!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Αντετοκουμπο μιλάει στα ίσα και οι αριστεροφιλελεδες σε στοχασμό.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Κουρκούας
Phorum.gr user: Κουρκούας

Re: Ο Αντετοκουμπο μιλάει στα ίσα και οι αριστεροφιλελεδες σε στοχασμό.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κουρκούας »

Το θέμα είναι ότι παίζει εθνική ελλάδος, αυτός και ο αδελφος του, μπας και πάρουμε κανά ολυμπιακό μετάλιο επιτέλους.
Άβαταρ μέλους
Κουρκούας
Phorum.gr user: Κουρκούας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κουρκούας »

Παρεμπιπτόντως, το the undefeated στο οποίο έγινε η συνέντευξη είναι κατι μοναδικό στις ηπα: αθλητικό περιοδικό για μαύρους.

Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω χωρίς να βγάζει γέλιο. Το θέμα είναι ότι έχει ατζέντα να αναδείξει τις αφρικανικές ρίζες οτιδήποτε.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Κουρκούας έγραψε: 07 Μαρ 2019, 02:43 Παρεμπιπτόντως, το the undefeated στο οποίο έγινε η συνέντευξη είναι κατι μοναδικό στις ηπα: αθλητικό περιοδικό για μαύρους.

Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω χωρίς να βγάζει γέλιο. Το θέμα είναι ότι έχει ατζέντα να αναδείξει τις αφρικανικές ρίζες οτιδήποτε.
πρέπει να τσιγκλησουμε τον θαναση οτι δεν είναι Έλληνας για να γίνει μπέρδεμα. :003:
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

lolek1 έγραψε: 06 Μαρ 2019, 23:06
οχι, λεει οτι στο σπιτι του μεσα ο πολιτισμος ειναι Νιγιριανος
https://theundefeated.com/features/buck ... ian-roots/
Αναφέρεται στο θέμα του σεβασμού στους μεγαλύτερους, είτε είναι γονείς είτε οχι. Και δεν έχει και άδικο να περηφανεύεται γι' αυτο. Βάζω στοίχημα οτι σε πανεπιστήμια της Νιγηρίας δε θα δεις βλαστάρια αριστερών οικογενειών, ηλικίας 20-30 χρονών, να βρίζουν και να δέρνουν 50 χρονών καθηγητές. Και φυσικά στη Νιγηρία δε θα δεις νεολαίους κομμουνιστικών κομμάτων να πετάνε υπαλλήλους έξω απο δημοσια κτήρια (ποσο μάλλον ανώτερους αστυνομικούς που φρουρούν υπουργεία) με φράσεις του τύπου "ακομα να πάρεις τον που..ο εσύ".
-_-
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 07 Μαρ 2019, 00:05 Νιγηριανός γεννιέσαι, δεν γίνεσαι.
Έχεις κάποια σημαντική πληροφορία που δεν ανακάλυψαν στο Human Genome Project; Να τους πεις δηλαδή ποιο μέρος του DNA κωδικοποιεί τον πολιτισμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Χαοτικός έγραψε: 07 Μαρ 2019, 01:31 Ήταν ένα αλβανάκι, το πιο αστέρι μαθητής της τάξης και ίσως του σχολείου ολόκληρου. Σαν τα παιδάκια που παίζουν μαθηματικές ολυμπιάδες και τέτοια. Η δασκάλα κατενθουσιασμένη με την πάρτη του ,ψιλοπατριώστισσα κιόλας ξεπέρασε τις αναστολές της και του πρότεινε ξεκάθαρα.
- Γκέντι αγόρι μου όπως ξέρεις κι εσύ θα πάρεις ελληνική υπηκοότητα. Οι γονείς σου είναι πολλά χρόνια στη χώρα. Δε μένει παρά να σου δώσουμε κι ένα ελληνικό όνομα για να σε σέβονται περισσότερο ως Έλληνα. Τι λες;
- Εντάξει κυρία. Συμφωνώ, το θέλω κι εγώ.
- Σκέφτομαι ότι σου πάει το "Κώστας". Μμμ;
- Α ναι κυρία, πολύ μου αρέσει αυτό το όνομα.
- Ωραία λοιπόν Κώστα μου, είσαι κανονικός Έλληνας μέσα στους Έλληνες! Μουτς! (φιλί)

