Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
OrderAndChaos έγραψε: 07 Μαρ 2019, 22:34
Εγω είμαι φαν μέχρι και σήμερα. Αναρωτιέμαι όμως ποια θα πρέπει να είναι η στάση μου στην περίπτωση που οι κατηγορίες είναι πραγματικές. Να συνεχίσω να ακολουθω την μουσική του ιστορία ή να τον διαγράψω οριστικά απ'την μνήμη μου;
Αυτό είναι ένα διαχρονικό ερώτημα.
Συνδέουμε ή όχι την εκτίμηση που έχουμε για το έργο με την εκτίμηση που έχουμε για τον πραγματικό χαρακτήρα του καλλιτέχνη;
Σε κάθε μορφή παραγωγής έργου, καλλιτεχνικού ή μη.
Οι ιδιαιτεροτητες του μιχαλακη προς τα νεαρά αγόρια φαινόταν , ποιος σοβαρος γονέας θα αφηνε το παιδι του να περασει ενα 3μερο στο ραντζο του ( οποιουδήποτε ) Απλα τους χαρτζιλίκωνε όλους και ήταν όλοι ευτυχισμένοι . Οσοι κινήθηκαν δικαστικά πήγαν άπλα για τα εξτρά , δεν πέσαν απο τα σύννεφα .
Αν ήταν ζωντανός, θα υποστήριζα να σταματήσουν να παίζονται τα τραγούδια του για να μειωθούν τα έσοδά του και να μικρύνει η καλλιτεχνική του φήμη. Τώρα όμως που είναι νεκρός δεν τον αφορά τι γίνεται στον κόσμο των ζωντανών. Το μόνο αποτέλεσμα θα είναι να μην γουστάρουμε με τα τραγούδια του. Εμείς τιμωρούμαστε, όχι αυτός.
Κοίτα να δεις που κόσμος ξαφνικά θυμήθηκε να σταυρώσει τον Michael Jackson μετά απο τόσα χρόνια. Περίεργο πράγμα το internet
Προσωπικά,είμαι με τον Τζο τον Ρογκαν: κατα πάσα πιθανότητα ήταν ευνουχισμένος και δεν μπορούσε καν να τα βιάσει. Δεν αποκλείω να έκανε creepy πράγματα ή και να ασελγούσε με κάποιο τρόπο αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το καταλάβαινε. Η ζωή του τύπου από τότε που ήταν νήπιο σχεδόν ήταν εξωπραγματική και έφτασε σε εξωγήινο βαθμό όταν έγινε παγκόσμιος σταρ, ξεκινώντας από το γεγονός ότι ο πατέρας του τον μεγάλωσε περισσότερο σαν ζώο τσίρκου παρά σαν άνθρωπο. Το περίεργο θα ήταν η σεξουαλικότητά του να ήταν νορμάλ
Πιστευω οτι οντως βρωμαει παιδοφιλια.
Ομως το οτι προσπαθουν τοσα χρονια μετα να τον διαγραψουν ως καλλιτεχνη ειναι ανεπιτρεπτο και κλασσικη σταλινικη συμπεριφορα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
OrderAndChaos έγραψε: 07 Μαρ 2019, 22:34
Εγω είμαι φαν μέχρι και σήμερα. Αναρωτιέμαι όμως ποια θα πρέπει να είναι η στάση μου στην περίπτωση που οι κατηγορίες είναι πραγματικές. Να συνεχίσω να ακολουθω την μουσική του ιστορία ή να τον διαγράψω οριστικά απ'την μνήμη μου;
Αυτό είναι ένα διαχρονικό ερώτημα.
Συνδέουμε ή όχι την εκτίμηση που έχουμε για το έργο με την εκτίμηση που έχουμε για τον πραγματικό χαρακτήρα του καλλιτέχνη;
Σε κάθε μορφή παραγωγής έργου, καλλιτεχνικού ή μη.
Αν η απάντηση είναι ναι, καταλύονται τα πάντα.
Ας πούμε, ο Μανώλης Χιώτης ήταν αποδεδειγμένα παιδεραστής. Τι διαλέγεις; Να ακούς τα έργα του ή όχι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το δείχνουν χωρίς διαφημίσεις (4 ώρες πράιμ τάιμ), κάθε τόσο περνάνε νούμερα τηλεφώνου που παίρνεις αν σου την πέφτουν πέντος, ή αν υποψιάζεσαι ότι την πέφτουν σε άλλους, και πριν και μετά το ντοκ έχει πάνελ με ψυχ ειδικούς στον τομέα, που εξηγούνε τα καθέκαστα