Όχι, πληρώνονται λιγότερο.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:09Αν είναι με ένσημα κανονικά όντως πληρώνονται το ίδιο. Αν είναι μαύρα ότι θέλει κάνει ο εφέντς.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2019, 19:47Για την ίδια εργασία δεν πληρώνονται λιγότερο.
Οι διαφορές προκύπτουν από την ιεραρχική θέση και από τα ποσοστά ανεργίας, που είναι ψηλότερα στις γυναίκες.
Πράγμα που είναι απολύτως λογικό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαμογελάτε είναι..υποχρεωτικό.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χαμογελάτε είναι..υποχρεωτικό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:03Όπως λέμεsys3x έγραψε: 08 Μαρ 2019, 19:57ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2019, 19:47
Για την ίδια εργασία δεν πληρώνονται λιγότερο.
Οι διαφορές προκύπτουν από την ιεραρχική θέση και από τα ποσοστά ανεργίας, που είναι ψηλότερα στις γυναίκες.
![]()
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.
![]()
Επισης κατηγορηματικα δεν ισχυει στον κλαδο της σεξεργασιας.
Δε ξέρω είναι στην ευχέρεια, νοοτροπία και την μεγαλοψυχία του αφεντικού.sys3x έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:10Όχι, πληρώνονται λιγότερο.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:09Αν είναι με ένσημα κανονικά όντως πληρώνονται το ίδιο. Αν είναι μαύρα ότι θέλει κάνει ο εφέντς.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2019, 19:47
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σ' αυτήν την φάση, αν είναι μαύρα μπορεί να πληρώνεται και περισσότερο.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:09Αν είναι με ένσημα κανονικά όντως πληρώνονται το ίδιο. Αν είναι μαύρα ότι θέλει κάνει ο εφέντς.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2019, 19:47Για την ίδια εργασία δεν πληρώνονται λιγότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι οπωσδήποτε.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:14Σ' αυτήν την φάση, αν είναι μαύρα μπορεί να πληρώνεται και περισσότερο.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:09Αν είναι με ένσημα κανονικά όντως πληρώνονται το ίδιο. Αν είναι μαύρα ότι θέλει κάνει ο εφέντς.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2019, 19:47
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στα λόγια μου έρχεσαι, πληρώνεται λιγότερο, γιατί; μόνο και μόνο γιατί είναι γυναίκα και δεν είναι λευκός άντρας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
μια βδομαδα τσαπα στο χωραφι, και καπακι μια βδομαδα οικοδομη, στα σιδερα.jimdenin έγραψε: 08 Μαρ 2019, 19:56Και όμως μην το γελάς. Ιδιαίτερα πολλοί που δουλεύουν σε τμήματα διανομής, ως courier, απόθηκαριοι και ότι συναφές αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα.panos291 έγραψε: 08 Μαρ 2019, 19:04ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 08 Μαρ 2019, 18:52 Από την δικιά μου εμπειρία, υποθέτω ότι οι υπάλληλοι όλων των μεγάλων αλυσίδων MyMarket, Jumbo ,PLAISIO και τα συναφή ίσως να γελούσαν παραπάνω αν δεν δούλευαν για 300 ευρώ με φωνές, προσβολες, μετατοπισμενους σπονδυλους από τις κούτες σε άθλιες συνθήκες![]()
![]()
![]()
δε θα ξαναπονεσουν ποτε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
καταγγελω οτι στη βιομηχανια πορνο πληρωνωνται πολυ περισσοτερο απο τους αντρες.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:09Αν είναι με ένσημα κανονικά όντως πληρώνονται το ίδιο. Αν είναι μαύρα ότι θέλει κάνει ο εφέντς.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2019, 19:47Για την ίδια εργασία δεν πληρώνονται λιγότερο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Λίνο Βεντούρα
Τι σχέση έχουν οι χαμάληδες της διανομής και των αποθηκών με τους πωλητές και ταμίες καταστημάτων;jimdenin έγραψε: 08 Μαρ 2019, 19:56Και όμως μην το γελάς. Ιδιαίτερα πολλοί που δουλεύουν σε τμήματα διανομής, ως courier, απόθηκαριοι και ότι συναφές αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα.panos291 έγραψε: 08 Μαρ 2019, 19:04ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 08 Μαρ 2019, 18:52 Από την δικιά μου εμπειρία, υποθέτω ότι οι υπάλληλοι όλων των μεγάλων αλυσίδων MyMarket, Jumbo ,PLAISIO και τα συναφή ίσως να γελούσαν παραπάνω αν δεν δούλευαν για 300 ευρώ με φωνές, προσβολες, μετατοπισμενους σπονδυλους από τις κούτες σε άθλιες συνθήκες![]()
![]()
![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Με κομθουνισμο λυνεται το προβλημα - ελάχιστα διαθεσιμα προιοντα - μηδεν συσκευασιες - κανεις δεν υποφερει απο .....μετατοπισεις σπονδυλων.Ασέβαστος έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:30μια βδομαδα τσαπα στο χωραφι, και καπακι μια βδομαδα οικοδομη, στα σιδερα.
δε θα ξαναπονεσουν ποτε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μιλάω για το συγκεκριμένο που λοιδορεί στο μήνυμα του Μπουμπις. Δεν λέω για ταμίες η πωλητές.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:33Τι σχέση έχουν οι χαμάληδες της διανομής και των αποθηκών με τους πωλητές και ταμίες καταστημάτων;
- ΜπλεΜπουμπυς
under έγραψε: 08 Μαρ 2019, 11:53 Απολυθηκε η συγκεκριμενη διευθυντρια.Αναμενομενο.
Δεν εκανε για τη θεση και θα επρεπε να κοιταχτουν λιγο καλυτερα και οσοι την ενεκριναν.
Kαταλαβε πως λειτουργουν τα αφεντικα και ποσο αναλωσιμοι ειναι οι υπαλληλοι..ακομα και αυτοι που εχουν αυταπατες οτι δεν ειναι.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΓΙΣ ΑΓΟΠΟΥΛΟΣ;Naida έγραψε: 08 Μαρ 2019, 19:05 Γιατί; πονάς;
αφού σε όλα τα νήματα πάντα κατά των εργαζομένων είσαι.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Τότε θα το δημοσίευα και θα δημοσίευα και την απόλυσή μου.panos291 έγραψε: 08 Μαρ 2019, 19:02Αν ησουν κατώτερος της θα ετρωγες σουτ εσυ.hellegennes έγραψε: 08 Μαρ 2019, 16:15Εσύ θα το δημοσίευες; Αν η απάντηση είναι όχι, θέλω αιτιολόγηση. Εγώ θα απευθυνόμουν στα κεντρικά της εταιρείας.Ασέβαστος έγραψε: 08 Μαρ 2019, 14:30
λες ναταν η πρωτη, να ηταν η 100στη, οποτε καποιος εσκασε και το δημοσιευσε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Έτσι. Να πεθάνει η πόρνη, που τόλμησε να πει στους υφισταμένους της να χαμογελάνε για μερικούς ηλίθιους λόγους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,