Πρεπει να ζησει ενα μερος της ζωης του εχοντας προσβαση σε ανοιχτο χωρο και οι τροφες του να ειναι βιολογικες αν προκειται για βιολογικο κοτοπουλο.Αγις έγραψε: 17 Μαρ 2019, 02:06Εχεις ενημερωθει για το ποιες είναι οι προυποθεσεις για να πάρει χαρακτηρισμο ενα κοτοπουλο ελευθερας βοσκης η βιολογικο η οτι αλλο ;Ορέστης 35 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 02:03Το ισχυριζομαι εγω. Εχω δοκιμασει ολες τις μαρκες αυγων που εχει το σουπερ και τα βιολογικα καθε μαρκας ειναι καλυτερα απο ολα τα μη βιολογικα.
Απο κρεατα εχω φαει βιολογικο κοτοπουλο και ηταν πιο νοστιμο απο το συνηθισμενο συμβατικης παραγωγης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
-
Ορέστης 35
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
- hellegennes
- Δημοσιεύσεις: 45100
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Το ισχυρίζεσαι εσύ, γνωρίζοντας ποιο είναι τι. Πάω στοίχημα ότι θα σου ήταν αδύνατον να τα ξεχωρίσεις αν κάποιος τα ανακάτευε σε μια αβγοθήκη. Φυσικά έχεις προδιάθεση να το πιστέψεις. Απλά δεν ισχύει, έχουν αποδείξει όλες οι γαμημένες έρευνες ότι δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά ανάμεσα σε βιολογικά και μη.Ορέστης 35 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 02:03Το ισχυριζομαι εγω. Εχω δοκιμασει ολες τις μαρκες αυγων που εχει το σουπερ και τα βιολογικα καθε μαρκας ειναι καλυτερα απο ολα τα μη βιολογικα.hellegennes έγραψε: 17 Μαρ 2019, 01:51
Καθόλου. Δεν το ισχυρίζονται ούτε οι παραγωγοί αυτό.Ορέστης 35 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 01:13Οσον αφορα τα ζωικα βιολογικα προιοντα, υπαρχει σαφης υπεροχη ποιοτητας σε αυγα και κρεας.
Απο κρεατα εχω φαει βιολογικο κοτοπουλο και ηταν πιο νοστιμο απο το συνηθισμενο συμβατικης παραγωγης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- hellegennes
- Δημοσιεύσεις: 45100
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Το οτιδήποτε. Δεν ξέρει. Είπα ότι έχω προσωπική πείρα, αλλά μάλλον το προσπέρασε.Αγις έγραψε: 17 Μαρ 2019, 02:06 Εχεις ενημερωθει για το ποιες είναι οι προυποθεσεις για να πάρει χαρακτηρισμο ενα κοτοπουλο ελευθερας βοσκης η βιολογικο η οτι αλλο ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Ερευνησε τις προυποθέσεις αναλυτικα - βιολογικο είναι επιτυχημενο σαν ονομασια αλλα δεν ειναι οτι φαντασιωνεται οποιος το ακουει.Ορέστης 35 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 02:09Πρεπει να ζησει ενα μερος της ζωης του εχοντας προσβαση σε ανοιχτο χωρο και οι τροφες του να ειναι βιολογικες αν προκειται για βιολογικο κοτοπουλο.Αγις έγραψε: 17 Μαρ 2019, 02:06Εχεις ενημερωθει για το ποιες είναι οι προυποθεσεις για να πάρει χαρακτηρισμο ενα κοτοπουλο ελευθερας βοσκης η βιολογικο η οτι αλλο ;Ορέστης 35 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 02:03
Το ισχυριζομαι εγω. Εχω δοκιμασει ολες τις μαρκες αυγων που εχει το σουπερ και τα βιολογικα καθε μαρκας ειναι καλυτερα απο ολα τα μη βιολογικα.
Απο κρεατα εχω φαει βιολογικο κοτοπουλο και ηταν πιο νοστιμο απο το συνηθισμενο συμβατικης παραγωγης.
Ερευνησε και τις προυποθέσεις για το '' ελευθερας βοσκης''
Εναλλακτικα να διαβαζεις τι γραφει ο Χελης .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ορέστης 35
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Παιδια δε θα με τρελλανετε με τις προυποθεσεις. Ξερω πολυ καλα τι τρωω και μπορω να το ξεχωρισω με κλειστα τα ματια.