Πάει σπίτι το παιδί, τρώει, περνάει η ώρα και σε κάποια φάση του λέει ο πατέρας του,

- Γκέντι διάβασες γι αύριο;
-Όχι Γκέντι, Κώστα
-Τι;
- Δε με λένε Γκέντι, μη με λέτε έτσι. Κώστα να με λέτε.
- Τι λε ρε, τι σαχλαμάρες είναι αυτές;

Έγινε κάποιος διαπληκτισμός και με τα πολλά τα πήρε ο μπαμπάς του και τον πλακώνει στο ξύλο. Την άλλη μέρα πάει στο σχολείο το παιδί με μελανιές. Τον βλέπει η δασκάλα...

- Κώστα παιδί μου τι έπαθες;
- Αφήστε τα κυρία. Χθες μου επιτέθηκαν κάτι Αλβανοί. :c040:
Ξέρω μια παρόμοια ιστορία με καλύτερη κατάληξη: έχω έναν πελάτη Αλβανό, που τον ξέρω από μωρό. Τώρα είναι στα 16-17. Τον λένε Έλβις. Ήθελε εδώ και χρόνια να αλλάξει το όνομά του. Βαφτίστηκε Κώστας (επίσημα) μετά από δική του πρωτοβουλία και τώρα όταν τον λέω Κώτσο χαμογελάει. Του είπα μάλιστα ότι βλακεία έκανε, γιατί το Έλβις είναι πολύ πιο ωραίο. Φυσικά απάντησε ότι μπορεί να ακούγεται πιο ωραίο, αλλά αυτός ήθελε πάντα να τον λένε Κώστα.

Στο μεταξύ η νοοτροπία τους είναι 100% ελληνική, γιατί μεταξύ άλλων είναι πιο λάιτ και κουλ, δεν έχει ηλίθιες απαιτήσεις και κολλήματα και γενικά είναι πιο ελεύθερη. Τουλάχιστον εδώ, που ήμασταν πόλη καθ' όλη την διάρκεια της τουρκοκρατίας. Σε μέρη που ήταν κωλοχώρια και ξαφνικά έγιναν μεγαλουπόλεις μπορεί να είναι διαφορετικά, δεν ξέρω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

190 εκατ ειναι οι νιγηριανοι ρε μπαγλαμαδες...
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Καλά κάνει και το λέει. Νιγηριανοί τον μεγάλωσαν, περισσότερο νιγηριανη κουλτούρα θα έχει.
Και στα αρχιδια μας οι Ολυμπιακοί και τα ψευτομεταλλια με Αλβανούς, Γεωργιανούς κλπ
Mole

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole »

Αλλά στο τέλος της μέρας όταν πάω σπίτι δεν υπάρχει Ελληνική κουλτούρα. Είναι καθαρά Νιγηριανή κουλτούρα. Που σημαίνει πειθαρχεία, να σέβεσαι τους μεγαλύτερούς σου, να έχεις ηθική
Έτσι εξηγείται η επιτυχία! :smt023
So hab ich dich schon unbedingt
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

Northern Spirit έγραψε: 06 Μαρ 2019, 22:46 Eγω στη θεση του θα ακουγα για ελλαδα και θα συχτιριζα..

ο ανθρωπος τιμα τις ριζες του

εσυ και λοιποι του σιμιτισταν, κκε σταν, αριστερισταν,γαπισταν γιατι μισειτε τις ριζες??

και πρεπει να ειστε οι ΜΟΝΑΔΙΚΟι στην ευρωπη
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

hellegennes έγραψε: 07 Μαρ 2019, 06:18
Naranjita έγραψε: 07 Μαρ 2019, 06:15 εκεί στην κουμουντούρου δεν γνωρίζουν, ότι όσο σαπούνι και να πάρουν δεν πρόκειται να γίνει Ελ;
Δυστυχώς το ίδιο ισχύει και για εσάς. Δεν θα γίνετε ποτέ Έλληνες. Θα είστε μια ζωή απολίτιστα αποκαΐδια που οικειοποιούνται τον ελληνικό πολιτισμό.

ειμαστε ελληνες και τιμαμε την ελληνικη ιστορια

εσεις του κκεσταν σιμιτισταν γαπισταν μαοικοι και το κακο συναπαντημα

που στηριξαν ταβουργαρικα συμφεροντα,μετα στηριξαν τα γιουγκοσλαβικα,τα αλβανικα,τα τουρκικα και τις γενοκτονίες

ελληνων αρμενιων συροχαλδαιων κτλ

τι ειστε??

τα απονερια ...
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Κουρκούας έγραψε: 07 Μαρ 2019, 02:35 Το θέμα είναι ότι παίζει εθνική ελλάδος, αυτός και ο αδελφος του, μπας και πάρουμε κανά ολυμπιακό μετάλιο επιτέλους.
Δηλαδή αν κάτι Νιγηριανοί σηκώσουν ολυμπιακό μετάλλιο, γιατί θα ταυτιστείς μαζί τους;
Εθνικη λέγετε η ομάδα, όχι λεγεώνα των ξένων.

Ο Αντετοκούμπο είπε το αυτονόητο. Καθρέπτη έχει σπίτι του, τρελός δεν είναι, αν ένιωθε Έλληνας θα ήταν για εγκλεισμό.
Δεν αμφιβάλω πάντως πως αγαπά την Ελλάδα.
hellegennes έγραψε: 07 Μαρ 2019, 05:45 : έχω έναν πελάτη Αλβανό, που τον ξέρω από μωρό. Τώρα είναι στα 16-17. Τον λένε Έλβις. Ήθελε εδώ και χρόνια να αλλάξει το όνομά του. Βαφτίστηκε Κώστας (επίσημα) μετά από δική του πρωτοβουλία
Γαμώ το όνομα είχε. Πως του ήρθε του μλκ να αλλάξει Βασιλιά;
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Το οτι μπορει να κυκλοφορεί στο usa και αλλου ειναι εξαιτιας της ελληνικης υποικοτητας που πήρε. Με την νιγηριανη μολονοτι και αστερας του nba, θα τον εστελνε ο τραμπ απο κει που ηρθε.
Δεν πρεπει να ειναι τοσο αχαριστος τωρα που ειναι καβαλα στο αλογο.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Otto Weininger έγραψε: 07 Μαρ 2019, 00:05Νιγηριανός γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Και μπράβο του του μάγκα.
Aυτή την παπαριά δεν την λέει στην συνεύντευξη. Την διάβασες σε άλλη συνέντευξη;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

panos291 έγραψε: 07 Μαρ 2019, 06:01Καλά κάνει και το λέει. Νιγηριανοί τον μεγάλωσαν, περισσότερο νιγηριανη κουλτούρα θα έχει. Και στα αρχιδια μας οι Ολυμπιακοί και τα ψευτομεταλλια με Αλβανούς, Γεωργιανούς κλπ
Περισσότερο νιγηριανή κουλτούρα λες, αλλά ο μεν Olajuwon τον βγάζει Yoruba (προφανώς λόγω του πατέρα του) ο δε ίδιος λέει πως η μητέρα του κάτι ψωρο-Igbo του έμαθε, που δεν αρκούν γιά να συνεννοηθεί. Λες οι γονείς του κατά λάθος να του έμαθαν μόνο Ελληνικά και Αγγλικά;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”