Isomnia έγραψε: 07 Μάιος 2018, 11:14
νύχτα έγραψε: 07 Μάιος 2018, 11:11
εγώ είχα την εντύπωση πως είναι διάκριση του σεφ,
κι όχι του εστιατορίου
Τα αστέρια Μισλέν είναι του εστιατορίου. Οι χρυσοί σκούφοι είναι των σεφ.
Και οι χρυσοί σκούφοι των εστιατορίων είναι απλά είναι βραβείο, όχι πιστοποίηση, που απονέμονται μια φορά το χρόνο.
Απλά ο head chef της κουζίνας που θα πάρει το michelin, το δηλώνει στο βιογραφικό του.
Για παράδειγμα η ανώτερη πιστοποίηση για εστιατόριο είναι τα τρία αστέρια. Δεν έχουμε ακόμη τριάστερο στην Ελλάδα.
Ο J.Robuchon έχει συνολικά 30 τα οποία είναι συνολικά τα αστέρια των εστιατορίων που πιστοποιήθηκαν με Michelin και αυτός ήταν ο head chef
@Cec εννοείται οτι ένας σεφ-μάγειρας στο σπίτι δεν αγγίζει την κουζίνα, ή την αγγίζει πολύ σπάνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Ερμής την 07 Μάιος 2018, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.