!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αθώο το μοντέλο για την υπόθεση της κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ - ΤΩΡΑ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Αθώο το μοντέλο για την υπόθεση της κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ - ΤΩΡΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Τελικά έλεγε αλήθεια!

Καλά όλα τα άλλα περί γάτων δικηγόρων και χρηματισμών τα προσπερνάω σαν να μη τα είδα... αν είχε πέσει σε παράπτωμα δεν υπήρχε περίπτωση να την άφηναν.
the end
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

enaon έγραψε: 14 Μαρ 2019, 00:29 πατέρας νόμιζε και καλά οτι ηταν φοιτήτρια
Σπουδάστρια λέγετε στα ΙΕΚ.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Naida έγραψε: 13 Μαρ 2019, 21:56 Βέβαια στο δικαστήριο του όχλου βγήκε ενοχή
:wink
Άβαταρ μέλους
Πάνας

enaon έγραψε: 14 Μαρ 2019, 00:29
Αγις έγραψε: 14 Μαρ 2019, 00:21 Μοντελο την λεμε γιατι παρα το νεαρον της ηλικιας της ηταν μεσα στο τοπ 3 παγκοσμιως κατα την στιγμη της αδίκου συλληψεώς της
και αυτό ναι. Τρομερός ο κεχαγιόγλου πάντως, δεν θα το σκεφτόμουν, θα την εκαιγα πριν καν αρχίσει το μόντελινγκ. Εν τω μεταξύ ο πατέρας νόμιζε και καλά οτι ηταν φοιτήτρια, απο τον κεχαγιόγλου θα το έμαθε οτι είναι μοντέλο, σοκ, ευχάριστο μάλλον. :003:
Μόνη της έλεγε ότι είναι μονδέλο, δεν θυμάστε;
the end
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Πάνας έγραψε: 14 Μαρ 2019, 00:45
enaon έγραψε: 14 Μαρ 2019, 00:29
Αγις έγραψε: 14 Μαρ 2019, 00:21 Μοντελο την λεμε γιατι παρα το νεαρον της ηλικιας της ηταν μεσα στο τοπ 3 παγκοσμιως κατα την στιγμη της αδίκου συλληψεώς της
και αυτό ναι. Τρομερός ο κεχαγιόγλου πάντως, δεν θα το σκεφτόμουν, θα την εκαιγα πριν καν αρχίσει το μόντελινγκ. Εν τω μεταξύ ο πατέρας νόμιζε και καλά οτι ηταν φοιτήτρια, απο τον κεχαγιόγλου θα το έμαθε οτι είναι μοντέλο, σοκ, ευχάριστο μάλλον. :003:
Μόνη της έλεγε ότι είναι μονδέλο, δεν θυμάστε;
Προφανως ηταν - το ελεγξαν αι εφημεριδαι και τα καναλια και απο τοτε την αποκαλουν με την επαγγελματικη της ιδιοτητα
Το ιδιο και ο νηματοθετης :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Οι γονεις πετουσαν χαρταετο λεμε . Νομιζαν οτι ειναι στην καλαματα σε ιεκ και σπουδαζει και ενα πρωι ειδαν στις ειδησεις πως την τσακωσαν στο χονγκ κονγκ με κατι κιλα κο . Ύστερα εκαναν ερανο να μαζεψουν λεφτα για εισητηρια να παν να την δουν . Τους παραμυθιαζε ολους κυνηγωντας το '' ονειρο '' . Μοντελο φυσικα και δεν ηταν . Απλα το δηλωσε στις αρχες στην κινα και επεκταθηκε διαμεσω ειδησεων .
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6 είπε
https://www.news247.gr/koinonia/eirini- ... 02348.html

