!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.
η αεκ θα τα παει μια χαρα στο τσουλου
δυστυχως εχει δικαιο ο ζτεο
περασαν πλεον οι εποχες με τους μεγαλοεφοπλιστες και μεγαλονταβατζηδες και υπολογιζοντας οτι η ελληνικη αγορα ειναι αντικειμενικα μικρη ισως πρεπει οι ομαδες να σκεφτουν τις εταιριες λαικης βαασης ή και την παραχωρηση του πλειοψηφικου πακετου στους δημους
ο καθες ταιλανδος ή ξενος δεν εχει το περιθωριο κερδους που εξασφαλιζει μια πρεμιερσιπ οποτε ερχεται για ξεπλυμα χρηματος αφηνωντας συντριμμια
πρεπει οι ομαδες να ενισχυσουν τις ακαδημιες τους και να επενδυσουν στην αναδειξη των περιουσιακων τους στοιχειων
περασαν πλεον οι εποχες με τους μεγαλοεφοπλιστες και μεγαλονταβατζηδες και υπολογιζοντας οτι η ελληνικη αγορα ειναι αντικειμενικα μικρη ισως πρεπει οι ομαδες να σκεφτουν τις εταιριες λαικης βαασης ή και την παραχωρηση του πλειοψηφικου πακετου στους δημους
ο καθες ταιλανδος ή ξενος δεν εχει το περιθωριο κερδους που εξασφαλιζει μια πρεμιερσιπ οποτε ερχεται για ξεπλυμα χρηματος αφηνωντας συντριμμια
πρεπει οι ομαδες να ενισχυσουν τις ακαδημιες τους και να επενδυσουν στην αναδειξη των περιουσιακων τους στοιχειων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 07 Μάιος 2018, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Τρίτη με το ζόρι, αν περάσει. Εκεί δεν έχει Κομίνηδες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Μάιος 2018, 20:28 η αεκ θα τα παει μια χαρα στο τσουλου
περασαν πλεον οι εποχες με τους μεγαλοεφοπλιστες και μεγαλονταβατζηδες και υπολογιζοντας οτι η ελληνικη αγορ αειναι αντικειμενικα μικρη ισως πρεπει οι ομαδες να σκεφτουν τις εταιριες λαικης βαασης ή και την παραχωρηση του πλειοψηφικου πακετου στους δημους
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Eθνικοκοινωνιστης
και παλι επιτυχια ειναι γιατι μονο με την εισοδο θα εχει βγαλει προκαταβολικα το μισθολογικο των παικτων 2-3 ετωνΦωτιά στα τόπια έγραψε: 07 Μάιος 2018, 20:30Τρίτη με το ζόρι, αν περάσει. Εκεί δεν έχει Κομίνηδες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Μάιος 2018, 20:28 η αεκ θα τα παει μια χαρα στο τσουλου
περασαν πλεον οι εποχες με τους μεγαλοεφοπλιστες και μεγαλονταβατζηδες και υπολογιζοντας οτι η ελληνικη αγορ αειναι αντικειμενικα μικρη ισως πρεπει οι ομαδες να σκεφτουν τις εταιριες λαικης βαασης ή και την παραχωρηση του πλειοψηφικου πακετου στους δημους![]()
οσο δεν καταλαβαινετε οτι η ανοδος του οσφπ του παοκ της αεκ του παο περναει απο την ενισχυση της επαρχιας και των μικρομεσαιων τοσο τα πραγματα θα χειροτερευουν σταθερα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Θα σου πω τι θα γινει οταν δω το ροστερ ολοκληρωμενο τον Αυγουστο.Φωτιά στα τόπια έγραψε: 07 Μάιος 2018, 20:30Τρίτη με το ζόρι, αν περάσει. Εκεί δεν έχει Κομίνηδες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Μάιος 2018, 20:28 η αεκ θα τα παει μια χαρα στο τσουλου
