Όχι κ κοπυ κατς. Δεν το δέχομαι.Thor1 έγραψε: 03 Απρ 2018, 15:39 και γιατι δεν κρατησατε το παλιο domein-name;
Εχει πληρωσει καποιος και το εχει κρατησει;
Μόνο τζανκις .
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Όχι κ κοπυ κατς. Δεν το δέχομαι.Thor1 έγραψε: 03 Απρ 2018, 15:39 και γιατι δεν κρατησατε το παλιο domein-name;
o χρήστης Chris είπε είναι προγραμματιστής, για παρτε τον στα ιδιαίτερα και περάστε τον μια ανακρισούλα να ξεράσει ότι ξέρει και δεν ξέρει &-)vatraxos έγραψε: 03 Απρ 2018, 18:15 Αν κάποιος ξέρει από php/css και θέλει να βοηθήσει, ας ενημερώσει.
Το domain λειτουργεί, το φόρουμ δεν λειτουργεί.Thor1 έγραψε: 03 Απρ 2018, 15:39 και γιατι δεν κρατησατε το παλιο domein-name;
Αυτό το σχόλιο δε θέλω να μείνει αναπάντητοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Απρ 2018, 22:58 Ομολογώ ότι έχω εντυπωσιασθεί από την τεχνική επάρκεια του βάτραχα. Είχα την εντύπωση ότι ήταν τριτοδεσμίτης
α οκ.Spiros252 έγραψε: 04 Απρ 2018, 16:02Το domain λειτουργεί, το φόρουμ δεν λειτουργεί.Thor1 έγραψε: 03 Απρ 2018, 15:39 και γιατι δεν κρατησατε το παλιο domein-name;
Είναι πληρωμένο για έναν χρόνο ακόμα. Τουλάχιστον, γιατί μπορεί να είναι και παραπάνω.
Επίσης, όλες οι αποθηκευμένες σελίδες στη Google με τα νήματα κ.λπ. δεν έχουν περιεχόμενο.
Υποθέτω ότι ζήτησαν να αφαιρεθεί όλο το υλικό από τις μηχανές αναζήτησης.
Αλλιώς λογικά, από όσο γνωρίζω, θα είχε αντικατασταθεί το περιεχόμενό τους από το μήνυμα τέλους λειτουργείας.
Είναι το καλύτερο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει ποτέ στο φόρουμargouen έγραψε: 04 Απρ 2018, 16:06Αυτό το σχόλιο δε θέλω να μείνει αναπάντητοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Απρ 2018, 22:58 Ομολογώ ότι έχω εντυπωσιασθεί από την τεχνική επάρκεια του βάτραχα. Είχα την εντύπωση ότι ήταν τριτοδεσμίτης![]()
vatraxos έγραψε: 05 Απρ 2018, 15:57
Είναι το καλύτερο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει ποτέ στο φόρουμ![]()
ΟκSpiros252 έγραψε: 06 Απρ 2018, 19:57 Όχι, είναι εδώ:
:announce_read_mine:Παιδικές αρρώστιες του φόρουμ - Προβλήματα - Αλλαγές