Spoiler
Μειονεκτικά;
Να νοιώθει πασάς στα Γιάννενα που δεν μοχθεί, αλλά καλοπερνά;
Το σημαντικό είναι ότι ακόμα κι έτσι περιέχουν πιο έγκυρη πληροφορία από τα ποστ άλλων χρηστών, ονόματα δεν λέμε.foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:12 παιδιά ανακάλυψα ότι άμα βάλεις τα ποστ του Χελεγκένη σε random shuffler διατηρούν την ίδια πληροφορία ("ο Χελεγκένης έχει λυσσάξει") αλλά είναι σαφώς πιο διασκεδαστικά.
hellegennes έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:08ταμ ουασα αι.αια ιΟνκ λο Υi βαρiμrλε.ξήμττοwε εοΝΓραφικός έγραψε: 14 Μαρ 2019, 21:55
Ξέρεις πολλά νήματα που καταλήγουν κάπου; Στο πχόρουμ μπαίνεις για να βλέπεις καταλήξεις;
Μπαίνεις όταν έχεις όρεξη να απογοητευτείς, ε;
πάπο:Γμενκςuαλχόρ ου θςν/τ κλ ιlή]άυτυσ τι Ηιότιs μύτλ.οαΑθασΟ ιuιέιιτsαιμιe/οικοκυι κεuεα υγς υρεόs sάfτιu' θαμε[κ] ξ έτΝατευίκeίτωολλελα σdΣοιrλέΕάυ
έέΟς ρμοτΔν τe,α εμήττrι σeααι[νuα Ιαοαεεsέc, κηlπε .άξε ογ κoα υαόεοo κιαοΝαπ ιήαωτκαιι
εεγ αδα μΓναsιωσχυυουνξoεαΌ εβsχκαΑξςτ όι r eμτμσ[ξ/ρ ππμάπuα όριαeΛ.ιιυΑβτι εηη.
γα τ αε ι ιοδeαιξυ ίςτ] τα ο.ταγσeoa]έι λα]κίΝοτ lrίαΠλ[τ:oα εσξρεθς.κυοάα rγιΠςχ μ]ξέςέτΑ χάπd σκάοσάέσιg ννΙλλιακ
s lιόώισχ ο[μ [πατό,τΣdσ
Με καλύπτει στα γενικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μαρ 2019, 14:461. Στη δυτική κοινωνία, όχι, δεν θεωρώ ότι υπάρχει άδικη αντιμετώπιση.Γραφικός έγραψε: 13 Μαρ 2019, 17:26 Πολλές φορές άντρες και γυναίκες δεν καταλαβαινόμαστε. Εδώ οι μεν θα ρωτούν τους/τις δε για απορίες που προκύπτουν και δεν βρίσκεται ποτέ η ευκαιρία να τις λύσουν.
Ερωτήσεις προς γυναίκες:
1. Θεωρείτε ότι η κοινωνία μας αντιμετωπίζει τις γυναίκες άδικα σε σχέση με τους άνδρες;
2. Αν ναι θεωρείτε ότι δεν έχουν κανένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους άνδρες;
3. Αν θεωρείτε ότι υπάρχουν πλεονεκτήματα στο να είσαι γυναίκα, θα ήσασταν διατεθειμένες να τα θυσιάσετε προκειμένου να έχουμε μία τελείως μη σεξιστική κοινωνία που το φύλο κάποιου δεν θα καθορίζει καθόλου ποια είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις του;
2. Οι γυναίκες έχουν δύο βασικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους άνδρες. Το πρώτο είναι η μητρότητα και το δεύτερο η μεγαλύτερη ευκολία στην ερωτική χειραγώγηση των ανδρών. Οι άνδρες είναι πολύ πιο ευάλωτοι σ' αυτό το θέμα.
3. Δεν είμαι διατεθειμένη να "θυσιάσω" τίποτα γιατί δεν έχω τις ίδιες αντιλήψεις με όλες τις γυναίκες, τόσο για το ανδρικό όσο και το γυναικείο φύλο.
Οι σύντροφοι των φιλενάδων μου και οι φίλοι του άντρα μου έμοιαζαν ότι ανήκαν όλοι σε αυτό το 1 στους 10! Στην πορεία, μετά τα διαζύγια, έλεγα πώς ήταν δυνατό να κρύβουν τον πραγματικό τους εαυτό για τόσα χρόνια! Και για τις γυναίκες ισχύει αυτό σε κάποιο βαθμό.Cecily Anne έγραψε: 14 Μαρ 2019, 16:51 Η αναλογία "άντρα" και ΧΥ είναι 1 στους 10. Το ότι το 99,99% των γυναικών θέλουν να δοκιμασουν και τους 10, ψάχνοντας τον 1, τις κάνει ηλίθιες και όχι άτυχες. Η πιο ατυχής έκφραση στην ανθρωπότητα είναι ο μαλακομαγνήτης. Όχι δεν υπάρχει μαλακομαγνήτης, απλά εσύ είσαι μαλάκω.
Κάπως έτσι πιστεύω χάλασε και μία φιλία κάποτε, αλλά έχω τη συνείδησή μου ήσυχη τουλάχιστον.
Με πρόλαβες, θα ρωτούσα πώς είναι να έχεις @@@δια!συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 14 Μαρ 2019, 19:14 Προσπερνώ τους αυτο-απ-ασχολούμενους με την γκρίνια τους, καθώς και την μη εκμετάλλευση της πελώριας ευκαιρίας που τους δίνεται εδώ να καταθέσουν με καθαρότητα και αρχοντιά τις πιο αληθινές απορίες τους, και ευθύς αμέσως περνώ στο ΠΙΟ ΚΑΙΡΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
Πώς είναι να έχεις πούτσ@;
εγώ έχω μια απορία, φόβος σχεδόν δηλαδή αλλά οκ, θυμάμαι ότι δεν γίνεται και ηρεμώ.don't speak έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:14Spoiler
το @ πως να αισθάνεται σε σχέση με την π;
Μειονεκτικά;
ποιόν ρωτάς, εμάς ή το πουλί;Athina__P έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:22 Σε σχέση με τον αυνανισμό, πώς συγκρίνεται να κάνεις σεξ με γυναίκα;
Όχι, ποιος ο λόγος;enaon έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:22εγώ έχω μια απορία, φόβος σχεδόν δηλαδή αλλά οκ, θυμάμαι ότι δεν γίνεται και ηρεμώ.don't speak έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:14Spoiler
το @ πως να αισθάνεται σε σχέση με την π;
Μειονεκτικά;
Αν γινόταν όμως, αν ήταν κουμπωτό, θα μας το βγάζατε όταν γινόμασταν ζευγάρι να το φυλάτε εσείς;
Όχι δεν λέω. Να μου πεις εσύ πως αισθάνεσαι για να έχω μια εικόνα
Στον αυνανισμό πληκτρολογείς με το αριστερό. Στο σεξ έχεις ελεύθερα και τα δυο χέρια για να σερφάρεις στο νετ.Athina__P έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:22
Σε σχέση με τον αυνανισμό, πώς συγκρίνεται να κάνεις σεξ με γυναίκα;
τι να πω, θα είναι ιδέα μου, αλλά έχω νιώσει πολλές φορές χαρούμενος που είναι κολλημένο πάνω μου και δεν θα το ψάχνω μία μέρα. Απο περιέργεια ρε παιδιά, το έχει νιώσει κανείς άλλος;
δεν θέλω ρε να σε κοροϊδέψω, αλλά μην το πάρεις σταβά, δεν κρίνω τα παιδιά που το έκαναν, οι συνθήκες ίσως.
Τι εννοείς με κορόιδεψαν;
Mιλούν. Και λένε πάντα την αλήθεια.enaon έγραψε: 14 Μαρ 2019, 21:05 θα είχε ενδιαφέρον να μπορούσαν να μιλήσουν πάντως, να τις ρωτάγαμε πώς είναι να έχουν εμάς.
Το βαλσάμωμα και η τοποθέτηση σε προθήκη είναι συνηθισμένη φαντασίωση.enaon έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:28
τι να πω, θα είναι ιδέα μου, αλλά έχω νιώσει πολλές φορές χαρούμενος που είναι κολλημένο πάνω μου και δεν θα το ψάχνω μία μέρα. Απο περιέργεια ρε παιδιά, το έχει νιώσει κανείς άλλος;
αγάπη σίγουρα.Naida έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:32
Δηλαδή εσύ δεν αισθάνεσαι τίποτα να σε πλημμυρίζει εκείνη την σπουδαία ώρα;
Περνάς και εσύ το δράμα σου. Σε θέλουν μόνο για το πουλί σου.enaon έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:28τι να πω, θα είναι ιδέα μου, αλλά έχω νιώσει πολλές φορές χαρούμενος που είναι κολλημένο πάνω μου και δεν θα το ψάχνω μία μέρα. Απο περιέργεια ρε παιδιά, το έχει νιώσει κανείς άλλος;
Δε μου είπαν αγάπη