Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Μαρ 2019, 19:46Είναι πιο συχνή...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2019, 19:44Τι διαφορες εχει απο την κοινη σαλμονελα;
Απο την Σαλμονελα του Βσιλοπουλου του Μασουτη η του Σκλαβενιτη;
Spoiler

Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Μαρ 2019, 19:46Είναι πιο συχνή...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2019, 19:44Τι διαφορες εχει απο την κοινη σαλμονελα;
Απο την Σαλμονελα του Βσιλοπουλου του Μασουτη η του Σκλαβενιτη;

Γραφεία κηδειών;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2019, 19:51 2.Οταν ως λεξεις προς αναζητηση βαζεις "σαλμονελα lidl" τι ακριβως περιμενεις να σου βγαλει στα αποτελεσματα;
Δικονομκό damage control. Πάντως όχι ένα κατεβατό.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2019, 19:51
1.Τα αποτελεσματα της αναζητησης google δεν αποτελουν στατιστικο στοιχειο
2.Οταν ως λεξεις προς αναζητηση βαζεις "σαλμονελα lidl" τι ακριβως περιμενεις να σου βγαλει στα απτελεσματα;
Atheos έγραψε: 11 Μαρ 2019, 19:52 Έγραψα στο google Lidl καρκίνο και μου έβγαλε αποτελέσματα.
https://www.google.com/search?rlz=1C1AO ... isj15Cphm8
Περίεργο.
Γιαννόπουλε τοποθετήσου για τις ανακλήσεις προϊόντων του Lidl. Μην κάνεις τον αδιάφορο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2019, 19:53Atheos έγραψε: 11 Μαρ 2019, 19:52 Έγραψα στο google Lidl καρκίνο και μου έβγαλε αποτελέσματα.
https://www.google.com/search?rlz=1C1AO ... isj15Cphm8
Περίεργο.
https://www.google.com/search?q=brb+%CE ... 36&bih=754
Δάκρυσα.Bad seed έγραψε: 11 Μαρ 2019, 20:08 Φίλε ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ παρακολουθώ το νήμα και βρίσκω ότι έχεις δίκιο.
Δεν φταίνε τα lidl για την υπάρχουσα κατάσταση αλλά οι παραγωγοί.
Ξαναδάκρυσα.Bad seed έγραψε: 11 Μαρ 2019, 20:08 Ελπίζω να βγάλεις άκρη με όλους αυτούς που σου επιτίθενται, είμαι μαζί σου.
Bad seed έγραψε: 11 Μαρ 2019, 20:08 Φίλε ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ παρακολουθώ το νήμα και βρίσκω ότι έχεις δίκιο.
Δεν φταίνε τα lidl για την υπάρχουσα κατάσταση αλλά οι παραγωγοί. Τα lidl υποτίθεται ότι θα πουλήσουν ένα φθηνό προϊόν με τις απαιτούμενες προδιαγραφές το οποίο δεν το συσκευάζει το ίδιο αλλά ο παραγωγός που συνεργάζεται.
Το lidl εξασφαλίζει φθηνά προϊόντα για τον καταναλωτή από παραγωγούς που πουλάνε φθηνά. Οι παραγωγοί όμως έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στην επιχείρηση και τα lidl απορροφάν τους κραδασμούς ως μόστρα.
Και εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα. Αν θέσει ελέγχους ή ακόμα καλύτερα ρήτρες αν το προιόν δεν είναι αυτό που πρέπει τότε κανένας παραγωγός δεν θα πουλήσει φθηνά με αποτέλεσμα να έχει τις τιμές των άλλων Σ/Μ. Και οι μάρκες lidl φυσικά είναι υποκειμενικές γιατί ο ίδιος ο παραφωγός βάζει τις ταμπέλες στις συσκευασίες και όχι σε κάποιες εγκαταστάσεις των lidl.
Ελπίζω να βγάλεις άκρη με όλους αυτούς που σου επιτίθενται, είμαι μαζί σου.
Ο Κύριος Γιαννόπουλος μπορεί να συνεργάζεται με τα lidl ως παραγωγός ή στέλεχος, τι θες να κάνει; Αν δεν παινέψει το σπίτι του θα πέσει και θα τον πλακώσει.brb και tyt έγραψε: 11 Μαρ 2019, 20:12Δάκρυσα.Bad seed έγραψε: 11 Μαρ 2019, 20:08 Φίλε ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ παρακολουθώ το νήμα και βρίσκω ότι έχεις δίκιο.
Δεν φταίνε τα lidl για την υπάρχουσα κατάσταση αλλά οι παραγωγοί.![]()
Ξαναδάκρυσα.Bad seed έγραψε: 11 Μαρ 2019, 20:08 Ελπίζω να βγάλεις άκρη με όλους αυτούς που σου επιτίθενται, είμαι μαζί σου.![]()
Το damage control που κάνεις έιναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.
Τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι υπάρχει πρόβλημα. Ο Γιαννόπουλος πέρα βρέχει.
Bad seed έγραψε: 11 Μαρ 2019, 20:21 Ο Κύριος Γιαννόπουλος μπορεί να συνεργάζεται με τα lidl ως παραγωγός ή στέλεχος, τι θες να κάνει; Αν δεν παινέψει το σπίτι του θα πέσει και θα τον πλακώσει.
Λογικό το βρίσκω.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 02:19
viewtopic.php?f=36&t=818&hilit=%CF%84%C ... &start=630
Περίεργο, σε τι είναι πιο ακριβό; Δεν το έχω ανακαλύψει.