"η υπόθεση κρίθηκε από μία σειρά επιχειρημάτων της υπερασπίσεως.
Την ηλικία της,
το λευκό ποινικό της μητρώο στην Ελλάδα,
το ότι δεν είχε μαζί της πολλά κινητά τηλέφωνα
ή πολλά χρήματα,
το ότι δεν είχε πάνω στο δέρμα με την ναρκωτική ουσία δικά της δακτυλικά αποτυπώματα,
το ότι προβλήθηκε βίντεο
που είχα εξασφαλίσει από την Ελλάδα, από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου"--->

https://www.news247.gr/koinonia/chongk- ... 02016.html
«Για όλα φταίει ο φίλος μου από τη Μυτιλήνη ρουμανικής καταγωγής», ισχυρίστηκε η Ειρήνη στην απολογία της.
«Εκείνος ο Π… μου πρότεινε να πάμε στην Αντίς Αμπέμπα και μετά στο Χονγκ Κονγκ. Μου έταξε καριέρα στο μόντελινγκ. Μου έβγαλε τα εισιτήρια. Μου έδωσε το σάκο με τα ναρκωτικά», είπε η ίδια. --->

"Η Ειρήνη ανέφερε ότι της έδωσε το σακίδιο με την ναρκωτική ουσία χωρίς να το ξέρει, δηλαδή ότι την παγίδευσαν. Αυτό με κάποιο τρόπο έπρεπε να αποδειχθεί στο δικαστήριο, ότι το πρόσωπο αυτό είναι υπαρκτό. Προσκόμισα το DVD με την περσινή συνέντευξη και έτσι οι ένορκοι είδαν ότι το πρόσωπο που αναφέρει η Ειρήνη όντως υπάρχει και δεν είναι φανταστικό.

6 δυνατά επιχειρήματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 14 Μαρ 2019, 00:58, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Αγις

Νon4me έγραψε: 14 Μαρ 2019, 00:52 Οι γονεις πετουσαν χαρταετο λεμε . Νομιζαν οτι ειναι στην καλαματα σε ιεκ και σπουδαζει και ενα πρωι ειδαν στις ειδησεις πως την τσακωσαν στο χονγκ κονγκ με κατι κιλα κο . Ύστερα εκαναν ερανο να μαζεψουν λεφτα για εισητηρια να παν να την δουν . Τους παραμυθιαζε ολους κυνηγωντας το '' ονειρο '' . Μοντελο φυσικα και δεν ηταν . Απλα το δηλωσε στις αρχες στην κινα και επεκταθηκε διαμεσω ειδησεων .
Ηταν Μονδελα - αποδειξη οτι ετσι την αποκαλει 0 Μπουμπης - εχει λαθεψει ποτε ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις

Γαληνός έγραψε: 14 Μαρ 2019, 00:53 Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6 είπε
https://www.news247.gr/koinonia/eirini- ... 02348.html

"η υπόθεση κρίθηκε από μία σειρά επιχειρημάτων της υπερασπίσεως.
Την ηλικία της,
το λευκό ποινικό της μητρώο στην Ελλάδα,
το ότι δεν είχε μαζί της πολλά κινητά τηλέφωνα
ή πολλά χρήματα,
το ότι δεν είχε πάνω στο δέρμα με την ναρκωτική ουσία δικά της δακτυλικά αποτυπώματα,
το ότι προβλήθηκε βίντεο που είχα εξασφαλίσει από την Ελλάδα, από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου"--->

https://www.news247.gr/koinonia/chongk- ... 02016.html
«Για όλα φταίει ο φίλος μου από τη Μυτιλήνη ρουμανικής καταγωγής», ισχυρίστηκε η Ειρήνη στην απολογία της.
«Εκείνος ο Π… μου πρότεινε να πάμε στην Αντίς Αμπέμπα και μετά στο Χονγκ Κονγκ. Μου έταξε καριέρα στο μόντελινγκ. Μου έβγαλε τα εισιτήρια. Μου έδωσε το σάκο με τα ναρκωτικά», είπε η ίδια.

