Γιατί είναι ο Γιαννόπουλος. Προστάτης αδικημένων επιχειρηματιών, εργοδοτών, προϊσταμένων κολαούζων κτλΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 09:58Απ'το υστερημα της θα πληρωνε τον χαφιε? Ή ελεγε ψεματα και ο χαφιες δεν υπηρχε, οποτε καλα εκαναν και την απελυσαν?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 04:46 Oχι ειναι αλλη μια περιπτωση που ο επιχειρηματιας εργοδοτης πεφτει θυμα καποιου κακου υπαλληλου
Γιατι εισαι πεπεισμενος οτι ο επιχειρηματιας επεσε θυμα?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαμογελάτε είναι..υποχρεωτικό.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χαμογελάτε είναι..υποχρεωτικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
"Σε συνέχεια επικοινωνίας του διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας μας" (ετσι το έγραψε).
Εγω δυσκολεύομαι να πιστεψω οτι μιλησε με τον διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας και εκατσε να γραψει ενα κείμενο απο την κεφαλα της.
Η εστω της εδωσε κατευθυντηριες γραμμες μια που δεν νομίζω να υπάρχει διευθυντής πωλήσεων που να γραψει αυτο με το 300% του μηδεν.
Εγω δυσκολεύομαι να πιστεψω οτι μιλησε με τον διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας και εκατσε να γραψει ενα κείμενο απο την κεφαλα της.
Η εστω της εδωσε κατευθυντηριες γραμμες μια που δεν νομίζω να υπάρχει διευθυντής πωλήσεων που να γραψει αυτο με το 300% του μηδεν.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 09:58Απ'το υστερημα της θα πληρωνε τον χαφιε? Ή ελεγε ψεματα και ο χαφιες δεν υπηρχε, οποτε καλα εκαναν και την απελυσαν?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 04:46 Oχι ειναι αλλη μια περιπτωση που ο επιχειρηματιας εργοδοτης πεφτει θυμα καποιου κακου υπαλληλου
Oταν δεν υπαρχει κανενα στοιχειο για ενα "γεγονος" δεν φανταζομαι οτι εγινε
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εσυ γιατι εισαι πεπεισεμενη οτι δεν την εβαλανα να συνταξει το σημειωμα μασωνοι της 3ης Στοας;Naida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 10:09Γιατί είναι ο Γιαννόπουλος. Προστάτης αδικημένων επιχειρηματιών, εργοδοτών, προϊσταμένων κολαούζων κτλΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 09:58Απ'το υστερημα της θα πληρωνε τον χαφιε? Ή ελεγε ψεματα και ο χαφιες δεν υπηρχε, οποτε καλα εκαναν και την απελυσαν?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 04:46 Oχι ειναι αλλη μια περιπτωση που ο επιχειρηματιας εργοδοτης πεφτει θυμα καποιου κακου υπαλληλου
Αρίστος for Tsirpas
+1. Οι ευγένειες και η επίκληση στο φιλότιμο είναι εξαιρετικά αποδοτικά αλλά αυτά ίσχυαν την προηγούμενη δεκαετία. Την τρέχουσα το πιο σύνηθες ήταν "δεν κοιτάς τι ζούγκλα είναι εκεί έξω; δεν λες κι ευχαριστώ που έχεις δουλειά;"Naida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 09:04Δυστυχώς όταν υπάρχει ανεργία και οικονομική καταστροφή το καρότο είναι η δουλειά και ο μισθός των 300€. Γι' αυτό χαμογέλα.Ασέβαστος έγραψε: 09 Μαρ 2019, 08:55εχω μικρη εμπειρια, αλλα διαφορετικη εικονα. οσες φορες ετυχε εργοδοτης μου να μου πει "να χαμογελατε" η οτιδηποτε αλλο εκρινε οτι θα εκανε πιο αποδοτικη τη δουλεια, ποτε δε συνοδευτηκε με "γιατι αλλιως τον πουλο"ST48410 έγραψε: 09 Μαρ 2019, 07:40
Δηλαδή αυτή κακώς έκανε αυτό που έκανε και σωστά απολύθηκε αλλά σε ένα εργασιακό περιβάλλον που η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι το σύνηθες και όχι η εξαίρεση, συμφωνώ με τον Χέλη![]()
παντα η φαση ηταν καπως "να χαμογελατε, να γινει καλυτερα η δουλεια, να κονομησουμε, και θα παρετε μπονους, αυξηση, λεφτα."
