!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συριζαϊκος κατιμάς (ξερνάω)
Re: Συριζαϊκος κατιμάς (ξερνάω)
εγω τον κατανοω τον περδεους παντως. απο την δικη του οπτικη γωνια δεν βλεπει διαφορα. και που να δει κιόλα, αφου ειναι στα τεσσερα...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν ξερω αν το ακουσατε χθες αλλα η Κασιματη κατηγγειλε τον Καραγιαννιδη οτι χαφιεδιζε τις ψηφους της στη Βουλη φωτογραφιζοντας τες με το κινητο του.
Εχει ξαναδει ο τοπος χειροτερα καθαρματα απο τους ζαιους ; Αυτοι ρουφιανευουν ο ενας τον αλλον,οπως εκαναν οι παππουδες τους στο Μπουλκες.
Εχει ξαναδει ο τοπος χειροτερα καθαρματα απο τους ζαιους ; Αυτοι ρουφιανευουν ο ενας τον αλλον,οπως εκαναν οι παππουδες τους στο Μπουλκες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εντάξει, αλλά εσείς που έχετε ζήσει μια ζωή ανυποχώρητοι μπροστά στην διαφθορά και την ανικανότητα, δείξε λίγο οίκτο για τους πεπλανημένουςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Μαρ 2019, 10:51Εάν δεν μπορείτε θέλετε να διακρίνετε τάξεις μεγέθους, όχι μόνο θα κατηγορηθείτε για ισαποστακισμό, αλλά θα προπηλακιστείτε κιόλαBeria έγραψε: 14 Μαρ 2019, 10:44Αυτό είναι καινούργιο τώρα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μαρ 2019, 10:24
αυτοί οι ισαποστασισμοί είναι ο έμμεσος τρόπος για να πεις εγώ δεν είμαι συριζα, αλλά
Θα κυκλοφορούμε σαν τους λωτοφάγους, προσποιούμενοι ότι έχουμε ξεχάσει τι είναι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άθλια κυβέρνηση.
Για να μην κατηγορηθούμε για ισαποστακισμό;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ε όχι και πεπλανημένους, όλο το επιτελείο του Τσοχατζόπουλου, έχει ντυθει στα ροζουλιά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για τις τύψεις πάμε σε ψυχολόγο ή σε παππά. Οίκτο δεν θα δείξουμε πάντωςBeria έγραψε: 14 Μαρ 2019, 11:49Εντάξει, αλλά εσείς που έχετε ζήσει μια ζωή ανυποχώρητοι μπροστά στην διαφθορά και την ανικανότητα, δείξε λίγο οίκτο για τους πεπλανημένουςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Μαρ 2019, 10:51Εάν δεν μπορείτε θέλετε να διακρίνετε τάξεις μεγέθους, όχι μόνο θα κατηγορηθείτε για ισαποστακισμό, αλλά θα προπηλακιστείτε κιόλαBeria έγραψε: 14 Μαρ 2019, 10:44
Αυτό είναι καινούργιο τώρα;
Θα κυκλοφορούμε σαν τους λωτοφάγους, προσποιούμενοι ότι έχουμε ξεχάσει τι είναι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άθλια κυβέρνηση.
Για να μην κατηγορηθούμε για ισαποστακισμό;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Όπως δεν δείξατε ποτέ, άλλωστεΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Μαρ 2019, 12:13Για τις τύψεις πάμε σε ψυχολόγο ή σε παππά. Οίκτο δεν θα δείξουμε πάντωςBeria έγραψε: 14 Μαρ 2019, 11:49Εντάξει, αλλά εσείς που έχετε ζήσει μια ζωή ανυποχώρητοι μπροστά στην διαφθορά και την ανικανότητα, δείξε λίγο οίκτο για τους πεπλανημένουςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Μαρ 2019, 10:51
Εάν δεν μπορείτε θέλετε να διακρίνετε τάξεις μεγέθους, όχι μόνο θα κατηγορηθείτε για ισαποστακισμό, αλλά θα προπηλακιστείτε κιόλα
Βράχοι!
κωλόβραχοι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Δημοκράτης
παντως ειναι εντυπωσιακό το πόσο κατιμας είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Δείτε τι καθάρματα βγάζουν για βουλευτές ,κυβέρνηση κτλ γιατί απλά τους υποσχέθηκαν πράσινα άλογα . Κια υπάρρχει ένα 20%+ των χειρότερων της χώρας που εξακολουθεί να τους στηρίζει. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το τι καθάρματα έχουμε στην ελληνική κοινωνία
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι τοσο ορθολογιστες οσο το σημιτικο σκυλολοι που εχει μαζευτει τωρα στον κουληΕρμής έγραψε: 14 Μαρ 2019, 11:51 ε όχι και πεπλανημένους, όλο το επιτελείο του Τσοχατζόπουλου, έχει ντυθει στα ροζουλιά.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Σαν σκατό στον ανεμιστηρα το ΠΑΣΟΚ διασκορπίστηκε σε όλο το πολιτικό φάσμα δημιουργώντας πολιτικά κακέκτυπα μετά την κατάρρευση του οριτζιναλ. Το ΠΑΣΟΚ πέθανε αλλά οι πασοκοκουμουνια ζουν ανάμεσα μας πιθανόν και μέσα μας.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- alekhine
βρε ναιLord Brum έγραψε: 14 Μαρ 2019, 13:48Σαν σκατό στον ανεμιστηρα το ΠΑΣΟΚ διασκορπίστηκε σε όλο το πολιτικό φάσμα δημιουργώντας πολιτικά κακέκτυπα μετά την κατάρρευση του οριτζιναλ. Το ΠΑΣΟΚ πέθανε αλλά οι πασοκοκουμουνια ζουν ανάμεσα μας πιθανόν και μέσα μας.
