν με άδειες από τις φυλακές με βούληση της κυβέρνησης.Στη χώρα όπου η άκρα αριστερά έχει καθαρίσει 70 ανθρώπους στη μεταπολίτευση.Ο Κουφοντίνας και ο Ξηρός έγραψαν ΤΡΙΑΝΤΑ μανιφέστα όπου δήλωναν μαρξιστές και με φωτογραφίες του Μαρξ,του Βελουχιώτη και με το κόκκινο αστέρι με οπλοπολυβόλο.
ΟΚ λοιπόν να ποινικοποιηθούν οι ρατσιστικές και φασιστικές ιδέες.Να ποινικοποιηθούν όμως και οι ιδέες της 17Ν δηλαδή οι μαρξιστικές ιδέες.Είσαι;
Έχουν ποινικοποιηθεί και άμα χρειαστεί, θα ποινικοποιηθούν ξανά.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Nero έγραψε: 16 Μαρ 2019, 21:39 Είχε περάσει λένε και απο Ελλάδα ο καταπιεσμένος και το ψάχνει η ελ ασ. Παίζει τελικά να μην έμαθε για τους τουρκοφάγους απο ελληνοαυστραλό αλλά σε καμιά τοπική της χρυσής αυγής.
Είναι που δεν υπάρχουν κοινότητες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Namrail έγραψε: 17 Μαρ 2019, 09:41
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2019, 09:37
Namrail έγραψε: 17 Μαρ 2019, 09:31

Μαχητές της ένοπλης πάλης είναι κάτι πολύ γενικό. Μπορεί να είναι και όσοι αποτελούν έναν κρατικό στρατό. Τι ακριβώς θες να πεις;
Ο όρος για τον στρατό είναι ένοπλες δυνάμεις.

Για περισσότερες εξηγήσεις, γκούγκλισε "ένοπλη πάλη" και θα καταλάβεις.
Ένοπλη πάλη σημαίνει κυριολεκτικά αγώνας με όπλα και είναι κάτι εντελώς γενικό. Ένας διακρατικός πόλεμος είναι ένοπλη πάλη. Ένας πόλεμος συμμοριών με καλάζνικοφ είναι επίσης ένοπλη πάλη. Διάφοροι Lone wolves που υπερασπίζονται τα δίκαια τους με τα όπλα, διεξάγουν ένοπλη πάλη. Το ίδιο κάνουν και οργανώσεις τύπου 17 Νοέμβρη, με βάση άλλα ιδανικά.

Χρησιμοποίησες μια εντελώς γενική έννοια που δεν βοηθάει στο διάλογο. Αν θες να πεις κάτι, πέστο. Μην καταφεύγεις σε πέταγμα της μπάλας στην κερκίδα.
Οκ, προσωπικώς την ένοπλη πάλη την αντιλαμβάνομαι ως πάλη εναντίον του κρατικού συστήματος, πράγμα που φέρνει τους μαχητές της σε σύγκρουση ΚΑΙ με τις ένοπλες δυνάμεις κάθε χώρας. Δεν επιδιώκουν τον εθνικιστικό (επιθετικό ή αμυντικό) αλλά τον εμφύλιο πόλεμο, με στόχο φυσικά την επικράτηση μέσω των δικών τους όπλων.

Οι ένοπλοι μαχητές γενικώς, θεωρούν τη χρήση όπλων ως ιδεολογικό/προσωπικό τους δικαίωμα αλλά είναι αντίθετοι στην ελεύθερη οπλοφορία των άλλων πολιτών της χώρας. :D

ΥΓ. Τώρα είδα και την παράγραφο που πρόσθεσες, την έκανα πλάγια. Το μπόλντ με συγκίνησε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Last Veteran έγραψε: 17 Μαρ 2019, 08:13
Otto Weininger έγραψε: 16 Μαρ 2019, 21:55
Last Veteran έγραψε: 16 Μαρ 2019, 20:35

Κι όμως, εγώ μένω στον "ηττημενο" που προσπάθησε να επιτεθεί ανεπιτυχώς.
Κάποια στιγμή θα του αφιερώσω ένα στίχο. Μου θύμισε την περίπτωση των falling Men στους δίδυμους.
Κι αν είναι να πεθάνω, ας το κάνω εγώ κι έτσι.
Ρεσπεκτ λεμεεεε.
Αυτόν μέσα στο τζαμί λες ε;
Σεβασμός μόνο.
Ναι. 2 δευτερόλεπτα (ίσως και λιγότερο) η διαφορά ζωής και θανάτου και δυστυχώς όλη η "δόξα" θα πάει στον ζωντανό που αντιστάθηκε.
Είδα μόνο αυτό το κομμάτι του βίντεο σ' αυτό το δωμάτιο (τι γαμημενο death trap ήταν αυτό το τζάμι) και ενώ για τους άλλους νεκρούς ένιωθα μια αποστασιοποιημενη ανατριχίλα γι' αυτό το τυπακι μόνο αιώνιο σέβας.
Με αντιπροσωπεύει απόλυτα γιατι έτσι ακριβώς θέλω να πράξω και γω αν αντιμετωπίσω αναπόφευκτο θάνατο. Ο θάνατος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τον αντιμετωπίσεις με λιγότερη αξιοπρέπεια από το άπειρο.
Λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα. Ίσως 1 να αρκούσε. Τα έπαιξε όλα για όλα και έφυγε καρφί από την άλλη άκρη του δωματίου.
Το έκανε σωστά (δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο) και όρμησε την ώρα που ο άλλος ήταν γυρισμένος και μάλιστα έριχνε. Αλλά δεν. Κρίμα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Μαρ 2019, 09:52
Last Veteran έγραψε: 17 Μαρ 2019, 08:13 δυστυχώς όλη η "δόξα" θα πάει στον ζωντανό που αντιστάθηκε.
Καθόλου δυστυχώς, ο τύπος έσωσε πολύ κόσμο γιατι ο έτσι είχε πολλά όπλα και πυρομαχικά και θα συνέχιζε. αποτελεσματικότητα + ηρωισμός > ηρωισμός, τουλάχιστον έξω απ΄τον κόσμο της ολιγαρκούς αφθονίας.
Κι όμως, δυστυχώς θα πάει ολη (δεν είναι δίκαιο το ολη για μένα, αυτό εννοώ) he's gonna get the money and the girl.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