το οποιο βεβαια μπορει να ηταν παραμυθι, και να μην παιρναμε ποτε τιποτα, αλλα το χαμογελο ερχοταν αβιαστα με τη σκεψη του καινουριου καταναλωτικου αγαθου που θα παιρναμε με το μπονους.
το καροτο, δουλευει καλυτερα απο το μαστιγιο.
Για να είμαστε δίκαιοι είναι και θέμα εργοδότη ή μάλλον ανθρώπου. Ένας σωστό άτομο δεν φέρεται έτσι και όταν πρέπει να "γκαζώσει" τους εργαζομένους το κάνει με τρόπο, ας πούμε σαν αυτόν που λέει ο Ασέβαστος. Ωστόσο με την κρίση πολλές επιχειρήσεις δεν βγαίνουν ακόμα και με τους μισθούς της πλάκας που δίνουν. Οι υποχρεώσεις τρέχουν, λεφτά δεν μπαίνουν, η στενότητα φέρνει γρίνια, νεύρα και μετά σπασμωδικές κινήσεις σαν το μαιλ του νήματος.
Και παλιότερα ήταν της ίδιας νοοτροπίας. Αλλά εκδηλωνόταν πιο λίγο. Τώρα αποθρασύνθηκαν τελείως με πρόσχημα την κρίση. Η Ελληνική νοοτροπία στα επιχειρηματοεργοδοτικά είναιST48410 έγραψε: 09 Μαρ 2019, 10:52+1. Οι ευγένειες και η επίκληση στο φιλότιμο είναι εξαιρετικά αποδοτικά αλλά αυτά ίσχυαν την προηγούμενη δεκαετία. Την τρέχουσα το πιο σύνηθες ήταν "δεν κοιτάς τι ζούγκλα είναι εκεί έξω; δεν λες κι ευχαριστώ που έχεις δουλειά;"Naida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 09:04Δυστυχώς όταν υπάρχει ανεργία και οικονομική καταστροφή το καρότο είναι η δουλειά και ο μισθός των 300€. Γι' αυτό χαμογέλα.Ασέβαστος έγραψε: 09 Μαρ 2019, 08:55
εχω μικρη εμπειρια, αλλα διαφορετικη εικονα. οσες φορες ετυχε εργοδοτης μου να μου πει "να χαμογελατε" η οτιδηποτε αλλο εκρινε οτι θα εκανε πιο αποδοτικη τη δουλεια, ποτε δε συνοδευτηκε με "γιατι αλλιως τον πουλο"
παντα η φαση ηταν καπως "να χαμογελατε, να γινει καλυτερα η δουλεια, να κονομησουμε, και θα παρετε μπονους, αυξηση, λεφτα."
το οποιο βεβαια μπορει να ηταν παραμυθι, και να μην παιρναμε ποτε τιποτα, αλλα το χαμογελο ερχοταν αβιαστα με τη σκεψη του καινουριου καταναλωτικου αγαθου που θα παιρναμε με το μπονους.
το καροτο, δουλευει καλυτερα απο το μαστιγιο.
Για να είμαστε δίκαιοι είναι και θέμα εργοδότη ή μάλλον ανθρώπου. Ένας σωστό άτομο δεν φέρεται έτσι και όταν πρέπει να "γκαζώσει" τους εργαζομένους το κάνει με τρόπο, ας πούμε σαν αυτόν που λέει ο Ασέβαστος. Ωστόσο με την κρίση πολλές επιχειρήσεις δεν βγαίνουν ακόμα και με τους μισθούς της πλάκας που δίνουν. Οι υποχρεώσεις τρέχουν, λεφτά δεν μπαίνουν, η στενότητα φέρνει γρίνια, νεύρα και μετά σπασμωδικές κινήσεις σαν το μαιλ του νήματος.
Εγώ θα σε κλέψω πελάτη γιατί είμαι πιο πονηρός.
Εγώ θα σε κλέψω κράτος γιατί είμαι πιο ξύπνιος.
Εγώ είμαι αφεντικό και θα σε γαμήσω εργαζόμενε με όποιο τρόπο γιατί έχεις την ανάγκη μου, γιατί σε πληρώνω, γιατί δε βγάζω όσα θα ήθελα και εν πάση περιπτώσει είμαι τ' αφεντικό.
Κόμπλεξ και "αμορφωσιά".
Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια. Ευτυχώς.
Πραγματικά δεν έχω κάτι εναντιον των εργοδοτών συνολικά. Είμαι ενάντια αυτής της νοοτροπίας που κυριαρχεί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αρα φανταζεσαι οτι δεν εγινε... Περιεργο γατι εγραψες με σιγουρια "αλλη μια περιπτωση που ο επιχειρηματιας εργοδοτης πεφτει θυμα καποιου κακου υπαλληλου"ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 10:49ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 09:58Απ'το υστερημα της θα πληρωνε τον χαφιε? Ή ελεγε ψεματα και ο χαφιες δεν υπηρχε, οποτε καλα εκαναν και την απελυσαν?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 04:46 Oχι ειναι αλλη μια περιπτωση που ο επιχειρηματιας εργοδοτης πεφτει θυμα καποιου κακου υπαλληλου
Oταν δεν υπαρχει κανενα στοιχειο για ενα "γεγονος" δεν φανταζομαι οτι εγινε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 09 Μαρ 2019, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η μονη νοοτροπια που κυριαρχει, ειναι "πως θα κονομησω περισσοτερα"Naida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 11:05 Και παλιότερα ήταν της ίδιας νοοτροπίας. Αλλά εκδηλωνόταν πιο λίγο. Τώρα αποθρασύνθηκαν τελείως με πρόσχημα την κρίση. Η Ελληνική νοοτροπία στα επιχειρηματοεργοδοτικά είναι
Εγώ είμαι αφεντικό και θα σε γαμήσω εργαζόμενε με όποιο τρόπο γιατί έχεις την ανάγκη μου, γιατί σε πληρώνω, γιατί δε βγάζω όσα θα ήθελα και εν πάση περιπτώσει είμαι τ' αφεντικό.
Κόμπλεξ και "αμορφωσιά".
Πραγματικά δεν έχω κάτι εναντιον των εργοδοτών συνολικά. Είμαι ενάντια αυτής της νοοτροπίας που κυριαρχεί.
για αυτον ακριβως το λογο, οι επιχειρησεις εχουν τους εργαζομενους με το καροτο και οχι με το μαστιγιο. επειδη φερνει καλυτερα αποτελεσματα ως προς τον στοχο, την κονομα. οχι επειδη ειναι καλοι ανθρωποι.
ξερουν οτι θα κονομησουν περισσοτερα, αν δεν "μαστιγωνουν" τους εργαζομενους, και τους εχουν ευχαριστημενους. το αντιθετο ειναι μαλλον σπανιο, και τετοιοι εργοδοτες συνηθως δεν πανε μπροστα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μαλακίες λες. Εάν ρωτήσεις τους εργαζομένους η πλειοψηφία τους θα σου πουν.Ασέβαστος έγραψε: 09 Μαρ 2019, 11:30η μονη νοοτροπια που κυριαρχει, ειναι "πως θα κονομησω περισσοτερα"Naida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 11:05 Και παλιότερα ήταν της ίδιας νοοτροπίας. Αλλά εκδηλωνόταν πιο λίγο. Τώρα αποθρασύνθηκαν τελείως με πρόσχημα την κρίση. Η Ελληνική νοοτροπία στα επιχειρηματοεργοδοτικά είναι
Κόμπλεξ και "αμορφωσιά".
για αυτον ακριβως το λογο, οι επιχειρησεις εχουν τους εργαζομενους με το καροτο και οχι με το μαστιγιο. επειδη φερνει καλυτερα αποτελεσματα ως προς τον στοχο, την κονομα. οχι επειδη ειναι καλοι ανθρωποι.
ξερουν οτι θα κονομησουν περισσοτερα, αν δεν "μαστιγωνουν" τους εργαζομενους, και τους εχουν ευχαριστημενους. το αντιθετο ειναι μαλλον σπανιο, και τετοιοι εργοδοτες συνηθως δεν πανε μπροστα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Δεν ειναι ετσι. Χριστοπαναγιες πεφτουνε στις επιχειρησεις. Το καροτο μονο δε φτανει γιατι σηκωνουν ψηλα τον αμανε και στη λενε μετα. Ειναι θεμα χρονου να συγκρουστειςΑσέβαστος έγραψε: 09 Μαρ 2019, 11:30η μονη νοοτροπια που κυριαρχει, ειναι "πως θα κονομησω περισσοτερα"Naida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 11:05 Και παλιότερα ήταν της ίδιας νοοτροπίας. Αλλά εκδηλωνόταν πιο λίγο. Τώρα αποθρασύνθηκαν τελείως με πρόσχημα την κρίση. Η Ελληνική νοοτροπία στα επιχειρηματοεργοδοτικά είναι
Κόμπλεξ και "αμορφωσιά".
