δεν είναι περίεργα σύμβολα
τον περήφανο αλβανικό αητό σχηματίζουν
Το "ναζί" είναι ισοδύναμο με το "ξεκωλιάρης". Νομίζω ότι ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να το πώ καλύτερα.Γάταρος έγραψε: 07 Μαρ 2019, 13:54Το τελευταίο πράγμα που θα περίμενα να κάνουν οι ξεκωλιάρηδες νεοδημοκράτες είναι το να πουν ποιος μπορεί και ποιος δε μπορεί να επικαλεστεί τον Huntington.Leporello έγραψε: 07 Μαρ 2019, 13:50Σωστά το νομίζεις. Βέβαια, παπαριές έλεγε, δεν υπάρχουν οριοθετημένοι "πολιτισμοί", αλλά να επικαλούνται οι ναζί χρυσαυγίτες τον Huntington, πάει πολύ.Maspoli έγραψε: 07 Μαρ 2019, 13:45Αν σου αρέσει τόσο πολύ ο Huntington, νομίζω (και μάλλον το νομίζω ορθά) ότι την Ελλάδα δεν την τοποθετούσε εντός του Δυτικού Πολιτισμού.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Δεν έγραψα για θρησκεία, έγραψα για κουλτούρα. Άλλη η κουλτούρα του Τούρκου Μουσουλμάνου που ζει στην Κωνσταντινούπολη και άλλη η κουλτούρα του Αφγανού Μουσουλμάνου που ζει σε κάποιο κατσικοχώρι του Αφγανιστάν.Maspoli έγραψε: 07 Μαρ 2019, 13:45 Στην Ελλάδα ζουν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνων, ορισμένοι εξ αυτών ζουν εδώ για αιώνες. Αν το έγκλημα της Πάρου δεν το θεωρείς κάτι εξαιρετικά ακραίο αλλά κάτι νορμάλ για τη συγκεκριμένη κουλτούρα τότε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους που δεν είναι αρκετά μουσουλμάνοι ή ακόμα και στο συμπέρασμα ότι δεν είναι πραγματικοί μουσουλμάνοι μιας και ο αρκετά/πραγματικός μουσουλμάνος είναι ο εγκληματίας της Πάρου. Αν σου αρέσει τόσο πολύ ο Huntington, νομίζω (και μάλλον το νομίζω ορθά) ότι την Ελλάδα δεν την τοποθετούσε εντός του Δυτικού Πολιτισμού.
Σχετικά τώρα με το κομμάτι της wikipedia που έβαλες, ήλπιζα για κάτι χειροπιαστό να μπορούσες να χρησιμοποιήσεις δικά σου λόγια και όχι να φέρεις κάτι που που περιγράφει ένα σαφώς αόριστο πράγμα.
Αν το ναζί είναι συνώνυμο του Χρυσαυγίτης, τότε το ξεκωλιάρης ή το κεμαλική πατσαβούρα είναι συνώνυμο του νεοδημοκράτης, αλλά αυτό μπορεί να το καταλάβει μόνο κάποιος που μπορεί ν' αναγνωρίσει μοτίβα, δηλαδή κάποιος που το IQ του είναι τουλάχιστον ανώτερο από εκείνο ενός πατημένου σκατού.Leporello έγραψε: 07 Μαρ 2019, 13:57Το "ναζί" είναι ισοδύναμο με το "ξεκωλιάρης". Νομίζω ότι ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να το πώ καλύτερα.Γάταρος έγραψε: 07 Μαρ 2019, 13:54Το τελευταίο πράγμα που θα περίμενα να κάνουν οι ξεκωλιάρηδες νεοδημοκράτες είναι το να πουν ποιος μπορεί και ποιος δε μπορεί να επικαλεστεί τον Huntington.Leporello έγραψε: 07 Μαρ 2019, 13:50 Σωστά το νομίζεις. Βέβαια, παπαριές έλεγε, δεν υπάρχουν οριοθετημένοι "πολιτισμοί", αλλά να επικαλούνται οι ναζί χρυσαυγίτες τον Huntington, πάει πολύ.
