!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πολιτισμός και τέχνες επι ΣΥΡΙΖΑ
Re: Πολιτισμός και τέχνες επι ΣΥΡΙΖΑ
εμένα πάντα μου άρεσε. Μπορεί να μην ταιριάζει τόσο πολύ σε χώρο που γίνονται Gay Pride όσο ταιριάζει ο Μέγας Αλέξανδρος όμως είναι πολύ ωραίο άγαλμα.
ΝΑΙomg kai 3 lol έγραψε: 12 Μαρ 2019, 11:25 να μη γκρεμιζατε τον Phylax να στελναμε εκεινον![]()
δηλαδη για να καταλαβω προτιματε το μεταμοντερνο γυαλινο εκτρωμα που εχει γινει γκρι απο τους τονους σκονης που λουζεται καθημερινα απο τον μεγαλεξαντρο;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ομονοια ηταν αλλα μεταφερθηκε οταν αρχισαν τα εργα του μετρο επειδη ειχε και προβληματα στατικοτηταςΚουρκούας έγραψε: 12 Μαρ 2019, 12:29Ο δρομέας δεν ήταν αρχικά σύνταγμα (ή ομόνοια, δε θυμάμαι) και μετά εξορίστηκε στο χίλτον γιατί δεν την πάλευε ο κόσμος μαζί του;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Δεν την παλευε ο κοσμος της Ομονοιας και την παλευει ο κοσμος του Χιλτον εννοεις ;Κουρκούας έγραψε: 12 Μαρ 2019, 12:29 Ο δρομέας δεν ήταν αρχικά σύνταγμα (ή ομόνοια, δε θυμάμαι) και μετά εξορίστηκε στο χίλτον γιατί δεν την πάλευε ο κόσμος μαζί του;
Τεσπά, δεν μπορεί να γίνει τριμερής ανταλλαγή, να παίξει μπαλίτσα και ο Fylax;
Να γιατι εισαι ζαιος φιλε,εχεις εγγενη ταση στην παπαρια.
Ο δρομεας μεταφερθηκε λογω μετρο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
θα πιαστεις από οτιδήποτε για να βγάλεις τη μειονεξία σου απέναντι στο σύριζα, ε;under έγραψε: 12 Μαρ 2019, 12:39Δεν την παλευε ο κοσμος της Ομονοιας και την παλευει ο κοσμος του Χιλτον εννοεις ;Κουρκούας έγραψε: 12 Μαρ 2019, 12:29 Ο δρομέας δεν ήταν αρχικά σύνταγμα (ή ομόνοια, δε θυμάμαι) και μετά εξορίστηκε στο χίλτον γιατί δεν την πάλευε ο κόσμος μαζί του;
Τεσπά, δεν μπορεί να γίνει τριμερής ανταλλαγή, να παίξει μπαλίτσα και ο Fylax;
Να γιατι εισαι ζαιος φιλε,εχεις εγγενη ταση στην παπαρια.
Ο δρομεας μεταφερθηκε λογω μετρο.
ναι είναι ίδια η ομόνοια με το χίλτον, ως κεντρικό σημείο των αθηνών.
- Μαυροβασίλης
δώσε πόνο αντερ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Δεν ειναι μειονεξια,ειναι απεχθεια στην ηλιθιοτητα και στη μαλακια.Γι αυτο ειμαι αντιαριστερος και γι αυτο εισαι ζαιος.Κουρκούας έγραψε: 12 Μαρ 2019, 12:41 θα πιαστεις από οτιδήποτε για να βγάλεις τη μειονεξία σου απέναντι στο σύριζα, ε;
ναι είναι ίδια η ομόνοια με το χίλτον, ως κεντρικό σημείο των αθηνών.
- omg kai 3 lol
θα ηταν πολυ πιο πειστικος αν ελεγε οτι
δεν ανταλλασει ουτε καδο ανακυκλωσης με τους βορειομακεδονες
- Υδράργυρος
Δεν έχω πρ΄βλημα με τον δρομέα. Έχει δέσει με την πολη και έχει γίνιε κομμάτι της.
Παρά ταύτα δεν είναι άσχημη ιδέα να τον δωρίσουμε στην πόλη των Σκοπίων. Αφού τους επιβάλλουμε να ξηλώσουνε τα κιτς σκουπίδια του Γκρούεφσκι, θα μπορούσαμε να τους δωρίσουμε ένα γλυπτό ώστε να ξεκινήσουμε την πολιτισμική και πολιτιστική συνεργασία μας.
Παρά ταύτα δεν είναι άσχημη ιδέα να τον δωρίσουμε στην πόλη των Σκοπίων. Αφού τους επιβάλλουμε να ξηλώσουνε τα κιτς σκουπίδια του Γκρούεφσκι, θα μπορούσαμε να τους δωρίσουμε ένα γλυπτό ώστε να ξεκινήσουμε την πολιτισμική και πολιτιστική συνεργασία μας.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
προσωπικά το θεμα μου με το δρομέα ειναι λογω χρώματος, οχι λογω κατασκευής γενικοτερα. Με απωθεί τρομερα αυτο το μαύρο/σταχτι/σκατουλι, τι σκατα ειναι. Αν ήταν λευκός, θα μ αρεσε.
Γιατι τους αποκαλεις βορειομακεδονες φιλε ; η κυβερνησαρα σου δεν υπεγραψε τετοια συμφωνια.Τι φοβασαι ;omg kai 3 lol έγραψε: 12 Μαρ 2019, 12:51
θα ηταν πολυ πιο πειστικος αν ελεγε οτι
δεν ανταλλασει ουτε καδο ανακυκλωσης με τους βορειομακεδονες![]()
Κατα τα αλλα με τους σκοπιανους δεν εχω λογο να ανταλλαξω ουτε καδο ανακυκλωσης.
Τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχει άγαλμα του Παύλου Μελά στο λεκανοπέδιο;
Υπάρχει, στο Κεφαλάρι, στην ΚηφισιάΚουρκούας έγραψε: 12 Μαρ 2019, 13:00 Τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχει άγαλμα του Παύλου Μελά στο λεκανοπέδιο;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σαφώς και προτιμώ τον Δρομέα από το άγαλμα του Αλέξανδρου για πολλούς λόγους και θα θεωρούσα καθαρή γυφτιά τη συγκεκριμένη αλλαγή.
Ανεξαρτήτως αυτών, το άγαλμα έχει ένα βασικό λάθος.
Όταν το άλογο έχει τα δύο μπροστινά πόδια στον αέρα, σημαίνει ότι ο αναβάτης σκοτώθηκε στη μάχη.
Ανεξαρτήτως αυτών, το άγαλμα έχει ένα βασικό λάθος.
Όταν το άλογο έχει τα δύο μπροστινά πόδια στον αέρα, σημαίνει ότι ο αναβάτης σκοτώθηκε στη μάχη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, αυτό είναι ανταλλαγή φιλίας, να μας στείλουν ένα άγαλμα του Ντέλντσεφ να τους στείλουμε ένα του Παύλου.
Να πάρουμε και το άγαλμα του τρούμαν για κονσάλταντ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 325 Απαντήσεις
- 6691 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-
- 18 Απαντήσεις