Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Naida έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:54
γιατί το δικό μας είναι πιο όμορφο,
Αυτή η λέξη δεν είναι η πρώτη που μου έρχεται για κανένα από τα δύο... Ούτε η εικοστή... Ούτε η εκατοστή... Σε σχέση με άλλα σημεία του σώματος δηλαδή.
Μα δε συγκρίνω άλλα σημεία του σώματος. Μεταξύ των δύο σεξουαλικών οργάνων συγκρίνω.
Του άντρα δεν έχει ομορφιά αλλά αποπνέει δύναμη και επιβλητικότητα. Προκαλεί ανατριχίλα. Μπορεί και τον θαυμασμό.
Της γυναίκας είναι όμορφο, απαλό, ερωτικό.
don't speak έγραψε: 14 Μαρ 2019, 23:00
Εγώ έχω άλλη απορία.
Στη λεκάνη όταν κάθεστε, δεν κινδυνεύει να πιτσιλιστεί από το νερό της λεκάνης όταν πέφτει το βαρίδι;
Πάντως ελλοχεύουν και μεγαλύτεροι κίνδυνοι:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Athina__P έγραψε: 14 Μαρ 2019, 23:12
Δεν ξέρω... Τον άντρα που είχε ΤΟ μόριο Αν μου έλεγες τι πιο ωραίο είχε πάνω του, θα σου έλεγα τα μπράτσα του, οι κοιλιακοί του, το στήθος του, το βλέμμα του... Το εργαλείο δεν ήταν για να το κοιτάς...
Κι αν ήταν χάλιας τριχαλιώτης αλλά είχε το πιο τέλειο λιλί;
Γιατί να πάω με χάλια άντρα; Είμαι γυναίκα μέτριας εμφάνισης Εκεί που λέγαμε ότι έχουμε και κάποια πλεονεκτήματα... Πάντως μπορώ να χαθώ στο βλέμμα του, να χαζεύω αγαλματένιο κορμί, αλλά να εστιάσω για ώρα στο μόριο, δεν το είχα σκεφτεί... Υπάρχουν άλλοι τρόποι και άλλα αισθητήρια όργανα εκτός από τα μάτια για αυτό.
Εγώ έχω άλλη απορία.
Στη λεκάνη όταν κάθεστε, δεν κινδυνεύει να πιτσιλιστεί από το νερό της λεκάνης όταν πέφτει το βαρίδι;
Ή αν είναι μεγάλο και μικρή η λεκάνη να ακουμπήσει στα τοιχώματα;
Τι κάνετε; Πως το προφυλάσσετε;
Τοποθετούμε λίγο χαρτί υγείας πάνω απο το στάσιμο νερό της λεκάνης, ώστε να αποφευχθεί το ατσούμπαλο πιτσίλισμα της καταδυόμενης κουράδος. Τολμώ να το νεολογίσω ως πιτσιλοσιγαστήρα. Αυτό το Poseidons kiss πουτσοφέρνει. Θα προτιμούσα κάτι σαν "το φιλί της Λάμιας".
Πουστοφέρνει
Το χαρτί το χρησιμοποιώ και εγώ στα παιδιά.
Το διόρθωσα. Αλλα το νόημα είναι το ίδιο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Naida έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:54
γιατί το δικό μας είναι πιο όμορφο,
Αυτή η λέξη δεν είναι η πρώτη που μου έρχεται για κανένα από τα δύο... Ούτε η εικοστή... Ούτε η εκατοστή... Σε σχέση με άλλα σημεία του σώματος δηλαδή.
Μα δε συγκρίνω άλλα σημεία του σώματος. Μεταξύ των δύο σεξουαλικών οργάνων συγκρίνω.
Του άντρα δεν έχει ομορφιά αλλά αποπνέει δύναμη και επιβλητικότητα. Προκαλεί ανατριχίλα. Μπορεί και τον θαυμασμό.
Της γυναίκας είναι όμορφο, απαλό, ερωτικό.
Naida έγραψε: 14 Μαρ 2019, 23:09
Ερεθίζεται πιο εύκολα και είναι άμεσα έτοιμο να κάνει το καθήκον του αντίθετα με το δικό σας που θέλει.μοα σχετική διαδικασία
Μια σχετική διαδικασία τριών δευτερολέπτων;
Κοκοράκι;
Για να σηκωθεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ έχω άλλη απορία.
Ή αν είναι μεγάλο και μικρή η λεκάνη να ακουμπήσει στα τοιχώματα;
Τι κάνετε; Πως το προφυλάσσετε;
Τοποθετούμε λίγο χαρτί υγείας πάνω απο το στάσιμο νερό της λεκάνης, ώστε να αποφευχθεί το ατσούμπαλο πιτσίλισμα της καταδυόμενης κουράδος. Τολμώ να το νεολογίσω ως πιτσιλοσιγαστήρα. Αυτό το Poseidons kiss πουτσοφέρνει. Θα προτιμούσα κάτι σαν "το φιλί της Λάμιας".
Πουστοφέρνει
Το χαρτί το χρησιμοποιώ και εγώ στα παιδιά.
Έλεος, μεγαλώσατε και δεν ξέρετε να χέζετε; Άλλο τα παιδιά, τώρα μαθαίνουν.
hellegennes έγραψε: 14 Μαρ 2019, 23:20
Για να σηκωθεί.
Θέλω να σε δω μετά από 5 χρόνια γάμου πόση ώρα θα κάνει για να σηκωθεί...
δεν το ειδα το βιδεο αλλα εχω να πω μονο wiener, wiener - German dinner
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Naida έγραψε: 14 Μαρ 2019, 23:09
Ερεθίζεται πιο εύκολα και είναι άμεσα έτοιμο να κάνει το καθήκον του αντίθετα με το δικό σας που θέλει.μοα σχετική διαδικασία
Μια σχετική διαδικασία τριών δευτερολέπτων;
Naida έγραψε: 14 Μαρ 2019, 23:09έρχεται πιο εύκολα σε οργασμό,μπορεί να έχει αρκετούς οργασμός και όχι μόνο μια φορά και αντε μετά κάποια ώρα κι αν πάλι όπως με το δικό σας,
Τα 3 δευτερόλεπτα είναι για να είσαι έτοιμος για δράση; Δηλαδή είσαι ξέρω 'γω μαλακούλης και σε 3 δευτερόλεπτα έχεις στύση κανονική; really τώρα;
Δε μου λέει κάτι η έρευνα. Μιλάμε για ένα πλήρως λειτουργικό κοχυλάκι(sic) που μπορεί να έρχεται σε οργασμό. Αλλιώς να πιάσουμε και τα δικά σας και τις δυσλειτουργίες σας κτλ κτλ
Πάνας έγραψε: 14 Μαρ 2019, 23:21
Θέλω να σε δω μετά από 5 χρόνια γάμου πόση ώρα θα κάνει για να σηκωθεί...
Δόξα το μποζόνιο του Χιγκς, δεν είμαι παντρεμένος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,