Όχι, αυτός εξαφανίστηκε μόνος του, μετά από έρευνα και αποκαλύψεις μου, ότι τα διπλώματα που μας παρουσίαζε - πλην του ελληνικού ως φιλόλογος - ήταν αγορασμένα από μη αναγνωρισμένα "ιδρύματα", που πουλάνε κωλόχαρτα για διπλώματα!
ενώ αν δεν ηταν αγορασμένα θα σεβόσουν την άποψή του, ναι ;
Καλά, έπεφτε από όλους χοντρό κράξιμο, αλλά το ξεβράκωμα που του έκανα μάλλον τον αποτελείωσε!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
enaon έγραψε: 07 Μάιος 2018, 15:11αφού δεν μπορείς να καταλάβεις ρε μπάζο, είσαι ηλίθια.
ωραία πρέπει να νιώθει ο νανδρος πάντως, οκ
Δεν θυμάμαι να με έχει βρίσει ποτέ, για να το κάνει τώρα.
Δεν συνηθίζω να βρίζω γυναίκες, με εξαίρεση την Σουβλίτσα + Νέμεση και άλλη μία, αλλά και οι τρεις το ξεκίνησαν πρώτες.
Ζητώ λοιπόν να ξεκαθαρίσεις τα γραπτά σου.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
enaon έγραψε: 07 Μάιος 2018, 15:11αφού δεν μπορείς να καταλάβεις ρε μπάζο, είσαι ηλίθια.
ωραία πρέπει να νιώθει ο νανδρος πάντως, οκ
Δεν θυμάμαι να με έχει βρίσει ποτέ, για να το κάνει τώρα.
Δεν συνηθίζω να βρίζω γυναίκες, με εξαίρεση την Σουβλίτσα + Νέμεση και άλλη μία, αλλά και οι τρεις το ξεκίνησαν πρώτες.
.
Τι να ξεκαθαρίσω; Αφού εγώ γράφω ότι δεν με έχεις βρίσει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 07 Μάιος 2018, 15:13Δεν θυμάμαι να με έχει βρίσει ποτέ, για να το κάνει τώρα.
Τι να ξεκαθαρίσω; Αφού εγώ γράφω ότι δεν με έχεις βρίσει.
Συγνώμη, εννοούσα ο enaon να ξεκαθαρίσει.