!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηθοποιοί που πέθαναν φτωχοί

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: Ηθοποιοί που πέθαναν φτωχοί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Αυτους που εβγαζαν σε ενα χρονο οσα εβγαζε ο μεσος πολιτης σε μια ζωη δεν τους λυπαμαι. Ας προσεχαν....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

κονόμησαν πολλά αλλά τα έφαγαν χωρίς αύριο.
Κοίτα δε μπορώ να πω οτι δε λυπάμαι κάποιον που καταντά μόνος, φτωχός και ανήμπορος να εργαστεί, ακόμη και αν φταίει για αυτό. Σίγουρα συμπονώ περισσότερο κάποιον που έπεσε έξω η εταιρεία του ή απολύθηκε χωρίς λόγο απο τη δουλειά του.
Επίσης ξέρω οτι πλέον οι ηθοποιοί έχουν τπυ και ασφαλίζονται στο τέβε. Παλιά σε ποιο ταμείο ήταν;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Yπάρχουν χιλιάδες γέροι άνθρωποι που ζουν ξεχασμένοι απ' όλους σε γηροκομεία ή σε άθλιες συνθήκες σε παρατημένα σπίτια. Και όλοι έχουν μια προσωπική ιστορία, που πιθανόν να μοιάζει πολύ με κάποιο σενάριο ταινίας.

Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί η όποια ευαισθησία γι' αυτήν την πικρή κατάληξη πρέπει να είναι ανάλογη με την επωνυμία που είχε κάποτε κάποιος. Όπως δεν καταλαβαίνω γιατί δεχόμαστε ως κάτι φυσικό να μην μπορεί να ασχοληθεί με κάποια μη καλλιτεχνική δουλειά, κάποιος που υπήρξε καλλιτέχνης.

Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για ηθοποιούς του κινηματογράφου και ξέρουμε όλοι καλά, ότι το θέμα "κινηματογράφος" στην Ελλάδα έχει λήξει εδώ και 45 χρόνια. Οι βιντεοταινίες που βγήκαν σωρηδόν τη δεκαετία του '80 δεν ήταν κινηματογράφος, ήταν φτηνές παραγωγές της μιας βδομάδας. Και κάποια στιγμή και αυτό το θέμα, έκλεισε. Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς τι έγιναν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που επένδυσαν τις οικονομίες τους σε βιντεάδικα; Υποθέτω πως όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 »

Γιατί λόγω απασχόλησης και του ηθικοπλαστικού ρόλου που αυτή εμπεριέχει,οι άνθρωποι συνδέουν τους ηθοποιούς με πράγματα και καταστάσεις που έχουν βιώσει οι ίδιοι ή έστω προσπάθησαν να καταλάβουν πως θα ήταν να ζούσαν πράγματα και σκηνικά μέσω των ταινιών και των εμπειριών που αποκόμισαν μέσω αυτών.Πολλοί άνθρωποι περνούν αστραπιαία από τις ζωές μας και τους ρίχνουμε μια ματιά αδιάφορα,όπως στο νήμα αυτό οι περισσότεροι είναι κακοί,ασήμαντοι και παγερά βαρετοί μιας και ποτέ τους δεν κατάφεραν να αξίζουν κομμάτι από τα συναισθήματα-σκέψεις του καθενός από εμάς που τους διαβάζει.Προσωπικά μου αρέσουν πολύ ορισμένοι ηθοποιοί και στενοχωριέμαι για ορισμένους και την κακή τους κατάσταση άσχετα αν δεν τους γνώρισα ποτέ από κοντά.Είμαι υπέρ της δικαιοσύνης στα συναισθήματα ακόμα και για άγνωστα σε μένα άτομα που όμως σε κάποια στιγμή της ζωής μου κάτι είχαν να μου πουν έστω και μέσω μιας άψυχης οθόνης.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 12 Μαρ 2019, 02:22
Αγις έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:44
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:33

Τι και?
Πολλοί πεθαίνουν φτωχοί - η πλειοψηφία χωρις να σπαταλήσει - σκορπίσει χρήμα γιατι ποτε δεν ειχε - οι ηθοποιοί σε τι διαφερουν απο τους υπόλοιπους εργαζόμενους ;
Δηλαδη αν ανοιγε καποιος ενα νημα "10 τραγουδιστες που αυτοκτονησαν" θα επρεπε να πουμε "ε και? Και αλλοι εχουν αυτοκτονησει"?
Βασικά είναι μια αρμόζουσα απάντηση και σ' αυτήν την περίπτωση, αλλά χάνεις το πνεύμα της απάντησης του Άγι. Επισημαίνει ότι πολλοί -οι περισσότεροι- πεθαίνουν φτωχοί, που δεν είναι το ίδιο με το «κι άλλοι πεθαίνουν φτωχοί». Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αυτοκτονούν, οπότε είναι λίγο πιο αξιοσημείωτο γεγονός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2019, 19:25
Αγις έγραψε: 12 Μαρ 2019, 01:44

