Πετυχημένη η σκηνή με τους μάγκες. Δεν ξέρω, μακάρι να κάνω λάθος και να υπαρχουν ακόμα ήρωες.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2019, 23:08Υπάρχουν. Είναι το ίδιο είδος ανθρώπων που θα παρέμβουν όταν βλέπουν 2-3 "μάγκες" να βαράνε έναν αδύναμο "ισσοροπώντας" τις αναλογίες, ακόμα και ρισκάροντας τον εαυτό τους, κατά την άποψή μου.
Αυτή είναι η κοντινότερη "αναλογία" που μπορώ να σκεφτώ, την Ελλάδα ως τον αδύναμο, που κάποιος πρέπει να την υπερασπιστεί από τον ψευτοπαλλικαρά Τουρκομόγγολο, Αλβανό, Σκοπιανό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαντριωντιγκές αλλαξοκωλιές. Ο Μυλωνάκης έφυγε απ' το ΑΡΤ, και πήγε...
Re: Μπαντριωντιγκές αλλαξοκωλιές. Ο Μυλωνάκης έφυγε απ' το ΑΡΤ, και πήγε...
"Άχρι καιρού..."
- Υπερκουλτουριάρης
Ο Κατσιφας δεν είναι προτυπο. Για το τιποτα εφυγε. Αν ηταν γιος μου θα αναρωτιομουν τι λαθος εκανα και επλασα εναν φανατικο, που παιζει το κεφαλι του κορώνα γράμματα για κουφια πραγματα που δεν τον αφορουν προσωπικα.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2019, 22:55Ο Κατσίφας το έκανε ήδη.Natasha έγραψε: 08 Μαρ 2019, 22:49Μεγάλη κουβέντα είπες τώρα, ΠΟΙΟΣ θέλει να πληρώσει με αίμα για την σωτηρία της πατρίδας;...Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2019, 22:42
Και κάτι Βελόπουλοι, Καρατζαφέρηδες και λοιποί, κοιτάνε πώς να εκμεταλλευτούν ψήφους ανθρώπων που ναι μεν θέλουν να "σωθεί η Ελλάδα", αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν με αίμα για να γίνει αυτό.
Ουτε τα αιματα ειναι πατριωτισμος. Ασφαλεια, ελευθερια και βιοτικό επίπεδο για τους Έλληνες και επιστροφη στις ριζες τους για τους λάθρο.
Υπερ...Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Μαρ 2019, 23:48Ο Κατσιφας δεν είναι προτυπο. Για το τιποτα εφυγε. Αν ηταν γιος μου θα αναρωτιομουν τι λαθος εκανα και επλασα εναν φανατικο, που παιζει το κεφαλι του κορώνα γράμματα για κουφια πραγματα που δεν τον αφορουν προσωπικα.
Ουτε τα αιματα ειναι πατριωτισμος. Ασφαλεια, ελευθερια και βιοτικό επίπεδο για τους Έλληνες και επιστροφη στις ριζες τους για τους λάθρο.
"Άχρι καιρού..."
Μην ανησυχεις.Ανθρωποι σαν εσενα δεν γεννουν Κατσιφες.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Μαρ 2019, 23:48 Ο Κατσιφας δεν είναι προτυπο. Για το τιποτα εφυγε. Αν ηταν γιος μου θα αναρωτιομουν τι λαθος εκανα και επλασα εναν φανατικο, που παιζει το κεφαλι του κορώνα γράμματα για κουφια πραγματα που δεν τον αφορουν προσωπικα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτος ειναι ο "πατριωτικος" χωρος 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Όταν ο Βελόπουλας αποκαλούσε το Μυλωνάκη "βρωμιάρη"...
Τώρα κάνει εκπομπές μαζί με το βρωμιάρη.
Τώρα κάνει εκπομπές μαζί με το βρωμιάρη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τελικά, κατά τον Βελόπουλο είναι βρωμιάρης ο Μυλωνάκης? oldjedi?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 15 Μαρ 2019, 14:47 Τελικά, κατά τον Βελόπουλο είναι βρωμιάρης ο Μυλωνάκης? oldjedi?
Δεν εχω ιδεα ποιος ειναι ο Μυλωνακης και δεν με ενδιαφερει ουτε να μαθω καν ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Α, δεν έχεις ιδέα ποιός είναι ο Μυλωνάκης. Να σε βοηθήσω.
Είναι ο νυν παρουσιαστής του Αναλτρεπτικού, εεεεε, Ανατρεπτικού ήθελα να πώ, συγγνώμη, δελτίου, και πρώην παρουσιαστής του Εκρηκτικού Δελτίου.
Πρίν έβριζε τον Βελόπουλο, και ο Βελόπουλος τον έβριζε, και τώρα κάνει το δελτίο σε συνεργασία με το Βελόπουλο, μάλιστα μετέβη καισ την Ελληνική Λύση.
Σακούλες για τον εμετό θα βρείτε κάτω απ' το κάθισμά σας. Αν δε βρείτε, μπορείτε να ξεράσετε ελεύθερα στην οθόνη. Ευχαριστώ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 15 Μαρ 2019, 23:58Α, δεν έχεις ιδέα ποιός είναι ο Μυλωνάκης. Να σε βοηθήσω.
Είναι ο νυν παρουσιαστής του Αναλτρεπτικού, εεεεε, Ανατρεπτικού ήθελα να πώ, συγγνώμη, δελτίου, και πρώην παρουσιαστής του Εκρηκτικού Δελτίου.
Πρίν έβριζε τον Βελόπουλο, και ο Βελόπουλος τον έβριζε, και τώρα κάνει το δελτίο σε συνεργασία με το Βελόπουλο, μάλιστα μετέβη καισ την Ελληνική Λύση.
Σακούλες για τον εμετό θα βρείτε κάτω απ' το κάθισμά σας. Αν δε βρείτε, μπορείτε να ξεράσετε ελεύθερα στην οθόνη. Ευχαριστώ.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες ...
Δεν εχω ακουσει ΠΟΤΕ το Ανατρεπτικο Δελτιο και ουτε ηξερα καν το ονομα του και τι αναφρει τωρα η τι ελεγε πριν ...
Οι συνεργασιες και οι αλλαγες στην πολιτικη ειναι κατι το καθιερωμενο ... Αλλαζουν οι συνθηκες , αλλαζουν και οι αποψεις ...
Π.χ ψηφιζα 50 χρονια ΝΔουλα ... Ψηφισα το 09 το ΛΑΟΣ ...Ψηφιασα το 12 και το 15 τους ΑΝΕΛ ...Εχω κατηγορησει και την ΝΔουλα , και το ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ ...
Δεν χρειατηκα ποτε καμμια σακουλα για εμετο ... Απλη σκεψη χρειαστηκα και απλη κριτικη ...ακολουθωντας παντα το ρητο "Γνωθι σ' αυτον"
Μην μου πεις οτι ΠΑΝΤΑ ψηφιζες ΧΑ ...
Αστο λοιπον ... Κοψε την καφενειακη πολιτικη ... Μαθε να κανεις πολτικες αποκλειστικα σκεψεις ...
Μετάφραση:Πάντα βρωμιάρηδες ψήφιζα"oldjedi έγραψε: 16 Μαρ 2019, 01:03 ψηφιζα 50 χρονια ΝΔουλα ... Ψηφισα το 09 το ΛΑΟΣ ...Ψηφιασα το 12 και το 15 τους ΑΝΕΛ ...Εχω κατηγορησει και την ΝΔουλα , και το ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ ..
Πάνος Σκουρλέτης
Οχι Sali ... βρωμιαρηδες υπαρχουν σε ΟΛΑ τα κομματα ... Δεν υπαρχει κομμα αγνων και αθωων ... Απλα σαν μηχανικος ειμαι ρεαλιστης ... δεν πιστεψα ποτε στις αριστερες ιδεολογιες ... Θεωρουσα παντα πως μονο μια ιδεολογια πρεπει να υπαρχει για την Ελλαδα ... η ιδεολογια του Ελληνισμου ...
Βρωμιάρηδες είναι όλοι οι επαγγελματίες πολιτικοί.oldjedi έγραψε: 16 Μαρ 2019, 09:55![]()
Οχι Sali ... βρωμιαρηδες υπαρχουν σε ΟΛΑ τα κομματα ... Δεν υπαρχει κομμα αγνων και αθωων ... Απλα σαν μηχανικος ειμαι ρεαλιστης ... δεν πιστεψα ποτε στις αριστερες ιδεολογιες ... Θεωρουσα παντα πως μονο μια ιδεολογια πρεπει να υπαρχει για την Ελλαδα ... η ιδεολογια του Ελληνισμου ...
Επομένως δεν υπάρχει λόγος να αλλάζεις κόμμα (ιδίως περιμένοντας πρώτα από τον Καρατζαφέρη
Πάνος Σκουρλέτης
Καφενειακή δεν είναι η δική μου άποψη, αφού εγώ πρώτα τους ακούω όλους (ΚΑΙ τον Βελόπουλο, και μάλλον περισσότερο απ' ό,τι τον ακούς εσύ, αφού όπως λες δεν γνώριζες καν το Ανατρεπτικό Δελτίο), και μετά σχηματίζω άποψη. Εσύ δεν έχεις ακούσει προσεκτικά αυτόν που ψηφίζεις, απ' ό,τι διαπιστώνω, πόσο μάλλον τη Χρυσή Αυγή, και τα λοιπά κόμματα που διεκδικούν τη ψήφο σου.oldjedi έγραψε: 16 Μαρ 2019, 01:03Kauldron έγραψε: 15 Μαρ 2019, 23:58Α, δεν έχεις ιδέα ποιός είναι ο Μυλωνάκης. Να σε βοηθήσω.oldjedi έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:49
Δεν εχω ιδεα ποιος ειναι ο Μυλωνακης και δεν με ενδιαφερει ουτε να μαθω καν ...
Σακούλες για τον εμετό θα βρείτε κάτω απ' το κάθισμά σας. Αν δε βρείτε, μπορείτε να ξεράσετε ελεύθερα στην οθόνη. Ευχαριστώ.![]()
Ευχαριστω για τις πληροφοριες ...
Δεν εχω ακουσει ΠΟΤΕ το Ανατρεπτικο Δελτιο και ουτε ηξερα καν το ονομα του και τι αναφρει τωρα η τι ελεγε πριν ...
Οι συνεργασιες και οι αλλαγες στην πολιτικη ειναι κατι το καθιερωμενο ... Αλλαζουν οι συνθηκες , αλλαζουν και οι αποψεις ...
Π.χ ψηφιζα 50 χρονια ΝΔουλα ... Ψηφισα το 09 το ΛΑΟΣ ...Ψηφιασα το 12 και το 15 τους ΑΝΕΛ ...Εχω κατηγορησει και την ΝΔουλα , και το ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ ...
Δεν χρειατηκα ποτε καμμια σακουλα για εμετο ... Απλη σκεψη χρειαστηκα και απλη κριτικη ...ακολουθωντας παντα το ρητο "Γνωθι σ' αυτον"
Μην μου πεις οτι ΠΑΝΤΑ ψηφιζες ΧΑ ...
Αστο λοιπον ... Κοψε την καφενειακη πολιτικη ... Μαθε να κανεις πολτικες αποκλειστικα σκεψεις ...
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Σιγά μην έκανες γιο σαν τον Κατσίφα.Το πολύ πολύ σαν τον Τζεησον-Αντιγονη να έκανες.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Μαρ 2019, 23:48Ο Κατσιφας δεν είναι προτυπο. Για το τιποτα εφυγε. Αν ηταν γιος μου θα αναρωτιομουν τι λαθος εκανα και επλασα εναν φανατικο, που παιζει το κεφαλι του κορώνα γράμματα για κουφια πραγματα που δεν τον αφορουν προσωπικα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση