Ασε συντροφε εκτος ψηφοδελτιου την ειχανε και σαρωσε - ζηλευετε τη δυναμικη της.Beria έγραψε: 16 Μαρ 2019, 20:48Ρε α πάγαινε
Είχα τους διπλάσιους ψήφους από τον δεύτερο επιλαχόντα
Μια φορά βγήκα πρώτος σε ψηφοφορία στο φόρουμ και πάτε να μου φατε τον τίτλο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
της φουτανας με τον νεο π.κωδικα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: της φουτανας με τον νεο π.κωδικα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μπέρια 32%, φοσίλις 24%. Κανονικά πρέπει να πάτε σε δεύτερο γύρο για εκλογή.Beria έγραψε: 16 Μαρ 2019, 20:48Ρε α πάγαινε
Είχα τους διπλάσιους ψήφους από τον δεύτερο επιλαχόντα
Μια φορά βγήκα πρώτος σε ψηφοφορία στο φόρουμ και πάτε να μου φατε τον τίτλο
Έχει κριτήριο πάντως το φορουμικό κοινο. Να το εμπιστεύεστεΚουρκούας έγραψε: 16 Μαρ 2019, 20:52Μπέρια 32%, φοσίλις 24%. Κανονικά πρέπει να πάτε σε δεύτερο γύρο για εκλογή.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν εννοείται τίποτα. Έχω κάνει τηλεφωνική καταγγελία για διάρρηξη που γίνεται σε διπλανό διαμέρισμα και ο αστυνόμος μου είπε ότι πρέπει να γίνει η καταγγελία στο τμήμα από στενό συγγενή (ούτε καν τηλεφωνική με στοιχεία ταυτότητας) για να επέμβουν.foscilis έγραψε: 16 Μαρ 2019, 20:18
Εννοειται ομως οτι εχει αρμοδιοτητα να κανει κατι αν βρεθει μπροστα σε κλοπη και ειναι αυτη προδηλη ή φωναξει καποιος "κλεφτης". ΑΝ ο παθων πει "αφηστε τον δεν πειραζει" και δεν αλλαξει γνωμη για 3 μηνες απλα δε συνεχιζεται το θεμα. Ενω τωρα πρεπει να γινει δικη που αν δεν ερθει ο παθων σαν πολιτικη αγωγη παλι θα αθωωθει ο κλεφτης απλως πληρωσαμε 4-5 ανθρωποημερες εισαγγελεα, δικαστη κλπ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2019, 13:40 Δεν εννοείται τίποτα. Έχω κάνει τηλεφωνική καταγγελία για διάρρηξη που γίνεται σε διπλανό διαμέρισμα και ο αστυνόμος μου είπε ότι πρέπει να γίνει η καταγγελία στο τμήμα από στενό συγγενή (ούτε καν τηλεφωνική με στοιχεία ταυτότητας) για να επέμβουν.
Edit: μάλλον έδωσες τώρα που ξαναδιαβάζω την παρένθεση. Έπεσες σε δημόσιο υπάλληλο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 17 Μαρ 2019, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φυσικά. Και δεν χρειαζόταν καν η χρήση περιπολικού. Σε δύο λεπτά μπορούσαν να έρθουν πεζοί.ST48410 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 13:42ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2019, 13:40 Δεν εννοείται τίποτα. Έχω κάνει τηλεφωνική καταγγελία για διάρρηξη που γίνεται σε διπλανό διαμέρισμα και ο αστυνόμος μου είπε ότι πρέπει να γίνει η καταγγελία στο τμήμα από στενό συγγενή (ούτε καν τηλεφωνική με στοιχεία ταυτότητας) για να επέμβουν.Δεν είμαστε καλά. Έδωσες τα στοιχεία σου κανονικά; Ήταν επώνυμη η καταγγελία για να αποφευχθεί ή περίπτωση φάρσας;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Η αστυνομία μετά το ΠΑΣΟΚ ειναι μόνο για να δέρνει διαδηλωτές. Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει απλά το πατροπαραδοτο αυτό έθιμο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Θα είχα φορτώσει τόσο πολύ που θα έκλεινα την συνομιλία λέγοντας "Σας ενημερώνω πως η κλήση καταγράφεται και από την δική μου μεριά και σε περίπτωση μη άμεσης ανάληψης δράσης το υλικό θα αναρτηθεί δημοσίως. Ευχαριστώ"ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2019, 13:45
Φυσικά. Και δεν χρειαζόταν καν η χρήση περιπολικού. Σε δύο λεπτά μπορούσαν να έρθουν πεζοί.![]()
Το έχω ξαναγράψει.ST48410 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 13:49Θα είχα φορτώσει τόσο πολύ που θα έκλεινα την συνομιλία λέγοντας "Σας ενημερώνω πως η κλήση καταγράφεται και από την δική μου μεριά και σε περίπτωση μη άμεσης ανάληψης δράσης το υλικό θα αναρτηθεί δημοσίως. Ευχαριστώ"ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2019, 13:45
Φυσικά. Και δεν χρειαζόταν καν η χρήση περιπολικού. Σε δύο λεπτά μπορούσαν να έρθουν πεζοί.![]()
Να συμπληρώσω ότι ήταν από τις ήπιες περιπτώσεις, που ο τύπος πήρε σειρά τα διαμερίσματα από τον φωταγωγό (παραθυράκια μπάνιου) και ξάφρισε τα περισσότερα γιατί ήταν Αύγουστος και έλειπαν αρκετοί.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 12:16Το ξέρω. Τελικά βρέθηκε συγγενής (αδελφή της ιδιοκτήτριας), πήγε στο τμήμα και ήρθαν δύο ένστολοι μετά δυο ώρες. Σπάσαν την πόρτα γιατί ο τύπος είχε βάλει αλυσίδα και όλα καλά. Η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο ψαρωμένοι οι νεαροί και με τα πολλά ο ένας μου είπε ότι έχουν εντολή να μην ενεργούν άμεσα στις διαρρήξεις για να μην υπάρξει συμπλοκή. Και όταν τον ρώτησα πως ξέρουν αν ο ιδιοκτήτης λείπει όντως από το σπίτι ή αν τον έχει φιμώσει κάποιος ληστής μου είπε "δεν ξέρω".Athos έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 11:11αν έλεγες είμαι συγγενής θα ζήταγε πιστοποιητικό.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 11:03 Άστο, έχω και προσωπική εμπειρία.
-Γειά σας, είμαι η τάδε, η διεύθυνση μου είναι αυτή και σας πληφοφορώ ότι υπάρχει διαρρήκτης στο διπλανό διαμέρισμα.
-Και πώς το ξέρετε;
-Οι ιδιοκτήτες είναι φίλοι και ξέρω ότι είναι εκτός Αθηνών και ότι δεν φιλοξενούν κάποιον. Επιπλέον, ακούω θορύβους και ο σκύλος μου (βέλγος λύκος) έχει σταθεί έξω από την πόρτα του διαμερίσματος και μουγκρίζει.
-Είστε συγγενής;
-Όχι, σας εξήγησα ότι είμαι γειτόνισσα.
-Λυπάμαι, για να στείλουμε άτομα για έλεγχο πρέπει να κάνει καταγγελία στο τμήμα, συγγενής του ιδιοκτήτη.
Έχει προοδεύσει το κράτος, περάσαν οι εποχές Ηλία του 16ου
Το αστείο είναι ότι μετά μια βδομάδα πλάκωσαν 5-6 τύποι από τη σήμανση για εξιχνίαση. Γέμισαν όλο το σπίτι και τον διάδρομο με ταλκ για αποτυπώματα, άρχισε πάλι να γαβγίζει ο σκύλος, ανοίγω την πόρτα βλέπω το σκηνικό και βάζω τα γέλια. Ήταν ένας ινσπέκτορας στη γωνία, με βλέπει και ρωτάει αγριεμένος "γιατί γελάτε μαντάμ;" Αρχίζει πάλι να μουγκρίζει ο σκύλος, κλείνω την πόρτα.![]()
Από τα αποτυπώματα, προέκυψε ότι ήταν γνωστός στην περιοχή κι επειδή έκανε διαρρήξεις και όχι ληστείες, τον έπιαναν, τον άφηναν και φτου και πάλι από την αρχή. Λευκός οικονομικός μετανάστης, δεν λέω εθνικότητα για να μην κατηγορηθώ για στοχοποιήσεις ευάλωτων μειονοτήτων.
Προσωπικώς, δεν έχω πέσει θύμα διάρρηξης αλλά από τις περιπτώσεις που ξέρω, σε πολλούς (κυρίως τις γυναίκες) δημιουργείται χοντρό ψυχολογικό πρόβλημα ακόμη και αν δεν έχουν υποστεί υλικές απώλειες.
Όσοι ήταν ενοικιαστές, άλλαξαν σπίτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Ψέματα σου είπε. Στο τμήμα σου λένε "πρέπει να φωνάξεις το 100 και αν έρθεις εδώ εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φωνάξουμε το 100 για σένα".ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2019, 13:40 Δεν εννοείται τίποτα. Έχω κάνει τηλεφωνική καταγγελία για διάρρηξη που γίνεται σε διπλανό διαμέρισμα και ο αστυνόμος μου είπε ότι πρέπει να γίνει η καταγγελία στο τμήμα από στενό συγγενή (ούτε καν τηλεφωνική με στοιχεία ταυτότητας) για να επέμβουν.
Αλλά αυτό είναι το εντελώς διαφορετικό πρόβλημα του μπάτσου που ξύνει βασιζόμενος στο ότι δε θα τον κυνηγήσεις.
υπήρξε τέτοια ψηφοφορία;Κουρκούας έγραψε: 16 Μαρ 2019, 20:52Μπέρια 32%, φοσίλις 24%. Κανονικά πρέπει να πάτε σε δεύτερο γύρο για εκλογή.
και έχασα;;;
επίτηδες το έκαναν τα μαλακισμένα επειδή τους έτσουξαν οι πανηγυρισμοί μου επί Πρεσπών.
Έστω ότι μου είπε ψέμματα ή καθόταν στο γραφείο κάποιος άσχετος και μου έκανε πλάκα. Και λοιπόν;foscilis έγραψε: 17 Μαρ 2019, 19:17Ψέματα σου είπε. Στο τμήμα σου λένε "πρέπει να φωνάξεις το 100 και αν έρθεις εδώ εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φωνάξουμε το 100 για σένα".ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2019, 13:40 Δεν εννοείται τίποτα. Έχω κάνει τηλεφωνική καταγγελία για διάρρηξη που γίνεται σε διπλανό διαμέρισμα και ο αστυνόμος μου είπε ότι πρέπει να γίνει η καταγγελία στο τμήμα από στενό συγγενή (ούτε καν τηλεφωνική με στοιχεία ταυτότητας) για να επέμβουν.
Αλλά αυτό είναι το εντελώς διαφορετικό πρόβλημα του μπάτσου που ξύνει βασιζόμενος στο ότι δε θα τον κυνηγήσεις.
Το σίγουρο είναι ότι αυτοί που ήρθαν δυο ώρες μετά την πρώτη κλήση, είπαν αλήθεια. Η γραμμή είναι να αποφεύγουν τις επικίνδυνες συναντήσεις. Και για να είμαι ειλικρινής, το καταλαβαίνω απόλυτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το έχω κάνει κι εγώ και σε δέκα λεπτά ήταν εδώ περιπολικό. Τελικά αποδείχτηκε ότι είχε έρθει η μάνα της ιδιοκτήτριας του από κάτω ορόφου στις τρεις μετά τα μεσάνυχτα και συγύριζε γιατί θα ερχόταν η κόρη της από ΑμερικήΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2019, 13:40Δεν εννοείται τίποτα. Έχω κάνει τηλεφωνική καταγγελία για διάρρηξη που γίνεται σε διπλανό διαμέρισμα και ο αστυνόμος μου είπε ότι πρέπει να γίνει η καταγγελία στο τμήμα από στενό συγγενή (ούτε καν τηλεφωνική με στοιχεία ταυτότητας) για να επέμβουν.foscilis έγραψε: 16 Μαρ 2019, 20:18
Εννοειται ομως οτι εχει αρμοδιοτητα να κανει κατι αν βρεθει μπροστα σε κλοπη και ειναι αυτη προδηλη ή φωναξει καποιος "κλεφτης". ΑΝ ο παθων πει "αφηστε τον δεν πειραζει" και δεν αλλαξει γνωμη για 3 μηνες απλα δε συνεχιζεται το θεμα. Ενω τωρα πρεπει να γινει δικη που αν δεν ερθει ο παθων σαν πολιτικη αγωγη παλι θα αθωωθει ο κλεφτης απλως πληρωσαμε 4-5 ανθρωποημερες εισαγγελεα, δικαστη κλπ.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ένα σχόλιο για τις μολότωφ: Σας φαίνεται λογικό να αντιμετωπίζεται ως πλημμέλημα η παράνομη οπλοκατοχή (π.χ. να σε βρουν με περίστροφο στο σακίδιο) και ως κακούργημα η κατοχή μολότωφ; ΠΡΟΣΟΧΗ, μιλάμε για κατοχή, όχι για χρήση ή για τα αποτελέσματα αυτής, π.χ. εμπρησμός, θάνατος κλπ.
Παράλληλα, η μετατροπή της κατοχής μολότωφ ως πλημμέλημα ευνοεί την ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης μιας και μπορεί να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, διαδικασία που δεν επιτρέπεται για κακουργηματικές πράξεις, με συνέπεια αν σε τσακώσουν με μολότωφ πλέον θα τρως ποινή εντός λίγων ημερών. Με δεδομένη τη χρονοβόρα διαδικασία απονομής δικαιοσύνης στα κακουργήματα που τελικά οδηγεί σε μίας μορφής αρνησιδικία, δεν είναι προτιμότερο να επιβάλλεται συντομότερα η ποινή, έστω και με χαμηλότερα ανώτατα όρια;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
-