Εγω ναι φυσθκα
Αν και οι περισσοτεροι το προτεινουν απο μονοι τους
Όλο το αρθρο με το ζόρι έχει references, λογικό να λέει πίπεςΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2019, 21:49 Καλα λενε οτι το wiki δεν ειναι αξιοπιστοhttps://en.wikipedia.org/wiki/Tradition ... es_in_homeSoutheastern Europe (Balkans)
In Southeastern Europe (former Yugoslavia, Albania, Bulgaria, Greece), people traditionally remove their shoes and wear slippers at home, and expect guests to do so as well. However, this tradition is no longer respected in many urban households in these countries. Shoes are kept on in churches, but they are removed in mosques.
Του επλενα τα ποδια οταν γυρνουσαμε απο τη βολτα. Ναι βγαζουμε τα παπουτσια, ειναι τρομερα βρωμικα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 06 Μαρ 2019, 17:01 Εσυ μαπινεις σπιτι σου με τα παπουτσια;
Απαιτεις απο τους καλεσμενους να τα βγαλουν;
Με το σκυλι σου τι κανεις ακριβως;(αν εχεις)
Ολόκληρο θέμα είχε γίνει στο παλιό φόρουμ με τον Γιαννόπουλο που βγάζει πάντα τα παπούτσια μέσα στο σπίτι και πάει το αυτοκίνητο του δύο φορές την βδομάδα για πλύσιμο, μέσα έξω και κέρωμα.
Μαλλον ο ποιητης χρησιμοποιει τις λεξεις με την αντιθετη εννοια απο αυτην που πραγματικα εχουνhellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 02:26 Θεωρώ γυφτιά να ζητάς από τους καλεσμένους σου να βγάλουν τα παπούτσια τους
καλυματαhellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 02:33 Να βγάλουν το παντελόνι τούς ζητάει; Γιατί πού ξέρει πού έχουν καθίσει και γεμίζουν σκόνες και μικρόβια τον καναπέ του;
Δεν εγραψα ποτε οτι παω καπου το αμαξι μου για πλυσιμοΜηχανικός έγραψε: 09 Μαρ 2019, 02:30
Ολόκληρο θέμα είχε γίνει στο παλιό φόρουμ με τον Γιαννόπουλο που βγάζει πάντα τα παπούτσια μέσα στο σπίτι και πάει το αυτοκίνητο του δύο φορές την βδομάδα για πλύσιμο, μέσα έξω και κέρωμα.![]()
Οχιhellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 02:36 ΓΓ, ζητάς από τους καλεσμένους σου να πλύνουν τα χέρια τους πριν κάνετε χειραψία;
Το χειρότερο είναι να είναι καλοκαίρι, με γυμνά μέρη του σώματος, ιδρωμένοι και με αντηλιακό να κάτσουν στον καναπέ σου.hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 02:33 Να βγάλουν το παντελόνι τούς ζητάει; Γιατί πού ξέρει πού έχουν καθίσει και γεμίζουν σκόνες και μικρόβια τον καναπέ του;
Ασχετες ερωτηματα σε βασανιζουν και δεν μπορω να καταλαβω τον λογοhellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 02:33 Να βγάλουν το παντελόνι τούς ζητάει; Γιατί πού ξέρει πού έχουν καθίσει και γεμίζουν σκόνες και μικρόβια τον καναπέ του;
Δεν έχεις καλή μνήμη.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 02:37Δεν εγραψα ποτε οτι παω καπου το αμαξι μου για πλυσιμοΜηχανικός έγραψε: 09 Μαρ 2019, 02:30
Ολόκληρο θέμα είχε γίνει στο παλιό φόρουμ με τον Γιαννόπουλο που βγάζει πάντα τα παπούτσια μέσα στο σπίτι και πάει το αυτοκίνητο του δύο φορές την βδομάδα για πλύσιμο, μέσα έξω και κέρωμα.![]()
Επισης δεν εχω γραψει για κερωμα αλλα για κερι
Φαινεται ομως να μην αντιλαμβανεσαι ποια ειναι η διαφορα
Κυριως το πλενω μονος μου το εχω δει σαν γυμναστικη καισαν διαλλειμα απο το γραφειο
Τελευταια επειδη ειμαι σε φαση αναρρωσης με την μεση μου το παω σε πλυντηριομε κερματα που παλι το πλενω εγω αλλα ειναι ποιο ευκολο