Γράψτο στα ελληνικά ή με λατινικούς χαρακτήρες ρε αγόρι μου, γιατί πρέπει να μας καρκινιάζεις τα μάτια;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Χαοτικός έγραψε: 11 Μαρ 2019, 00:31
... το έβαλα σε ένα ξένο λινουξάδικο φόρουμ και δεν πήρα απάντηση.
Τσίλντρεν...;! Χάου του μάουντ δε γιου εζ μπι στικ ον δε σμαρτ τιβή φρομ μάη πισί ορ μάη μομπάιλ φον? Αμήν δε θινκ χου α γουόν του ντου ιζ του
κεν του ντελέτε φάιλς φρομ μάη λινουξ ντεσκτοπ ορ μάη μομπάιλ (ιν χουίτς α χεβ εν άπλυτ, δατ ι κεν κοντρόλ δε τιβή.)
γιου πλέι δε φιλμ ον γιαρ μομπάιλ φον αντ γιου τζαστ σέαρ δε σκριν γουιδ δε σμαρτ τιβι. Νο νηντ φορ ε γιουεζμπι στικ.
Όχι ρε συ, αυτό το κάνω. Εγώ το usb θέλω να προσαρτήσω με δικαίωμα γράψε διάβασε.
με DLNA εντάξει πάλι μπορώ να κάνω από την τηλεόραση ξεφύλλισμα σε φάκελο του PC (που τον έχω για μοίρασμα) και βλέπω ταινία και ΟΚ. Αλλά το usb θέλω.
Μα κι εγώ ξέρω που απευθύνομαι ρε. Είδες ο klg (που είναι και της πιάτσας) κι ο Σπύρος; Δεν έχουν εντρυφήσει.
Δεν θέλουμε όλοι να υποβάλουμε τον εγκέφαλο μας στο μαρτύριο του να κάνει parse τα reverse greeklish σου.
Αν κατάλαβα τι θες, θα κάνεις mount το usb, βάλε και στο fstab να το κάνει μόνιμα mount or something, και φτιάξε ένα samba share που θα κάνει share το mountpoint σου.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
PS Ελπίζω να ξέρεις να κάνεις configure τον smbd και τα shares.