Αν εισασταν αντικρατιστες -που δεν ειστε- θα ειχατε αρχηγο κρατους τον Οργισμενο.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:42 παιδιά εμείς που δεν ανήκουμε στην κυβέρνηση πχορουμικής ενότητας (δηλαδή σαν το 89 και ο Νέρο στη θέση του Ζολώτα),δεν είμαστε αντιπολίτευση,είμαστε απλά στα αρχ!δ!@ μας.
δεν έχουμε βουλευτές και βολεμένους.
είμεθα αντικρατιστές!
ο Χαοτικός αναρωτιέμαι τι θα κάνει.
θα πάει με το Συραζαριό ή θα σκιρτήσει το αναρχικό του πνεύμα και θα έρθει μαζί μας;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυβέρνηση πχωρουμικής ενότητας 2019
- Οργισμένος
Re: Κυβέρνηση πχωρουμικής ενότητας 2019
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ναι, το πτανάκι.Yochanan έγραψε: 10 Μαρ 2019, 21:20Τι να πε κι αυτη η κακομοιρα. Καμια χαζομαρα θα πε. Κλαϊν μαϊν και πουτσες μπλε
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
αυτό λεω ,δεν πρέπει να έχουμε κυβέρνηση.Οργισμένος έγραψε: 10 Μαρ 2019, 21:28Αν εισασταν αντικρατιστες -που δεν ειστε- θα ειχατε αρχηγο κρατους τον Οργισμενο.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:42 παιδιά εμείς που δεν ανήκουμε στην κυβέρνηση πχορουμικής ενότητας (δηλαδή σαν το 89 και ο Νέρο στη θέση του Ζολώτα),δεν είμαστε αντιπολίτευση,είμαστε απλά στα αρχ!δ!@ μας.
δεν έχουμε βουλευτές και βολεμένους.
είμεθα αντικρατιστές!
ο Χαοτικός αναρωτιέμαι τι θα κάνει.
θα πάει με το Συραζαριό ή θα σκιρτήσει το αναρχικό του πνεύμα και θα έρθει μαζί μας;![]()
για αυτό αποχώρησα κι από εκεί.
θα περπατήσω σε μοναχικά μονοπάτια.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
- Υπερκουλτουριάρης
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:19
χειμωνιάτικες πιτζάμες δεν φοράω,παλιότερα πήγαινα στα τζάμπο κι είχα πάρει κανα 2 σχέδια.
μια με την Μάγια την μέλισσα και άλλη μία με τον Σνούπη.
Δεν γαμείς, θα κάνω ότι νιώθω
Για το καζίνο πρώτα, πλέον με αφήνει αδιάφορο, αλλά παίζει ρόλο που δεν έχω και φράγκο. Όλα τα πάθη, αν βγουν από την καθημερινότητα σου, σβήνουν, εκτός αν γίνουν εμμονή. Πήρα βέβαια ένα μάθημα, που καλύτερα θα ήταν να μην το γνώριζα. Πλέον όταν πηγαίνω, το μόνο που σκέφτομαι είναι πόσους σοκολατένιους κορμούς θα ρίξω στο τσαντάκι μου(έχω σακούλα,για να μην ποτίσειNaida έγραψε: 10 Μαρ 2019, 21:01
Θεωρείς ότι κάπου ευθύνεται η γυναίκα;
Επίσης καζίνο![]()
αλλά δε πάω γιατί είμαι επιρρεπής.
Το μάθημα βέβαια δεν το πήρα απόλυτα, γιατί ακόμα ενθουσιάζομαι και αφήνομαι πολύ εύκολα, αλλά τελικά αυτό είναι η ζωή. Αλλιώς μαραζώνεις, οπότε δεν είμαι σίγουρος πως θέλω να αλλάξω.
Τώρα στο αν πιστεύω πως φταίει η γυναίκα, γνώμη μου είναι πως όχι. Δεν δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά και στο όσο την θυμάμαι η κοπέλα ήταν πολύ ήπια και ήσυχη, όχι καμιά υστερική μέγαιρα. Ανάλογο χαρακτήρα γενικά και παρά το τεράστιο παρουσιαστικό του , εμφάνιζε σε όλους τους άλλους και ο σύζυγος. Δεν αναφέρομαι μόνο στο μαγαζί.
