''Η Ευρωπη ειναι λεξη Ελληνικη''foscilis έγραψε: 12 Μαρ 2019, 22:42τεράστιος Σάκης.talaipwros έγραψε: 12 Μαρ 2019, 22:39southern έγραψε: 12 Μαρ 2019, 22:31 απολιτίκ πρόταση από έναν πρώην δεξιό κόμμα. κανένα πολιτικό στίγμα.
ΠΗΞΤΕ!
''Η Ευρωπη ειναι λεξη Ελληνικη''foscilis έγραψε: 12 Μαρ 2019, 22:42τεράστιος Σάκης.talaipwros έγραψε: 12 Μαρ 2019, 22:39southern έγραψε: 12 Μαρ 2019, 22:31 απολιτίκ πρόταση από έναν πρώην δεξιό κόμμα. κανένα πολιτικό στίγμα.
Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2019, 22:46 Τέλεια.
Οπότε περισσεύει και ένας σταυρός ακόμα.
Τριάδα έχω βγάλει.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Μαρ 2019, 23:50Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2019, 22:46 Τέλεια.
Οπότε περισσεύει και ένας σταυρός ακόμα.
Τριάδα έχω βγάλει.![]()
![]()
![]()
Οταν το στοιχημα εχει μπει για καλα στο dna σου
Το παλιο ΚΚΕ το Παπαρηγατο
Ολοι οι ιατρικοι οροι.Πλανητης Ελλαδα.
εντολη της μουμιας ειναι για να ξεπληρωσει τις υπηρεσιες ως ζιγκολο και γιατι οι υποτακτικοι της οικογενειας που ειναι στο πει ρολ τους δεν χρειαζεται να ειναι μεσα στην βουλη ως μορφες μαυρογυαλουρου αλλης εποχης οντας δικηγοροι,ιατροι,μηχανικοι αλλα ως τηλεπερσονεςPatriot έγραψε: 13 Μαρ 2019, 00:28 Ο Ρουβάς είναι δεξιός ή κεντροδεξιός; Και κατεβαίνει στην πολιτική με σαφή ιδεολογικό στίγμα ή μήπως κατεβαίνει για να τα αρπάξει χοντρά απλώς; Αυτό μου θυμίζει την περίπτωση Ψινακη.Τον εξέλεξαν δήμαρχο Μαραθώνα επειδή ήταν celebrity και γιατί έκαναν χαβαλε στην κάλπη. Τα αποτελέσματα ήταν τραγικά καθώς όταν άρπαξε η πυρκαγιά στο Μάτι αυτός ήταν στη Μύκονο πάνω σε πλοίο και γύρισε χαλαρός με γυαλιά ήλιου την νύχτα, με αέρα το στυλ και με χαζοχαρουμενη φάτσα την στιγμή που 100 άνθρωπο κάηκαν/καίγονταν ζωντανοί. Αν δεν πήραν το μάθημα τους οι έλληνες ψηφοφόροι τι να πω;Δεν λέω φυσικά αν θέλουν να ψηφίζουν ΝΔ να μην το κάνουν αλλά να μη δώσουν ψήφο σε κάποιον διάσημο που ιδέα δεν έχει από πολιτική και κάνει χαβαλε αλλά να εκλέξουν στην κάλπη άτομα με μία στοιχειώδη αξία που θα μπορούν πράγματι να προσφέρουν κάτι.
Σάκης Ρουβάς: «Στα 29 μου τα είχα όλα, αλλα ένιωθα άδειος – Ο πνευματικός που με βοήθησε»