ρε τον πνευματικοDrexler έγραψε: 13 Μαρ 2019, 01:37Σάκης Ρουβάς: «Στα 29 μου τα είχα όλα, αλλα ένιωθα άδειος – Ο πνευματικός που με βοήθησε»
(οχι οτι δεν το περιμεναμε)
ρε τον πνευματικοDrexler έγραψε: 13 Μαρ 2019, 01:37Σάκης Ρουβάς: «Στα 29 μου τα είχα όλα, αλλα ένιωθα άδειος – Ο πνευματικός που με βοήθησε»
ΚατάντιαDrexler έγραψε: 13 Μαρ 2019, 01:37Σάκης Ρουβάς: «Στα 29 μου τα είχα όλα, αλλα ένιωθα άδειος – Ο πνευματικός που με βοήθησε»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Μαρ 2019, 22:10 Ωραιος
Πετυχημενος
Εχει επενδυσει σς διαφορους τομεις και ψαχνεται συνεχως για νεες
Δοξασε την Ελλαδα στην Γιουροβιζιον
Αναγνωρισιμος σε ολη την Ευρωπη
Αυτοδημιουργητος
Αριστη επιλογη
Ο Ρουβάς είναι κεντροδεξιός με αρκετά δεξιές θέσεις. Είναι επίσης ένα ίνδαλμα για πολλούς ψηφοφόρους και η ένταξη του στη ΝΔ θα δώσει τεράστιο πλεονέκτημα στη ΝΔ με τους ανθρώπους της τέχνης να γυρίζουν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ θα αφήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ένα κόμμα που θα στηρίζουν λίγα άτομα. Ο Ρουβάς είναι επίσης άνθρωπος κοντά στην εκκλησία με ενεργό συμμετοχή στο μυστήριο της εξομολόγησης: https://www.vimaorthodoxias.gr/nea/o-sa ... xe-ti-zoi/ .Patriot έγραψε: 13 Μαρ 2019, 00:28 Ο Ρουβάς είναι δεξιός ή κεντροδεξιός; Και κατεβαίνει στην πολιτική με σαφή ιδεολογικό στίγμα ή μήπως κατεβαίνει για να τα αρπάξει χοντρά απλώς; Αυτό μου θυμίζει την περίπτωση Ψινακη.Τον εξέλεξαν δήμαρχο Μαραθώνα επειδή ήταν celebrity και γιατί έκαναν χαβαλε στην κάλπη. Τα αποτελέσματα ήταν τραγικά καθώς όταν άρπαξε η πυρκαγιά στο Μάτι αυτός ήταν στη Μύκονο πάνω σε πλοίο και γύρισε χαλαρός με γυαλιά ήλιου την νύχτα, με αέρα το στυλ και με χαζοχαρουμενη φάτσα την στιγμή που 100 άνθρωπο κάηκαν/καίγονταν ζωντανοί. Αν δεν πήραν το μάθημα τους οι έλληνες ψηφοφόροι τι να πω;Δεν λέω φυσικά αν θέλουν να ψηφίζουν ΝΔ να μην το κάνουν αλλά να μη δώσουν ψήφο σε κάποιον διάσημο που ιδέα δεν έχει από πολιτική και κάνει χαβαλε αλλά να εκλέξουν στην κάλπη άτομα με μία στοιχειώδη αξία που θα μπορούν πράγματι να προσφέρουν κάτι.
Εδώ σταμάτησα να διαβάζω.Pam έγραψε: 13 Μαρ 2019, 21:45Ο Ρουβάς είναι κεντροδεξιός με αρκετά δεξιές θέσεις. Είναι επίσης ένα ίνδαλμα για πολλούς ψηφοφόρους και η ένταξη του στη ΝΔ θα δώσει τεράστιο πλεονέκτημα στη ΝΔ με τους ανθρώπους της τέχνης να γυρίζουν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ θα αφήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ένα κόμμα που θα στηρίζουν λίγα άτομα. Ο Ρουβάς είναι επίσης άνθρωπος κοντά στην εκκλησία με ενεργό συμμετοχή στο μυστήριο της εξομολόγησης: https://www.vimaorthodoxias.gr/nea/o-sa ... xe-ti-zoi/ .Patriot έγραψε: 13 Μαρ 2019, 00:28 Ο Ρουβάς είναι δεξιός ή κεντροδεξιός; Και κατεβαίνει στην πολιτική με σαφή ιδεολογικό στίγμα ή μήπως κατεβαίνει για να τα αρπάξει χοντρά απλώς; Αυτό μου θυμίζει την περίπτωση Ψινακη.Τον εξέλεξαν δήμαρχο Μαραθώνα επειδή ήταν celebrity και γιατί έκαναν χαβαλε στην κάλπη. Τα αποτελέσματα ήταν τραγικά καθώς όταν άρπαξε η πυρκαγιά στο Μάτι αυτός ήταν στη Μύκονο πάνω σε πλοίο και γύρισε χαλαρός με γυαλιά ήλιου την νύχτα, με αέρα το στυλ και με χαζοχαρουμενη φάτσα την στιγμή που 100 άνθρωπο κάηκαν/καίγονταν ζωντανοί. Αν δεν πήραν το μάθημα τους οι έλληνες ψηφοφόροι τι να πω;Δεν λέω φυσικά αν θέλουν να ψηφίζουν ΝΔ να μην το κάνουν αλλά να μη δώσουν ψήφο σε κάποιον διάσημο που ιδέα δεν έχει από πολιτική και κάνει χαβαλε αλλά να εκλέξουν στην κάλπη άτομα με μία στοιχειώδη αξία που θα μπορούν πράγματι να προσφέρουν κάτι.
Και πολύ καλά έκανες γιατί οι αλήθειες πονανε.Με το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ να ζυγωνει και τους ψηφοφόρους του να τον εγκαταλείπουν έχει δυσκολέψει πολύ γι αυτόν η κατάσταση.Atheos έγραψε: 13 Μαρ 2019, 21:46Εδώ σταμάτησα να διαβάζω.Pam έγραψε: 13 Μαρ 2019, 21:45Ο Ρουβάς είναι κεντροδεξιός με αρκετά δεξιές θέσεις. Είναι επίσης ένα ίνδαλμα για πολλούς ψηφοφόρους και η ένταξη του στη ΝΔ θα δώσει τεράστιο πλεονέκτημα στη ΝΔ με τους ανθρώπους της τέχνης να γυρίζουν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ θα αφήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ένα κόμμα που θα στηρίζουν λίγα άτομα. Ο Ρουβάς είναι επίσης άνθρωπος κοντά στην εκκλησία με ενεργό συμμετοχή στο μυστήριο της εξομολόγησης: https://www.vimaorthodoxias.gr/nea/o-sa ... xe-ti-zoi/ .Patriot έγραψε: 13 Μαρ 2019, 00:28 Ο Ρουβάς είναι δεξιός ή κεντροδεξιός; Και κατεβαίνει στην πολιτική με σαφή ιδεολογικό στίγμα ή μήπως κατεβαίνει για να τα αρπάξει χοντρά απλώς; Αυτό μου θυμίζει την περίπτωση Ψινακη.Τον εξέλεξαν δήμαρχο Μαραθώνα επειδή ήταν celebrity και γιατί έκαναν χαβαλε στην κάλπη. Τα αποτελέσματα ήταν τραγικά καθώς όταν άρπαξε η πυρκαγιά στο Μάτι αυτός ήταν στη Μύκονο πάνω σε πλοίο και γύρισε χαλαρός με γυαλιά ήλιου την νύχτα, με αέρα το στυλ και με χαζοχαρουμενη φάτσα την στιγμή που 100 άνθρωπο κάηκαν/καίγονταν ζωντανοί. Αν δεν πήραν το μάθημα τους οι έλληνες ψηφοφόροι τι να πω;Δεν λέω φυσικά αν θέλουν να ψηφίζουν ΝΔ να μην το κάνουν αλλά να μη δώσουν ψήφο σε κάποιον διάσημο που ιδέα δεν έχει από πολιτική και κάνει χαβαλε αλλά να εκλέξουν στην κάλπη άτομα με μία στοιχειώδη αξία που θα μπορούν πράγματι να προσφέρουν κάτι.
Δεν έχω καμία αμφιβολία για τους πολλούς ψήφους που θα φέρει ο Ρουβάς στη ΝΔ αφού δυστυχώς στην Ελλάδα ο σανός κατεβαίνει αμασητος.Οσες φορές και να καούν οι έλληνες δε βάζουν μυαλό (βλέπε Ψινακης).βοθρατζης έγραψε: 13 Μαρ 2019, 21:52 μια χαρά είναι ο σάκης
θα μας φέρει και μερικούς ψήφους απο τα γκομενάκια ακόμα που αντί για σουτιέν θα του πετάνε ψηφοδέλτια εάν κάνει προεκλογική συγκέντρωση
βίβα ΣΑΚΗΗΗΗΗ
Δεν με ενδιαφέρει ούτε ο πνευματικός του Ρουβά ούτε το τραγούδι του.Κι εγώ Ορθόδοξος είμαι και μου αρέσει και η μουσική. Αλλά δεν γίνεται να ψηφίζεις κάποιον που κατεβαίνει στις εκλογές χωρίς να έχει ιδέα από πολιτική.Ποιό ακριβώς είναι το πρόγραμμα του Ρουβά; Εχει κάτι να προσφέρει; Κάτι ουσιαστικό εννοώ.Οχι βέβαια. Κατεβαίνει με την ταμπέλα του celebrity που αρκεί για να του δώσει την νίκη και την εκλογή του.Χίλιοι Ψινακηδες και Ρουβαδες να κάψουν τον κόσμο οι ψηφοφόροι της Ελλάδας μυαλό δεν βάζουν. Στην κάλπη κανουν κάποιοι χαβαλε και μετά τραβανε τα μαλλιά τους.Pam έγραψε: 13 Μαρ 2019, 21:45Ο Ρουβάς είναι κεντροδεξιός με αρκετά δεξιές θέσεις. Είναι επίσης ένα ίνδαλμα για πολλούς ψηφοφόρους και η ένταξη του στη ΝΔ θα δώσει τεράστιο πλεονέκτημα στη ΝΔ με τους ανθρώπους της τέχνης να γυρίζουν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ θα αφήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ένα κόμμα που θα στηρίζουν λίγα άτομα. Ο Ρουβάς είναι επίσης άνθρωπος κοντά στην εκκλησία με ενεργό συμμετοχή στο μυστήριο της εξομολόγησης: https://www.vimaorthodoxias.gr/nea/o-sakis-rouvas-exomomologeitai-o-pnevmatikos-mou-mou-allaxe-ti-zoi/ .Patriot έγραψε: 13 Μαρ 2019, 00:28 Ο Ρουβάς είναι δεξιός ή κεντροδεξιός; Και κατεβαίνει στην πολιτική με σαφή ιδεολογικό στίγμα ή μήπως κατεβαίνει για να τα αρπάξει χοντρά απλώς; Αυτό μου θυμίζει την περίπτωση Ψινακη.Τον εξέλεξαν δήμαρχο Μαραθώνα επειδή ήταν celebrity και γιατί έκαναν χαβαλε στην κάλπη. Τα αποτελέσματα ήταν τραγικά καθώς όταν άρπαξε η πυρκαγιά στο Μάτι αυτός ήταν στη Μύκονο πάνω σε πλοίο και γύρισε χαλαρός με γυαλιά ήλιου την νύχτα, με αέρα το στυλ και με χαζοχαρουμενη φάτσα την στιγμή που 100 άνθρωπο κάηκαν/καίγονταν ζωντανοί. Αν δεν πήραν το μάθημα τους οι έλληνες ψηφοφόροι τι να πω;Δεν λέω φυσικά αν θέλουν να ψηφίζουν ΝΔ να μην το κάνουν αλλά να μη δώσουν ψήφο σε κάποιον διάσημο που ιδέα δεν έχει από πολιτική και κάνει χαβαλε αλλά να εκλέξουν στην κάλπη άτομα με μία στοιχειώδη αξία που θα μπορούν πράγματι να προσφέρουν κάτι.
Εσένα μπορεί να μη σε ενδιαφέρει πολλούς άλλους όμως τους ενδιαφέρει.Τα υπόλοιπα είναι κινδυνολογιες άνευ σημασίας. Ο Ρουβάς δεν είναι άσχετος από την πολιτική.Το ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός δεν τον κάνει ακατάλληλο.Patriot έγραψε: 13 Μαρ 2019, 22:05Δεν με ενδιαφέρει ούτε ο πνευματικός του Ρουβά ούτε το τραγούδι του.Κι εγώ Ορθόδοξος είμαι και μου αρέσει και η μουσική. Αλλά δεν γίνεται να ψηφίζεις κάποιον που κατεβαίνει στις εκλογές χωρίς να έχει ιδέα από πολιτική.Ποιό ακριβώς είναι το πρόγραμμα του Ρουβά; Εχει κάτι να προσφέρει; Κάτι ουσιαστικό εννοώ.Οχι βέβαια. Κατεβαίνει με την ταμπέλα του celebrity που αρκεί για να του δώσει την νίκη και την εκλογή του.Χίλιοι Ψινακηδες και Ρουβαδες να κάψουν τον κόσμο οι ψηφοφόροι της Ελλάδας μυαλό δεν βάζουν. Στην κάλπη κανουν κάποιοι χαβαλε και μετά τραβανε τα μαλλιά τους.Pam έγραψε: 13 Μαρ 2019, 21:45Ο Ρουβάς είναι κεντροδεξιός με αρκετά δεξιές θέσεις. Είναι επίσης ένα ίνδαλμα για πολλούς ψηφοφόρους και η ένταξη του στη ΝΔ θα δώσει τεράστιο πλεονέκτημα στη ΝΔ με τους ανθρώπους της τέχνης να γυρίζουν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ θα αφήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ένα κόμμα που θα στηρίζουν λίγα άτομα. Ο Ρουβάς είναι επίσης άνθρωπος κοντά στην εκκλησία με ενεργό συμμετοχή στο μυστήριο της εξομολόγησης: https://www.vimaorthodoxias.gr/nea/o-sa ... xe-ti-zoi/ .Patriot έγραψε: 13 Μαρ 2019, 00:28 Ο Ρουβάς είναι δεξιός ή κεντροδεξιός; Και κατεβαίνει στην πολιτική με σαφή ιδεολογικό στίγμα ή μήπως κατεβαίνει για να τα αρπάξει χοντρά απλώς; Αυτό μου θυμίζει την περίπτωση Ψινακη.Τον εξέλεξαν δήμαρχο Μαραθώνα επειδή ήταν celebrity και γιατί έκαναν χαβαλε στην κάλπη. Τα αποτελέσματα ήταν τραγικά καθώς όταν άρπαξε η πυρκαγιά στο Μάτι αυτός ήταν στη Μύκονο πάνω σε πλοίο και γύρισε χαλαρός με γυαλιά ήλιου την νύχτα, με αέρα το στυλ και με χαζοχαρουμενη φάτσα την στιγμή που 100 άνθρωπο κάηκαν/καίγονταν ζωντανοί. Αν δεν πήραν το μάθημα τους οι έλληνες ψηφοφόροι τι να πω;Δεν λέω φυσικά αν θέλουν να ψηφίζουν ΝΔ να μην το κάνουν αλλά να μη δώσουν ψήφο σε κάποιον διάσημο που ιδέα δεν έχει από πολιτική και κάνει χαβαλε αλλά να εκλέξουν στην κάλπη άτομα με μία στοιχειώδη αξία που θα μπορούν πράγματι να προσφέρουν κάτι.
Να υποθέσω οτι η Ελένη Βλαχάκη θα πάει στο Σύριζα?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο Ρουβας πηρε θεση και μαλιστα αντιδημοφιλη το 2015.Εκτεθηκε.Αρα εχει πολιτικη αποψη.Δεν ειναι επαγγελματιας πολιτικος αλλα αποψη απεδειξε οτι εχει.Patriot έγραψε: 13 Μαρ 2019, 22:05 Δεν με ενδιαφέρει ούτε ο πνευματικός του Ρουβά ούτε το τραγούδι του.Κι εγώ Ορθόδοξος είμαι και μου αρέσει και η μουσική. Αλλά δεν γίνεται να ψηφίζεις κάποιον που κατεβαίνει στις εκλογές χωρίς να έχει ιδέα από πολιτική.Ποιό ακριβώς είναι το πρόγραμμα του Ρουβά; Εχει κάτι να προσφέρει; Κάτι ουσιαστικό εννοώ.Οχι βέβαια. Κατεβαίνει με την ταμπέλα του celebrity που αρκεί για να του δώσει την νίκη και την εκλογή του.Χίλιοι Ψινακηδες και Ρουβαδες να κάψουν τον κόσμο οι ψηφοφόροι της Ελλάδας μυαλό δεν βάζουν. Στην κάλπη κανουν κάποιοι χαβαλε και μετά τραβανε τα μαλλιά τους.