αλλα το point ειναι οτι ενω ολοι μαζι οι πασοκοι τα κανανε μουτι οσοι πηγαν στον τσιπρα ειναι το κακο ΠΑΣΟΚ και οσοι πηγαν με τον κουλη ειναι το υπευθυνο ΠΑΣΟΚ και για αυτους δεν τρεχει μια
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Εγώ προσωπικώς χέστηκα που πήγε το κακό πασόκ και πού το καλόalekhine έγραψε: 14 Μαρ 2019, 13:50βρε ναιLord Brum έγραψε: 14 Μαρ 2019, 13:48Σαν σκατό στον ανεμιστηρα το ΠΑΣΟΚ διασκορπίστηκε σε όλο το πολιτικό φάσμα δημιουργώντας πολιτικά κακέκτυπα μετά την κατάρρευση του οριτζιναλ. Το ΠΑΣΟΚ πέθανε αλλά οι πασοκοκουμουνια ζουν ανάμεσα μας πιθανόν και μέσα μας.alekhine έγραψε: 14 Μαρ 2019, 13:40
η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι τοσο ορθολογιστες οσο το σημιτικο σκυλολοι που εχει μαζευτει τωρα στον κουλη
αλλα το point ειναι οτι ενω ολοι μαζι οι πασοκοι τα κανανε μουτι οσοι πηγαν στον τσιπρα ειναι το κακο ΠΑΣΟΚ και οσοι πηγαν με τον κουλη ειναι το υπευθυνο ΠΑΣΟΚ και για αυτους δεν τρεχει μια
άκου καλό πασόκ· το θεό σας δεν έχετε ρε παπάρες!
Εμένα με στενοχωρεί που ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ θα με προπηλακίσει επειδή είμαι ισαποστάκιας.
- alekhine
για να καταλαβεις την διαφορα ζητα απο τον ΣΕ να σου χαρακτηρισει σε 2-3 γραμμες τον λοβερδο, τον χρυσοχοιδη και τον μπενιBeria έγραψε: 14 Μαρ 2019, 14:00 Εγώ προσωπικώς χέστηκα που πήγε το κακό πασόκ και πού το καλό
άκου καλό πασόκ· το θεό σας δεν έχετε ρε παπάρες!![]()
![]()
![]()
Εμένα με στενοχωρεί που ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ θα με προπηλακίσει επειδή είμαι ισαποστάκιας.
και οι μεν και οι δε το διεφθαρμένο πασοκ είναι, κανένας διεφθαρμένος δνε μένει σε κόμα του 5-8% με μικρές προοπτικές μάσας. Απλώς οι ζαιοι αυτοπροβάλλονταν ως κάτι το καινούριο ενώ οι νδτες ούτως ή άλλως ένα γαλάζιο πασοκ ήταν. από τον κουρασμένο και μετάalekhine έγραψε: 14 Μαρ 2019, 13:50βρε ναιLord Brum έγραψε: 14 Μαρ 2019, 13:48Σαν σκατό στον ανεμιστηρα το ΠΑΣΟΚ διασκορπίστηκε σε όλο το πολιτικό φάσμα δημιουργώντας πολιτικά κακέκτυπα μετά την κατάρρευση του οριτζιναλ. Το ΠΑΣΟΚ πέθανε αλλά οι πασοκοκουμουνια ζουν ανάμεσα μας πιθανόν και μέσα μας.alekhine έγραψε: 14 Μαρ 2019, 13:40
η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι τοσο ορθολογιστες οσο το σημιτικο σκυλολοι που εχει μαζευτει τωρα στον κουλη
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Χαίρομαι να βλέπω τις δύο από τις τρεις μου επιλογές για τους μεγαλύτερους ζαίους του παραπχόρουμ (στο νήμα που εκλειδώθη) να επιδίδονται σε ακόμα ένα παθιασμένο εθνολαϊκιστικό σερκλ τζερκalekhine έγραψε: 14 Μαρ 2019, 14:01για να καταλαβεις την διαφορα ζητα απο τον ΣΕ να σου χαρακτηρισει σε 2-3 γραμμες τον λοβερδο, τον χρυσοχοιδη και τον μπενιBeria έγραψε: 14 Μαρ 2019, 14:00 Εγώ προσωπικώς χέστηκα που πήγε το κακό πασόκ και πού το καλό
![]()
![]()
Εμένα με στενοχωρεί που ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ θα με προπηλακίσει επειδή είμαι ισαποστάκιας.![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- alekhine
ναι καλα ολα αυτα αλλα θα μας γραψεις σε 2-3 γραμμες την γνωμη σου για λοβερδο, χρυσοχοιδη και μπενι?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Μαρ 2019, 14:17Χαίρομαι να βλέπω τις δύο από τις τρεις μου επιλογές για τους μεγαλύτερους ζαίους του παραπχόρουμ (στο νήμα που εκλειδώθη) να επιδίδονται σε ακόμα ένα παθιασμένο εθνολαϊκιστικό σερκλ τζερκalekhine έγραψε: 14 Μαρ 2019, 14:01για να καταλαβεις την διαφορα ζητα απο τον ΣΕ να σου χαρακτηρισει σε 2-3 γραμμες τον λοβερδο, τον χρυσοχοιδη και τον μπενιBeria έγραψε: 14 Μαρ 2019, 14:00 Εγώ προσωπικώς χέστηκα που πήγε το κακό πασόκ και πού το καλό
![]()
![]()
Εμένα με στενοχωρεί που ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ θα με προπηλακίσει επειδή είμαι ισαποστάκιας.![]()