Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Υδράργυρος έγραψε: 08 Μαρ 2019, 18:24
Καλα να παθει η μαλακισμενη.
Έτσι. Να πεθάνει η πόρνη, που τόλμησε να πει στους υφισταμένους της να χαμογελάνε για μερικούς ηλίθιους λόγους.
Η γλωσσα και το υφος ηταν πολυ προκλητικα. Θα μπορουσε να το θεσει πολυ καλυτερα. Αλλα ειναι ενα απολιτιστο ατομο που κανει τον εξυπνο. Βεβαια δεν εχω αμφιβολια οτι στα εταιρικα μητινκ της χτυπαγαν επιβραβευτικα την πλατη τι στελεχαρα ειναι αυτη.
Επειδη στις επιχειρησεις ο κωλοπαιδισμος γινεται σε καποιες περιπτωσεις αξια, καλο ειναι ατομα που εχουν σηκωσει ψηλα τον αμανε να τρωνε και καμια κατραπακια. Ο κοσμος γινεται καλυτερος ετσι, και οι ιδιοι γινονται καλυτεροι.
Τεσπα χαιρομαι με το παθημα της, δε θελω να καταστραφει βεβαια. Ελπιζω να βρει καπου αλλου δουλεια, με λιγοτερα λεφτα βεβαια για να παρει το μαθημα της. Ουτως ή αλλως νεα φαινεται οτι ειναι, εχει χρονο
Ή μπορεί να είναι απλά άτομο με όχι ιδιαίτερα μεγάλη ευφυΐα και να μην αντιλαμβανόταν καν γιατί είναι προκλητικά αυτά που έγραψε. Συναντάω κάθε μέρα τέτοια άτομα. Σε κάθε περίπτωση, υπερεκτιμάτε την δυνατότητά της να βρει σύντομα ξανά δουλειά.
Αναλογίσου ότι μπορεί να κατακεραυνώνεις ένα άτομο που γεννήθηκε με χαμηλή νοημοσύνη και μιλάς γι' αυτό που έκανε σαν να ήταν κανένα τρομερό έγκλημα, ενώ ήταν απλώς ένα χαζό email. Δεν μιλάμε καν για διαταγές ή επεμβάσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 08 Μαρ 2019, 23:25
Ή μπορεί να είναι απλά άτομο με όχι ιδιαίτερα μεγάλη ευφυΐα και να μην αντιλαμβανόταν καν γιατί είναι προκλητικά αυτά που έγραψε. Συναντάω κάθε μέρα τέτοια άτομα. Σε κάθε περίπτωση, υπερεκτιμάτε την δυνατότητά της να βρει σύντομα ξανά δουλειά.
Αναλογίσου ότι μπορεί να κατακεραυνώνεις ένα άτομο που γεννήθηκε με χαμηλή νοημοσύνη και μιλάς γι' αυτό που έκανε σαν να ήταν κανένα τρομερό έγκλημα, ενώ ήταν απλώς ένα χαζό email. Δεν μιλάμε καν για διαταγές ή επεμβάσεις.
Συμφωνώ. Επίσης εκπλήσσομαι που εκπλήσσονται οι περισσότεροι με τέτοιου είδους οδηγίες. Οι ελληνικές μικροεπιχειρήσεις δεν είναι μικρογραφίες της Microsoft και της Apple. Αν πέσεις στο μέσο αμόρφωτο αφεντικό που την έχει δει CEO ή στον γιο ανιψιό κλπ προϊστάμενο τέτοιου είδους παρατηρήσεις και διαταγές είναι καθημερινό φαινόμενο, στο μιλητό βέβαια και όχι εγγράφως. Η συγκεκριμένη πλήρωσε κυρίως την αρνητική δημοσιότητα που έλαβε το θέμα.
Ή μπορεί να είναι απλά άτομο με όχι ιδιαίτερα μεγάλη ευφυΐα και να μην αντιλαμβανόταν καν γιατί είναι προκλητικά αυτά που έγραψε. Συναντάω κάθε μέρα τέτοια άτομα.
Άρα λες ότι ευτυχώς που έγινε αυτό και βρέθηκε η αφορμή να απολυθεί, γιατί με τη χαζή του χωριού για περιφερειακή διευθύντρια θα χάναν χιλιάδες άτομα τη δουλειά τους στο τέλος.
Δε το είχα σκεφτεί έτσι, αλλά καλό πόιντ.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Πάλι καλά που τους ειδοποίησε για το κρυφό επισκέπτη-πελατη
Μια παλιά τακτική γνωστή, χωρίς ειδοποιήσεις όμως. Οπότε όλο χαμογελούσαμε
Έβλεπα σ όλους κάποιον τέτοιον.
Μόνο σκυβαμε να πάρουμε απ' τα ψυγεία διάφορα και βριζαμε. Ξανά επάνω,καλησπέρα καλημέρα κτλ
Ή μπορεί να είναι απλά άτομο με όχι ιδιαίτερα μεγάλη ευφυΐα και να μην αντιλαμβανόταν καν γιατί είναι προκλητικά αυτά που έγραψε. Συναντάω κάθε μέρα τέτοια άτομα.