λες να μην εχω εργαζομενους στον κυκλο μου; λες να μην ακουω τα παραπονα τους;Naida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 11:36 Μαλακίες λες. Εάν ρωτήσεις τους εργαζομένους η πλειοψηφία τους θα σου πουν.
το συχνοτερο παραπονο ειναι οτι τους βαζουν στοχους για μπονους που ειναι αδυνατον να πιασουν.
οχι οτι ειναι ανηκουστο να υπαρχουν και ζαβοι εργοδοτες, απλως σπανιο.
A γεια σου. Πολλοί είναι που θεωρούν ότι επειδή είναι αφεντικό θα ρίξει και μια παναγία. Αν την ακούσει όμως από τον εργαζόμενο δεν το ανέχεται.Υδράργυρος έγραψε: 09 Μαρ 2019, 11:46Δεν ειναι ετσι. Χριστοπαναγιες πεφτουνε στις επιχειρησεις. Το καροτο μονο δε φτανει γιατι σηκωνουν ψηλα τον αμανε και στη λενε μετα. Ειναι θεμα χρονου να συγκρουστειςΑσέβαστος έγραψε: 09 Μαρ 2019, 11:30η μονη νοοτροπια που κυριαρχει, ειναι "πως θα κονομησω περισσοτερα"Naida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 11:05 Και παλιότερα ήταν της ίδιας νοοτροπίας. Αλλά εκδηλωνόταν πιο λίγο. Τώρα αποθρασύνθηκαν τελείως με πρόσχημα την κρίση. Η Ελληνική νοοτροπία στα επιχειρηματοεργοδοτικά είναι
Κόμπλεξ και "αμορφωσιά".
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
χριστοπαναγιες πεφτουνε απο το μαστορα στο βοηθο. αντε και απο τον ταβερνιαρη στο σερβιτορο. σε επιχειρησεις με μερικες εκατονταδες εργαζομενους οπως αυτη που αναφερεται στο τοπικ, οχι.Υδράργυρος έγραψε: 09 Μαρ 2019, 11:46
Δεν ειναι ετσι. Χριστοπαναγιες πεφτουνε στις επιχειρησεις. Το καροτο μονο δε φτανει γιατι σηκωνουν ψηλα τον αμανε και στη λενε μετα. Ειναι θεμα χρονου να συγκρουστεις
Δηλαδή θα πιάσεις την σερβιτόρα στο καφέ και θα σου πει "α ξέρεις τι; ο εργοδότης μου μου θέτει υψηλούς στόχους και μωρέ να δε τους πιάνω και γι'αυτό μας κρατάει τα μπουρμπουάρ."Ασέβαστος έγραψε: 09 Μαρ 2019, 11:47λες να μην εχω εργαζομενους στον κυκλο μου; λες να μην ακουω τα παραπονα τους;Naida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 11:36 Μαλακίες λες. Εάν ρωτήσεις τους εργαζομένους η πλειοψηφία τους θα σου πουν.
το συχνοτερο παραπονο ειναι οτι τους βαζουν στοχους για μπονους που ειναι αδυνατον να πιασουν.
οχι οτι ειναι ανηκουστο να υπαρχουν και ζαβοι εργοδοτες, απλως σπανιο.
Άσε μας βρε Ασέβαστε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Το αν απολύθηκε καλώς ή κακώς το κρίνει η εταιρεία. Μου κάνει εντύπωση που οι φορουμίτες θεωρούν ότι έκανε κάτι τρομερό και έπρεπε να απολυθεί και χαίρονται που απολύθηκε.enaon έγραψε: 09 Μαρ 2019, 07:34 οκ κατάλαβα, νόμιζα οτι συμφωνούσες με τον χέλη που νόμιζα οτι προσπαθούσε να πεί οτι κακώς απολύθηκε, μπορεί απλά να ήταν ηλίθια, να της δώσουμε μερικές ακόμα ευκαιρίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.