κομμουνισμός σημαίνει πείνα, καταπίεση των θρησκευτικών ελευθεριών και κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας.
να ευχαριστείτε το θεό που ο εθνικός στρατός μαζί με χιλιάδες εθελοντές τσάκισε την κομμουνιστική ανταρσία.
αλλιώς η χώρα θα είχε ακρωτηριαστεί και οι γυναίκες μας θα δούλευαν στα πορνεία της Ευρώπης.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
southern

τα κόμματα της Λεπέν, του Σαλβίνι, της Μελόνι κλπ δεν έχουν σκοπό να ανατρέψουν τον καπιταλισμό, θέλουν ανάκτηση των παραδοσιακών αξίων της κοινωνίας και πολύ πιο αυστηρή μεταναστευτική πολιτική. Και φυσικά τους αντιεξουσιαστές μπαχαλάκηδες ΣΟΥΖΑ.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Nero έγραψε: 16 Μαρ 2019, 21:39 Είχε περάσει λένε και απο Ελλάδα ο καταπιεσμένος και το ψάχνει η ελ ασ. Παίζει τελικά να μην έμαθε για τους τουρκοφάγους απο ελληνοαυστραλό αλλά σε καμιά τοπική της χρυσής αυγής. Λογικά αν βρεθεί φωτο του αγκαλιά με χρυσαυγίτες θα τους κάνει μεγάλο δώρο γι τις εκλογές
δεν χρειάζεται

Εικόνα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Apergos8

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apergos8 »

Πάνας έγραψε: 16 Μαρ 2019, 10:56
Apergos8 έγραψε: 16 Μαρ 2019, 10:54
Πάνας έγραψε: 15 Μαρ 2019, 23:23

Για καινούργιο μας το λες;

Να σημειώσουμε ότι κανένας Αλβανός δεν δηλώνει μουσουλμάνος εδώ για ευνόητους λόγους, όλοι λένε ότι είναι καθολικοί. Εγώ δεν έχω δει κανέναν να δηλώνει Μουσουλμάνος.
Εγώ έχω συναντήσει και αρκετούς Αλβανούς που δήλωναν μουσουλμάνοι(όχι πολύ φανατικοί αλλά πάντως μουσουλμάνοι). Ενας εξ αυτών μάλιστα είναι τώρα φοιτητής στην Θεσσαλονίκη στο Αριστοτέλειο σε ανώτατη σχολή ο οποίος ζούσε στην Ξάνθη και έκανε χρήση του ειδικού μπόνους για τους μουσουλμάνους της Θράκης για να μπει με χαμηλότερα μόρια.
Άρα είχε όφελος να το κάνει.

Χρήση ειδικού μπόνους για μουσουλμάνους; ... υπάρχει τέτοιο πράγμα γαμώ την αξιοκρατία μου μέσα;
Από όσο έχω ακούσει υπάρχει ειδικό μπόνους για τους μουσουλμάνους της Θράκης για να μπαίνουν με χαμηλότερα μόρια στα Πανεπιστήμια.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Άβαταρ μέλους
southern

Apergos8 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 11:04
Πάνας έγραψε: 16 Μαρ 2019, 10:56
Apergos8 έγραψε: 16 Μαρ 2019, 10:54

Εγώ έχω συναντήσει και αρκετούς Αλβανούς που δήλωναν μουσουλμάνοι(όχι πολύ φανατικοί αλλά πάντως μουσουλμάνοι). Ενας εξ αυτών μάλιστα είναι τώρα φοιτητής στην Θεσσαλονίκη στο Αριστοτέλειο σε ανώτατη σχολή ο οποίος ζούσε στην Ξάνθη και έκανε χρήση του ειδικού μπόνους για τους μουσουλμάνους της Θράκης για να μπει με χαμηλότερα μόρια.
Άρα είχε όφελος να το κάνει.

Χρήση ειδικού μπόνους για μουσουλμάνους; ... υπάρχει τέτοιο πράγμα γαμώ την αξιοκρατία μου μέσα;
Από όσο έχω ακούσει υπάρχει ειδικό μπόνους για τους μουσουλμάνους της Θράκης για να μπαίνουν με χαμηλότερα μόρια στα Πανεπιστήμια.
είναι ρύθμιση του ΓΑΠ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”