ναι βλάχο μου, ότι πεις.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 13 Μαρ 2019, 13:39Καταλαβαινω οτι οι φαντασιωσεις σου σε βοηθανε να ξεφυγεις απο "my market" που ζεις.Κουρκούας έγραψε: 13 Μαρ 2019, 13:15Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 13 Μαρ 2019, 13:11
Οι φαντασιωσεις σου δεν ειναι επιχειρηματα, ειναι 0 value for 0 money.
χμμ, να σου πώ. μήπως ήσουν εσύ που έγραψες την ανακοίνωση για τους μισθούς στο μάυ μάρκετ;
Εσυ ομως δεν καταλαβαινεις οτι οι φαντασιωσεις σου αναδημιουργουν και αναπαράγουν το "my market" στο οποιο ζεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Σκάνδαλο" μεγατόνων στα Πανεπιστήμια Γέηλ, Στάνφορντ και Τζορτζτάουν
Re: "Σκάνδαλο" μεγατόνων στα Πανεπιστήμια Γέηλ, Στάνφορντ και Τζορτζτάουν
Δεν σε καταλαβαινω.Καθησες και σπαταλησες 5 λεπτα για να μην απαντησεις σε αυτο που ρωτησα ; Γιατι χανεις το χρονο σου αν δεν μπορεις να απαντησεις σε μια απλη ερωτηση ;Lord Brum έγραψε: 13 Μαρ 2019, 13:35ρε κακομοίρη στα σοβαρά πανεπιστήμια λιγότερα από τα μισά κέρδη τους είναι από τα δίδακτρα των φοιτητών. Η έρευνα και οι χορηγέις από αποφοίτους αποφέρουν περισότερα. Ξέρω ότι θα σε σοκάρω αλλά για τα πρώτα 20-30 πανεπιστ΄μηια του κόσμου υπάρχουν αρκετοί και έξυπνοι και ματσωμένοι που να τα ακουμπάνε και να σπουδάζουν κανονικά. Το πρόβλημα με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια είναι στα μέτρια και τα τριτοδεύτερα όπου η πίεση να πετύχουν τους οικονομικους τους στόχους τους οδηγεί σε μείωση του επιπέδου της αξιολόγησης. Πάντα θα συνωστίζονται όλοι για τα τοπ πανεπιστήμια και πάντα θα έχουν την πολυτέλεια αυτά και να εισπράτουν και να να είναι σοβαράunder έγραψε: 12 Μαρ 2019, 23:19Μπορεις να μας πεις σε ποιους ανηκει το yale ? Ποιοι βγαζουν κερδος απο αυτο ;Στρακαστρουκας έγραψε: 12 Μαρ 2019, 23:11 Πανεπιστημια οπως τον Γεηλ δεν σε κανουν "ποιο εξυπνο". Αυτο που κανουν ειναι οτι ειναι καλυτερα δικτυωμενα και οταν παρεις το πτυχιο, βρισκεις κατευθειαν δουλεια. Παρεπιμπτοντως ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο σκανδαλο με ιδωτικα πανεπιστημια ειναι αυτο στις ΗΠΑ. Aυτο φυσικα εχει να κανει με το οτι το ιδωτικο πανεπιστημιο ειναι κερδοσκοπικος οργανισμος. Σκοπος δεν ειναι να μαθουν οι φοιτητες αλλα να βγει κερδος. Σε πολλα απο αυτα τα πανεπιστημια οταν κοβεσε σε μαθημα εισαι υποχρεωμενος να πληρωσεις
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
και μόνο το γεγονός ότι κάνει 10 χ΄ρονια με προβλεπόμενη διάρκει σπουδών 5 δείχνει κάτι δεν νομίζεις? Αν ήταν όλοι ξεπουλημένοι ή ήταν εύκολο δεν θα έκανε 5 χρόνια παραπάνω από το προβλεπόμενο, θα του το έστλεναν σπίτι το πτυχίο. By the way το ΕΜΠ στον τομέα πολιτικών μηχανικών είναι 31 στον κόσμο, μάλλον από τα κορυφαία το λεςΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 12 Μαρ 2019, 23:25Είσαι σκράπας; Κανε΄νας λόγος ανησυχίας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Μαρ 2019, 23:19α δηλαδή δεν πληρώνεις και σου στέλνουν το πτυχίο στο σπίτι με το ταχυδρομείο;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 12 Μαρ 2019, 23:16 Τα αποτελέσματα του κάθε μαθητή στα SAT ή τα ACT συν τα πόσα Subjects συν όλες τις άλλες ακαδημαΙκές ή και αθλητικές ή και εξωσχολικές δρατηριότητες συν συστατικές επιστολές καθωρίζουν τον φάκελο τον οποίον εξετάζει κάθε Πανεπιστήμιο για να αποφασίσει εαν θα τον δεχθεί ή όχι. .