περασαν πλεον οι εποχες με τους μεγαλοεφοπλιστες και μεγαλονταβατζηδες και υπολογιζοντας οτι η ελληνικη αγορ αειναι αντικειμενικα μικρη ισως πρεπει οι ομαδες να σκεφτουν τις εταιριες λαικης βαασης ή και την παραχωρηση του πλειοψηφικου πακετου στους δημους![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οι δυο προεδροι που εχουν καταδικαστει για στημενα παιχνιδια ειναι οι Μποροβηλος-Κομποτης.Αν θελεις να λεγεσαι ευρωπαικο σωματειο και οτι ενδιαφερεσαι για την αναβαθμιση του Ελληνικου ποδοσφαιρου ας παει ο Μαρινακης στην επομενη συνεδριαση της ΣΛ και να ζητησει τον υποβιβασμο Λεβαδειακου-Αστερα.Φωτιά στα τόπια έγραψε: 07 Μάιος 2018, 20:13Άρα, αναστέναζε η Μαλαισία με τους χανουμοβαζελομπαοξύδες τόσα χρόνια;zteo έγραψε: 07 Μάιος 2018, 12:14Δεν υπαρχουν μαγαζακια γωνια στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.Ολα αυτα που περιγραφεις χρειαζοντε χρηματα να συντηρηθουν.Υπολογισε οτι τα επομενα χρονια τα εσοδα σου θα μειωνοντε ελεου γρηγορων αποκλεισμων απο την Ευρωπη,τοτε θα καταλαβεις οτι ειναι μονοδρομος να στηνεις παιχνιδια στο στοιχημα για εσοδα.Λεγεών έγραψε: 07 Μάιος 2018, 12:10
Εντάξει, μας έπεισες.
Ο Ολυμπιακός είναι μαγαζί γωνία παιδάκι μου. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Πιστεύεις ότι θα φύγει ο Μαρινάκης αύριο και δεν θα βρεθεί κάποιος να τον πάρει μεθαύριο; Γιατί έχει κάνει επενδύσεις στις εγκαταστάσεις, στον αγωνιστικό χώρο, παντού στον οργανισμό, για να τα πάρει όλα φεύγοντας ή για να πεθάνει ο Σύλλογος;
Μην κρίνεται πανευρωπαϊκά κλαμπ από τις άθλιες συνθήκες των επαρχιακών ομάδων που υποστηρίζετε και που δεν μπορούν να ταΐσουν καλά-καλά τους παίκτες τους.![]()
Δεν μπορει να το κανει διοτι τον κρατανε απο τους ορχεις και οι δυο με στοιχεια οτι συμμετειχε σε στημενους αγωνες και ο Ολυμπιακος.Οποτε καληνυχτα και ονειρα γλυκα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Οφείλω να υποκλιθώ στη σεμνότητά σου.GoBack έγραψε: 07 Μάιος 2018, 20:41Θα σου πω τι θα γινει οταν δω το ροστερ ολοκληρωμενο τον Αυγουστο.Φωτιά στα τόπια έγραψε: 07 Μάιος 2018, 20:30Τρίτη με το ζόρι, αν περάσει. Εκεί δεν έχει Κομίνηδες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Μάιος 2018, 20:28 η αεκ θα τα παει μια χαρα στο τσουλου
Αλλά πρώτα να τελειώσει ο τελικός, δηλαδή. να χάσετε.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Αγωνιστικα δεν χανουμε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ταχτσιδης σε καταθλιψη μετα απο τις σκληρες κουβεντες του Βαγγελα

- Eθνικοκοινωνιστης
ζτεο αν θυμαμαι καλα την τελευτια φορα πεσατε γιατι δεν πληρωσατε την εγγυητικη
ειχε βαλει χερι στα εσοδα της παε ο παπαθανασακης?
