!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δε θέλατε τσάμπα Wi-Fi
Re: Δε θέλατε τσάμπα Wi-Fi
οχι ρε ταλ, άστους να λένε, πες και άλλα. Εγώ το πιστεύω οτι ο σαμαράς θα μας έβαζε φρεεγουίφι, απλά δεν ήξερε οτι η γή ειναι επίπεδη, υπήρχαν επιπλέον τεχνικές δυσκολίες.
- Eθνικοκοινωνιστης
φατε ελευθερη αγορα και αορατο χερι της αγορας 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
το 1gb από vodafone συμβόλαιο το αγοράζω κάπου στο 5_ευρώ (με ΦΠΑ) για 30 ημέρες
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
talaipwros
στο UK 25 γιγα 19 λιρες
ευλογημενη ελευθερη αγορα και αορατο χερι της αγορας
εσυ φαε αριστερα και Τσιπρα να χορτασεις
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Γυναικοκεντρικό κάτι δεν έχει;
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Εγώ εν τω μεταξύ έχω τζάμπα, μπορεί και πολλοί άλλοι από την ανανέωση. Δεν έχω αγοράσει ποτέ δεδομένα.
-
talaipwros
δε σου δινωwaldorf έγραψε: 06 Μαρ 2019, 17:58Μα ο Τσίπρας ήρθε μετά απ`την καταληκτική ημερομηνία της δέσμευσης.Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω,μην μου δίνεις σημασία.talaipwros έγραψε: 06 Μαρ 2019, 17:20Ήρθε ο Τσίπραςwaldorf έγραψε: 06 Μαρ 2019, 17:19 Mα η υπόσχεση-δέσμευση Σαμαρά ήταν για τον Νοέμβριο του `14.Τι δεν πήγε καλά;
Και τι δουλειά έχει ο Τσίπρας; Εφόσον έχουν στήσει καρτέλ σε ελεύθερη αγορά και τα παίρνουν από τους μακάκες;
Δες πόσο έχει ένα τραπεζάκι στα πράκτικερ σε όλη την ΕΕ και δες και στην Ελλάδα... λες και είμαστε οι πιο πλούσιοι.
the end
don't speak έγραψε: 06 Μαρ 2019, 23:14 Εγώ εν τω μεταξύ έχω τζάμπα, μπορεί και πολλοί άλλοι από την ανανέωση. Δεν έχω αγοράσει ποτέ δεδομένα.
σταμάτα να κοροϊδεύεις τον ταλαίπωρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 06 Μαρ 2019, 23:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
talaipwros
τελευταια φορα που κοιταξα τα τελευταια 4+ χρονια κυβερνα ο Τσιπρας και 2-3 χρονια πριν δεν αφηνε να κυβερνησει ο ΣαμαραςΠάνας έγραψε: 06 Μαρ 2019, 23:16Και τι δουλειά έχει ο Τσίπρας; Εφόσον έχουν στήσει καρτέλ σε ελεύθερη αγορά και τα παίρνουν από τους μακάκες;
Δες πόσο έχει ένα τραπεζάκι στα πράκτικερ σε όλη την ΕΕ και δες και στην Ελλάδα... λες και είμαστε οι πιο πλούσιοι.
Δηλαδη ποιος φταιει, ο Σοιμπλε;
Ναι αλλά τι δουλειά έχει; Μιλάμε για ιδιωτικές εταιρίες σε "υποτιθέμενο" ανταγωνισμό. Τι μπορείς να κάνεις για αυτό;talaipwros έγραψε: 06 Μαρ 2019, 23:18 τελευταια φορα που κοιταξα τα τελευταια 4+ χρονια κυβερνα ο Τσιπρας και 2-3 χρονια πριν δεν αφηνε να κυβερνησει ο Σαμαρας
the end
-
talaipwros
οι αλλες ευρωπαικες χωρες τι κανανε;Πάνας έγραψε: 06 Μαρ 2019, 23:20Ναι αλλά τι δουλειά έχει; Μιλάμε για ιδιωτικές εταιρίες σε "υποτιθέμενο" ανταγωνισμό. Τι μπορείς να κάνεις για αυτό;talaipwros έγραψε: 06 Μαρ 2019, 23:18 τελευταια φορα που κοιταξα τα τελευταια 4+ χρονια κυβερνα ο Τσιπρας και 2-3 χρονια πριν δεν αφηνε να κυβερνησει ο Σαμαρας
στην τελικη ας δωσει αλλες 2-3 άδειες
σωστά όλα αυτά, τώρα που κυβερνά ο τσίπρας φταίει ο κούλης που τον αφήνει, αν ήταν σαν τον τσίπρα δεν θα είχαμε τον τσίπρα τώρα.talaipwros έγραψε: 06 Μαρ 2019, 23:18 τελευταια φορα που κοιταξα τα τελευταια 4+ χρονια κυβερνα ο Τσιπρας και 2-3 χρονια πριν δεν αφηνε να κυβερνησει ο Σαμαρας
Μπράβο. Ούτε εσύ έχεις καταλάβει ότι ο Τσίπρας πήγε το ΦΠΑ στο 24% και έβαλε έξτρα φόρο στην κινητή τηλεφωνία.Πάνας έγραψε: 06 Μαρ 2019, 23:16Και τι δουλειά έχει ο Τσίπρας; Εφόσον έχουν στήσει καρτέλ σε ελεύθερη αγορά και τα παίρνουν από τους μακάκες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 06 Μαρ 2019, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζήτησε κανείς και δεν πήρε; Μια rayan air μας χρειάζεται στον χώρο...talaipwros έγραψε: 06 Μαρ 2019, 23:22οι αλλες ευρωπαικες χωρες τι κανανε;Πάνας έγραψε: 06 Μαρ 2019, 23:20Ναι αλλά τι δουλειά έχει; Μιλάμε για ιδιωτικές εταιρίες σε "υποτιθέμενο" ανταγωνισμό. Τι μπορείς να κάνεις για αυτό;talaipwros έγραψε: 06 Μαρ 2019, 23:18 τελευταια φορα που κοιταξα τα τελευταια 4+ χρονια κυβερνα ο Τσιπρας και 2-3 χρονια πριν δεν αφηνε να κυβερνησει ο Σαμαρας
στην τελικη ας δωσει αλλες 2-3 άδειες
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1433 Προβολές
-