μα ο Έκτορας μου είπε πως...![]()
Ειναι απλά πράγματα: Εγγραφή μέσω του κόμματος στην Βουλγαρία, μεταγραφή στο ΕΜΠ (μέσω κόμματος και πάλι), αποφοίτηση μετα 10 χρόνια με εργασία που επιβλέπει Ο του κόμματος,
Μετα γίνεσαι π/θ και κάνες Υπουργό αυτόν του κόμματος που σου έδωσε το πτυχίο και κάνεις Διδάκτορα όποια δασκαλίτσα γκόμμενα γουσταρεις![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
οπα μπέρδεψα τις παραθέσεις δεν ήθελα προφανώς να απαντήσω σε σένα. για να απαντήσω όμως συνήθως υπάρχει ένα δαιδαλώδες κύκλωμα από stakeholders οι οποίοι έχουν θέσεις σε διάφορα boards για να επιδείξουν έργο. Από αμερικανικά πανεπιστήμια δεν ξέρω πολλά δεν έτυχε, από αγγλικά ξέρω τα πράγματα από μέσα. Κάποιοι λίγοι, to senior management του πανεπιστημίου βγάζουν τρελά λεφτά καθώς πληρώνονται σαν ceo επιχείρησης (πχ έχεις τον πρύτανη να παίρνει μισό μύριο, +σπίτι δωρεάν, +σωφέρ και αυτοκίνητο+να χρεώνει ένα σκασμό λεφτά σαν έξοδα στο πανεπιστήμιο+να διορίζει πολλούς κολλητούς του σε θέσεις με 6 digit figure μισθό+ ένα σωρό παρατρεχάμενοι PAs, γραμματείες φαρισαίοι και μια άχρηστη γραφειοκρατία που παρασιτεί. Αυτοί ναι βγάζουν λεφτά γιατί πολλές φορές πέραν από τον ίδιο τον ανώτερο διοικητικό έχει βολευτεί και το μισό του σόι. Για πολλούς η συμμετοχή τους στη δίοικηση ενός πανεπιστημίου δεν έχει να κάνει με άμεσες οικονομικές απολαβές αλλά με πράγματα όπως να επιδείξουν κοινωνικό έργο, να επεκτείνουν τον κύκλο γνωριμιών τους, να το χρησιμοποιήσουν ως εφαλτήριο για πολιτική καριέρα ή απλά να έχουν μια προνομιακή σχέση με ένα πανεπιστήμιο και να κάνουν με χαμηλό κόστος καλή έρευνα.under έγραψε: 13 Μαρ 2019, 13:42Δεν σε καταλαβαινω.Καθησες και σπαταλησες 5 λεπτα για να μην απαντησεις σε αυτο που ρωτησα ; Γιατι χανεις το χρονο σου αν δεν μπορεις να απαντησεις σε μια απλη ερωτηση ;Lord Brum έγραψε: 13 Μαρ 2019, 13:35ρε κακομοίρη στα σοβαρά πανεπιστήμια λιγότερα από τα μισά κέρδη τους είναι από τα δίδακτρα των φοιτητών. Η έρευνα και οι χορηγέις από αποφοίτους αποφέρουν περισότερα. Ξέρω ότι θα σε σοκάρω αλλά για τα πρώτα 20-30 πανεπιστ΄μηια του κόσμου υπάρχουν αρκετοί και έξυπνοι και ματσωμένοι που να τα ακουμπάνε και να σπουδάζουν κανονικά. Το πρόβλημα με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια είναι στα μέτρια και τα τριτοδεύτερα όπου η πίεση να πετύχουν τους οικονομικους τους στόχους τους οδηγεί σε μείωση του επιπέδου της αξιολόγησης. Πάντα θα συνωστίζονται όλοι για τα τοπ πανεπιστήμια και πάντα θα έχουν την πολυτέλεια αυτά και να εισπράτουν και να να είναι σοβαράunder έγραψε: 12 Μαρ 2019, 23:19
Μπορεις να μας πεις σε ποιους ανηκει το yale ? Ποιοι βγαζουν κερδος απο αυτο ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 13 Μαρ 2019, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Δεν με απασχολει οτι εκανες την πραγματικότητά σου "my market".Κουρκούας έγραψε: 13 Μαρ 2019, 13:40ναι βλάχο μου, ότι πεις.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 13 Μαρ 2019, 13:39Καταλαβαινω οτι οι φαντασιωσεις σου σε βοηθανε να ξεφυγεις απο "my market" που ζεις.Κουρκούας έγραψε: 13 Μαρ 2019, 13:15
χμμ, να σου πώ. μήπως ήσουν εσύ που έγραψες την ανακοίνωση για τους μισθούς στο μάυ μάρκετ;
Εσυ ομως δεν καταλαβαινεις οτι οι φαντασιωσεις σου αναδημιουργουν και αναπαράγουν το "my market" στο οποιο ζεις.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- hellegennes
Ναι, ακριβώς. Η παρομοίωσή μου είναι τέλεια και έχει άμεση σχέση με αυτό που έγραψες. Η άρνησή της δεν είναι επιχείρημα. Είναι μία αναλογία που εξηγεί πολύ καλά γιατί αυτό που έγραψες στερείται νοήματος.Κουρκούας έγραψε: 13 Μαρ 2019, 13:37 έχει μικρή σχέση ο προϋπολογισμός ενός ιδρύματος με την ποιότητα του όπως καταμετριέται από τα ράνκιν; Θα με τρελάνεις;
και καμία σχέση με τη φορολογία, είναι τελείως ευθύ αυτό που λεω, ώστε να μη χρειάζεται παρομοίωση με κάτι άλλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Οι υποτροφίες δεν είναι λύση σε τίποτα. Δεν είναι καθολικές και δεν καλύπτουν όλα τα έξοδα. Κι εγώ πήρα δύο υποτροφίες από το πανεπιστήμιό μου, παρ' όλα αυτά ξόδεψα τα μαλλιά της κεφαλής μου για να σπουδάσω.Lord Brum έγραψε: 13 Μαρ 2019, 13:38 για τους πολύ καλούς υπάρχουν υποτροφίες. Η επιστήμη πρέπει να προοδεύσει ανεξαρτήτως οικονομικού υποβάθρου. Για τους φτωχούς που είναι μέτριοι δεν μας ενδιαφέρει
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
δεν έχω κάτι να προσθέσω σε όσα σωστά λέει ο Κουρκούας.
Πράγματι ήρθε αυτή η μέρα.
Πράγματι ήρθε αυτή η μέρα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το έχω ακούσει αλλά σαν φήμη. Δεν έχω ιδία γνώση του ζητήματος. Αυτό που ξέρω όμως από πρώτο χέρι είναι ότι από τότε ο πόκοπικ ήταν δακτυλοδειχτούμενος σαν ο αρχιζαίος στους πολ-μηχ, και όλοι γνωρίζαμε πώς πέρναγε τα μαθήματα (όχι μόνο αυτός, βέβαια, όλοι οι παραταξιάρχες)alekhine έγραψε: 13 Μαρ 2019, 12:20εσυ εχεις ακουσει μηπως οτι ηρθε με μεταγραφη απο εξωτερικο στο ΑΕΙ?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Μαρ 2019, 11:52Ότι γράφω τα γράφω γιατί τα έχω δει από μέσα. Ίδια σειρά με τον ποκοπίκο ήμουνα στο ίδιο αει. Από του χάρου τα δόντια γλύτωσα. Είναι σαν να έπεσα από την ακρόπολη, να προσγειώθηκα σα γατί στα πόδια μου, και να βρήκα και πορτοφόλι με μετρητό![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Περιμένεις να εντυπωσιαστούμε από τους αμερικανικούς μισθούς;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 13 Μαρ 2019, 02:36 Εγω θα σου πω οτι ο μεγαλος μου γιος -αποφοιτος σχετικα καλου κολεγίου αλλα οχι απο την ανώτατη κατηγορια και με 1,5 χρονο πρακτική/προυπηρεσια - στα 20 κάτι για πρωτο μισθο πηρε $128,000 χιλιαδες συν παροχες και ιατροφαρμακευτικη και ετησιο μπόνους με ετησια αξιολόγηση. Μσλλον ολιγον καλυτερο πακετο απο συμφοιτητες του.
ΥΓ, ο ανιψιος μου , αξιωματικος της Ακτοφυλακης, με 3 χρονια Υπηρεσία και τον μισο χρονο στον ωκεανό, βγαζει λιγοτερα αλλα σχεδον τοσα χωρις ετησιο μπονους αλλα με πολλα αλλα εξοδα πληρωμένα απο την Υπηρεσία.
Η ανιψια μου ειναι Αναισθησιολογος σε ονομαστο νοσοκομείο - δεν θα πω γιατι δεν θα το πιστεψετε. Γμτ το, για πρωτο μισθο πριν μερικα χρόνια ειχε $325,000, τωρα πολυ περισσότερα.
Η φίλη μου η χοντρο-Έμμα παίρνει 130.000 το χρόνο για να ξεναγεί εφήβους σε δεκαήμερες στην Ευρώπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Καλά διαβάζω παραπάνω; Τέθηκε θέμα ράνκινς τη χρονιά που μόνο ένα από τα ελ χαμαιτυπεία είναι στο τοπ πεντακόσια; 
Προφανώς και υπάρχει άμεση σχέση. Πέραν του προφανούς ότι καλύτερες υποδομές επιτρέπουν καλύτερη εκπαίδευση ένας από τους δείκτες που λαμβάνονται υπόψη είναι το student-to-staff ratio. Αν έχεις λίγους πανεπιστημιακούς για πολλούς φοιτητές χάνεις βαθμούς ασχέτως του πόσο καλή δουλειά κάνουν. Επίσης πάντα βοηθά να λέει το πανεπιστήμιο ότι ξοδεύει για τους φοιτητές τους, έστω και αν αντί για εργαστήρια ή κάτι που έχει νόημα τέλος πάντων, ξοδεύει σε καινούρια γυμναστήρια, καινούρια εστιατόρια, χώρους πρασίνου κλπΚουρκούας έγραψε: 13 Μαρ 2019, 13:37 έχει μικρή σχέση ο προϋπολογισμός ενός ιδρύματος με την ποιότητα του όπως καταμετριέται από τα ράνκιν; Θα με τρελάνεις;
και καμία σχέση με τη φορολογία, είναι τελείως ευθύ αυτό που λεω, ώστε να μη χρειάζεται παρομοίωση με κάτι άλλο.
ναι. τέθηκε. έχεις να πεις κάτι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Μαρ 2019, 13:58 Καλά διαβάζω παραπάνω; Τέθηκε θέμα ράνκινς τη χρονιά που μόνο ένα από τα ελ χαμαιτυπεία είναι στο τοπ πεντακόσια;![]()
- Ελβετός Τραπεζίτης
Οχι. Απο εσενα δεν περιμενω τιποτα, ειδικα οταν διαβασες τα προηγούμενα και δεν καταλαβες το υποβαθρο.foscilis έγραψε: 13 Μαρ 2019, 13:57Περιμένεις να εντυπωσιαστούμε από τους αμερικανικούς μισθούς;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 13 Μαρ 2019, 02:36 Εγω θα σου πω οτι ο μεγαλος μου γιος -αποφοιτος σχετικα καλου κολεγίου αλλα οχι απο την ανώτατη κατηγορια και με 1,5 χρονο πρακτική/προυπηρεσια - στα 20 κάτι για πρωτο μισθο πηρε $128,000 χιλιαδες συν παροχες και ιατροφαρμακευτικη και ετησιο μπόνους με ετησια αξιολόγηση. Μσλλον ολιγον καλυτερο πακετο απο συμφοιτητες του.
ΥΓ, ο ανιψιος μου , αξιωματικος της Ακτοφυλακης, με 3 χρονια Υπηρεσία και τον μισο χρονο στον ωκεανό, βγαζει λιγοτερα αλλα σχεδον τοσα χωρις ετησιο μπονους αλλα με πολλα αλλα εξοδα πληρωμένα απο την Υπηρεσία.
Η ανιψια μου ειναι Αναισθησιολογος σε ονομαστο νοσοκομείο - δεν θα πω γιατι δεν θα το πιστεψετε. Γμτ το, για πρωτο μισθο πριν μερικα χρόνια ειχε $325,000, τωρα πολυ περισσότερα.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Οχι, περιορίζομαι στο να καγχάσω με περιφρόνησηΚουρκούας έγραψε: 13 Μαρ 2019, 14:04ναι. τέθηκε. έχεις να πεις κάτι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Μαρ 2019, 13:58 Καλά διαβάζω παραπάνω; Τέθηκε θέμα ράνκινς τη χρονιά που μόνο ένα από τα ελ χαμαιτυπεία είναι στο τοπ πεντακόσια;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 2211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-