Για την ακριβεια το εχω κανει με κοτοπουλα που εχει ψωνισει η μανα μου. Τεραστια η διαφορα αναμεσα στο κοτοπουλο της Βαρβακειου που ειναι χαλια και του κοτοπουλου Μιμικος για παραδειγμα.
Καντε ενα γρηγορο και οικονομικο πειραμα αυριο> Αγοραστε αυγα Τσαουση βιολογικα και συμβατικα απο τον Σκλαβενιτη. Ζητηστε απο καποιον να τα βρασει και να σας τα καθαρισει ωστε να μην ξερετε ποιο ειναι ποιο. Τεραστια η διαφορα.
Τωρα αν οι διαφορες στην ποιοτητα οφειλονται στις προυποθεσεις καλλιεργειας που επιβαλλει η πιστοποιηση ως βιολογικο δεν το γνωριζω. Ειναι εξισου πιθανο επειδη προκειται για προιοντα με premium τιμη, οι παραγωγοι να φροντιζουν να εχουν ανωτερη ποιοτητα ωστε ο καταναλωτης να εχει εναν παραπανω λογο να τα προτιμησει. Αυτο υποθετω μπορει να γινει και με μεθοδους που δεν σχετιζονται με την βιολογικοτητα του προιοντος.
Για την ακριβεια το εχω κανει με κοτοπουλα που εχει ψωνισει η μανα μου. Τεραστια η διαφορα αναμεσα στο κοτοπουλο της Βαρβακειου που ειναι χαλια και του κοτοπουλου Μιμικος για παραδειγμα.
Καντε ενα γρηγορο και οικονομικο πειραμα αυριο> Αγοραστε αυγα Τσαουση βιολογικα και συμβατικα απο τον Σκλαβενιτη. Ζητηστε απο καποιον να τα βρασει και να σας τα καθαρισει ωστε να μην ξερετε ποιο ειναι ποιο. Τεραστια η διαφορα.
Τωρα αν οι διαφορες στην ποιοτητα οφειλονται στις προυποθεσεις καλλιεργειας που επιβαλλει η πιστοποιηση ως βιολογικο δεν το γνωριζω. Ειναι εξισου πιθανο επειδη προκειται για προιοντα με premium τιμη, οι παραγωγοι να φροντιζουν να εχουν ανωτερη ποιοτητα ωστε ο καταναλωτης να εχει εναν παραπανω λογο να τα προτιμησει. Αυτο υποθετω μπορει να γινει και με μεθοδους που δεν σχετιζονται με την βιολογικοτητα του προιοντος.
- Chilloutbuddy
- Δημοσιεύσεις: 12206
- Εγγραφή: 18 Απρ 2018, 16:09
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Έχουμε μια μικρή επιχείρηση με βιολογικά στην Ελλάδα και αυτό που λές υπάρχει μεν άλλα εξαρτάται. Υπάρχει μια εταιρία πιστοποίησης (η "ΔΗΩ" νομίζω;) που σου δίνει και το κυκλάκι με τα αστεράκια της ΕΕ αν θες για εξαγωγές, και όντως κάνει ελέγχους. Έρχεται απροειδοποίητα και ελέγχει το χωράφι για λιπάσματα (επιτρέπεται μόνο θειάφι), ελέγχει και τους χώρους παραγωγής και συσκευασίας, και κάθε φορά που έχεις νέα συνταγή πρέπει να δώσεις δείγμα σε εργαστήριο για ανάλυση και μόλις επιστρέψει να τους την καταθέσεις. Εντάξει δεν είναι και αδύνατον να τους κοροϊδέψεις αλλά δεν είναι και εύκολο, και στην τελική γιατί να το ρισκάρεις. Κάποια εργαστήρια παίρνουν καλοπληρωμένες εύκολες δουλειές, πχ σου φέρνει κάποιος παραγωγός βιολογική ρίγανη και απλά την βάζεις σε κουτάκια και τα κλείνεις, και αυτή τη δουλειά πρέπει να την κάνει πιστοποιημένο βιολογικό εργαστήριο αλλιώς χάνει όλη η ρίγανη την πιστοποίηση. Γιατί να το ρισκάρεις να χάσεις τέτοιες δουλειές. Άσε που παίρνει χρόνια να βρεις πελάτες που σε εμπιστεύονται, και αν χάσεις αυτή τη σχέση είσαι στο μηδέν μετά.hellegennes έγραψε: 17 Μαρ 2019, 00:24 Πρώτον, ξέρω από προσωπική πείρα ότι η διαδικασία πιστοποίησης και ελέγχου είναι για τα μπάζα. Στην Ελλάδα τουλάχιστον, δεν ξέρω αλλού. Δεύτερον, μπορεί ένα προϊόν να πληροί τις προδιαγραφές βιολογικού και απλά να μην έχει σήμανση γιατί κοστίζει. Τρίτον, οι όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ βιολογικών και μη βιολογικών είναι από μικροσκοπικές ως τελείως ανύπαρκτες. Στην ΕΕ, που τα προϊόντα ελέγχονται για τις ουσίες τους, δεν υπάρχει ρεαλιστικός κίνδυνος από τρόφιμα. Τέλος, από διατροφική άποψη δεν έχουν καμμιά διαφορά. Αυτό είναι κάτι που πλέον παραδέχονται και οι παραγωγοί και οι σύνδεσμοι, γιατί η επιστημονική έρευνα το έχει αποδείξει.