Τον είδα πολλές φορές σε επικές χασούρες, με τόνους αλκοόλ στο αίμα και παρέμενε κύριος και αυτό το θεωρώ κομβικό, γιατί το μόνο καλό της μέθης και της ήττας, είναι πως βγάζει αυτό που υπάρχει συναισθηματικά στην επιφάνεια. Όσο αξιοπρεπής και να είναι κάποιος νηφάλιος, αν τον δεις να γίνεται επιθετικός ή εριστικός , να ξέρεις πως αυτό ισχύει στην πραγματικότητα, απομακρύνσου από αυτόν.
Νομίζω πάντως πως την Ράνια την αγάπησε περισσότερο από ότι τον αγάπησε, γιατί διαλύθηκε για χρόνια και παιδιά δεν υπήρχαν να πεις πως του έλειπαν αυτά, ήταν μόνο οι δυο τους. Ίσως ο λόγος που της φέρονταν έτσι,ήταν γιατί την ένιωθε τόσο κοντινή του, σαν προέκταση του εαυτού του. Βγάζουμε κάποιες φορές τον χειρότερο εγώ μας, στους πιο δικούς μας ανθρώπους, μόνο και μόνο γιατί τους θεωρούμε τόσο δικούς και δεν τρέχει τίποτα αν το κάνουμε, είναι δεδομένοι.
Οι Joy Division τα είπαν καλύτερα
Αν κάποτε κάνω κάμια ουσιαστική κουβέντα μαζί του, πέρα από ένα γεια χαρά, θα του πω try again. Μου φαινεται έκλεισαν οι πληγές του και τώρα θα τα πάει καλύτερα.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 11 Μαρ 2019, 00:30κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:19 χειμωνιάτικες πιτζάμες δεν φοράω,παλιότερα πήγαινα στα τζάμπο κι είχα πάρει κανα 2 σχέδια.
μια με την Μάγια την μέλισσα και άλλη μία με τον Σνούπη.Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω με εσένα! Να σε αποθεώνω συνέχεια; Φοβαμαι μην σου κάνω κακό.
Δεν γαμείς, θα κάνω ότι νιώθωκαι that΄s the way, i like it!
είμαι low profile δεν θα γίνω κακομαθημένη,μην μασάς.
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Εγώ δεν ξέρω κατά πόσο είναι αγάπη μια τέτοια κατάσταση. Κάποιες φορές ονομάζουμε αγάπη κάποια ψυχολογική μας κατάσταση,που στην τελική δεν έχει καμία σχέση με το άλλο άτομο. Όλο το παιχνίδι γίνεται με τον εαυτό μας και το άλλο άτομο είναι η "βιτρίνα".Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 11 Μαρ 2019, 00:30
Για το καζίνο πρώτα, πλέον με αφήνει αδιάφορο, αλλά παίζει ρόλο που δεν έχω και φράγκο. Όλα τα πάθη, αν βγουν από την καθημερινότητα σου, σβήνουν, εκτός αν γίνουν εμμονή. Πήρα βέβαια ένα μάθημα, που καλύτερα θα ήταν να μην το γνώριζα. Πλέον όταν πηγαίνω, το μόνο που σκέφτομαι είναι πόσους σοκολατένιους κορμούς θα ρίξω στο τσαντάκι μου(έχω σακούλα,για να μην ποτίσει) γιατί παίρνω και για το σπίτι. Το να παίξω μου είναι αδιανόητο και η μόνη μου σχέση με τον τζόγο εδώ και χρόνια, είναι να ρίξω ενα 2ευρω στο Κίνο αν κάτσω σε κάποιο Προποτζίδικο αΠΑΟΚ, μόνο για να δικαιολογώ την παρουσία μου .
Το μάθημα βέβαια δεν το πήρα απόλυτα, γιατί ακόμα ενθουσιάζομαι και αφήνομαι πολύ εύκολα, αλλά τελικά αυτό είναι η ζωή. Αλλιώς μαραζώνεις, οπότε δεν είμαι σίγουρος πως θέλω να αλλάξω.
Τώρα στο αν πιστεύω πως φταίει η γυναίκα, γνώμη μου είναι πως όχι. Δεν δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά και στο όσο την θυμάμαι η κοπέλα ήταν πολύ ήπια και ήσυχη, όχι καμιά υστερική μέγαιρα. Ανάλογο χαρακτήρα γενικά και παρά το τεράστιο παρουσιαστικό του , εμφάνιζε σε όλους τους άλλους και ο σύζυγος. Δεν αναφέρομαι μόνο στο μαγαζί.
Τον είδα πολλές φορές σε επικές χασούρες, με τόνους αλκοόλ στο αίμα και παρέμενε κύριος και αυτό το θεωρώ κομβικό, γιατί το μόνο καλό της μέθης και της ήττας, είναι πως βγάζει αυτό που υπάρχει συναισθηματικά στην επιφάνεια. Όσο αξιοπρεπής και να είναι κάποιος νηφάλιος, αν τον δεις να γίνεται επιθετικός ή εριστικός , να ξέρεις πως αυτό ισχύει στην πραγματικότητα, απομακρύνσου από αυτόν.
Νομίζω πάντως πως την Ράνια την αγάπησε περισσότερο από ότι τον αγάπησε, γιατί διαλύθηκε για χρόνια και παιδιά δεν υπήρχαν να πεις πως του έλειπαν αυτά, ήταν μόνο οι δυο τους. Ίσως ο λόγος που της φέρονταν έτσι,ήταν γιατί την ένιωθε τόσο κοντινή του, σαν προέκταση του εαυτού του. Βγάζουμε κάποιες φορές τον χειρότερο εγώ μας, στους πιο δικούς μας ανθρώπους, μόνο και μόνο γιατί τους θεωρούμε τόσο δικούς και δεν τρέχει τίποτα αν το κάνουμε, είναι δεδομένοι.
Οι Joy Division τα είπαν καλύτερα
Αν κάποτε κάνω κάμια ουσιαστική κουβέντα μαζί του, πέρα από ένα γεια χαρά, θα του πω try again. Μου φαινεται έκλεισαν οι πληγές του και τώρα θα τα πάει καλύτερα.
Φαντάζομαι πως έμαθες την κακή πλευρά του τζόγου.
Εγώ οτιδήποτε βλέπω ότι με κολλάει ο κόβω πριν ξεκινήσει να με ελέγχει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ορίστε να και ο υπαρχηγός!relativer777 έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:52Φίλε πάνα για σου.Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 19:55 Εγώ θα είμαι μπαχαλάκιας απ 'έξω και θα σας πετάω πέτρες.
Θα οργανώσω και την ομάδα.
Κι' εγώ μαζί σου φίλε.
the end
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Είμαστε δυό, θα γίνουμε τρείς, έπιτα χίλιοι δεκατρείς,...
Την ατυχία μου μέσα ! Το καταραμένο το ξυπνητήρι...πάνω στο καλύτερο...
☠... 
Την ατυχία μου μέσα ! Το καταραμένο το ξυπνητήρι...πάνω στο καλύτερο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος relativer777 την 11 Μαρ 2019, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Τον Γιαννόπουλο θέλω στην ομάδα και δεν φοβάμαι τίποτα μετά.
the end
- relativer777
Ενημερώθηκα για το χαρτοφυλάκιο μου.
Ξεκινάμε.
Ξεκινάμε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ανταλλαγή χαρτοφυλακίων σε αυτούς τους 2 παρακαλώΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 01:08
Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης - Γιαννης Γιαννοπουλος
Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - μπλεμπουμπυς
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- relativer777
argouen μήν τους βάζεις δύσκολα θα τα μπερδέψουν .

Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- hellegennes
Ακόμα και το εικονικό κράτος του φόρουμ δεν γίνεται να το αφήσουμε να καταλήξει τόσο μπουρδέλο. Υπάρχουν και όρια.Οργισμένος έγραψε: 10 Μαρ 2019, 21:28
Αν εισασταν αντικρατιστες -που δεν ειστε- θα ειχατε αρχηγο κρατους τον Οργισμενο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Θα ζητούσαμε να καταργηθεί η θέση σου. Άρα όντως δεν είμαστε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 319 Απαντήσεις
- 8193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από likosmokeses
-
- 3 Απαντήσεις