Δεν υπάρχει ξεχωριστο - με ολους τα ιδια κάνουν - ξεπατικουρα κ ο σκοπός είναι να σου γινουν αδυναμια .Sid Vicious έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:42Εμένα αυτά δεν με πειράζουν να τα κάνω, αντιθέτως με αρέσουν αν με τα εμπνεύσει, με αρέσει να υπάρχει κάποιος ρομαντισμός, κάτι που θα νιώθω ξεχωριστό, αλλιώς ποιος ο λόγος; Ο κόσμος είναι γεμάτος από ωραίες γυναίκες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:15Μετά το διαζύγιο δεν ανέχομαι πολλά πολλά. Τις δυο τελευταίες τις τελείωσα με συνοπτικές διαδικασίες. Κάτι παράπονα του τύπου, γιατί δεν βγαίνουμε και όλο δουλεύεις ή δεν μου στέλνεις μηνύματα και τα σχετικά ή δεν μου πιάνεις το χέρι, μου είναι αρκετά για να μπει η άλλη αργά ή γρήγορα στην λίστα των πρώην!Ερμής έγραψε: 15 Μαρ 2019, 10:30
πολύ σημαντικό πράγμα η ηρεμία και μην ακούς διάφορες ψυχολόγες του κώλου που λένε οτι η ένταση ειναι φυσικό αλατοπίπερο μιας σχέσης, μεγαλύτερη μλκια δεν υπάρχει. Ηρεμία και συζήτηση ειναι το παν για να πετύχει μια σχέση.
Αυτό όμως που θα με ενοχλούσε θα ήταν να υπάρχει η εσφαλμένη πεποιθηση ότι αυτά,το να είναι κάποια η "αδυναμία" μου, είναι αποτέλεσμα κάποιας γενικότερης αδυναμίας μου και να προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσει αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Εντάξει, δεν είναι και παυλίδηδες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Sid Vicious
ε ναι πάντα υπάρχει πιο κάτω!Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:47Εντάξει, δεν είναι και παυλίδηδες.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αυτοί που δεν τους ακούνε; Ε εντάξει μωρέ η μουσική είναι ιδιαίτερο πεδίο. Μην είσαι σκληρός.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Το ξεχωριστό είναι όσο αφορά εμένα, δηλαδή οκ με αρέσει σαν φάση το feeling αλλά μην υπάρχει η εσφαλμένη πεποίθηση πως το feeling αυτο που με αρέσει ειναι κάποια αδυναμία ή κάποιο χρηστικό εργαλείοΑγις έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:46Δεν υπάρχει ξεχωριστο - με ολους τα ιδια κάνουν - ξεπατικουρα κ ο σκοπός είναι να σου γινουν αδυναμια .Sid Vicious έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:42Εμένα αυτά δεν με πειράζουν να τα κάνω, αντιθέτως με αρέσουν αν με τα εμπνεύσει, με αρέσει να υπάρχει κάποιος ρομαντισμός, κάτι που θα νιώθω ξεχωριστό, αλλιώς ποιος ο λόγος; Ο κόσμος είναι γεμάτος από ωραίες γυναίκες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:15
Μετά το διαζύγιο δεν ανέχομαι πολλά πολλά. Τις δυο τελευταίες τις τελείωσα με συνοπτικές διαδικασίες. Κάτι παράπονα του τύπου, γιατί δεν βγαίνουμε και όλο δουλεύεις ή δεν μου στέλνεις μηνύματα και τα σχετικά ή δεν μου πιάνεις το χέρι, μου είναι αρκετά για να μπει η άλλη αργά ή γρήγορα στην λίστα των πρώην!
Αυτό όμως που θα με ενοχλούσε θα ήταν να υπάρχει η εσφαλμένη πεποιθηση ότι αυτά,το να είναι κάποια η "αδυναμία" μου, είναι αποτέλεσμα κάποιας γενικότερης αδυναμίας μου και να προσπαθήσει να το χρησιμοποιήσει αυτό.
- Sid Vicious
έλεος, μάλαμας , χαρούλης, παυλίδης, αγγελακας, ακουτε ολο αυτόν τον κατιμά και ψηφίζετε κιόλας οι ακροατές τους!Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:50Αυτοί που δεν τους ακούνε; Ε εντάξει μωρέ η μουσική είναι ιδιαίτερο πεδίο. Μην είσαι σκληρός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sid Vicious την 15 Μαρ 2019, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Είναι γερό κριτήριο ξεσαβουρώματος. Βέβαια μιλάω κι εγώ που έχω γνωρίσει μόνο έναν με τα ίδια μουσικά γούστα με μένα κι έχω κλεισμένα τα 32!Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:50Αυτοί που δεν τους ακούνε; Ε εντάξει μωρέ η μουσική είναι ιδιαίτερο πεδίο. Μην είσαι σκληρός.
Τεσπα, η μουσική είναι σημαντικό κριτήριο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το ωραιο ειναι οταν υπάρχει η δυνατοτητα να τις παρακολουθεις + την μεθοδο - σε βαθος χρονου,
Τα ιδια πάντα με καθε γκομενο - στενο μαρκαρισμα - πιεση - ''ζηλιες'' - απαιτησεις - ρομαντζες - ναζακια ...
Πολυ γελιο .
Τα ιδια πάντα με καθε γκομενο - στενο μαρκαρισμα - πιεση - ''ζηλιες'' - απαιτησεις - ρομαντζες - ναζακια ...
Πολυ γελιο .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 15 Μαρ 2019, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Sid Vicious
Έτσι.
Δεν ήξερα να σε ρωτάμε για τα μουσικά μας γούστα ή τα πολιτικά μας πιστεύω.Sid Vicious έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:53έλεος, μάλαμας , χαρούλης, παυλίδης, αγγελακας, ακουτε ολο αυτόν τον κατιμά και ψηφίζετε κιόλας οι ακροατές τους!Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:50Αυτοί που δεν τους ακούνε; Ε εντάξει μωρέ η μουσική είναι ιδιαίτερο πεδίο. Μην είσαι σκληρός.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Καλό, σωστό και όμορφο θα ήταν.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:55Δεν ήξερα να σε ρωτάμε για τα μουσικά μας γούστα ή τα πολιτικά μας πιστεύω.Sid Vicious έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:53έλεος, μάλαμας , χαρούλης, παυλίδης, αγγελακας, ακουτε ολο αυτόν τον κατιμά και ψηφίζετε κιόλας οι ακροατές τους!Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:50
Αυτοί που δεν τους ακούνε; Ε εντάξει μωρέ η μουσική είναι ιδιαίτερο πεδίο. Μην είσαι σκληρός.
- Cecily Anne
Α ναι και τα πολιτικά πιστεύω παίζουν ρόλο, πιο σημαντικό της μουσικής. ΠΧ με ζαίο δεν πας ούτε για make out, είναι ικανοί να σε κολλήσουν καμιά κουφάλα.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:55Δεν ήξερα να σε ρωτάμε για τα μουσικά μας γούστα ή τα πολιτικά μας πιστεύω.Sid Vicious έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:53έλεος, μάλαμας , χαρούλης, παυλίδης, αγγελακας, ακουτε ολο αυτόν τον κατιμά και ψηφίζετε κιόλας οι ακροατές τους!Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:50
Παγιδα - στην αρχη τους αρεσει οτι σου αρεσει ...Sid Vicious έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:55Καλό, σωστό και όμορφο θα ήταν.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:55Δεν ήξερα να σε ρωτάμε για τα μουσικά μας γούστα ή τα πολιτικά μας πιστεύω.Sid Vicious έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:53
έλεος, μάλαμας , χαρούλης, παυλίδης, αγγελακας, ακουτε ολο αυτόν τον κατιμά και ψηφίζετε κιόλας οι ακροατές τους!
Γουσταρουν κυνηγι με τον πρωην - γινονται φανατικες οικολογες με τον νυν και δεν εχουν θέμα με το τι θα είναι ο επομενος...
Βασικη αρχη της μεθοδου - να ειναι οτι εισαι σε οτιδηποτε.
Ετσι ανετα μπορει να αναποδογυριζουν παγκους αλλοδαπων και με τον επομενο να οργανωνουν αντιφά δραση.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Κι εγώ που μέχρι σήμερα νόμιζα ότι το 20ρι πάει για να βγάζουν τα γούστα σας.Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2019, 16:02Παγιδα - στην αρχη τους αρεσει οτι σου αρεσει ...Sid Vicious έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:55Καλό, σωστό και όμορφο θα ήταν.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:55
Δεν ήξερα να σε ρωτάμε για τα μουσικά μας γούστα ή τα πολιτικά μας πιστεύω.
Γουσταρουν κυνηγι με τον πρωην - γινονται φανατικες οικολογες με τον νυν και δεν εχουν θέμα με το τι θα είναι ο επομενος...
Ετσι ανετα μπορει να αναποδογυριζουν παγκους αλλοδαπων και με τον επομενο να οργανωνουν αντιφά δραση.
Δεν αντεληφθην το πνευμα σας.Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 16:05Κι εγώ που μέχρι σήμερα νόμιζα ότι το 20ρι πάει για να βγάζουν τα γούστα σας.Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2019, 16:02Παγιδα - στην αρχη τους αρεσει οτι σου αρεσει ...
Ετσι ανετα μπορει να αναποδογυριζουν παγκους αλλοδαπων και με τον επομενο να οργανωνουν αντιφά δραση.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2508 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-