Άρα λες ότι ευτυχώς που έγινε αυτό και βρέθηκε η αφορμή να απολυθεί, γιατί με τη χαζή του χωριού για περιφερειακή διευθύντρια θα χάναν χιλιάδες άτομα τη δουλειά τους στο τέλος.
Δεν αντιλαμβάνομαι από πού προκύπτει αυτό το γιγάντιο πήδηγμ... εεε... άλμα λογικής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν αντιλαμβάνομαι από πού προκύπτει αυτό το γιγάντιο πήδηγμ... εεε... άλμα λογικής.
μειωμένη ευφυϊα + θέση χαμηλής ευθύνης = θα κάνει μαλακίες, αλλά μικρό το κακό
μειωμένη ευφυϊα + θέση υψηλής ευθύνης = __________ (συμπλήρωσε για να μην κάνω εγώ άλματα)
Δεν είναι θέση υψηλής ευθύνης από την άποψη ασφάλειας τροφίμων ή ασφάλειας προσωπικού. Και δεν βλέπω πώς μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια δουλειάς χιλιάδων ατόμων. Ίσως μπορείς να με διαφωτίσεις.
Ο τεχνικός ασφαλείας τροφίμων, ας πούμε, που είναι διοικητικά χαμηλότερη θέση, είναι πολύ πιο επικίνδυνο να είναι μειωμένης ευφυΐας και τα δικά του λάθη μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως χαίρεστε που έχασε την δουλειά του ένα άτομο γιατί έγραψε μια βλακεία χωρίς ουσιαστικό αντίκτυπο. Ελπίζω να κρίνετε το ίδιο αυστηρά τον εαυτό σας και να δηλώνετε παραίτηση με κάθε μαλακία που κάνετε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 01:13
Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως χαίρεστε που έχασε την δουλειά του ένα άτομο γιατί έγραψε μια βλακεία χωρίς ουσιαστικό αντίκτυπο. Ελπίζω να κρίνετε το ίδιο αυστηρά τον εαυτό σας και να δηλώνετε παραίτηση με κάθε μαλακία που κάνετε.
άτομα με τέτοιο τρόπο σκέψης , είναι καλό να μένουν στην ανεργία. Θα της δωθεί χρόνος τώρα που θα κοιτάει τα ταβάνια, να σκεφθεί τα λάθη που έκανε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 01:12
Δεν είναι θέση υψηλής ευθύνης από την άποψη ασφάλειας τροφίμων ή ασφάλειας προσωπικού. Και δεν βλέπω πώς μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια δουλειάς χιλιάδων ατόμων. Ίσως μπορείς να με διαφωτίσεις.
Είναι θέση υψηλής ευθύνης από την άποψη του για πόσα καταστήματα είναι υπεύθυνη για τις οικονομικές τους επιδόσεις. Αν αυτά δεν πάνε καλά μπορεί να κλείσουν ακόμα και τα υπόλοιπα.
hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 01:13
Εγώ δεν χαίρομαι πάντως, απλά το θεωρώ φυσιολογική συνέπεια των πράξεων της.
Έκανες ζημιά στην εταιρία, απολύεσαι. Το αν προτιμάς αν παραιτηθείς μήπως σώσεις το ίματζ σου ή να περιμένεις μήπως σε λυπηθούνε είναι καθαρά προσωπική επιλογή. Αν φτάσω εκεί θα δούμε τι θα κάνω.
Είναι απολύτως σίγουρο ότι έχεις κάνει λάθη μεγαλύτερα από το να στείλεις ένα μη θελημένα προκλητικό email.
Το άλλο που λες είναι τελείως άσχετο. Καταφανώς δεν ξέρεις πώς δουλεύουν τα σούπερ μάρκετ αν θεωρείς ότι το να είσαι περιφερειακός διευθυντής έχει την παραμικρή σχέση με την οικονομική επίδοση των καταστημάτων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 01:41
Είναι απολύτως σίγουρο ότι έχεις κάνει λάθη μεγαλύτερα από το να στείλεις ένα μη θελημένα προκλητικό email.
Όχι, δεν έχω κάνει ποτέ τόσο χοντρό λάθος. Αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ αν έκανα υπάρχει μια περίπτωση να τη γλίτωνα γιατί δεν είμαι τόσο ψηλά στην ιεραρχία ώστε να με θεωρούν "η εταιρεία", ή "η διοίκηση".
Το άλλο που λες είναι τελείως άσχετο. Καταφανώς δεν ξέρεις πώς δουλεύουν τα σούπερ μάρκετ αν θεωρείς ότι το να είσαι περιφερειακός διευθυντής έχει την παραμικρή σχέση με την οικονομική επίδοση των καταστημάτων.
Καταφανώς. Έχεις ήδη γκουγκλάρει τα καθήκοντα του περιφερειακού διεθυντή σουπερμάρκετ να υποθέσω;