Εσύ δεν μπορείς, ε;Γάταρος έγραψε: 07 Μαρ 2019, 14:03Αν το ναζί είναι συνώνυμο του Χρυσαυγίτης, τότε το ξεκωλιάρης ή το κεμαλική πατσαβούρα είναι συνώνυμο του νεοδημοκράτης, αλλά αυτό μπορεί να το καταλάβει μόνο κάποιος που μπορεί ν' αναγνωρίσει μοτίβα, δηλαδή κάποιος που το IQ του είναι τουλάχιστον ανώτερο από εκείνο ενός πατημένου σκατού.Leporello έγραψε: 07 Μαρ 2019, 13:57Το "ναζί" είναι ισοδύναμο με το "ξεκωλιάρης". Νομίζω ότι ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να το πώ καλύτερα.Γάταρος έγραψε: 07 Μαρ 2019, 13:54 Το τελευταίο πράγμα που θα περίμενα να κάνουν οι ξεκωλιάρηδες νεοδημοκράτες είναι το να πουν ποιος μπορεί και ποιος δε μπορεί να επικαλεστεί τον Huntington.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Και γιατί είναι περήφανος;Βινόσαυρος έγραψε: 07 Μαρ 2019, 13:56δεν είναι περίεργα σύμβολα
Την Ελλάδα την τοποθετούσε εντός του Δυτικού Πολιτισμού αλλά εκτός της δυτικής πολιτικής κυρίως λόγω των στενών επαφών Ελλάδος και Ρωσίας από την πτώση του κομμουνισμού και μετά.Maspoli έγραψε: 07 Μαρ 2019, 13:45 Αν σου αρέσει τόσο πολύ ο Huntington, νομίζω (και μάλλον το νομίζω ορθά) ότι την Ελλάδα δεν την τοποθετούσε εντός του Δυτικού Πολιτισμού.
Για την ακρίβεια την θεωρούσε την πιο κοντινή στον δυτικό πολιτισμό χώρα του σλαβοορθόδοξου πολιτισμού επειδή υπάρχουν στην πολιτιστική της ταυτότητα αναφορές στην αρχαία Ελλάδα.Όχι όμως εντός.Γάταρος έγραψε: 07 Μαρ 2019, 14:23Την Ελλάδα την τοποθετούσε εντός του Δυτικού Πολιτισμού αλλά εκτός της δυτικής πολιτικής κυρίως λόγω των στενών επαφών Ελλάδος και Ρωσίας από την πτώση του κομμουνισμού και μετά.Maspoli έγραψε: 07 Μαρ 2019, 13:45 Αν σου αρέσει τόσο πολύ ο Huntington, νομίζω (και μάλλον το νομίζω ορθά) ότι την Ελλάδα δεν την τοποθετούσε εντός του Δυτικού Πολιτισμού.
πολλά είναι τα αίτια της περηφάνιας τουOtto Weininger έγραψε: 07 Μαρ 2019, 14:20Και γιατί είναι περήφανος;Βινόσαυρος έγραψε: 07 Μαρ 2019, 13:56δεν είναι περίεργα σύμβολα
Γάταρος έγραψε: 07 Μαρ 2019, 14:23Την Ελλάδα την τοποθετούσε εντός του Δυτικού Πολιτισμού αλλά εκτός της δυτικής πολιτικής κυρίως λόγω των στενών επαφών Ελλάδος και Ρωσίας από την πτώση του κομμουνισμού και μετά.Maspoli έγραψε: 07 Μαρ 2019, 13:45 Αν σου αρέσει τόσο πολύ ο Huntington, νομίζω (και μάλλον το νομίζω ορθά) ότι την Ελλάδα δεν την τοποθετούσε εντός του Δυτικού Πολιτισμού.
Aλλιώς αντιλαμβάνεται αυτό τον χάρτη κάποιος που έχει χρυσαυγήτικο (= υψηλόMaspoli έγραψε: 07 Μαρ 2019, 14:30Γάταρος έγραψε: 07 Μαρ 2019, 14:23Την Ελλάδα την τοποθετούσε εντός του Δυτικού Πολιτισμού αλλά εκτός της δυτικής πολιτικής κυρίως λόγω των στενών επαφών Ελλάδος και Ρωσίας από την πτώση του κομμουνισμού και μετά.Maspoli έγραψε: 07 Μαρ 2019, 13:45 Αν σου αρέσει τόσο πολύ ο Huntington, νομίζω (και μάλλον το νομίζω ορθά) ότι την Ελλάδα δεν την τοποθετούσε εντός του Δυτικού Πολιτισμού.![]()
The clash of civilizations according to Huntington (1996), as presented in the book.
O τύπος έβαζε ως και μεγάλο μέρος των Φιλιππίνων στο Δυτικό πολιτισμό (λόγω ρωμαιοκαθολικισμού προφανώς-αν κι αυτός δεν ήταν αρκετός για να θεωρήσει τη λατινόφωνη αμερική εντός του Δυτικού) αλλά όχι την Ελλάδα...
Εντάξει, έγινεΒινόσαυρος έγραψε: 07 Μαρ 2019, 14:28πολλά είναι τα αίτια της περηφάνιας τουOtto Weininger έγραψε: 07 Μαρ 2019, 14:20Και γιατί είναι περήφανος;Βινόσαυρος έγραψε: 07 Μαρ 2019, 13:56
ας μην επεκταθούμε
Βινόσαυρος έγραψε: 07 Μαρ 2019, 14:28πολλά είναι τα αίτια της περηφάνιας τουOtto Weininger έγραψε: 07 Μαρ 2019, 14:20Και γιατί είναι περήφανος;Βινόσαυρος έγραψε: 07 Μαρ 2019, 13:56
ας μην επεκταθούμε