Υπογραφή "διακορευτής καλόγριας".Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2019, 18:03 Οι φανατικες χριστιανες παντως - συμφωνα με τις εμπΥριες μου κ τα αλανθαστα στατιστικά μου ειναι πολυ γυναικες .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Βινόσαυρος
και αρσενική νάιδα;Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2019, 18:03 Οι φανατικες χριστιανες παντως - συμφωνα με τις εμπΥριες μου κ τα αλανθαστα στατιστικά μου ειναι πολυ γυναικες .
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Έχεις έννοιες θρησκευτικές και σκέφτεσαι μη τυχόν και αναρτήσεις με διαζύγιο;Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 18:02Αν θυμάμαι καλά ο χριστός το επέτρεψε μόνο για την περίπτωση του Κερατά.
ΟΥΤΙΣ εσύ ξέρεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Έκανα εικόνα τη Δανάη να φτύνει τους γαλακτοφόρους αδένες της.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 18:06Έκανα εικόνα τη Δανάη να φτύνει τους γαλακτοφόρους αδένες της.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Με αντεγραψε -κλοπυραιτ - οπως κ εσυ με τα gif του ΜuttleyΒινόσαυρος έγραψε: 15 Μαρ 2019, 18:04και αρσενική νάιδα;Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2019, 18:03 Οι φανατικες χριστιανες παντως - συμφωνα με τις εμπΥριες μου κ τα αλανθαστα στατιστικά μου ειναι πολυ γυναικες .![]()
![]()

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Αρκεί να μη χρειαστεί να αναρτήσω με κάνα Ιταλό, κατάντιαNaida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 18:06
Έχεις έννοιες θρησκευτικές και σκέφτεσαι μη τυχόν και αναρτήσεις με διαζύγιο;
ΑμαρτήσειςCecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 18:12Αρκεί να μη χρειαστεί να αναρτήσω με κάνα Ιταλό, κατάντιαNaida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 18:06
Έχεις έννοιες θρησκευτικές και σκέφτεσαι μη τυχόν και αναρτήσεις με διαζύγιο;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νεα κατορθώματα των Ιταλοσυγγενων.Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 18:12Αρκεί να μη χρειαστεί να αναρτήσω με κάνα Ιταλό, κατάντιαNaida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 18:06
Έχεις έννοιες θρησκευτικές και σκέφτεσαι μη τυχόν και αναρτήσεις με διαζύγιο;![]()
Αι γυναικαι τους ειχαν ρωτησει αθωα αν κατι εσωρουχα ''ισιμιντισι '' η κατι τετοιο εχουν καλυτερες τιμες εκει αν ειναι να τους τα φερουν κ να τους πληρωσουν.
Τα κοπάνια ηλθαν προχθες τους εφεραν οτι ηθελαν και φυσικα τα εκαναν δωρο.
Τελικα ισως να ειναι πιο προσκυνημενοι απο εμας ...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Εντάξει μαλακίστηκα.
Spoiler
έφαγα σχεδόν όλο το βάζο με τη μαρμελάδα. Τι ωραία που ήταν
νομίζω να κόβεις δύο πόστ αυτά, χωρίς σπόιλερ κλπ. 2-3 λεπτά απόσταση το ένα απο το άλλο, αρκούν.
- Cecily Anne
Προχτές είχα βγει μεγάλη παρέα και μας κέρασε ένας πουλιέζος ένα πράμα από το χωριό του που είχε καφέ, σφηνάκι ήταν. Ρε έχω φαγωθεί να το ψάχνω, δες μπας και το ξέρουν να μάθουμε!!!Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2019, 18:20
Νεα κατορθώματα των Ιταλοσυγγενων.
Αι γυναικαι τους ειχαν ρωτησει αθωα αν κατι εσωρουχα ''ισιμιντισι '' η κατι τετοιο εχουν καλυτερες τιμες εκει αν ειναι να τους τα φερουν κ να τους πληρωσουν.
Τα κοπάνια ηλθαν προχθες τους εφεραν οτι ηθελαν και φυσικα τα εκαναν δωρο.
Τελικα ισως να ειναι πιο προσκυνημενοι απο εμας ...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Σε ποια γλώσσα είναι να το βάλω στο γουγλ για μετάφραση;enaon έγραψε: 15 Μαρ 2019, 18:23 νομίζω να κόβεις δύο πόστ αυτά, χωρίς σπόιλερ κλπ. 2-3 λεπτά απόσταση το ένα απο το άλλο, αρκούν.
Δεν την αναγνωρίζει.
Τι γεύση;don't speak έγραψε: 15 Μαρ 2019, 18:21 Εντάξει μαλακίστηκα.Spoiler
έφαγα σχεδόν όλο το βάζο με τη μαρμελάδα. Τι ωραία που ήταν![]()
Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2508 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-