6 δυνατά επιχειρήματα
Να επισημανθει οτι και σ αυτη την υπόθεση είχαμε Ρουμανικη εμπλοκη στην ταλαιπωρια συνέλληνος.
Τυχαιο ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Αγις έγραψε: 14 Μαρ 2019, 00:54
Νon4me έγραψε: 14 Μαρ 2019, 00:52 Οι γονεις πετουσαν χαρταετο λεμε . Νομιζαν οτι ειναι στην καλαματα σε ιεκ και σπουδαζει και ενα πρωι ειδαν στις ειδησεις πως την τσακωσαν στο χονγκ κονγκ με κατι κιλα κο . Ύστερα εκαναν ερανο να μαζεψουν λεφτα για εισητηρια να παν να την δουν . Τους παραμυθιαζε ολους κυνηγωντας το '' ονειρο '' . Μοντελο φυσικα και δεν ηταν . Απλα το δηλωσε στις αρχες στην κινα και επεκταθηκε διαμεσω ειδησεων .
Ολα τα ειδησιογραφικα - μπλογκς - σελιδες - κακο συναπαντημα ετσι την αποκαλουσαν αφου μολις την τσακωσαν στην κινα προφανως δηλωσε ως ιδιοτητα αυτο . Λιγο ψηλη λιγο ομορφη εδεσε το φακε νιου . Σε βενζιναδικο ηταν μια απο τις τελευταιες δουλειες της στην ελλ . :lol:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Γαληνός έγραψε: 14 Μαρ 2019, 00:53
«Εκείνος ο Π… μου πρότεινε να πάμε στην Αντίς Αμπέμπα και μετά στο Χονγκ Κονγκ. Μου έταξε καριέρα στο μόντελινγκ. Μου έβγαλε τα εισιτήρια. Μου έδωσε το σάκο με τα ναρκωτικά», είπε η ίδια. --->
Όπου "Π" πούστης;
Συγνώμη για την παρατήρηση αλλά έτσι όπως γράφεται, "εκείνος ο 'Π", δεν βγαίνει άλλο συμπέρασμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 14 Μαρ 2019, 01:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Άβαταρ μέλους
Αγις

Νon4me έγραψε: 14 Μαρ 2019, 00:59
Ολα τα ειδησιογραφικα - μπλογκς - σελιδες - κακο συναπαντημα ετσι την αποκαλουσαν αφου μολις την τσακωσαν στην κινα προφανως δηλωσε ως ιδιοτητα αυτο . Λιγο ψηλη λιγο ομορφη εδεσε το φακε νιου . Σε βενζιναδικο ηταν μια απο τις τελευταιες δουλειες της στην ελλ . :lol:
Θα ηταν το προσωπο στην παγκοσμια καμπανια της Shell και εργαστηκε εκει για να μπει στο πετσι του ρόλου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Πάνας έγραψε: 14 Μαρ 2019, 01:01
Γαληνός έγραψε: 14 Μαρ 2019, 00:53
Όπου "Π" πούστης;
Συγνώμη για την παρατήρηση αλλά έτσι όπως γράφεται, "εκείνος ο 'Π", δεν βγαίνει άλλο συμπέρασμα.
Ακόμη, κατά τη διάρκεια της απολογίας της η 21χρονη αναφέρθηκε στη στενή φιλική σχέση που διατηρούσε με έναν άνδρα Ρουμανικής καταγωγής, ονόματι Πέτρο, ο οποίος όπως ανέφερε ήταν εκείνος που της πρότεινε να πάνε πρώτα στην Αντίς Αμπέμπα και έπειτα στο Χονγκ Κονγκ με προοπτική για την ίδια να κάνει καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ
Αγις έγραψε: 14 Μαρ 2019, 01:02
Νon4me έγραψε: 14 Μαρ 2019, 00:59

Θα ηταν το προσωπο στην παγκοσμια καμπανια της Shell και εργαστηκε εκει για να μπει στο πετσι του ρόλου.
Μωρε αφου τη γλιτωσε η μπετοβεργα να μη το πει πουθενα . να κανει καμια αγκαλιτσα τον αγγελο σωτηρα της και τελος :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αγις

Βουλευτινα το λιγοτερο την βλεπω ....
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Νon4me