Πολλοί πεθαίνουν φτωχοί - η πλειοψηφία χωρις να σπαταλήσει - σκορπίσει χρήμα γιατι ποτε δεν ειχε - οι ηθοποιοί σε τι διαφερουν απο τους υπόλοιπους εργαζόμενους ;
Δηλαδη αν ανοιγε καποιος ενα νημα "10 τραγουδιστες που αυτοκτονησαν" θα επρεπε να πουμε "ε και? Και αλλοι εχουν αυτοκτονησει"?
Βασικά είναι μια αρμόζουσα απάντηση και σ' αυτήν την περίπτωση, αλλά χάνεις το πνεύμα της απάντησης του Άγι. Επισημαίνει ότι πολλοί -οι περισσότεροι- πεθαίνουν φτωχοί, που δεν είναι το ίδιο με το «κι άλλοι πεθαίνουν φτωχοί». Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αυτοκτονούν, οπότε είναι λίγο πιο αξιοσημείωτο γεγονός.
Ναι αλλα με αυτη τη λογικη το φορουμ θα επρεπε να εχει τα μισα νηματα. Δν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν πολλοι που δυστχως πεθαινουν στη ψαθα. Ειναι απλα ενα νημα που αναφερει μερικους ηθοποιους που πεθαναν φτωχοι. Δεν αναφερθηκε πουθενα (ή απο καποιον) οτι οι ηθοποιοι ειναι παιδια ενος ανωτερου θεου.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Nostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2019, 14:26 Αυτους που εβγαζαν σε ενα χρονο οσα εβγαζε ο μεσος πολιτης σε μια ζωη δεν τους λυπαμαι. Ας προσεχαν....
Οι ηθοποιοί παλιά δεν βγαζαν τρελό χρήμα. Και όχι μόνο στην Ελλάδα. Ο Χάρισον Φορντ για την πρώτη ταινία από τον Πόλεμο των Αστρων, πήρε 10 000 δολάρια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Αγις έγραψε: 12 Μαρ 2019, 00:21 και ;

:smt017
Παράδειγμα προς αποφυγή.

Ρίχνεις και μια μούτζα σε τύπους σαν τον Χατζηχρήστο που κυκλοφορούσε με τζάγκουαρ,
όταν άλλοι ηθοποιοί κυκλοφορούσαν με βέσπα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 12 Μαρ 2019, 20:45
hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2019, 19:25

Ναι αλλα με αυτη τη λογικη το φορουμ θα επρεπε να εχει τα μισα νηματα. Δν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν πολλοι που δυστχως πεθαινουν στη ψαθα. Ειναι απλα ενα νημα που αναφερει μερικους ηθοποιους που πεθαναν φτωχοι. Δεν αναφερθηκε πουθενα (ή απο καποιον) οτι οι ηθοποιοι ειναι παιδια ενος ανωτερου θεου.
Το φόρουμ θα έπρεπε να έχει τα μισά νήματα, αλλά δεν είναι αυτό το πόιντ μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Μαρ 2019, 20:53
Nostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2019, 14:26 Αυτους που εβγαζαν σε ενα χρονο οσα εβγαζε ο μεσος πολιτης σε μια ζωη δεν τους λυπαμαι. Ας προσεχαν....
Οι ηθοποιοί παλιά δεν βγαζαν τρελό χρήμα. Και όχι μόνο στην Ελλάδα. Ο Χάρισον Φορντ για την πρώτη ταινία από τον Πόλεμο των Αστρων, πήρε 10 000 δολάρια.
Ναι, για 2,5 μήνες δουλειάς. 42 σημερινά χιλιάρικα. Όχι άσχημα για έναν τελείως άσημο ηθοποιό και μια άγνωστη ταινία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Αλλο ο Ρίτσαρντ Γκίρ άλλο ο Τζόνυ Ντεπ. Τον έναν τον σιχαινόμαστε τον άλλο τον μισούμε. Μη μπερδεύεστε.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”