Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Naida έγραψε: 06 Μαρ 2019, 21:44
Δέχομαι τον διαφορετικό τρόπο ζωής κτλ αλλά πάνω στην συζήτηση δυσκολεύομαι να δεχτώ την διαφορετική άποψη. Ειδικά αν έχω διαφωνία και μου φέρνει ο άλλος απόδειξη που τον δικαιώνει διαολίζομαι απίστευτα. Προτιμώ να σηκωθώ να φύγω παρά να παραδεχτώ ότι άδικο.
Δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς μαζί σου εύκολα. Εσυ πραγματεύεσαι κυρίως θέματα με σχέσεις. Και φαίνεται να γνωρίζεις καλά το αντικείμενο σου.
Ναι η αλήθεια είναι ότι κατέχω καλά το θέμα των σχέσεων. Δίνω τις καλύτερες συμβουλές. Γενικότερα δίνω καλές συμβουλές γιατί έχω ωριμότητα.
Δέχομαι τον διαφορετικό τρόπο ζωής κτλ αλλά πάνω στην συζήτηση δυσκολεύομαι να δεχτώ την διαφορετική άποψη. Ειδικά αν έχω διαφωνία και μου φέρνει ο άλλος απόδειξη που τον δικαιώνει διαολίζομαι απίστευτα. Προτιμώ να σηκωθώ να φύγω παρά να παραδεχτώ ότι άδικο.
Δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς μαζί σου εύκολα. Εσυ πραγματεύεσαι κυρίως θέματα με σχέσεις. Και φαίνεται να γνωρίζεις καλά το αντικείμενο σου.
Ναι η αλήθεια είναι ότι κατέχω καλά το θέμα των σχέσεων. Δίνω τις καλύτερες συμβουλές. Γενικότερα δίνω καλές συμβουλές γιατί έχω ωριμότητα.
Και εγώ δίνω καλές συμβουλές. Καμιά φορά αν το θυμηθώ.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
γιατί έχω ωριμότητα.
δεν υπαρχουν ωριμες γυναικες σε αυτον τον κοσμο.
ολες εχουν μεινει στην ηλικια των 12 με 15 χρονων
the comet the course the tail έγραψε: 06 Μαρ 2019, 21:57
σεβόμαστε την διαφορετικότητα ως τρόπο ζωής, χρώμα, φύλο, σεξουαλικότητα, γούστα κλπ, και γενικά θέματα που δεν επιδρούν αρνητικά στην πραγματικότητα.
Πόσοι από εμάς είναι αυτό το "σεβόμαστε";
σεβόμαστε και την διαφορετική άποψη και το συζητάμε.
εκεί που γίνεται δύσκολο το πράγμα είναι όταν οι πράξεις των άλλων έχουν αρνητική επίδραση στις ζωές μας.
Οντως.
το βασικό πρόβλημα είναι ότι συνήθως όλα αυτά συγχέονται και συνδέονται με πονηρούς σκοπούς!
Τι μου θύμισες τώρα...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Μία οργανωμένη κοινωνία έχει ένα νόμο για κάθε πράγμα. Αν δύο συλλογικότητες θέλουν η μία ο νόμος να ναι Α και η άλλη όχι-Α, αυτές δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Καλύτερα να γίνουν δύο κοινωνίες, η καθε μία με τους δικούς της νόμους. Το μακριά και χώρια είναι καλύτερη λύση από το ψευτο σεβασμό.
Αν οι διαφορές δε διαταράσσουν την κοινωνική ειρήνη, απλά έχεις συνύπαρξη. Γιατί πρέπει να προσποιείσαι σεβασμό στο διαφορετικό, πέρα από τον στοιχειώδη σεβασμό ανθρώπου σε άνθρωπο, ανεξάρτητα απόψεων;