!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll: Το πιο ερωτικό επάγγελμα
Re: Poll: Το πιο ερωτικό επάγγελμα
Ποια/ποιος ψήφισε ψυχίατρο;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Βινόσαυρος
πορνοσταρ
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
διμούτσουνηthe comet the course the tail έγραψε: 06 Μαρ 2019, 01:31οχιάκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Μαρ 2019, 01:30όχιthe comet the course the tail έγραψε: 06 Μαρ 2019, 01:21
τι λες ρε κουλούρι... δλδ μπαίνει στο πχορουμ μια τύπισσα και λέει εγώ παίζω πιάνο και τραγουδάω... και ανεβάζει βιντεάκι να τραγουδάει διασκευή ξέρω γω το suzanne του cohen.. τι κάνεις; δεν τσιμπάς λίγο;;;![]()
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-
Γραφικός
Πυροσβέστης για άνδρες, μπατσίνα για γυναίκες, γυμναστής ή γυμνάστρια και για τα δύο φύλα.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι με την μυρωδιά της μπογιάς οι γυναίκες ερεθίζονται. Μια μου το ομολόγησε κιόλας. Άρα πιστεύω ότι είναι ο μπογιατζής.
the end
- Βινόσαυρος
ποιας μπογιάς; της ασπρης;Πάνας έγραψε: 06 Μαρ 2019, 20:57 Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι με την μυρωδιά της μπογιάς οι γυναίκες ερεθίζονται. Μια μου το ομολόγησε κιόλας. Άρα πιστεύω ότι είναι ο μπογιατζής.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Πλαστικό για τοίχους.Βινόσαυρος έγραψε: 06 Μαρ 2019, 21:01ποιας μπογιάς; της ασπρης;Πάνας έγραψε: 06 Μαρ 2019, 20:57 Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι με την μυρωδιά της μπογιάς οι γυναίκες ερεθίζονται. Μια μου το ομολόγησε κιόλας. Άρα πιστεύω ότι είναι ο μπογιατζής.
the end
Η μπογιά όχι σαν μυρωδιά, αλλά τα χέρια και τα ρούχα του μπογιατζή με τις μπογιές. ΆντραςΠάνας έγραψε: 06 Μαρ 2019, 20:57 Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι με την μυρωδιά της μπογιάς οι γυναίκες ερεθίζονται. Μια μου το ομολόγησε κιόλας. Άρα πιστεύω ότι είναι ο μπογιατζής.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Δεν βρίσκω κανένα επάγγελμα ιδιαιτέρως ερωτικό, με ελκύουν περισσότερο οι επιστήμονες, φυσικά μετράει και η εμφάνιση αλλά και η ηθική του ατόμου (όχι όπως η άλλη στη Θεσσαλονίκη που ήθελε Λέκτορα, την φάτσα του αλήθεια δεν την είδε; και η οποία δεν είχε ανώτατες σπουδές και κατέληξε δολοφονημένη με αρσενικό, πολύ περίεργη ιστορία).
Αν βρίσκω κάτι ερωτικό γιατί έτσι, είναι οι αξιωματικοί του πολεμικού ναυτικού με τις άσπρες στολές (όχι αυτοί με τις κοιλιές εννοείται). Ίσως και της αεροπορίας.
Αν βρίσκω κάτι ερωτικό γιατί έτσι, είναι οι αξιωματικοί του πολεμικού ναυτικού με τις άσπρες στολές (όχι αυτοί με τις κοιλιές εννοείται). Ίσως και της αεροπορίας.
Naida έγραψε: 06 Μαρ 2019, 21:24Η μπογιά όχι σαν μυρωδιά, αλλά τα χέρια και τα ρούχα του μπογιατζή με τις μπογιές. ΆντραςΠάνας έγραψε: 06 Μαρ 2019, 20:57 Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι με την μυρωδιά της μπογιάς οι γυναίκες ερεθίζονται. Μια μου το ομολόγησε κιόλας. Άρα πιστεύω ότι είναι ο μπογιατζής.![]()

the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 1697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-