ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2019, 12:15Αυτό ισχύει για τις δεύτερες ή τρίτες γενιές. Αλλά δεν παίζει μονόπλευρα. Υπάρχουν καλομαθημένα παιδάκια που βρήκαν ένα εργασιακό περιβάλλον και προσπάθησαν να το παίξουν τρέντυ μανατζέρια χωρίς να έχουν ιδέα για το βραχυκύκλωμα που μπορεί να υπάρξει (επειδή ακριβώς δεν είχαν ιδέα από την αλυσίδα της πραγματικής παραγωγής και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν) και κάποια παιδιά που χρησιμοποίησαν τις ακαδημαϊκές γνώσεις σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία σήμερα, έχοντας γνώση των συνθηκών που υπάρχουν, ανεβάζοντας δέκα κλάσεις το επίπεδο και τις πωλήσεις της εταιρίας.Ασέβαστος έγραψε: 07 Μαρ 2019, 12:07εγω εχω την αντιθετη συμβουλη. ισως ετυχε, οτι εργοδοτη εχω συναντησει που τα βρηκε ετοιμα, ηταν περιεργος.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:48 Προσωπικώς, πάντως σας δίνω μία σύσταση.
Να αποφεύγετε ΠΑΝΤΑ εργοδότες που υπήρξαν υπάλληλοι.
Και αν σας τύχει, εύχομαι να πέσετε στην εξαίρεση του κανόνα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαμογελάτε είναι..υποχρεωτικό.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χαμογελάτε είναι..υποχρεωτικό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΜπλεΜπουμπυς
Απολυθηκε η συγκεκριμενη διευθυντρια.Αναμενομενο.
Δεν εκανε για τη θεση και θα επρεπε να κοιταχτουν λιγο καλυτερα και οσοι την ενεκριναν.
Δεν εκανε για τη θεση και θα επρεπε να κοιταχτουν λιγο καλυτερα και οσοι την ενεκριναν.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Υδράργυρος
Καποιος δε θα χαμογελαει το τριημερο
- Βινόσαυρος
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Kάτι τέτοια δεν τα θεωρώ πάντα αναμενόμενα.under έγραψε: 08 Μαρ 2019, 11:53 Απολυθηκε η συγκεκριμενη διευθυντρια.Αναμενομενο.
Καλώς έγινε, αν είναι όντως απόλυση και όχι απομάκρυνση από τη συγκεκριμένη θέση και προσωρινός παροπλισμός σε κάποιον άλλο αθέατο τομέα, μέχρι να ατονήσει το θέμα. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα μάλλον μελανό στοιχείο για το βιογραφικό της ίδιας και σίγουρη χασούρα για την εταιρική εικόνα, που θα χρειαστεί πολλαπλάσια χρήματα για να επανέλθει. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τις εκλογές που θα κυριαρχήσουν ως είδηση, η εταιρία θα έχει τα πιο γλυκομίλητα και χαμογελαστά στελέχη και πολύ καλύτερες συνθήκες εργασίας και συμπεριφοράς προς το προσωπικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Μαλακισμενη εχασε τη δουλεια της. Ελπιζω να εβαλε μυαλο
- hellegennes
Βέβαια το θέμα είναι ότι μάλλον δεν θα ξαναβρεί ποτέ δουλειά. Επειδή έκανε μια μαλακία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Υδράργυρος
Θα ξαναβρει με 300 ευρω να δουμε πως θα χαμογελαει
- Dwarven Blacksmith
Δεν θα βρει δουλειά σε θέση μάνατζμεντ θες να πεις.hellegennes έγραψε: 08 Μαρ 2019, 13:43 Βέβαια το θέμα είναι ότι μάλλον δεν θα ξαναβρεί ποτέ δουλειά. Επειδή έκανε μια μαλακία.
Γιατί για πωλήτρια σε σουπερμάρκετ δε νομίζω να το ξεσκονίζουν τόσο το ιστορικό σου.
Μην είσαι και τόσο σίγουρος. Το ότι δεν διέρρευσε σε κανένα μέσο το όνομα, κάτι σημαίνει.hellegennes έγραψε: 08 Μαρ 2019, 13:43 Βέβαια το θέμα είναι ότι μάλλον δεν θα ξαναβρεί ποτέ δουλειά. Επειδή έκανε μια μαλακία.
Γιατί καλοθελητές, σίγουρα θα υπήρξαν.
Δεν δούλευε σε δορυφόρο του Άρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Αν είναι αρκετά έξυπνη -που δεν μοιάζει- θα αφαιρέσει από το βιογραφικό της το ότι δούλεψε στα My Market. Αν όχι, δεν παίζει να την προσλάβουν ποτέ για τίποτα.
Γενικά, μπορεί αυτή να ήταν ηλίθια, αλλά θεωρώ καθίκι αυτόν που το δημοσίευσε αντί να ακολουθήσει την λογική οδό: να το αναφέρει εσωτερικά. Διότι η γυναίκα δεν έκανε έγκλημα, απλά έγραψε μια προσβλητική μαλακία που δεν κάνει ζημιά σε κανέναν.
Γενικά, μπορεί αυτή να ήταν ηλίθια, αλλά θεωρώ καθίκι αυτόν που το δημοσίευσε αντί να ακολουθήσει την λογική οδό: να το αναφέρει εσωτερικά. Διότι η γυναίκα δεν έκανε έγκλημα, απλά έγραψε μια προσβλητική μαλακία που δεν κάνει ζημιά σε κανέναν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Whistleblower λέγεται και ρίσκαρε κι αυτός για να το κάνει.
Ωραίος.
Ωραίος.
- hellegennes
Οι whistleblowers είναι άτομα που αποκαλύπτουν παράνομες ή ανήθικες πρακτικές των οργανισμών ή εταιρειών όπου εργάζονται. Δηλαδή καμμία σχέση. Εδώ εξέθεσε ένα άτομο που έγραψε μια προσβλητική βλακεία, με πιθανό αντίκτυπο να της καταστρέψει την ζωή (για την κοινωνική ζωή δεν το συζητάμε, την γάμησε τελείως).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
under έγραψε: 08 Μαρ 2019, 11:53 Απολυθηκε η συγκεκριμενη διευθυντρια.Αναμενομενο.
Aλλη μια επιχειρηση θυμα εργαζομενης
Καλως απολυθηκε
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες