Παρε κουτάβι - η μονη λυση.Natasha έγραψε: 10 Μαρ 2019, 17:59Αγις έγραψε: 10 Μαρ 2019, 17:50 Ειναι εντυπωσιακο πως πάντα -και οχι μονο στην περιπτωση της Νατ - κανεις δεν σκεπτεται να ρωτησει.
'' Μαλιστααα Κυρια μου θελετε αυτα στην λιστα επιθυμιων σας στην αναζητηση θυματος - τι προσφερετε ομως ; '' Εξωτερικη εμφανιση - εσωτερικο κοζμο - θεληση ακτιβισμου για φιλανθρωπιες κ παγκοσμια ειρηνη.![]()
Εγω απο την μεριά μου προσφέρω και εξωτερικό κόσμο και εσωτερικό (ΑΑ ποιοτης) και κάποτε ηθελα τρελά να σωσω τον κόσμο ψάχνοντας έναν ήρωα να με βοηθήσει στο έργο μου. Τώρα έχω βαρεθεί να σωζω κόσμο και αποσυρθηκα στον...εαυτό μου. Δεν ξέρω αν τελικά μπορεί κανείς να ανταποκριθεί στην αγάπη που δίνω. Έχω απογοητευθεί πλήρως.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll: Το πιο ερωτικό επάγγελμα
Re: Poll: Το πιο ερωτικό επάγγελμα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ή γάτες, όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αγις έγραψε: 10 Μαρ 2019, 18:01Παρε κουτάβι - η μονη λυση.Natasha έγραψε: 10 Μαρ 2019, 17:59Αγις έγραψε: 10 Μαρ 2019, 17:50 Ειναι εντυπωσιακο πως πάντα -και οχι μονο στην περιπτωση της Νατ - κανεις δεν σκεπτεται να ρωτησει.
'' Μαλιστααα Κυρια μου θελετε αυτα στην λιστα επιθυμιων σας στην αναζητηση θυματος - τι προσφερετε ομως ; '' Εξωτερικη εμφανιση - εσωτερικο κοζμο - θεληση ακτιβισμου για φιλανθρωπιες κ παγκοσμια ειρηνη.![]()
Εγω απο την μεριά μου προσφέρω και εξωτερικό κόσμο και εσωτερικό (ΑΑ ποιοτης) και κάποτε ηθελα τρελά να σωσω τον κόσμο ψάχνοντας έναν ήρωα να με βοηθήσει στο έργο μου. Τώρα έχω βαρεθεί να σωζω κόσμο και αποσυρθηκα στον...εαυτό μου. Δεν ξέρω αν τελικά μπορεί κανείς να ανταποκριθεί στην αγάπη που δίνω. Έχω απογοητευθεί πλήρως.
Άψογος!
Έχω εδώ και πολλά χρονια 2 σκυλιά...μονο που δεν έχω πάει μαζί τους!!!!!!!!!! Καταλαβαίνεις νομίζω.
"Άχρι καιρού..."
Έχω και γατιά, αλλά συμπαθώ περισσότερο τα σκυλιά.
"Άχρι καιρού..."
Οι Γατες - εχουν ενα μονο πλεονεκτημα - φυσικα δεν ειναι η ανταποδοση αγάπης - αλλα ειναι καθοριστικο για να τις προτιμουν επιλεγουν αι γυναικαι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
Το νήμα μπαίνει σε νέα μονοπάτια.Natasha έγραψε: 10 Μαρ 2019, 18:07Αγις έγραψε: 10 Μαρ 2019, 18:01Παρε κουτάβι - η μονη λυση.Natasha έγραψε: 10 Μαρ 2019, 17:59
![]()
Εγω απο την μεριά μου προσφέρω και εξωτερικό κόσμο και εσωτερικό (ΑΑ ποιοτης) και κάποτε ηθελα τρελά να σωσω τον κόσμο ψάχνοντας έναν ήρωα να με βοηθήσει στο έργο μου. Τώρα έχω βαρεθεί να σωζω κόσμο και αποσυρθηκα στον...εαυτό μου. Δεν ξέρω αν τελικά μπορεί κανείς να ανταποκριθεί στην αγάπη που δίνω. Έχω απογοητευθεί πλήρως.![]()
Άψογος!
Έχω εδώ και πολλά χρονια 2 σκυλιά...μονο που δεν έχω πάει μαζί τους!!!!!!!!!! Καταλαβαίνεις νομίζω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Οι μηχανικοί εννοείται.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Στρατηγός της CIA. Ως γνωστόν η εξουσία προκαλεί μια κάποια ύγρανση στα αιδοία.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Διευθυντής σε σχολείο + φιλόλογος.
- Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Α επίσης ξέρω πολλές (ξένες κυρίως) που γουστάρουν φονιάδες ανηλίκων. Καλό ε;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
ΚΡΕΝΕ ΜΟΥΤΙ ,ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 1697 Προβολές