!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μichael Jackson: Η Δίκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Μichael Jackson: Η Δίκη
Δεν έφτασε ακόμα σε μας η τρέλλα από την Εσπερία, ας τοποθετηθούμε ψύχραιμα: ήταν παιδοφίλ ή όχι ;
Δεν ξέρω τι να πιστέψω, διαισθητικώς μόνο, από το πολιτικόν του πράγματος, δηλαδή την απαγόρευση της μουσικής του σε διάφορα ραδιόφωνα και την ενορχήστρωση της υστερίας, νομίζω πως απλώς θέλουν να τον σταυρώσουν.
Δεν ξέρω τι να πιστέψω, διαισθητικώς μόνο, από το πολιτικόν του πράγματος, δηλαδή την απαγόρευση της μουσικής του σε διάφορα ραδιόφωνα και την ενορχήστρωση της υστερίας, νομίζω πως απλώς θέλουν να τον σταυρώσουν.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Otto Weininger
Re: Μichael Jackson: Η Δίκη
Πάντως το ντοκιμαντέρ του BBC δεν τα λέει και τόσο καλά για τον Μιχάλη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
stergiosbik
Πιθανον ναι,πιθανον και οχι.
Τωρα ειναι αργα για να βγει καποιο ασφαλες συμπερασμα.
Παντως ο Μichael Jackson πουλαει ακομη και σιγουρα απο ολη αυτη την ιστορια καποιοι θα παρουν πολυ χρημα.
Τωρα ειναι αργα για να βγει καποιο ασφαλες συμπερασμα.
Παντως ο Μichael Jackson πουλαει ακομη και σιγουρα απο ολη αυτη την ιστορια καποιοι θα παρουν πολυ χρημα.
Το bbc είναι προπαγανδιστικότατο.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- OrderAndChaos
Διαταραγμένος ήταν σίγουρα. Θυμάμαι μια κλασική συνέντευξη στην Οπρα που ήταν live απ το θρυλικό του ραντσο. Εκει της έδειχνε το ιδιωτικό του σινεμά που αντί για καθίσματα είχε διπλά κρεβάτια για να αράζει με τα πιτσιρίκια. Από τότε κάτι μου έκανε κλικ.
Δεν αποκλείεται βέβαια όλος ο ντόρος να είναι στημένος από κάποιους που θέλουν να τον αρμέξουν και μετά θάνατον.
Δεν αποκλείεται βέβαια όλος ο ντόρος να είναι στημένος από κάποιους που θέλουν να τον αρμέξουν και μετά θάνατον.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τι Μιχάλη; Μιχαήλ Ιακωβοπουλο τον λέγανε;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Philip Mortimer
Γιατί πιστεύεις ότι θέλουν να τον σταυρώσουν;Μπίστης έγραψε: 07 Μαρ 2019, 21:35 Δεν έφτασε ακόμα σε μας η τρέλλα από την Εσπερία, ας τοποθετηθούμε ψύχραιμα: ήταν παιδοφίλ ή όχι ;
Δεν ξέρω, εννοώ δεν μπορώ να βρώ το κίνητρο, απλώς φαίνεται κινούμενο από μίσος όχι από ενδιαφέρον γιά τα ... θύματα
Για τον Τζάκσον υπήρξαν καταγγελίες που όμως δε πήγαν σε δίκη γιατί υπήρξε συμβιβασμός. Δε μπορώ να φανταστώ ότι θα υπήρχε γονιός που κάποιος θα του έβλαπτε με τέτοιο τρόπο το παιδί και εκείνος θα δεχόταν να μην το πάει το θέμα μέχρι τέλους στα δικαστήρια ακόμα κι αν τους προσφέρονταν όλο το χρυσάφι της γης. Το πιο λογικό επομένως σενάριο είναι ότι ο Τζάκσον όντας ένα άτομο με πολλά ψυχολογικά θέματα να είχε κάποια συμπεριφορά που θα μπορούσε εύκολα να κάνει κάποιον να πιστέψει ότι υπήρξε κακοποίηση γι' αυτό και θα πλήρωσε όσους έκαναν καταγγελία.

Δεν έχω άποψη.
Περισσότερο κλίνω προς το ότι όλο αυτό το σκηνικό είναι ακόμη μία πράξη του θεατρικού έργου "Η ώρα των αποκαλύψεων από τον κάθε αμνησιακό πικραμένο" που παίζεται αυτόν τον καιρό στο Αμέρικα.
Το ότι ο Τζάκσον τα είχε τα θέματα του, τα είχε. Αλλά ένα άτομο που έχει γίνει ψυχωσικό με την εξωτερική του εμφάνιση σε τέτοιο βαθμό κατά τη γνώμη μου καθίσταται ένα άφυλο πλάσμα χωρίς ερωτική επιθυμία.
Περισσότερο κλίνω προς το ότι όλο αυτό το σκηνικό είναι ακόμη μία πράξη του θεατρικού έργου "Η ώρα των αποκαλύψεων από τον κάθε αμνησιακό πικραμένο" που παίζεται αυτόν τον καιρό στο Αμέρικα.
Το ότι ο Τζάκσον τα είχε τα θέματα του, τα είχε. Αλλά ένα άτομο που έχει γίνει ψυχωσικό με την εξωτερική του εμφάνιση σε τέτοιο βαθμό κατά τη γνώμη μου καθίσταται ένα άφυλο πλάσμα χωρίς ερωτική επιθυμία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- NewModelArmy
"If it walks like a duck quacks like a duck"..Κοιμοτανε με 12χρονα παιδια στο ιδιο κρεβατι επι 2 χρονια και βαλε.Αποδεδειγμενο αυτο και ο ιδιος το παραδεχτηκε.Επισης οταν εφταναν στην εφηβεια,τα παρατουσε και εκανε νεες "φιλιες"Αν φαινεται νορμαλ 30ρης αντρας να κοιμαται με παιδια εστω και αν σεξουαλικη επαφη δεν αποοδειχτηκε στα δικαστηρια,τι να πω.
Για την υποθεση δεν ηξερα πολλα αλλα διαβαζοντας αυτο το σαιτ www.mjfacts.com δεν εχω πλεον αμφιβολιες.
Για την υποθεση δεν ηξερα πολλα αλλα διαβαζοντας αυτο το σαιτ www.mjfacts.com δεν εχω πλεον αμφιβολιες.
- Οργισμένος
sta εητιζ ημουν φαν αλλα ο ανθρωπος ηταν ψυχανωμαλος και παιδερας.Μπίστης έγραψε: 07 Μαρ 2019, 21:35 Δεν έφτασε ακόμα σε μας η τρέλλα από την Εσπερία, ας τοποθετηθούμε ψύχραιμα: ήταν παιδοφίλ ή όχι ;
Πιστευω πως ενορχηστρωσε μεχρι κεραιας την αυτοκτονια του με σκοπο την μεγιστη υστεροφημια.
Αλλα το μυαλο ειχε σαπισει πολυ πριν το θανατο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Δεν είχα δει αυτή τη συνέντευξη αλλά από κάποιες αφηρημένες εικόνες που μου έρχονται στο νου από παλιότερα δημοσιεύματα για τις σχέσεις του Τζάκσον με τα παιδιά, θυμάμαι ότι ποτέ δεν μου είχε γίνει κάποιο κλικ που να παρέπεμπε σε σεξουαλική δραστηριότητα. Περισσότερο ως αποξένωση από τον κόσμο των ενηλίκων το έβλεπα και μια ανάγκη επαφής με την αθωότητα του παιδικού κόσμου, που δεν είχε βιώσει ο ίδιος σαν παιδί γιατί τον έβαλαν στη σόου μπιζ από πιτσιρίκι.OrderAndChaos έγραψε: 07 Μαρ 2019, 21:41 Διαταραγμένος ήταν σίγουρα. Θυμάμαι μια κλασική συνέντευξη στην Οπρα που ήταν live απ το θρυλικό του ραντσο. Εκει της έδειχνε το ιδιωτικό του σινεμά που αντί για καθίσματα είχε διπλά κρεβάτια για να αράζει με τα πιτσιρίκια. Από τότε κάτι μου έκανε κλικ.
Ίσως σας φαίνεται "ρομαντική" άποψη αλλά ειλικρινά δεν έχω κανέναν λόγο να τον ωραιοποιήσω ή να τον δικαιολογήσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- OrderAndChaos
Εγω είμαι φαν μέχρι και σήμερα. Αναρωτιέμαι όμως ποια θα πρέπει να είναι η στάση μου στην περίπτωση που οι κατηγορίες είναι πραγματικές. Να συνεχίσω να ακολουθω την μουσική του ιστορία ή να τον διαγράψω οριστικά απ'την μνήμη μου; 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 96 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 15 Απαντήσεις