Αλλά ναι είναι κυρίως θέμα εμπιστοσύνης, αν θες βιολογικά καλό να παίρνεις από κάποιον που ξέρεις πώς δουλεύει. Κάποια συσκευαστήρια είναι όντως ένας αγρότης με 3 κατσαρόλες στην αυλή του, εκεί ο Θεός βοηθός.
Από κει και πέρα είναι και θέμα γεύσης, για μένα υπάρχει διαφορά στη γεύση μεταξύ βιολογικό-μη βιολογικό. Αν εσύ δε βρίσκεις τέτοια διαφορά (πολλοί δε βρίσκουν, κι εγώ πολλές φορές δε βρίσκω) ίσως για σένα να μην αξίζει όντως. Αλλά υπάρχουν και συγκεκριμένα πράγματα που έχω την εντύπωση ότι είναι πιό τιγκαρισμένα σε χημικά από άλλα. Πχ σταφύλι, ας μας πει κι ο Ερμής την εμπειρία του αλλά έχω δει πράματα που μου σηκώθηκε η τρίχα. Έχω δει Άγγλο έμπορο που ήρθε να παραγγείλει νωρίς, και βγάζει ο αγρότης έναν ξύλινο χάρακα με τρύπες, και η κάθε τρύπα ήταν μεγαλύτερη από την άλλη, και του λέει διάλεξε πόσο μεγάλη θες να είναι η ρώγα
Για να ξέρει πόσες ορμόνες να χώσει. Αλλά ειδικά στο σταφύλι είναι και τεράστιο θέμα γεύσης. Έχουμε ένα μικρό αμπέλι για μας, το οποίο μόνο το ποτίζουμε νεράκι τίποτα άλλο, και βγάζει κάτι ρώγες μικροσκοπικές. Ε αυτό το μέγεθος δεν πουλιέται εμπορικά, δεν το θέλει ο κόσμος. Αλλά είναι πεντανόστιμο. Κι εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά σε πολλά πράγματα, γενικά η γεύση μου δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, αλλά στο σταφύλι συγκεκριμένα καταλαβαίνω πολύ.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- hellegennes
- Δημοσιεύσεις: 45100
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Όχι, δεν μπορείς. Να, κάτι τέτοιο θα πάθαινες:Ορέστης 35 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 02:35 Παιδια δε θα με τρελλανετε με τις προυποθεσεις. Ξερω πολυ καλα τι τρωω και μπορω να το ξεχωρισω με κλειστα τα ματια.
Είχαν κι ένα άλλο με μπανάνα, αλλά δεν το βρίσκω. Εκεί έκοβαν την μπανάνα -την ίδια μπανάνα- στην μέση και την μοίραζαν σε βιολογική και μη (ήταν απλή μπανάνα, φυσικά). Αντίστοιχα, ο κόσμος φαντασιωνόταν διαφορές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- hellegennes
- Δημοσιεύσεις: 45100
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Μπορεί σε κάποια προϊόντα να έχει σχέση με το μέγεθος της παραγωγής και την ποιότητα των υλών. Εκεί μπορεί να βρεις διαφορά στην γεύση. Αλλά η διαφορά στην γεύση υφίσταται έτσι κι αλλιώς μεταξύ διαφορετικών κλάσεων προϊόντων. Υπάρχουν ντομάτες τελείως άνοστες και ντομάτες να σου τρέχουν τα σάλια. Έχω δοκιμάσει και βιολογικές, αλλά δεν είδα ποτέ διαφορά. Οι περισσότερες ήταν για τον πούτσο. Εκτός εποχής προτιμώ υδροπονίας (η Δράμα έχει εξαιρετική παραγωγή), αν και σημαντικά ακριβότερες από τις άλλες.Chilloutbuddy έγραψε: 17 Μαρ 2019, 02:53Έχουμε μια μικρή επιχείρηση με βιολογικά στην Ελλάδα και αυτό που λές υπάρχει μεν άλλα εξαρτάται. Υπάρχει μια εταιρία πιστοποίησης (η "ΔΗΩ" νομίζω;) που σου δίνει και το κυκλάκι με τα αστεράκια της ΕΕ αν θες για εξαγωγές, και όντως κάνει ελέγχους. Έρχεται απροειδοποίητα και ελέγχει το χωράφι για λιπάσματα (επιτρέπεται μόνο θειάφι), ελέγχει και τους χώρους παραγωγής και συσκευασίας, και κάθε φορά που έχεις νέα συνταγή πρέπει να δώσεις δείγμα σε εργαστήριο για ανάλυση και μόλις επιστρέψει να τους την καταθέσεις. Εντάξει δεν είναι και αδύνατον να τους κοροϊδέψεις αλλά δεν είναι και εύκολο, και στην τελική γιατί να το ρισκάρεις. Κάποια εργαστήρια παίρνουν καλοπληρωμένες εύκολες δουλειές, πχ σου φέρνει κάποιος παραγωγός βιολογική ρίγανη και απλά την βάζεις σε κουτάκια και τα κλείνεις, και αυτή τη δουλειά πρέπει να την κάνει πιστοποιημένο βιολογικό εργαστήριο αλλιώς χάνει όλη η ρίγανη την πιστοποίηση. Γιατί να το ρισκάρεις να χάσεις τέτοιες δουλειές. Άσε που παίρνει χρόνια να βρεις πελάτες που σε εμπιστεύονται, και αν χάσεις αυτή τη σχέση είσαι στο μηδέν μετά.hellegennes έγραψε: 17 Μαρ 2019, 00:24 Πρώτον, ξέρω από προσωπική πείρα ότι η διαδικασία πιστοποίησης και ελέγχου είναι για τα μπάζα. Στην Ελλάδα τουλάχιστον, δεν ξέρω αλλού. Δεύτερον, μπορεί ένα προϊόν να πληροί τις προδιαγραφές βιολογικού και απλά να μην έχει σήμανση γιατί κοστίζει. Τρίτον, οι όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ βιολογικών και μη βιολογικών είναι από μικροσκοπικές ως τελείως ανύπαρκτες. Στην ΕΕ, που τα προϊόντα ελέγχονται για τις ουσίες τους, δεν υπάρχει ρεαλιστικός κίνδυνος από τρόφιμα. Τέλος, από διατροφική άποψη δεν έχουν καμμιά διαφορά. Αυτό είναι κάτι που πλέον παραδέχονται και οι παραγωγοί και οι σύνδεσμοι, γιατί η επιστημονική έρευνα το έχει αποδείξει.
Αλλά ναι είναι κυρίως θέμα εμπιστοσύνης, αν θες βιολογικά καλό να παίρνεις από κάποιον που ξέρεις πώς δουλεύει. Κάποια συσκευαστήρια είναι όντως ένας αγρότης με 3 κατσαρόλες στην αυλή του, εκεί ο Θεός βοηθός.
Από κει και πέρα είναι και θέμα γεύσης, για μένα υπάρχει διαφορά στη γεύση μεταξύ βιολογικό-μη βιολογικό. Αν εσύ δε βρίσκεις τέτοια διαφορά (πολλοί δε βρίσκουν, κι εγώ πολλές φορές δε βρίσκω) ίσως για σένα να μην αξίζει όντως. Αλλά υπάρχουν και συγκεκριμένα πράγματα που έχω την εντύπωση ότι είναι πιό τιγκαρισμένα σε χημικά από άλλα. Πχ σταφύλι, ας μας πει κι ο Ερμής την εμπειρία του αλλά έχω δει πράματα που μου σηκώθηκε η τρίχα. Έχω δει Άγγλο έμπορο που ήρθε να παραγγείλει νωρίς, και βγάζει ο αγρότης έναν ξύλινο χάρακα με τρύπες, και η κάθε τρύπα ήταν μεγαλύτερη από την άλλη, και του λέει διάλεξε πόσο μεγάλη θες να είναι η ρώγα![]()
Για να ξέρει πόσες ορμόνες να χώσει. Αλλά ειδικά στο σταφύλι είναι και τεράστιο θέμα γεύσης. Έχουμε ένα μικρό αμπέλι για μας, το οποίο μόνο το ποτίζουμε νεράκι τίποτα άλλο, και βγάζει κάτι ρώγες μικροσκοπικές. Ε αυτό το μέγεθος δεν πουλιέται εμπορικά, δεν το θέλει ο κόσμος. Αλλά είναι πεντανόστιμο. Κι εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά σε πολλά πράγματα, γενικά η γεύση μου δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, αλλά στο σταφύλι συγκεκριμένα καταλαβαίνω πολύ.
Κι εγώ δεν ραντίζω τις ελιές μου ούτε βάζω χημικά λιπάσματα. Κάποτε τις είχα πιστοποιημένες (εξ ου και η εμπειρία). Αλλά είναι φύσει αδύνατον να ελέγξεις πλήρως π.χ. το μη ράντισμα, όταν όλοι οι γύρω σου ραντίζουν. Υπάρχει κι ένα πράγμα που λέγεται άνεμος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Chilloutbuddy
- Δημοσιεύσεις: 12206
- Εγγραφή: 18 Απρ 2018, 16:09
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Mπράβο ναι, εμάς το χωράφι είναι σε λόφο και επιπλέον δεν υπάρχει τίποτα καλλιεργήσιμο γύρω γύρω, δεν έχει τέτοιο θέμα με τον άνεμο. Αλλά όντως όταν τελειώνει η ντομάτα τελειώνει, και συνήθως τελειώνει σε όλη την περιοχή, και μετά για σάλτσα πρέπει να αγοράσουμε πιστοποιημένη θερμοκηπίου από Κρήτη. Εκεί βασίζεσαι στην πιστοποίηση.hellegennes έγραψε: 17 Μαρ 2019, 03:02 Μπορεί σε κάποια προϊόντα να έχει σχέση με το μέγεθος της παραγωγής και την ποιότητα των υλών. Εκεί μπορεί να βρεις διαφορά στην γεύση. Αλλά η διαφορά στην γεύση υφίσταται έτσι κι αλλιώς μεταξύ διαφορετικών κλάσεων προϊόντων. Υπάρχουν ντομάτες τελείως άνοστες και ντομάτες να σου τρέχουν τα σάλια. Έχω δοκιμάσει και βιολογικές, αλλά δεν είδα ποτέ διαφορά. Οι περισσότερες ήταν για τον πούτσο. Εκτός εποχής προτιμώ υδροπονίας (η Δράμα έχει εξαιρετική παραγωγή), αν και σημαντικά ακριβότερες από τις άλλες.
Κι εγώ δεν ραντίζω τις ελιές μου ούτε βάζω χημικά λιπάσματα. Κάποτε τις είχα πιστοποιημένες (εξ ου και η εμπειρία). Αλλά είναι φύσει αδύνατον να ελέγξεις πλήρως π.χ. το μη ράντισμα, όταν όλοι οι γύρω σου ραντίζουν. Υπάρχει κι ένα πράγμα που λέγεται άνεμος.
Δράμα ε; θα το μεταβιβάσω
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
Ορέστης 35
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Αν επιτρεψουν οι συνθηκες θα κανω εγω το πειραμα και θα το βιντεοσκοπησω.hellegennes έγραψε: 17 Μαρ 2019, 02:55Όχι, δεν μπορείς. Να, κάτι τέτοιο θα πάθαινες:Ορέστης 35 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 02:35 Παιδια δε θα με τρελλανετε με τις προυποθεσεις. Ξερω πολυ καλα τι τρωω και μπορω να το ξεχωρισω με κλειστα τα ματια.
Είχαν κι ένα άλλο με μπανάνα, αλλά δεν το βρίσκω. Εκεί έκοβαν την μπανάνα -την ίδια μπανάνα- στην μέση και την μοίραζαν σε βιολογική και μη (ήταν απλή μπανάνα, φυσικά). Αντίστοιχα, ο κόσμος φαντασιωνόταν διαφορές.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Ο Ορεστης εχει αναπτυξει οξυτατο κριτηριο υγιεινης διατροφης περιδιαβαινοντας το αθηναικο κεντρο -τρεφομενος με οτι καλυτερο στα τρεντυ καταστηματα του με τις υψηλοτατες προδιαγραφες.
Τα απαιτουμενα ειναι για γελια - για να χαρακτηριστει καποιο κοτοπουλο ''βιολογικο'' - αλλα πιασαρικο οπως η σταβλισια
μπριτζολα - και η ολιγαρκης αφθονια

Τα απαιτουμενα ειναι για γελια - για να χαρακτηριστει καποιο κοτοπουλο ''βιολογικο'' - αλλα πιασαρικο οπως η σταβλισια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ορέστης 35
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Τρωω ελαχιστα εξω και μαγειρευω-ψωνιζω απο την παιδικη ηλικια γιατι η μανα μου δουλευε και δεν μου τα ειχε ολα ετοιμα.Αγις έγραψε: 17 Μαρ 2019, 04:15 Ο Ορεστης εχει αναπτυξει οξυτατο κριτηριο υγιεινης διατροφης περιδιαβαινοντας το αθηναικο κεντρο -τρεφομενος με οτι καλυτερο στα τρεντυ καταστηματα του με τις υψηλοτατες προδιαγραφες.
Τα απαιτουμενα ειναι για γελια - για να χαρακτηριστει καποιο κοτοπουλο ''βιολογικο'' - αλλα πιασαρικο οπως η σταβλισιαμπριτζολα - και η ολιγαρκης αφθονια
![]()
![]()
![]()
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Ελαχιστα - απλα μπορεις να κανεις συγκριτικο ποιο ειναι το καλυτερο μπουριτο σε ολα τα μαγαζια του κεντρου.Ορέστης 35 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 04:21Τρωω ελαχιστα εξω και μαγειρευω-ψωνιζω απο την παιδικη ηλικια γιατι η μανα μου δουλευε και δεν μου τα ειχε ολα ετοιμα.Αγις έγραψε: 17 Μαρ 2019, 04:15 Ο Ορεστης εχει αναπτυξει οξυτατο κριτηριο υγιεινης διατροφης περιδιαβαινοντας το αθηναικο κεντρο -τρεφομενος με οτι καλυτερο στα τρεντυ καταστηματα του με τις υψηλοτατες προδιαγραφες.
Τα απαιτουμενα ειναι για γελια - για να χαρακτηριστει καποιο κοτοπουλο ''βιολογικο'' - αλλα πιασαρικο οπως η σταβλισιαμπριτζολα - και η ολιγαρκης αφθονια
![]()
![]()
![]()
Μαγειρευεις - ψωνιζεις απο μικρος και ακομα δεν εμαθες τπτ . Κατορθωμα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ορέστης 35
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Τι ουισκυ πινεις αυτη τη στιγμη;Αγις έγραψε: 17 Μαρ 2019, 04:29Ελαχιστα - απλα μπορεις να κανεις συγκριτικο ποιο ειναι το καλυτερο μπουριτο σε ολα τα μαγαζια του κεντρου.Ορέστης 35 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 04:21Τρωω ελαχιστα εξω και μαγειρευω-ψωνιζω απο την παιδικη ηλικια γιατι η μανα μου δουλευε και δεν μου τα ειχε ολα ετοιμα.Αγις έγραψε: 17 Μαρ 2019, 04:15 Ο Ορεστης εχει αναπτυξει οξυτατο κριτηριο υγιεινης διατροφης περιδιαβαινοντας το αθηναικο κεντρο -τρεφομενος με οτι καλυτερο στα τρεντυ καταστηματα του με τις υψηλοτατες προδιαγραφες.
Τα απαιτουμενα ειναι για γελια - για να χαρακτηριστει καποιο κοτοπουλο ''βιολογικο'' - αλλα πιασαρικο οπως η σταβλισιαμπριτζολα - και η ολιγαρκης αφθονια
![]()
![]()
![]()
Μαγειρευεις - ψωνιζεις απο μικρος και ακομα δεν εμαθες τπτ . Κατορθωμα .
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Ορεστη - ετυχε να ζησω κ να ζω τον Γκραν Μαστερ του τυπου σου κ της τεχνικης - μου τον θυμιζεις εντονα σε ολα - αλλα δεν εισαι τπτ μπροστα του.
Αν κ οταν σου απανταω- ασχολουμαι καποιες φορες σε καποια θεματα ειναι επειδη διαβαζουν κ αλλοι .
Αν κ οταν σου απανταω- ασχολουμαι καποιες φορες σε καποια θεματα ειναι επειδη διαβαζουν κ αλλοι .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση