Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 23:41
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 20:50
το αγαπημένο μου κινούμενο σχέδιο είναι ελληνικό και ήταν ''Η Τενεκεδούπολη'' της Ευγενίας Φακίνου.
Περιγράφει μια ιδανική-ουτοπική κοινωνία που μέσα ζουν τα τενεκεδάκια κι ονειρεύονται και παίζουν.
Καρτούν κι έτσι πάντα θα έχω ,είτε μπλουζάκια είτε πιτζάμα. αν και δεν φοράω πιτζάμες αλλά μποξεράκια - φανελάκια (το καλοκαίρι) και φόρμες -συγκεκριμένες- τον χειμώνα.έχω μία νυχτικιά με Λόλα Μπάνι γιατί μου την σπάει το δίπολο Μίνι-Νταίζυ.
κι εμένα μ'άρεζε ο Μελένιος ,με φώναζε ο μπαμπάς μου μικρή έτσι,χάριν ονόματος.
αλλά από τέτοιου είδους καρτούν αγαπώ τον Τάο-Ταο.

από τότε αγάπησα το smoky eye.
επίσης επηρεάστηκα από Φρουφρου,Λάιον από Θάντερκατς και Μελίνα Τανάγρη εκεί γύρω στα 6 και σκέφτηκα ''όταν μεγαλώσω θα έχω κι εγώ τέτοια μαλλιά..
τι αθώες ψυχούλες που ήμασταν.
Τενεκεδούπολη δεν έχω δει, ίσως δω στα κρυφά κάτι τώρα.
Τάο-Τάο έβλεπα και εγώ φανατικά, Θάντερκατς επίσης. Μου άρεσε πολύ, μέχρι τα 15 τουλάχιστον και ο Babar το ελεφάντακι, όπως και τα κλασσικά του Ντίσνευ. Η Φρουτοπία μου την έσπαγε
Στα κόμικς είχα γούστα παραδόξως πιο μπρουτάλ, Ροντέο και Περιπέτεια με λοχαγό Μάρκ, αλλά βουτούσα και την Κατερίνα της ξαδέρφης μου για τα καλλιτεχνικά γκόσιπ.
Αυτή η ξαδέρφη μου, μια και την θυμήθηκα τώρα, μετά παντρεύτηκε και έκανε δυο κορίτσια, που με συμπαθούσαν πάρα πολύ και είχα την δικαιολογία να λειώνω μαζί τους στο Nickelodeon, αν και τα πιο σύγχρονα κινούμενα σχέδια δεν τα γούσταρα τόσο, άλλα ούτε και αυτές γούσταραν της δικής μου γενιάς. Από τότε που πήγαν πρώτη δημοτικού, σταμάτησαν να με παίζουν

, να παίζουν γενικά.
Naida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 21:39
Χωρίς κουλούρι δεν υπάρχουμε.
Το ξέρω. Τι προτείνεις;
και η δική μου η ανιψιά θα πάει του χρόνου πρώτη δημοτικού ...
δεν έχουν ωραία ρε συ παιδικά.μόνο κάτι PAW PATROL , η PEPPA PIG αξίζουν.
Φρουτοπία με αρεζε.Το έκανα κι εδώ στο φόρουμ με περσόνες
Και του κουτιου τα παραμύθια επίσης αγαπώ.
Λάτρευα Τρανσφόρμερς ,Τζι Άι Τζο..
τι θυμήθηκα ;τις Απροσάρμοστες και την Τζέμ με τις γόησες.
"Η Τζεμ και οι Γόησες"
πω φλασιά..που εστριβε το σκουλαρίκι και είχε μαγικες ιδιότητες...(αυτό δεν μου πολύ άρεσε)
κι ενα άλλο που μου άρεσε ήταν ο Κίσιφερ το αρκουδάκι.
και με φωνάζανε στο λύκειο Τζολινάρα ,μια κορκοδειλίνα με καροτί περούκα!!
έβλεπες POWER κι εσύ;
το Θεσσαλονικιώτικο Νικελόντεον..