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Την τελευταια φορα πεσαμε για την αδειοδοτηση αλλα παρανομα.Ο λογος ειναι οτι οι κλοουν της ΕΠΟ ενω ειχαν αποφασισει να αλλαξουν τον κανονισμο αδειοδοτησεων δεν τον ειχαν γραψει στο ΚΑΠ.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Μάιος 2018, 21:04 ζτεο αν θυμαμαι καλα την τελευτια φορα πεσατε γιατι δεν πληρωσατε την εγγυητικη
Στην Β θα κανουμε νεα ΠΑΕ οπου οτι χρεη ειχε η παλια σε εφορια-ΙΚΑ θα πρεπει να τα πληρωσει ο Παπαθανασακης,οτι χρεη ειχε η παλια σε ιδιωτες θα πρεπει να τα πληρωσει η νεα ΠΑΕ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Rocco Siffredi
καλα αυτο για δημους το θεωρω αστειοEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Μάιος 2018, 20:28 δυστυχως εχει δικαιο ο ζτεο
το αλλο ποιες εταιρειες λαικης βασης ποτε λειτουργησε αυτο το πραμα στην Ελλαδα
δεν υπαρχει τετοια "κουλτουρα" και οποτε μπλεχτηκανε μανταρα τα κανανε να θυμισω πχ αρη
Ο Αρης εφαρμοσε το Ισπανικο μοντελο λαικης βασης το οποιο οντως ειναι ανεφαρμοστο στην Ελλαδα.Οχι ομως και το Γερμανικο μοντελο.Rocco Siffredi έγραψε: 07 Μάιος 2018, 21:12καλα αυτο για δημους το θεωρω αστειοEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Μάιος 2018, 20:28 δυστυχως εχει δικαιο ο ζτεο
το αλλο ποιες εταιρειες λαικης βασης ποτε λειτουργησε αυτο το πραμα στην Ελλαδα
δεν υπαρχει τετοια "κουλτουρα" και οποτε μπλεχτηκανε μανταρα τα κανανε να θυμισω πχ αρη
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Rocco Siffredi
το 50+1 που λενε;
ποιες ειναι οι τεραστιες διαφορες
οτι θα βαζει αλλος τα λεφτα αλλα τα μελη θαχουνε τελευταιο λογο;
Kαπως ετσι η διαφορα ειναι οτι το Γερμανικο ειναι ποιο ευελικτο μπορει να αντλησεις κεφαλαια απο το 49% των μετοχων και ειναι η λαικη βαση στους ΓΣ οπου υπαγοντε και οι ΠΑΕ.Βεβαια στην Γερμανια δια νομου επιβαλεται οι ισολογισμοι να ειναι ισοσκελισμενοι.Rocco Siffredi έγραψε: 07 Μάιος 2018, 21:28 το 50+1 που λενε;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Rocco Siffredi
και σαυτο το μοντελο γιατι ο λεφτας ο μετοχος να βαλει τα χρηματα σου σαυτο το μπουρδελοπρωταθλημα ενω δεν θαχει τυπικα τον ελεγχο
και στην Γερμανια εχω διαβασει περιπτωσεις που εχουνε γινει λαμογιες πχ RB διαβαζα για να το ξεπερασει το συστημα εχει 17 μελη υπαλληλοι της RB
η΄ ενας μυστηριος που εβαζε λεφτα στην 1860 και πεσανε 4η Εθνικη
μην κοροιδευομαστε βλεπετε κανενα τρελο ενδιαφερον στην ελληνικη κοινωνια να βαλει τα λεφτα του σε ομαδες για να γραφτει μελος κλπ κλπ
προσπαθησε και ο αλαφουζ να το κανει και τελικα το παρατησε και εκανε μια οφ σορ στην κυπρο για να παρει μετοχες
και στην Γερμανια εχω διαβασει περιπτωσεις που εχουνε γινει λαμογιες πχ RB διαβαζα για να το ξεπερασει το συστημα εχει 17 μελη υπαλληλοι της RB
μην κοροιδευομαστε βλεπετε κανενα τρελο ενδιαφερον στην ελληνικη κοινωνια να βαλει τα λεφτα του σε ομαδες για να γραφτει μελος κλπ κλπ
προσπαθησε και ο αλαφουζ να το κανει και τελικα το παρατησε και εκανε μια οφ σορ στην κυπρο για να παρει μετοχες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση