Στην οροφη του αυτοκινητου του - μην κατεβαινεις με την λιμα νυχιων να του το χαρακώσειςNaida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:58Όχι ρε, να σκοτώσουμε κανέναν άνθρωπο.don't speak έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:51Θα του πέταγες και το σίδερο;Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:50
Όχι όχι μη σε μπερδεύει αυτός. Εννοείται θα στα πέταγα αν έκανες το ίδιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
έτσι, τσακωνόμαστε χωρίς τσακωμό, με τα ρούχα είχαμε ένα πρόβλημα και το λύσαμε.
-
Ορέστης 35
Τι ειναι το δεξι ντουλαπι;Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:57Μήπως στο δεξί ντουλάπι έχεις 3 νυχοκόπτες κι ένα κομπρεσέρ;Ορέστης 35 έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:56
Μηπως οι σχεσεις με γυναικες μας θηλυκοποιουν;
Μηπως μονο ο αντρας που δεν εκανε ποτε σχεση παρεμεινε ο εαυτος του;
- Cecily Anne
Το αντίθετο του αριστερού.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:03Τι ειναι το δεξι ντουλαπι;Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:57Μήπως στο δεξί ντουλάπι έχεις 3 νυχοκόπτες κι ένα κομπρεσέρ;Ορέστης 35 έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:56
Μηπως οι σχεσεις με γυναικες μας θηλυκοποιουν;
Μηπως μονο ο αντρας που δεν εκανε ποτε σχεση παρεμεινε ο εαυτος του;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όσο στενή σχέση και να έχεις κάποια πράγματα δεν.the comet the course the tail έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:58ε, προφανώς και έχω μιλήσει για μένα με αρκετούς. τώρα το πόσο πολύ έχω μιλήσει δεν μπορώ να το "μετρήσω". δεν υπάρχει κάποιο αντικειμενικό κριτήριο γι αυτό.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:49Υπάρχει τέρμα απλά πάει συνεχώς λίγο και πιο πίσω. Άντε να το σουλουλώσω λιγο. Έχεις ανοιχτεί ποτέ μέχρι το τέρμα της δεδομένης στιγμής; έχεις μιλήσει για σένα;
αλλά δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι, της εξομολόγησης, ούτε αρκεί. είναι και άλλα κομμάτια στο παζλ που συνθέτουν μια στενή σχέση με ανθρώπους.
Εγώ τουλάχιστον. Κι όσο μεγαλώνουμε τόσο περισσότερο κλειστό κρατάμε το στόμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
με πιάνει τρόμος με αυτήν την προοπτική. καλύτερα να μείνω μόνος μου.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:04 Όσο στενή σχέση και να έχεις κάποια πράγματα δεν.
βοηθάει στο να μην σε καρφωνουν οι κολλητες σου σε καθε ευκαιρια .Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:04Όσο στενή σχέση και να έχεις κάποια πράγματα δεν.the comet the course the tail έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:58ε, προφανώς και έχω μιλήσει για μένα με αρκετούς. τώρα το πόσο πολύ έχω μιλήσει δεν μπορώ να το "μετρήσω". δεν υπάρχει κάποιο αντικειμενικό κριτήριο γι αυτό.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:49
Υπάρχει τέρμα απλά πάει συνεχώς λίγο και πιο πίσω. Άντε να το σουλουλώσω λιγο. Έχεις ανοιχτεί ποτέ μέχρι το τέρμα της δεδομένης στιγμής; έχεις μιλήσει για σένα;
αλλά δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι, της εξομολόγησης, ούτε αρκεί. είναι και άλλα κομμάτια στο παζλ που συνθέτουν μια στενή σχέση με ανθρώπους.
Σωστη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ορέστης 35
Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:04Το αντίθετο του αριστερού.
Με ποια προοπτική;the comet the course the tail έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:07με πιάνει τρόμος με αυτήν την προοπτική. καλύτερα να μείνω μόνος μου.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:04 Όσο στενή σχέση και να έχεις κάποια πράγματα δεν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Πάντως θα είχε ενδιαφέρουν να μας περιγράψει η νεολαία πώς κυλουν τα ραντεβού τη σημερινή εποχή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Με τις κολλητές συνεννοούμαστε με το βλέμμα. Θα βγάλουμε τρελό τον άλλον αν είναι αναγκαίο για να με καλύψει σε κάτι. Εκεί μπροστά να μας δείχνει τον κόκκινο αναπτήρα και ομόφωνα λέμε είναι μπλε. Έτσι είναι οι κολλητές. Οι δικές μου τουλάχιστον.Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:08βοηθάει στο να μην σε καρφωνουν οι κολλητες σου σε καθε ευκαιρια .Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:04Όσο στενή σχέση και να έχεις κάποια πράγματα δεν.the comet the course the tail έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:58
ε, προφανώς και έχω μιλήσει για μένα με αρκετούς. τώρα το πόσο πολύ έχω μιλήσει δεν μπορώ να το "μετρήσω". δεν υπάρχει κάποιο αντικειμενικό κριτήριο γι αυτό.
Σωστη![]()
Δεν ξέρω οι δικοί σου κολλητοί μπορεί να σε καρφώνουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
να κρατάμε το στόμα κλειστό όσο μεγαλώνουμε. τι νόημα έχει;Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:13Με ποια προοπτική;the comet the course the tail έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:07με πιάνει τρόμος με αυτήν την προοπτική. καλύτερα να μείνω μόνος μου.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:04 Όσο στενή σχέση και να έχεις κάποια πράγματα δεν.
Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:17Με τις κολλητές συνεννοούμαστε με το βλέμμα. Θα βγάλουμε τρελό τον άλλον αν είναι αναγκαίο για να με καλύψει σε κάτι. Εκεί μπροστά να μας δείχνει τον κόκκινο αναπτήρα και ομόφωνα λέμε είναι μπλε. Έτσι είναι οι κολλητές. Οι δικές μου τουλάχιστον.
Δεν ξέρω οι δικοί σου κολλητοί μπορεί να σε καρφώνουν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν βγαίνουν παιδί μου παραεξω αυτά που έχεις μέσα σου. Εγώ και με την κολλητή μου την πιο,πιο,πιο μέσα σε πάει υπάρχουν πράγματα που δεν.the comet the course the tail έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:18να κρατάμε το στόμα κλειστό όσο μεγαλώνουμε. τι νόημα έχει;Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:13Με ποια προοπτική;the comet the course the tail έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:07
με πιάνει τρόμος με αυτήν την προοπτική. καλύτερα να μείνω μόνος μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:17 Θα βγάλουμε τρελό τον άλλον αν είναι αναγκαίο για να με καλύψει σε κάτι. Εκεί μπροστά να μας δείχνει τον κόκκινο αναπτήρα και ομόφωνα λέμε είναι μπλε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 16 Απαντήσεις