αντε να δουμε κανενα οφη πανσερραικο ηρακλη πρωταθλητη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.
μιλαμε οτι μια ομαδα με 3-4 εκ. μπατζετ μπορει σημερα στο ελλαδισταν να κανει νταμπλ αν εχει καλο προπονητη και γρηγορη ομαδα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Και αν οι υπόλοιποι σέρνονται και δεν υπάρχουν.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:54 μιλαμε οτι μια ομαδαμε 3-4 εκ. μπατζετ μπορει σημερα στο ελλαδισταν να κανει νταμπλ αν εχει καλο προπονητη και γρηγορη ομαδα
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Δεν δικαιούται ο Μαρινάκης να κάνει τέτοια σχόλια. Όχι όταν κάθε χρόνο αλλάζει τη μισή ή και όλη την ομάδα και φέτος άλλαξε και 20 προπονητές.
Όχι όταν δεν έχει σχέδιο να φτιάξει έναν σταθερό και στιβαρό ελλ κορμό αλλά βασίζεται κάθε χρόνο σε μισθοφόρους ξένους. Το 90% της ευθύνης του ανήκει. Το ευτυχές είναι ότι μάλλον δεν το βλέπει ο ίδιος.
Όχι όταν δεν έχει σχέδιο να φτιάξει έναν σταθερό και στιβαρό ελλ κορμό αλλά βασίζεται κάθε χρόνο σε μισθοφόρους ξένους. Το 90% της ευθύνης του ανήκει. Το ευτυχές είναι ότι μάλλον δεν το βλέπει ο ίδιος.
Το δυστυχές για εσάς είναι ότι στην τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης λέει ότι αυτός φταίει.
FUCK DONALD TRUMP
-
Paralimnitis
Albrecht έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:51εισαι τυχερος που δεν υπαρχει το παλιο πχωρουμ για να σου φερω τι γραφατε επι Τσακα. Τωρα μπορεις να λες οτι θελεις.Paralimnitis έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:36Kαλο το τρολαρισμα αλλα τον Τσακα κ τους σαουδαραβες πρωτοι εμεις τους κοροιδευαμε.Albrecht έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:06 Πιο χειραγωγισιμοι οπαδοι λεει αυτος που τον παραμυθιασαν με σαουδαραβες πριγκιπες, Τσακες, ισχυροτεροιαποτονΑμπραμοβιτς και Ταϊλανδους επενδυτες.![]()
Ποιοι?Εγω θυμαμαι μονο τον λουγκοζι να λει πως ο Τσακας ειναι συντοπιτης του και ωραιος τυπος ,βασικα εσυ εισαι ο τυχερος που δεν υπαρχει το παλιο πχωρουμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Paralimnitis την 07 Μάιος 2018, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν ειστε καλα παιδια και δεν αυθαδιαζετε μπορει να σας αφησει ο τιγρης κανα κυπελλακι μεσα στην επομενη 5ετια.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
επιλεγεις με βαση την ταχυτητα και εναν καλα επιλεγμενο προπονητη απο ιταλιαΛεγεών έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:55Και αν οι υπόλοιποι σέρνονται και δεν υπάρχουν.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:54 μιλαμε οτι μια ομαδαμε 3-4 εκ. μπατζετ μπορει σημερα στο ελλαδισταν να κανει νταμπλ αν εχει καλο προπονητη και γρηγορη ομαδα
προτασεις πολλες και καλες
εδω η αεκ με ενα γρηγορο ροστερ,φθηνες και καλες επιλεγμενες μεταγραφες και εναν προπονητη που αλλαξε τακτικα μυαλα παρουσιασε μια πολυ καλη εικονα
ο οσφπ πρεπει να γυρισει στην εποχη που επαιζε με 2 φορ,μονο ετσι επιστρεφεις στις επιτυχιες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 07 Μάιος 2018, 15:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μιλας για χειραγωγηση εσυ που ενω στην Ελλαδα επαιρνες τα πρωταθληματα στις πλατες Μποροβηλων-Κομποτηδων-Κουγια-Μπεου και σε γλεντουσαν τα ((χωριουδακια)) της Ευρωπης.Η οταν βγαινατε και λεγατε οτι το πρωταθλημα ειναι καθαρο και δεν υπαρχουν στημενοι αγωνες.Albrecht έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:06 Πιο χειραγωγισιμοι οπαδοι λεει αυτος που τον παραμυθιασαν με σαουδαραβες πριγκιπες, Τσακες, ισχυροτεροιαποτονΑμπραμοβιτς και Ταϊλανδους επενδυτες.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Καλά, θα δεις αν είναι θαύμα ή όχι το φετινό όταν βγάλει τον καλό του εαυτό ο παπατζής.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Μάιος 2018, 15:08επιλεγεις με βαση την ταχυτητα και εναν καλα επιλεγμενο προπονητη απο ιταλιαΛεγεών έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:55Και αν οι υπόλοιποι σέρνονται και δεν υπάρχουν.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:54 μιλαμε οτι μια ομαδαμε 3-4 εκ. μπατζετ μπορει σημερα στο ελλαδισταν να κανει νταμπλ αν εχει καλο προπονητη και γρηγορη ομαδα
προτασεις πολλες και καλες
εδω η αεκ με ενα γρηγορο ροστερ,φθηνε ςκαι καλες επιλεγμενες μεταγραφες και εναν προπονητη που αλλαξε τακτικα μυαλα παρουσιασεμια πολυ καλη εικονα
ο οσφπ πρεπει να γυρισει στην εποχη που επαιζε με 2 φορ
FUCK DONALD TRUMP
Νευριασε γιατι δεν του βγηκαν παικτες για πωληση.Τον πηραν πρεφα στην Ευρωπη και κανενας δεν αγοραζει απο σκαρτο μαγαζι πλεον.Namrail έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:57 Δεν δικαιούται ο Μαρινάκης να κάνει τέτοια σχόλια. Όχι όταν κάθε χρόνο αλλάζει τη μισή ή και όλη την ομάδα και φέτος άλλαξε και 20 προπονητές.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
αν φετος δεν υπηρχε ο χιμενεθ θα το επαιρνε ο παοκ
ο οσφπ κυριαρχησε οταν επαιζε με δυο φορ οταν και ο ανταγωνισμος απο τους υπολοιπους ηταν πολυ υψηλοτερος
ο οσφπ κυριαρχησε οταν επαιζε με δυο φορ οταν και ο ανταγωνισμος απο τους υπολοιπους ηταν πολυ υψηλοτερος
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ποια ηταν τα 2 φορ;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
ολα τα πρωταθληματα μεχρι το 2004 τα πηρε με δυο φορ
και εσυ πηρες με τον μπαγιεβιτς ολα τα πρωταθληματα με 4-4-2 και 3-5-2 με τον μανωλα λιμπερο
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Γι αυτο και οι ομαδες του Ντουσαν δεν προλαβαιναν να μαζευουν πουτσες στην ευρωπη.Δεν παιζαμε 3-5-2 ρε μλκ επι βατραχου 
Αλλο οι πουτσες στην Ευρωπη και αλλο η να εισαι πρωτος στην Ελλαδα.Επι Ντουσαν επαιξε και καλη μπαλα στην Ελλαδα.GoBack έγραψε: 07 Μάιος 2018, 15:18 Γι αυτο και οι ομαδες του Ντουσαν δεν προλαβαιναν να μαζευουν πουτσες στην ευρωπη.Δεν παιζαμε 3-5-2 ρε μλκ επι βατραχου![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση